Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 1x13 - The Bat Jar Conjecture

2008. szeptember 07. 15:30 - Bruzsy

Olyan rég kezdtük odahaza a részt úgy, hogy mind a négy kiskocka boldogan falatozik, és az új Star Trek film információit tárgyalják ki (és nem hiszem, hogy azért várják ennyire, mert hozzám hasonlóan nagy JJ Abrams fanok), szóval most tekintsünk bele ebbe is. A téma gyorsan Spock fogantatásának részleteinek kielemzésébe csap át, a téma pedig egyre mocskosabb, szerencsére jön Penny, és megment minket a további hallgatástól. A lány segítségre szorul: két diétás kóla, egy joghurt és egy körömlakk kiborulásának köszönhetően valamilyen rejtélyes oknál fogva ragad a billentyűzete. Így pont hallhatja azt az információt, hogy úgy néz ki, a legnagyobb ellenfelek nem alakítanak csapatot, így idén végre a szomszédaié lehet az Egyetemes Fizika Kupa!

Ez pedig nagyon jó hír, csak egy aprócska tény ronthatja el: Sheldon. De most komolyan, ki más? Merthogy neki az a baja, hogy túl okos ahhoz, hogy holmi versenyeken pazarolja el az IQ-ját. Ez pont olyan, mintha Picassot rávennéd, hogy Activityzzen, vagy hogyha a CIA-t bevennéd a „Kis tud többet a Szovjetunióról” c. játékba. Persze nem hiába vannak felkészülve a többiek a Star Trekből, és Spock haldokló szavaival (A sokak érdeke felülbírálja az egyén érdekét) ráveszik az együttműködésre. Hurrá, szabad az örvendezés, a győzelem esélyei újra visszatértek.

Tovább
4 komment

Csillagkapu 2x05 - A szarkofág

2008. szeptember 07. 14:30 - the black ball

Jaffák meg goa’uld papok tárcsáznak egy kaput éppen, amikor a CSK-1 jól meglesi őket. Naqahdah-t küldenek át, azt küldhetnének nekünk is. A közelben van egy piramis is, meg egy bánya. Gyerekek, megütöttük a főnyereményt... Daniel észrevesz egy csillogó esőkabátban mászkáló csajt, aki bemegy az erdőbe. Mi meg követjük, mert Daniel követi. A néni le akar ugrani egy szakadékba, de Jackson nem hagyhatja, hogy úgy meghaljon egy nő, hogy még nem is randizott vele. Úgyhogy visszarántja. Cserébe kap két botfegyvert az arcába, akár a többiek. Bevezetnek minket a piramisba, ahol a Pyrus nevű „istenölő” tanyázik. Mellesleg a lányát mentettük meg. Persze az nem hangzik el, csak az, hogy megtámadtuk. Szóval mehetünk a bányába.

Carternek azon elmés ötlete támad, hogy Pyrus nem goa’uld, és a jaffák nem jaffák. Mert ő ilyen élő goa’uld-detektor lett, amióta Jolinar benne járt, és itt bizony egy kukacot sem érez. Mindegy, attól még meg kell szökni. Műszakváltáskor elkapják az őröket, de kifelé menet Danielre rálövik a bánya falát. Ennyit a szökésről. Később Jackson már Pyrus privát szarkofágjából mászik elő királyi köntösben, mert a lánya, Shyla belerakta. Kösz. Aztán elmegyünk az erdőbe, és megmutatja Danielnek a helyi csodát: a fákat. Hát igen, ő ilyet aztán még sosem látott. Shyla közli, hogy Daniel felbukkanása meg volt jósolva, és hogy ők egymásnak vannak teremtve, meg ilyenek. A fiúk meg a bányában dolgoznak.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Veronica Mars 2x03 – Cheatty Cheatty Bang Bang

2008. szeptember 07. 11:30 - foxglove (törölt)

Neptune-ban is van egy olyan idegesítő szokás, hogy a garantált felvételihez a jó jegyek mellé egy rakás pluszpontot kell gyűjteni, így Veronica is kénytelen valamit produkálni (a jelentkezési határidő előtt 3 hónappal). Ezért narrátorunk vidáman bejelenti, hogy üzleti kurzus, reszkess. Ez most komoly? Na, ennyit az oktatási rendszerről.

Lássuk, kik járnak még az „üzleti kurzusra”. Például Duncan, Dick, Kisgyík és Logan – és az első órát Mr. C., mint követendő példa fogja vezetni. Ez érdekes lesz. Veronica halkan megkérdezi Duncantől, hogy most kit kell kizsákmányolni. A munkásokat, feleli Duncan romantikusan. Veronica sátáni vigyorral dörzsölgeti a tenyerét („Eeexcellent!”), Mr. Montgomery Burns-módra. Logannek hánynia kell. Mr. C. közben elkezdi az órát, de előtte rajongó pillantást vet Dickre, és „te meg le vagy szarva” pillantást Kisgyíkra. Az ingatlanüzletben van a pénz, árulja el a titkot Mr. C., pontosabban az ingatlanbefektetési társagokban. Mint mondjuk az övében, a Sandpiperben. Óra után Kisgyík keresi meg Veronicát. Ő a pénzmegtakarításnak azt a módját választotta, hogy eltakarítja Kendallt a Casablancas-vagyon közeléből. Ezért felbéreli Veronicát, hogy bizonyítsa be (lehetőleg fotóval), hogy a nő megcsalja az apját.

Tovább
Címkék: veronica mars
2 komment

A férfi fán terem 2x06 - Nice Day For a Dry Wedding (2)

2008. szeptember 06. 15:00 - leeann

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy Annie lefújta az esküvőt, Jack útra kész, a kocsmát bezárták, Eric elhagyta a templomot Saráért, Marint pedig körbevették a farkasok, és igen szorult helyzetbe került emiatt. Pont itt kezdjük a hatodik részt, Marin halálra rémült, és nem tudja elérni Jacket sem, amikor hangos kiabálás hallatszik és hatalmas ködarabok repülnek a farkasok közé a ház mögül. A dobáló kiabáló Cash, aki pont jókor érkezett, mert a farkasok megfutamodnak a közéjük repülő kődarabok elől, így Marin köszönetképpen alaposan megölelgeti a vándort. A hős Cash megmentette a sírdogáló Marint, akinek kezd visszatérni a pulzusa a megfelelő üzemmódba, és tud pár szót váltani megmentőjével.

Közben Patrick üzenetet hagyott Annienek, hogy várja egy szikla tetején, ahol a menyasszony meg is jelenik. Patrick kitalálta, hogy ha együtt leugranak a szikláról, akkor minden rendben lesz, és megtarthatják az esküvőt szombaton. Annie belemegy a játékba, és a pár nagy kiabálás mellett leugrik a szikláról a vízbe. Eric és Sara sem unatkozott, mert a tiszteletes mindent megszegve lefeküdt szíve hölgyével, így reggel van mit gyónnia. Sőt, a mindenféle becézgetés helyett a „mennem kell” kijelentést használja, magára hagyva a gaz csábító nőszemélyt az ágyban. A kocsmalakók sincsenek jobb helyzetben, a Chieftaint ugyanis bezárták, ők pedig kint rekedtek, így a helyi vegyesbolt italforgalmát kell növelniük.

Tovább
4 komment

Szex és New York – 4x04-4x06

2008. szeptember 06. 14:02 - Windermere

Mindig csak a szex, a szex, a szex
Carrie egyre több időt tölt Rayjel a jazz zenésszel, bár még mindig nem szereti a jazzt. Aztán Ray megmutatja neki, milyen Carrie testén, mint egy hangszeren játszani, és a lány másnap bevallja a többi csajnak, hogy élete egyik legjobb orgazmusát élte át a fickóval. Ez azért is ritka nála, mert neki ahhoz, hogy igazán jó legyen a szex, olyan partner kell, akibe szerelmes. Persze a nap hírét Samantha hozza, aki elmondja, rendszeresen randizik valakivel, és ez a valaki nem más, mint a leszbikus festőművész, Maria.

Miranda kijelenti, hogy ő szex ügyben sztrájkba kezdett, nem hajlandó ugyanis többet szexelni. Így rátér inkább az édesség evésre, egyik sütit veszi a másik után. Később egy hatalmas csokitortára is ráizgul, de mikor megtudja, hogy több mint 75 dollár a finomság, rájön, akár otthon is csinálhat sütit. (És ennél a pontnál Windermere-nek úgy összefutott a nyál a szájában, hogy gyorsan sütött is egy adag gesztenyés muffint.) Készít is egy nagy tepsi csokis süteményt, amire kb. 5 percenként rájár. Végül nem bírja, kidobja a szemétbe, de még onnan is kivesz egy falatot. Végül leönti mosogatószerrel, és rájön, ha a szexet helyettesítette csokival, itt az ideje visszatérni a szexre, és előveszi a vibrátorát.

Tovább
Szólj hozzá!

Csillagkapu 2x04 - Emlékek rabjai

2008. szeptember 06. 12:00 - Llew

A csapat és a tábornok a vezérlőben a szonda képeit figyelik egy nagy kupoláról. Sok minden nem látszik belőle, ők mégis érdemesnek tartják a személyes felderítésre. Egy szépen gondozott, virágokkal teli parkba érkeznek. Hamarosan már a kupola belsejét vizsgálják, ami egy üvegház. A növényeken kívül azonban itt futurisztikus fotelekbe kötözött, csövekre csatlakoztatott, eszméletlen emberek is vannak. Találnak négy üres fotelt is, de mikor közelebb lépnek hozzájuk, azok lekötözik őket, és vezetékeket csatlakoztatnak a fejükre.

Jack és Teal’c katonai hacukában találják magukat egy farmon. Éppen azon tanakodnak, hogy hol is lehetnek, mikor egy teherautón megérkezik Kawalsky és egy John nevű ezredes. O’Neill nagyon furcsán néz rájuk, majd közli is velük, hogy ők nem lehetnek itt mert mindketten meghaltak. John ráadásul pont ebben az akcióban, amint az időközben O’Neillnek eszébe jut. Mindez ’82-ben történt az NDK-ban, egy orosz ügynök elfogására tett sikertelen akcióban.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

A Kaméleon 01x12 - Prison Story

2008. szeptember 06. 10:02 - missparker

Furcsa rendelés egy temetkezési vállalkozónál: egy fiatal lány rendel koporsót az apja halála miatt, de az apja még él, szombat reggelre kell a koporsó. Jarod a háttérben figyeli, majd otthon érdekes videót néz, természetesen gyerekkori önmagáról. Egy halálraítélt személyiségét játssza el, aki az ártatlanságát hangoztatja az utolsó pillanatig. Sejthetjük, most is egy ártatlan ember fog meghalni, ha Jarod nem segít. Jarod arckifejezése elgondolkodtató: már teljes egykedvűséggel nézi a videóit, nem beszél Sydneyhez a távolba, nem veszi át a saját gyerekkori szenvedéseit a felnőtt életébe. Megszokta lassan a szabadságát, megemésztette a gyerekkorát, esetleg túlságosan elvonja a figyelmét a kiszemelt feladat?

A következő képünk már egy fegyház. Jarod fegyőrnek állt, hogy megmentsen egy halálraítéltet. Van rá 3 napja, nem túl sok, de neki elég szokott lenni egy ügyre. A piros füzet az elítélt Carlról szól, és a lányáról, aki egyedül küzd érte. Jessica, már nem vagy egyedül.

Tovább
Címkék: a kaméleon
12 komment

A fiúk a klubból 2x06 - Nem lehet minden tökéletes

2008. szeptember 05. 15:00 - leeann

A fiúk Ted új pornóoldalának a premierjén vannak. Az oldal neve („verdamelóban.net”) is utal arra, hogy Teddy tanult a vele történtekből, és ellátta főnök gombbal a honlapját. Tehát aki dolgozik, verheti, hisz az oldal teljes egészében erről szól. Egy fiatalember kamera előtt masztizik, és az oldal látogatói ezt csodálhatják, majd ezt követően a látvány kiváltotta élvezetet teljesíthetik saját magukon. Mikey is az új vállalkozását indítja be, de az ő üzlete messze nem olyan szexis, mint Teddyé. A nagy üzletrendezésben segít a család (Deb és Vic), valamint Emmett, akit ugyan a képregények hidegen hagynak, de egy betérő vásárló nagyon felkelti az érdeklődését, akárcsak Vicét és az üzlet tulajáét.

Emm szerint a fickó heteró, de Mikey és Vic arra szavaznak, hogy meleg. A jópasi rögtön segítségre is szorul egy meleg képregényhős után kutatva, így Mikeynak alkalma nyílik rá, hogy megcsillogtassa a képregény tudását. Justin az iskolában próbálja meg eladni az új rajzolási technikáját, amiben először talál némi kivetnivalót a dékán, de szöszikének sikerül elfogadtatnia vele, hogy a rajzgéppel újra művész lehet, és tudja tartani a tempót is a többiekkel, így maradhat az iskolában. Este a teljes csapat összegyűlve megünnepli a három sikeres újrakezdést. Theodor azonnal ajánlatot is tesz a csapat fiúrészlegének, hogy kereshetnének pár dolcsit az oldalon.

Tovább
12 komment

Battlestar Galactica 2x13 - Epiphanies

2008. szeptember 05. 13:20 - Freevo

A kolóniákon járunk, hat hónappal ezelőtt, amikor Laura Roslin, az akkori oktatási miniszter megtudta, hogy végzetes daganata van. Nemsokára megtudjuk, mi az oka a visszaemlékezésnek: a haldokló asszonyt hordágyon szállítják a Galactica gyengélkedőjére, ahol a hátralévő néhány napját töltheti el.

Egy újabb kép tűnik fel a múltból, ezúttal egy capricai téren látjuk Roslint, és, talán a rák kezelésére szedett kamalla, talán a traumatikus flashbackek hatására beugrik egy rég elfelejtett részlet is az emlékből. Nem messze megpillantjuk Baltar doktort, kézenfogva egy magas, szőke, feltűnően ismerős nővel.

Tovább
2 komment

Angyalbőrben 1x02 - Bakafácán

2008. szeptember 05. 11:00 - Sigismundus

"Nyugalom Klammer, Induljon! A saját esküvőjéről még nem késett le senki!” – Karády őrmester.

Kardos szás. dühös kis szónoklatából kiderül, a szakasz első a fogdai napok, engedély nélküli eltávok, tekintetében. De elsők a járőr,- erőnléti-, és egyéb versenyekben is, így nem tilthatja el őket a laktanyabáltól, amire meghívták az egész Mágenheim Ápolónőképzőt. Zokog is a szakasz örömtől-hagymától. Csak Rabó hívta a saját nőjét, és fenyegeti az egész laktanyát ha a közelébe mennek. A többiek már tervezik, ki milyenre utazik. Bazsó nagy mellekre, Mammut szereti ha van mit fogni, Csergő pedig, anyajegyeket szeret megkeresni. Csak az egy Klammer honvéd hallgat nagy zavartan, mi is a kedvence, nem tudja.

Tovább
Címkék: angyalbőr
11 komment
süti beállítások módosítása