Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 1x12 - Tűz és víz

2008. július 20. 15:36 - the black ball

Hammond éppen lepasszol egy bolygót a CSK-4-nek, amikor aktiválódik a kapu. Még nem várunk vissza senkit, úgyhogy készültség van. A CSK-1 az, kissé korán. Átjönnek vizesen és zavartan. Fraiser megállapítja, hogy sokkos állapotban vannak. Hárman. Ugyanis Daniel sehol. Nagy nehezen feleszmélnek, és közlik, hogy Daniel meghalt! Az eligazításon elmondják, mi történt. Egy lakatlan bolygóra mentek, a földből gázok törtek elő. Carter talajmintákat vett, Daniel meg... Ő segítségért kiáltott, aztán felemésztették a lángok. A közelben egy tenger volt, a többiek beleugrottak, így élték túl. Danielből nem maradt semmi. Hammond át akar küldeni egy keresőcsapatot, de ekkor O’Neill hevesen ellenezni kezdi, mert túl veszélyes az a hely. Hm.

Később Hammond találkozik Fraiserrel. A tábornok szerint új küldetésre kell őket küldeni, ez a legjobb ilyenkor. De Fraiser megfigyelés alatt akarja tartani őket. Rendben, kap egy hetet. Jön a zászlóösszehajtós katonai ceremónia Daniel tiszteletére. Amit mellesleg valódi katonák végeznek. O’Neill dicsérő beszédet mond Jacksonról, aztán Carterrel egy koszorút küldenek át a kapun. A kamerával követjük, és egy víz alatti helyre ugrunk, ahol nem más tápászkodik fel vizesen a földről, mint Daniel! A többiekért kiált. Ezalatt O’Neill tóparti házában zajlik a halotti tor, mit sem sejtve. Teal’c közli, hogy náluk pont nem esznek két napig, ha valaki meghal. Khm, nos akkor ott gyakran éheznek. Jack kitölt egy pohár sört, amiből eszébe jut egy emlékkép Daniel haláláról. Buborékok és tűz.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Veronica Mars 1x19 – Hot Dogs

2008. július 20. 11:30 - foxglove (törölt)

Kivételesen nem Kristen Bellé az epizód, hanem az Alyson Hannigan-Harry Hamlin–Jason Dohring hármasé, Veronica Mars most maximum csak asszisztálhat nekik.

Mars-nyomozóiroda. Veronica Weevilt korrepetálja; de a fiút a matematika rejtelmei helyett jobban érdekli, hogy igaz-e a szóbeszéd, és Duncan azért lépett le a városból, mert Veronica Lilly meggyilkolásával gyanúsította. Mars-apuka érkezése elejét veszi Weevil további kínos kérdéseinek, hogy aztán a sajátjait szegezhesse leánygyermekének. Marsék egyik alapszabálya ugyanis: ne pacsizz a helyi erőkkel. Veronica hazatér a család egyetlen normális tagjához, még ha az a szemétből eszik, és döglött madarakat cipel a szájában. Esetünkben, hacsak Lianne Mars vissza nem tért a rehabról, ez Erősítést jelenti. Máshol, egy másik kutya (Chester) rejtélyes módon eltűnik éppen. Bármennyire furán hangzik is, de ebből lesz a hét főügye. Chester gazdája történetesen a Neptune High-ba jár, és találjuk ki, kitől kér segítséget.

Tovább
Címkék: veronica mars
1 komment

CSI LV: 1x08 – Anonymus

2008. július 20. 08:14 - nyolc_mini_vese

Új ismerősünk egy hotelszobában magányosan vodkázó pasas, akit hamarosan egy kádban lát viszont Grissom. Hű, de ismerős a dolog… öngyilkosnak látszó ember a kitakarított fürdőszobában. Az áldozat ez alkalommal is egy magnót szorongat a kezében, amire ezúttal fordítva van felvéve az öngyilkossági üzenet. Grissom megkéri a rendőröket, hogy hagyják magára a fürdőszobában a hullával és elmélyülten meghallgatja a felvételt. Nincs kétség, gyilkosunk visszatért. Főcím.

Grissom rajta kapja a srácokat az irodában, amint éppen Playstationöznek, de jól elzavarja őket dolgozni, mert nincs túl jó kedve a kádas pasasok miatt. Warrickot és Nicket ki is küld, hogy nézzenek utána egy tehetségtelen sofőrnek, akinek sikerült az éjjel átszakítani az út menti korlátot és leszállingózni a völgybe. Grissom összefoglalja a korábbi történéseket Saranak, aki akkoriban még nem tartozott a testülethez. Az is szóba kerül, hogy az egyetlen ujjlenyomat, amit találtak, az a Halloween őrültségeket gyártó fickótól származott, aki több ezer darabot adott el kezének gumimásolatából. Grissom annyira szívén viseli az ügyet, hogy ad Saranak a különleges alkalmakra tartogatott, saját gyártású, veres színű ujjlenyomatporából, hogy az egész kádat ecsetezze át vele. Micsoda megtiszteltetés.

Tovább
Címkék: csi lv
5 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x20 - Szövetségesek

2008. július 19. 15:58 - the black ball

Eljött a második finálé is. Belevágunk rögtön a közepébe, 2 perc múlva megérkezik a kaptárhajó. Athosiak a házban, álca bekapcsolva, mert ilyen okosak vagyunk, a Daedalus akcióra kész, az Orion kevésbé, de nincs szem előtt. Aztán megérkezik a kaptárhajó, de nem támad. Az egyik lidérc közli, hogy tudják, hogy itt vagyunk, de nem akarnak bántani minket. De mi akarjuk őket. Aztán nevén nevezi Weirt. Ez Michael! Rohadna széjjel. Caldwell ujja izzad a ravaszon, de Weir szerint válaszolnunk kéne. Mondjuk a Daedaluson keresztül, mert akkor nem tudják meg, hol van pontosan a város. Kommunikálunk. Michael rondább, mint volt. Olyanokat mond, hogy a lidércek csoportokba rendeződtek, és a kisebb egységeket elpusztítják, hogy mindenkinek legyen kaja.

Éppen ezért azt akarja, hogy adjuk át a retrovírust. Ezzel csökkenne a lidércek száma, a maradéknak meg több élelem jutna. Lidérckannibalizmus, szuper. A bizalom jeléül elküldi a kódot, amivel zavarták a bombáink átsugárzását a kaptárokra. Adnak gondolkodási időt, de ha támadunk, akkor ők idehívnak minden lidércet. A tárgyalóban mérlegelünk. McKay örül a lidérckódnak, Caldwell és Teyla szerint ez az egész rossz ötlet, de Ronon és Sheppard benne van, szóval Weir igent mond. De Teyla figyelmeztet, hogy lidércekről beszélünk, sosem lehet tudni, mi is a céljuk.

Tovább
Címkék: atlantisz
10 komment

Csillagkapu 1x11 – Apáról fiúra

2008. július 19. 14:00 - Llew

Goa’uld papok állnak körül egy asztalon fekvő fiút és arra készülnek, hogy egy lárvát nyomjanak a hasába. Mindezt Teal’c felügyelete mellett. A következő pillanatban azonban már a fiú sétál az asztal körül és Teal’c fekszik az asztalon kétségbe esetten tiltakozva, ne hogy az ő kapja a kukacot, és goa’uld nyelven ordít valamit. Nem kell aggódni, csak álom volt az egész, mert Teal’c a bázis műtőjében van, ahol valami új szerrel kísérleteznek rajta, hogy megszabadulhasson a kis potyautastól. Sajnos az anyag nem működik, de legalább is nem úgy mint várták.

A műtét utáni megbeszélésen Frasier doki a lárva gyógyító erejének orvosi hasznáról beszél, mire jaffa barátunk javasolja, hogy hozzanak párat a Chulakról, ha kísérletezni akarnak. Ez ugye az első részben történtek miatt annyira nem lenne bölcs dolog. Rajta kívül nem is feszegeti senki a dolgot. Téma lezárva, megbeszélésnek vége. O’Neill azért a szállásán felkeresi Teal’c-et, mert láthatóan nem örült a tábornok döntésének. A beszélgetés – már ha lehet így nevezni Jack monológját és Teal’c szúrós nézését – során kiderül, hogy igazából azért akart vissza menni szülőbolygójára, mert ott van a családja, és a fia a napokban eléri azt az életkort, amikor megkapja a goa’uld lárváját. Ezt szeretné megakadályozni.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

A Kaméleon 1x05 - The Paper Clock

2008. július 19. 13:11 - missparker

Rendhagyó az indítás, Jarod álmát látjuk. Kisgyermekként a kertben játszik, az anyja tereget, háttal áll neki, hiába szólongatja, nem fordul meg, így nem láthatja az arcát. Óracsörgés, ébredés. Éjszaka a Központban, Broots riasztja Sydney-t, Jarod óramű pontossággal kétpercenként hívja, csak Sydneyvel hajlandó beszélni. Jarodnak pszichiáterre van szüksége, ez rosszat sejtet. Broots megvárná Miss Parkert, Sydneynek fontosabb a zaklatott Jarodot valahogy megnyugtatni, mint az állását félteni. Végre egy szimpatikus húzás, de hogy ne legyen teljesen az, Broots persze rááll a vonalra, hogy lenyomozza.

A megfelelő pillanatban egy gombnyomás és szegény Broots, nem győzi letépni a fejéről az éles sípolást hallató fülest, Jarod udvarias, és bocsánatot kér. Sydney meghallgatja Jarodot, aki szenved ettől az álomtól, nem látja az anyja arcát, elfelejtette, álmában sem jön elő. A beszélgetés nem szokványos apa-fia vagy pszichiáter-betege beszélgetés. Honvágya van, de nem tudja, hol az otthona, Sydneyben sem bízik, de nincs más, akivel ezt megbeszélhetné. Sydney győzködi, a külvilág nem Jarodnak való, ezért szenved, vissza kellene mennie, majd közösen kinyomozzák a múltját (hát persze…). Ezt egyikük sem hiszi, így a beszélgetés üzleti tárgyalásba fordul: a Jarod által ellopott kutatási anyagokért cserébe a múltjának egy darabja. Jarod nem hanyagolja hobbiját, az igazságszolgáltatást, ügyvédnek áll. Az első pillanatban, a bíróság folyosóján értetlenkedik is eleget, mert védence, Mr. Isaac Dexter női ruhában jelenik meg. Transzvesztita. Jarod gyorsan alkalmazkodik, számára Isaac egy furcsa ember csupán, de ő aztán tudja, milyen furcsának lenni. Isaac nem is érti, hogy lehet valaki ilyen rendes és megértő, megkérdezi, hát mióta ügyvéd maga? Hét perce, hangzik az őszinte válasz.

Tovább
Címkék: a kaméleon
16 komment

A férfi fán terem 1x16 - Szép volt Frist!

2008. július 19. 10:03 - leeann

Marin vidáman hahózik az épp felújítás alatt lévő házában, de a munkások kint ülnek a teraszon, egyáltalán nem zavartatják magukat. Közben George Buzznál néz körül és közli az apjával, hogy szeretné őt megismerni. A kocsmában is zajlik az élet, Theresa babaváró ünnepséget akar rendezni, de a férfiak nem nagyon akarnak részesei lenni a murinak, viszont nélkülük nem lennének vendégek, mivel a nők igen kevesen vannak. A másik téma Buzz új fia, és mindenki reméli, hogy már nincs több belőle. Saméknél is gondolkodás van, mert Jane másnap menne haza, de mivel főként papírmunkája van, azon gondolkodik, hogy azt Elmoban is el tudja intézni, így még marad.

Jane teljesen fel van dobva, hogy Marinnel egy időzónában fog dolgozni. Marinnek viszont házgondjai vannak, mert a munkások, akik a házon dolgoznak, nem dolgoznak. Egy Cash nevű fickó azonnal el is mondja a véleményét Marin munkásokhoz állásáról. Szerinte a kedveseknek nem terem babér. Marin szerint a nyers modor sem sokkal nyerőbb. Közben Marin kap még egy pofont, ugyanis Lynn meghívja a babaváró bulira. Persze az illem azt diktálja, hogy Marin ott legyen, ezért egy erőltetett mosollyal megígéri, hogy örömmel ott lesz.

Tovább
Szólj hozzá!

Office 2x05-2x06 - Halloween, A verekedés

2008. július 19. 08:00 - candyperfumegirl

Halloween van, és ez nagyon fontos nap a Dunder Mifflinnél több okból is. Egyrészt azért, mert ilyenkor a dolgozók tanúbizonyságát adhatják remek humorérzéküknek (egyesek látens második énjüket is felszínre hozhatják) bizarr jelmezeikkel, másrészt ez az a nap, amikor Michael Scottnak el kell bocsátania valamit. Hogy ezt miért pont Halloween napjára hagyta? Ennek szintén két oka van, az egyik az, hogy a kirúgás nagyon félelmetes dolog, tehát pont alkalomhoz illő, a másik pedig az, hogy Jan határozottan utasította, hogy legyen meg a leépített személy neve a hónap végére, és mivel Halloween éppen 31-re esik…hát kellemes borzongást Dunder Mifflin.

A házi jelmezversenyt szerintem egyértelműen Kevin nyeri a Dunder Mifflin Man jelmezével, mellyel bebizonyítja, hogy az ember igenis felvehet 100 kiló fölött is sztreccs kezeslábast, hajrá Kevin! Azért Dwight is esélyes befutó, mert Sith nagyurat ilyen hitelesen még nem alakított senki az írott történelem folyamán, még réges-régen egy messzi-messzi galaxisban sem; és Angela sem rossz, mint fehér macska, 5 méteres műszempillákkal. Michael kétfejű embernek öltözött, és a gyóntatóban elmondja azt is, hogy az ő jelmezeit messze földön csodálni szokták, mert annyira viccesek és zseniálisak. Különös nosztalgiával tekint vissza azokra az időkre, amikor két egymást követő évben Monica Lewinsinak öltözött.

Tovább
Címkék: office
8 komment

Az egység 1x06 - Biztonság mindenáron

2008. július 18. 15:00 - gWhira

SzőrősMack (megborotválkozva!) és ÚjoncBob kiöltözés közben a bejrúti amerikai nagykövetségben ugratják egymást. Mack Móricka-ábrán magyaráz valamit, oktatja a zöldfülüt. Miután sikerült magukra erőltetni az öltönyt, csatlakoznak a főnökhöz aki éppen egy szöszi ügynök nőtől kapja az instrukciókat az új munkával kapcsolatban. Egy iráni nőnek kell lehallgatót átadniuk, hogy le tudják hallgatni az irániakat akik bombatechnológiát készülnek vásárolni a ruszkiktól. Blane a szokásos módján lerázza magáról a fontoskodó ügynököt.

Azonnal kap az arcába egy másikat, aki már kicsit rámenősebb. Kikukázta Mack rajzát, és azt lobogtatja... Pattog egy darabig, Blane csak tátog, mint a partra vetett hal. Újabb alázás, újoncunk útlevele alapján kiderül, hogy zsidó. Az irániakkal folytatott diplomáciai tárgyaláson ez kényes pont, Bob az udvaron marad. Bepattanak a limókba, elindul a menet.

Tovább
Szólj hozzá!

Battlestar Galactica 2x06 - Home 2/1

2008. július 18. 13:05 - Freevo

Nagy jelentőségű epizódpárosnak nézünk elébe, melynek az első felét a sorozat egyik atyaúristene, David Eick írta, és Spielberg állandó rendezőasszisztense, Sergio Mimica-Gezzan rendezte. Starbuck végre-valahára visszatér a Capricáról, és vele van Helo, Sharon 2.0 és Apolló nyila is. Épp időben érkeznek, a Roslin-vezette fundamentalista mozgalom már várja őket a Kobol tőszomszédságában.

Eközben a Galacticán Adama annyira ideges, hogy összetör egy halom diót, mire talál a fia helyett egy új vezetőt a légicsapat élére. Nemcsak a habitusát, a szövegét is a Caine hadihajó parancsnokától nyúlja le, amikor a legénységről, mint nagy családról beszél. Tigh máris ellenkezik az újonnan kinevezett CAG miatt, aki már első ránézésre is annyira alkalmas parancsnoknak, mint Jakupcsek Gabriella műsorvezetőnek.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása