Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 2x03 - Világok gyilkosa

2008. augusztus 31. 16:38 - the black ball

Egy esőerdőben járunk, vagy amit annak hazudnak. O’Neill rühelli már a fákat, úgyhogy húzzunk haza, de Daniel szerint jobban körül kell néznünk, szóval a szokásos. Mivel Carter megerősíti, hogy a fejlett civilizációra utaló posztapokaliptikus gázfelhőknek és a helyi Stephen Colbert műsorának nincs jele, Jack győz, elmegyünk. De ekkor feltűnik valami Roshure nevű fickó, és segítséget kér, mert a csúnya Taldur üldözi itten a fák között. Az biztos valami rossz dolog, úgyhogy segítünk. Aztán megvilágítanak minket az égből, és hirtelen egy sötét helyre kerülünk. Kapunk itt is egy reflektort a fejünk fölé, aminek a fényét Teal’c viaszos feje csak erősíti. Egy hang közli, hogy gratula, rabok lettünk, amiért segítettünk a fickónak. Ugyanis gyilkolt. Hiába érvelünk ügyesen, hogy nem tudtunk róla, bűnösök vagyunk, azt jónapot. Daniel agyán átvillan, hogy a Taldur azt jelenti igazság. Szépen elnézést kér, többet nem fordul elő. A hang közli, hogy átküld minket a kapun. Na az tök jó. Igen...egyenesen Hadante börtönébe.

 

Természetesen életfogytiglanit kapunk, ha már lúd. Odaát O’Neill teljes nyugodtsággal közli, hogy szarban vagyunk. Egy ilyen földalatti hely ez a börtön, a rabok rögtön elkezdenek fütyülni, és még nem is látták Cartert. A kapu előtt találunk egy pár füstölgő bakancsot, úgy látszik, valakit meglökött a csillagkapu ajtaja. Egy ürge elcsórja a cipőket, Carter meg dumálni akar vele valamilyen bizarr okból kifolyólag. De egy bazi nagy, Vishnur nevű hegyi troll felkapja és jól megszorongatja. A birkózásnak egy Linea nevű öregasszony vet véget, akármilyen hihetetlen is ez. Ráadásul védelmet ad Carternek, szóval nem lehet kiszavazni. Na, de most már azért lépnénk, egy probléma van: sehol egy tárcsázó.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Tudorok 1x09-1x10

2008. augusztus 31. 14:30 - Bruzsy

Elérkezett hát ez a pillanat is, befejeződik az első évad, de hogy hogyan, arra még várnunk kell, mert nem kevés esemény fog még történni addig. Közvetlenül ott folytatjuk, ahol a múlt héten abbamaradt: tárgyalás, a fél ország a otthon ül a tv előtt, és bámulja a BBC-n az eseményeket, miközben fél zacskó csipszet nyom magába, erre Katalin csak úgy feláll, és kisétál onnan, nem kis feltűnést keltve. Persze the show must go on, ezért folytatódik a tárgyalás, tanúmeghallgatással (aki épphogy csak azt nem ismeri el, hogy Katalin és Artúr nászéjszakáját a kulcslyuk előtt töltötte) és a bizonyítékok bemutatásával, de az alperes hiányában eléggé egyértelmű, milyen döntésre lehet számítani. Vagy mégse?

A biztonság kedvéért azért Wolsey meglátogatja Katalint, és tesz egy utolsó kétségbeesett próbálkozást, hogy a királyné tisztességgel, csendben leléphessen, aki persze elhajtja őt a halálfa törzsére. A bíboros szemei vérben forognak, úgy kell Cromwellnek visszafognia. Wolsey persze nem hülye, látja ő előre az eseményeket: most kell meggyőznie Katalint, amíg úgy tűnik, vesztésre áll, mert különben gyorsan fordulhat a kocka. És már látjuk is ennek a bizonyítékát, az egész válási hercehurcával már a népnek is tele van a tökéletesen a feje, Katalin csinálja jól, hogy tesz magasról az egészre. Na, így kell megszerezni a plebs támogatását.

Tovább
Címkék: tudorok
komment

Veronica Mars 2x02 – Driver Ed

2008. augusztus 31. 11:30 - foxglove (törölt)

Ha egy 60 km/óra sebességgel haladó iskolabusz 30 métert zuhan a szakadékba, hány másodperce marad a hat tanulónak, a tanáruknak és a sofőrnek, hogy szembenézzenek a halállal?” Ezen a feladaton töpreng Veronica a kávézóban. Talán 2, tippel, de a pontos választ csak az a személy tudná megmondani, aki a hat diák közül túlélte a balesetet. Ha az illető nem feküdne kómában. És ha szóba állna Veronicával. Igen, Meg a szóban forgó személy, gyötri is a bűntudat Veronicát rendesen, mert ugye a lány csakis miatta szállt fel a buszra.

Veronica lelkiismeret-furdalásának köszönhetően Duncan búcsút vehet az esti pajtáskodástól, az aktuális vevő pedig a kávéjától. Utóbbi (fiatal, bongyorhajú lány) viseli nehezebben a helyzetet, de ez most rohadtul nem érdekli Veronicát.

Tovább
Címkék: veronica mars
komment

The Big Bang Theory 1x11 - The Pancake Batter Anomaly

2008. augusztus 31. 10:00 - Bruzsy

Újra itt van a nagy csapat, frissen, üdén és egészségesen (MÉG!), és hát végre eljött az az epizód, amire már mindenki várt, az évad legjobb része, ami nem kisebb dologra vállalkozik, minthogy bemutatja, milyen is az, ha Sheldon megfázik. És garantálom, ez az ember betegen még legvadabb rémálmainkon is túltesz. De kezdjük az elején, ahol is Sheldon és Leonard új szenvedélyének, a 3 dimenziós sakknak hódol, a győztes gondolom egyértelmű, hisz mint múlt héten kiderül, Shelly már a primitív 2D verzióban is simán legyőzte szobatársát. Itt miért ne menne neki?

A megalázás most sem maradhat el, de nem tart sokáig, mert beállít Penny, aki frissen jött haza Nebraskából, rokonlátogatásról, és ennek örömére egy viccel majd Sheldon meggyilkolásának beígérésével kezdi szereplését. Aztán persze megjegyzi még, hogy mindenki lebetegedett a családban, csak ő maradt egyedül egészséges. Bang, a témaválasztás elégtelen, Sheldon már menekül is a lány közeléből, gondolom radioaktív sugárzás ellen védő szkafandert és gázmaszkot ment beszerezni.

Tovább
komment

Csillagkapu 2x02 – Vadászat

2008. augusztus 30. 14:00 - Llew

Faragott szoborral és a háttérben szép tóval nyitunk. Majd robbanást, rohanó embereket és halálsiklókat kapunk. Hőseink jobb sorsra érdemes népeket menekítenek át a kapun a goa’uldok elől. Sam lemarad egy fickót újra éleszteni, de mikor lélegeztetni kezdi, az elkapja a nyakát, és mire kiszabadul a szorításból, már villogó szemekkel tekint a világba. Az akkor érkező O’Neillnek hazudik egy nagyot, majd átrohannak a kapun.

 

A megbeszélésén a csapat arra próbál rájönni, hogy mi lehetett a támadás oka, mert a goa’uldok már 300 éve nem mutatkoztak a bolygón. Teal’c megjegyzi, hogy nem mindig kell nekik ok, mire Carter tőle szokatlan nagyképűséggel megjegyzi, hogy mit tudhat arról ő, hisz csak egy jaffa. Később tesz még pár megjegyzést, amit furcsálló tekintetek követnek a többiektől, de ennyiben maradnak. A megbeszélés végén Jack megjegyzi a századosnak, hogy ideje lenne felkeresni a dokit, mert már hiányolja a szokásos vizsgálatok miatt.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A férfi fán terem 2x05 - The Girl Who Cried Wolf (1)

2008. augusztus 30. 11:00 - leeann

Marin és Jack vidáman sétálgat az erdőben, egyszer csak egy farkas jelenik meg, ami elől futásnak ered a páros. Marin kiér egy tisztásra, ahol Annie esküvői ruhában ázik, és azt mondogatja, hogy „nem, nem”. Jack eltűnt Marin mögül, és csak egy véres sál hullik le az égből. Ezek után a bokorból előugrik a farkas, és Marinre támad, majd miután alaposan megijedtek a nézők, kiderül, hogy ezt mind csak Mai álmodta. Mai azonnal meg is támadja Marint az álmával, de szőke lerendezi azzal, hogy Mai biztos csak az esküvő miatt ideges. Mai szerint viszont Marinnek nem szabadna elengednie Jacket. Sara templomba járóvá vált, mert Eric tiszteletes a kedvenc papja lett.

Eric tiszteletes enyhén szólva nem olyan prédikációt tart, mint elődje, ami egy-két hívőnek nem igazán tetszik. Miután vége van a misének, Sara és Eric csókolózik egy kicsit, amit persze a hívők szakszervezetének szószólója észrevesz, és nem néz jó szemmel. Közben megérkezik Annie anyukája, Mary Alice, hogy részt vegyen a nagy nap előkészületeiben. Mai alaposan megölelgeti az újonnan érkezettet, majd Celia is köszönti őt a maga módján. Mary Alice magával hozta Annie cicáját is, hogy az állat részt vegyen az esküvőn. Nem csak a elhozta a macskát, de varrt egy gyűrűtartót is, hogy szegény macska aktív részese legyen az eseményeknek.

Tovább
komment

A Kaméleon 01x11 - Potato Head Blues

2008. augusztus 30. 09:14 - missparker

Angelo a neten Jarod nyomai után kutat két monitoron egyszerre. Raines, az Öreg Rém hörög a feje fölött, épp Parker-apunak számol be telefonon, majd biztatja Angelot, dolgozz csak. A kapcsolat köztük hasonló, mint Sydney és Jarod közt. Ebben a bizarr világban Sydney és Jarod is normálisnak tűnnek. Angelo arca sem titok többé, neki sem jutott túl szép ábrázat.

Miss Parker és Sydney közben Jarod legutolsó tartózkodási helyén járnak, egy tűzijáték-kereskedés. Mesélő szerint Jarod volt a puskapor Picassoja, de eltűnt. Tudta, hogy jönnek érte hamarosan.

Már igazi bombákkal foglalkozik, igazi tűzszerészként. Egy sorozatrobbantó művét hatástalanítja, aki szokása szerint levelet is hagyott. A bomba felrobban, csak a levelet sikerül kimenteni. Kimenekülnek az épületből. Carlson kolléga lazán rágyújt egy szivarra, Jarod aggódó fejet vág, mint egy igazi újonc.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

A fiúk a klubból 2x05 - A sorsod te alakítod

2008. augusztus 29. 17:00 - leeann

A Woody’s-ban csajos est van, ezért a lányok is ott vannak ma este, és ezért Brian halálra unja magát. Linds eldicsekszik azzal is, hogy összeházasodik Melanieval, úgyhogy Briannek ismét van miért a száját húzni, Emmettnek pedig akad min ujjongani. Teddy nincs velük, és a telefont se veszi fel, ugyanis amióta kirúgták, nem igazán önmaga. Emm már a legrosszabbra gondol, ezért buli után elugrik hozzá. Ted éppen pornót néz és masztizik ezerrel, de nem csak ma este, ugyanis 4 napja nem volt a lakásán kívül. Emmett ráparancsol a barátjára, hogy azonnal keljen fel és fejezze be az önsajnálatot, de Tedre nem nagyon lehet ma hatni.

Brian és Justin szexelnek, de Szöszike nem akarja az összes energiáját a szexbe ölni, mivel másnap kezdődik a suli. Gyorsan el is érkezik a másnap reggel, amit Brian és Mikey a kajáldában töltenek. Csak nem? Jaj, de igen, Mikey már megint hisztizik, mert féltékeny a barátaira. Az a baja, hogy mindenkinek beindult az élete, az övé pedig megrekedt. Az önsajnálatot Emm szakítja félbe, mert aggódik Tedért. Mikey, Brian és Emm meglátogatják Teddyt, aki rosszabbul néz ki, mint egy alkoholista a legrosszabb napján. Amíg Mikey és Emm elviszik lefürdetni Tedet, Brian telefonál egyet.

Tovább
komment

Twin Peaks 1x07 - Realization Time

2008. augusztus 29. 16:00 - Médiageci

Ott hagytuk abba, hogy Audrey (Sherilyn Fennt többek között ezért az epizódért jelölték Emmy-díjra) bevackolta magát Cooper ügynök ágyába, és reméli, hogy a nyomozó nem rúgja ki onnan. Nincs ilyen mákja. Ugyan Cooper vonzónak találja, és jogi akadályai sincsenek a coitusnak (Audrey korábban említette, hogy már betöltötte a 18-at), az egykori cserkész mégsem érzi helyénvalónak, hogy lefeküdjön egy középiskolás leányzóval. Tehát jön a „legyünk barátok” lekoptató lemez.

Az őrsön Lucy még fúj Andyre. Kap egy telefont valami doktortól, és megtudjuk, hogy előző nap betegszabadságon volt. Mindebből már lehet tippelni erre vagy arra. Hayward doki és a seriff Waldót vizsgálgatják, a doki egy lexikonból felolvassa a nem túlságosan ismert madárfaj jellemzőit. Többek között megtudjuk, hogy a mejnók tökétesen utánozzák az emberi hangot, de csak játékból. A játékos kedvhez pedig rendbe kell hozni a régóta magára hagyott, kiszáradt és éhes madarat. Tehát valószínűleg tanú lesz, ha egyszer beszélni kezd. Cooper a közelébe helyez egy diktafont, hogy ne maradjanak le az eseményről, Sólyom pedig befut egy jelentéssel. A laborosok arra jutottak, hogy a kérdéses éjszakán Jacques Leót, Laurát és Ronette-et fogadta a kis házban, ami nem nagy meglepetés. Ez után a zseton kerül terítékre. Sólyom szerint Jacques a Félszemű Jackben is dolgozik, ami sajnos már Kanadában van, hivatalosan tehát nem nyomozhatnak ott. Marad a nem hivatalos út, a Könyvesházi Fiúk veszik majd kezükbe az ügyet.

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Hősök 2x11 - Tehetetlenül

2008. augusztus 29. 14:50 - sixx

Itt a vége a második évadnak, amit sajnos a sztájk tönkrevágott egy kicsit, de sebaj, majd a harmadik jobb lesz. Nem foglaljuk össze az eseményeket, amik idáig vezettek, ott van fent a Hősök-tag, tessen használni és olvasni kicsinyég. Mohinder törött orrával indulunk, hazaér, és ott találja Sylar barátunkat a szobában, no meg Mádzsát, a kissé kancsi és együgyű lányt, aki eljött a gyógyírért, és kezd szerelmes lenni Sylarbe. Mohinder mindent megpróbál annak érdekében, hogy a kislány belássa: ez a Sylar egy geciember, de hiába, Mádzsá csak legyint olyan apróságokra, hogy a csávó agyakat eszik (?), spongyát rá. Mohi hitetlenkedve rázza a fejét, talált valakit a sorozatban, aki még nála is hülyébb, ami nem kis bravúr.

A csaj kiböki, hogy Sylarnek nincsenek meg a képességei, mire szinte látjuk a villanykörte felgyulladását Mohi agyában: no képesség, no problem, és máris felkap egy tompa konyhakést, hogy szíjjelvágja az egykori órásmestert. Kár a gőzért, Sylarnál pisztoly van, a megdöbbent Mádzsá szeme láttára fenyíti be Mohit és követeli a vérét, mert attól majd visszajönnek a képességei, vagy mi. Azt is tudja, hogy kell hozzá Klermackó vére is, ami fasza, csak éppen Mádzsá szeme elfeketedik, és nekilát kiírtani a lakásban tartózkodókat a fekete könnyekkel, ajaj. Sylar persze beszól, hogy most akkor jól gondoljad meg, hogy micsinálsz, kisanyám, mert ha engem megölsz, akkor Mohinak és Mollynak is annyi. Mádzsá nem igazi képregényhős, így nem áldoz fel senkit. Irány Izsák lakása, ami Mohi laborja ugye.

Tovább
Címkék: hősök
komment
süti beállítások módosítása