Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kiadó nyári sorozatok UPDATED

2008. június 01. 19:10 - sixx

Már említettük, hogy lehet jelentkezni hogyvoltírásra, de szólunk megint, mert az ördög nem alszik, vagy hogy is mondják. Szóval, az alábbiakban felsorolt sorozatokra lehet rajzani, mert nyáron indulnak, és kell hozzá a vicces hogyvolt. Könyörgöm, valaki szedje le rólam Addisont! Ha valaki írna, a posztban megadott emailcímre június 9-ig küldje el a pályamunkát.

  1. Life (Életfogytig zsaru) - TV2 adja, jó kis nyomozós sorozat
  2. Doktor Addison - Grace klinika Los Angelesben (RTL)
  3. Dokik - A Scrubs nevű elmebeteg sitcom napi két 20 perces résszel (TV2)
  4. Sports Night - Sportműsor kulisszái mögött játszódó sitcom, duplarészekkel jön az AXN-re
  5. Kemény zsaruk - Valaki elkezdhetné a pilottól, de ha nem megy, akkor ott az ötödik évad frissen (AXN)
  6. Kaliforgia - David Duchovny néha nagyon dürhő ebben a vígjátékban (AXN)
  7. Rejtélyek városa - Volt már, de most ismétlik megint, és vicceset lehet róla írni (RTL)
  8. Az egység - A Cool után az anyacsatorna is leadja a 24 után legtökösebbnek számító akciósorzatot (RTL)
  9. Gyilkos körök - Igazi kuriózum, hétrészes francia sci-fi minisorozat (TV2)

És természetesen vannak még az állandóan gazdát kereső korábbiak/retrók is (Angel, Weeds, Tudors, Magnum, Dallas, Petrocelli, Csillagkapu, stb.) és a korábban elkezdett és félbehagyott hogyvoltok is (Harmadik műszak, Rescue Me, de a Firefly nem, mert azt írom tovább). Aki kedvet érez hozzá, dobjon egy mailt és egy próbaposztot a sixx69kukacgmailpontcom címre (tessék értelmezni).

68 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x09 - Aurora

2008. június 01. 15:18 - the black ball

Ősös rész jön, mert már rég volt. Kicsit darabosabbak leszünk, mint a szokásos. Hihetetlenül meghitten kezdünk: két tudós sakkozik, Ronon meg távolról figyel és zabál. Aztán jön Weir és mondja, hogy ezt sakknak hívják. Itt jön egy félreértés, de szóra nem érdemes, szóval térjünk át McKay-hez, aki szól Weirnek, hogy valamit látnia kell. Nos igen. Feltűnt az Aurora nevű ős hadihajó! Az Aurora felderítő küldetésen volt. Amikor beraktuk az ős-duracellt, a város visszahívta a hajókat. Mikor ér ide? 42 millió év. Ráadásul kapu sincs a közelébe. Tehát nem marad más hátra, mint a Daedalus. Coldwell már rinyál, ez a fickó egyszer-egyszer elmehetne Heightmeyerhez, ráfér. Mindenesetre Weir rendesen helyben hagyja verbálisan. Megyünk az Aurorához!


Amint odaérünk, egy másik hajót is érzékelünk. Mily meglepő: egy lidérc felderítő. Kilőjük. Túl egyszerű volt. Na de ez ráér, nézzük meg a hajót. Hogy is mondjam... Van az a sorozat, amiben hulladékból szoktak járműveket kreálni. Na ez annak az űrváltozatából kerülhetett ide. Rendesen kaphatott a háború alatt. De azért nézzük meg belülről is. Űrruha föl, átsugárzunk. Odabent igencsak érdekes dolgot találunk. Több száz sztáziskamrát. Mindegyikben egy élő őssel. Bingo!

Tovább
Címkék: atlantisz
6 komment

Grace Klinika 3x22/23 - Döntések és kalamajkák II.

2008. június 01. 11:35 - sixx

Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyikk hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez a másik.

Vörös hajhoz vörös sportkocsi dukál, ha ezt valaki eddig nem tudta volna, akkor tessék, valamire csak jó ez a blog. Addison száguldozik a pályán (muhaha, 55 mérfölddel, mer' a sebességhatárt be kell tartani), a kocsi nekünk is kéne, mert pöpec. Menet közben rájön, hogy 1) kabrió autóban a szél az ember pofájába fújja a haját 2) a kézi sebváltó nem egyszerű alkalmatosság. Hipp-hopp meg is érkezünk Los Angelesbe, egy wellness-klinikára, ahol a liftben rögvest Tim Daly száll be Addison mellé, és mivel ő ismert tévészínész, adott, hogy a spinoff egyik főszereplője lesz.


Kedvenc dokinknak eszébe jut a Grace klinika liftje, ahol mindenki kanos lesz, és persze hangosan ki is mondja, és ettől kényelmetlen helyzetbe kerül, ami első ránézésre vicces, másodjára nem. Az sem, hogy a liftben egyszer csak megszólal egy női hang, és Addison így azt hiszi, hogy tényleg elment az esze. Nem indul jól a pilot, nem bizony. A folytatásban kapunk vágóképeket Beverly Hills táblával, Hollywood felirattal és parkban tornázó emberekkel, értjük, LA-ben vagyunk.

Tovább
Címkék: grace klinika
19 komment

Grace Klinika 3x22/23 - Döntések és kalamajkák I.

2008. június 01. 11:34 - sixx

Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyik hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez az egyik.

Meredith otthonról narrálja a kis álmait, hogy majd ő talál magának faszit, meg él, mint Marci Hevesen, Kristina meg arra ébred Burke lakásában, hogy ott van anyja meg az anyósjelölt, mert ugye jön az esküvő, amit meg kell szervezni, és ehhez két anyakorú egyén kell. Az én esküvőmet ezen felbuzdulva egy külön cég rendezi majd, a tenderdokumentáció ötmillió ellenében átvehető a szerkesztőségben.


Kórház, Alex csaja (Éva) nem ismerős még a rendőröknek sem, lehet arab terrorista, és pont jól jött neki a baleset. Sloane megtudja, hogy Addison és valószínűtlenül vörös haja elment a kórházból, ettől zaklatott lesz. A két asszonyság elcibálja Cristinát Torreshez (álvénen Mrs. O'Malley), hogy megkérje a nyoszolyólányságra, ez azért mókás, mert az ilyen helyzetekkel Yang kurvára nem tud mit kezdeni, oszt csak annyit mond, hogy "nyoszolyólány." Torresről méretet vesznek, nincs visszaút. Meredith a faszijával beszélget, nem érdekes, még akkor sem, ha a fulladásos élményeiről beszél, mert mi kifejezetten sajnáljuk, hogy nem írták ki a sorozatból.

Tovább
Címkék: grace klinika
5 komment

Veronica Mars 1x12 – Clash of the Tritons

2008. június 01. 08:38 - foxglove (törölt)

Elöljáróban annyit, hogy ez egy igencsak jó rész, ha valakit a pilot esetleg nem győzött volna meg, akkor érdemes ezzel is próbát tenni. Neptuni időszámítás szerint kb. 1 év és három hónap telt el Lilly Kane meggyilkolása óta, és az iskolai tanácsadónő valamiért pont ezt az időpontot választja, hogy a „serdülőkori gyász hosszú távú hatását” vizsgálja a diákokon. Mindenkit behívat, aki közeli kapcsolatban volt Lillyvel, és ez alól Veronica sem kivétel. Ismerve a tanácsadónőhőz fűződő nem túl felhőtlen viszonyát, az együttműködés kizárólagos oka csak az lehet, hogy valamit megint forgat a fejében. Mondjuk azt, hogy a beszélgetés alatt az őrületbe kergeti a tanácsadónőt a tűzőgép folyamatos csattogtatásával és piszkálásával. Mielőtt a tanácsadónőt kitépné Veronica kezéből, hogy halálra kínozza vele (csak pillanatok választják el ettől), Veronica „véletlenül” leejti a tűzőgépet, és kicseréli egy ugyanolyan, bepoloskázott darabra.

Közben Clemmons igazgató és Lamb seriff egy Rick nevű srácot hallgatnak ki az igazgatói irodában. A fiú az elmúlt éjszaka egy barátjával, Timmel a város összes bárját végigitták, aminek következtében Tim alkoholmérgezés miatt kómába került. Lamb seriff arra kíváncsi, hogy kitől kapták a hamis személyiket. Rick vallomást tesz: Veronica Marstól.

Tovább
Címkék: veronica mars
4 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x08 - Átváltozás

2008. május 31. 16:02 - the black ball

Ott hagytuk abba, hogy a retrovírusos Ellia megsebesítette Sheppard-öt a karján. Már viszik is Atlantiszon a gyengélkedőbe. McKay is belátogat egy szálkával az ujjában, mondanom sem kell, az utóbbi szörnyűségesebb kínokkal jár. Carson ellátja Sheppard sebét. Illetve csak próbálja. Ugyanis a sebhely eltűnt! A doki csodát lát, de a feje mély szegletében elzárt mini tudós kitör, és csak azért is elvégez pár tesztet. Addig Sheppard bármit csinálhat. Először jól kifárasztja Ronont. Sprintelnek össze-vissza a városban, de Sheppard olyan, mint a duracell-nyuszi, az istenért sem akar elfáradni. Közben az egyik doki hoz pár eredményt Carsonnak. Nem éppen rózsás a helyzet.


Sheppard következő delikvense Teyla. Megint azt a kétbotos harcizét művelik, ami nagyon látványos, főleg most, hogy Sheppard nem végzi a földön 2 másodperc alatt. Ráadásul még el is dobja az egyik botot. Aztán a falhoz szorítja Teylát, és lesmárolja! Ejha, Casanova! Mindketten meglepődnek. Mi is. A zavart helyzetet a doki menti meg, aki hívatja a gyengélkedőbe Sheppard-öt. Ott megtudjuk, hogy megfertőzte a félkész retrovírus. Nem tudni, mit fog tenni az alezredessel, de ő mindenesetre kifejezetten jól érzi magát. SzuperSheppard van születőben?

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Reaper 1x11 – Kiéhezve a hírnévre

2008. május 31. 13:35 - Sonrisa

Flashbackkel indítunk a pilot epizódból, majd menjünk is tovább, a helyszín Sockék előkertje, ahol épp Bennel játszadoznak légpuskával. A vadász az előbbi, míg a vad az utóbbi. Ez az fiúk, majd csak kiköt valamelyikőtök az ügyeleten (én Benre teszem le a voksom). Sárga taxi fordul be a garázs elé, és feltűnik a Nő, aki Sockot a „világra szabadította”: Sockmami. Könnyes összeborulás, a las vegasi vakáció jól sikerült. Nagyon jól . Vegas nemcsak Amerika játszótere, a szerelem is rátalál az emberre. Jelen esetben az ázsiai western-imidzses Morris képében. Sock lába alól kicsúszik a talaj, ez jobban sokkolta, mint egy kisgyereket, mikor megtudja, hogy a kisbabát nem a gólya hozza. Vágás, Sam és Caddy épp olvadoznak egymás tekintetében, az idilli hangulatot Sock zúzza atomjaira (előtte egy kis közjáték: Caddy megtalálta az anno Andynek szánt nyakláncot, s azt hiszi, Sam neki szánta). Sock lehuppan az ágyra a gerlepár közé, depressziós sóhaj, le van törve, mint a bili füle. Csak a barátai maradtak nekik. Ezentúl nem ő a férfi a házban, hanem valami szerencsejátékon nyert cowboy. Letargia a maximumon. Főcím.

Sock beeszi magát az Oliver családba, mindenki kénytelen az eszmefuttatásait hallgatni. Sajnos Sam az, aki ismét jól megszívta, lévén, ő együtt is dolgozik vele. Egyik pillanatban egy jól irányzott ütéssel véletlenül (!) megküldi Sockot, aki átrepül az egész parkoló felett. Újabb IK (mostanában mintha eltűnt volna, nem?). Andy egy kis munkahelyi csínyen töri a fejét, majd szemfényvesztés, s Devilfőnökkel a kikötőben ácsorgunk. Az eheti Szökevény hajdanán egy kannibál volt, legutóbbi áldozata egy immár fej nélküli csöves, akit épp akkor halásznak ki a vízből. Remek. A mólon egy lepusztult, önjelölt rocksztár próbál meg zenélgetni, Ördögpapának meg támad egy jó ötlete. Sikert ígér az excsajáról nyávogó gitárosnak, Ryannek, aki cserébe oda fogja adni a lelkét. Csak ő még ezt nem tudja. Megérintette a „15 perc hírnév” szele. Sam rosszallását fejezi ki, de nem tehet semmit. Az embernek szabad akarata van és a rock’n’roll eleve a Sátán zenéje. Touché.

Tovább
Címkék: reaper
1 komment

Narancsvidék 1x09 – A magaslat

2008. május 31. 11:02 - EasyFriend

Első nap a suliban. Valamiért a szülők azt hiszik, hogy a srácokat izgalommal tölti el ez a nap, az én emlékeim szerint inkább az undor a jellemző – vedd a hétfő reggelt és szorozd be százzal. A Cohen-konyhában is azt kérdezik a fiúktól, izgulnak-e, de ők csak arcokat vágnak – a "ki vág beszédesebb képet" versenyből Ryan kerül ki győztesen. Miért is izgulnának, mikor csupa Luke-hoz hasonló cukipofával tölthetik majd a napjaikat? "Ez az év talán jobb lesz, mint az előző" – mondja Kirsten, mire Seth: "Minden évben ezt mondjuk, aztán pár nap múlva valamelyik nagymenő vízipólós mégis telepisálja az egyik cipőmet..." Majd Sandy szúrós pillantására hozzáteszi: "Vicceltem, mindkettőt!"


Marissa és Summer is együtt kezdi a napot Jimmynél. Kedvenc munkanélküli balek szélhámosunk egy tál aktív szenet helyez az asztalra reggeli gyanánt, ami állítólag pirítós akar lenni. Na majd legközelebb! Marissa szenved, hogy mi lesz majd a suliban, Summer szerint nincs olyan, hogy rossz reklám, azaz Marissának a saját javára kéne fordítania, hogy most mindenki róla beszél. Szerencse, hogy már indulni kell, mert még pár órát doppingolnák egymást a szülők támogatásával, és az élettől is elmenne a kedvük.

Tovább
Címkék: narancsvidék
6 komment

A férfi fán terem 1x09 - A cikk

2008. május 31. 07:00 - leeann

Marin és Jack a tengerparton beszélgetnek. Állati szép a táj, de nem a strandos, beach-es értelemben, itt jó alaposan felöltözve ejtőznek a parton az emberek. Marin azzal dicsekszik, hogy már két fejezet készen van az új könyvéhez, Jack pedig azzal, hogy cikket írt egy kagylófajról egy tudományos lapban. Marin hajóútra vágyik, Jack meg kajak túrát ajánl neki a hajótúra helyett, randi gyanánt. Mai tetőtől-talpig rózsaszínben beront a hotelbe és lefotózza Patricket a családi album számára. Meg is hívja őt egy kínai vacsorára, ha már a mostohaanyjává vált nagy hirtelen.


Marin egy hetet kihagyott a rádióban, mert a könyvén dolgozott, de újra beült a mikrofon mögé és így bombázhatják az emberek a nyűgeikkel. Az első telefonáló ihleti meg a heti kérdést: Tényleg olyan nagy baj, ha a nők kezdeményeznek egy kapcsolatban? Jane jelenik meg Elmoban, már rég hallottunk felőle. Jane azért jött, mert Marin könyvének első fejezete igencsak tetszett neki, olyannyira, hogy meg is jelent a The New Yorker-ben. Az a bizonyos első fejezet Jackről szól, és még a neve is ott díszeleg az írásban. Hoppá, ebből lesz ám a kalamajka.

Tovább
Szólj hozzá!

Tűzvonalban 02x19 - A csempészek alkonya

2008. május 30. 14:02 - kiricsiz

Ügyvédnéni beszállni készül a kocsijába, amikor diszkréten melléoson Láki és olyan határozott szívélyességgel invitálja saját kocsijukhoz, hogy az ügyvédnő nem tud nemet mondani. A másik kocsiban Demsa ül, aki van olyan vakmerő, hogy előbújt rejtekhelyéről és az ügyvédjével találkozgat, akit egyébként normál esetben szerintem figyelnie kéne a zsaruknak, meg az NBH-nak, meg mindenkinek, aki rajta van az ügyön. Demsa azért találkozott az ügyvédcsajjal, mert vele akarja kinyomoztatni, hogy hol van a lánya. Az ügyvédcsaj persze hiába is tiltakozik, hogy ő nem hajlandó együttműködni Demsával, az a helyzet, hogy zsarolható. Aztán visszaviszik az ügyvédcsajszit a kocsijához. Még csak ki sem nyírták.

A körzetben folyik az élet, bejelentéseket vesznek fel, piti bűnözőket csípnek meg. Mike meg bent van Bordásnál, éppen amiatt cseszegeti, hogy se Kolnicsnak, se Vidának nem szólt arról, hogy találkozott Demsával. Mike szerint Bordás egyedül maradt.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
56 komment
süti beállítások módosítása