Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 4x07 - Ji Yeon

2008. május 18. 22:10 - sixx

Ismét itt vagyunk, egy majdnem zseniális epizóddal, amiben volt két álleesés, habár az egyiket a stáblista alapján sajnos már régóta lehetett sejteni, míg a másikról tapasztalt Lost-rajongók egy perc alatt kiszúrták, hogy átbaszás. Kiderül a hatodik megmenekülő személy kiléte is (eddig ugye Hörly, Dzsekk, Katinka, Áron és Szájid volt ismert), és a szigeten/hajón is halad a történet előre.


A hajón kezdünk, ahol Lapidus a kissé arrogáns Keamy-vel sántikál valamiben, Regina, akit eddig meg csak telefonon hallottunk, könyvet olvas (fejjel lefelé), és kurva szarul néz ki. Lapidus Dezhez és Szájidhoz jön kajával, és kiderül, hogy nem ő nyitotta ki az ajtót, szóval van még valaki a hajón, aki Dezmondékkal van - Ben embere? Parti népség, Szán és Dzsinn házaséletet élnek, és közben a hajón ragadt duóról filóznak, vajon miért nem értek eddig vissza? Dzsinn a gyerek nevét akarja megbeszélni a nejjel, de ez állítólag nem hoz szerencsét. Dzsinn ettől még Jin Yeonnak akarja nevezni, mert biztos abban, hogy a lány lesz.

Tovább
Címkék: lost
84 komment

Csillagkapu Atlantisz 2x05 - Elítélve

2008. május 18. 15:43 - the black ball

Szállunk az ugróval. Az újdonsült Ronon első küldetése ez, keményen feszít a sárga bőrkabátjában. Meg is pillantunk egy kis füstöt a távolban. A hely, ahonnan jön, erősen hasonlít egy külvárosi csövestelephez. Ronon kemény gyerek, belekóstol az első bográcsban található löttybe. McKay-t a hányinger kerülgeti, de Ronon szerint az ünnepi fogás is eltörpül mellette. A meghitt hangulatot egy kis nyílzápor szakítja félbe. Ronon lábát átfúrja egy. Aztán megjelenik pár fickó, akiket nem válogattak be egyik Mad Max filmbe sem, és robbanó lövedékes csúzlikkal kezdenek lövöldözni. Mi is visszalövünk, Ronon közben kioperálja egy laza mozdulattal a nyilat. A harcot egy kifejezetten ronda CGI-t hordozó űrhajó zavarja meg, így a csapat el tud menekülni az ugróhoz. Aztán közli a hajó az ugróval, hogy kövessék a városig.


Egy elég modern városba megyünk, amit Olesianak hívnak. Egy nem ronda néni, bizonyos Marin üdvözöl. Megtudjuk, hogy azok a fickók rabok voltak, és egy szigeten élnek, ami ugye a börtön. Alcatraz másképp. Mivel a kapu a területén van, Olesia teljesen önfenntartó, nem kereskedik. Elmegyünk a góréhoz, akit Magiszternek hívnak. Nagyon tetszik neki az atlantiszi technológia, nekünk is az övé. Neki is elhazudjuk, hogy Atlantisznak vége, még időben kimenekültünk. McKay-t nem hagyja nyugodni, hogy a lidércek hogy engedhették őket ilyen magas szintre fejlődni. A Magiszter közli, hogy a lidércek nem zaklatják őket. Mivel a kapu a szigeten van, a lidércek beérik a rabokkal. Cseles.

Tovább
Címkék: atlantisz
1 komment

Veronica Mars 1x10 – An Echolls Family Christmas

2008. május 18. 10:37 - foxglove (törölt)

Karácsony van (legalábbis Neptune-ban), a szeretet és a megbocsátás ünnepe, máskülönben mi magyarázná, hogy Weevil és Logan saját akaratukból egy légtérben tartózkodnak. (A másik lehetőség, hogy ennyire megkedvelték egymás társaságát.) A fiúk megint pókereznek, méghozzá Loganék vendégházában. Rajtuk kívül a seggrészeg Duncan és két eddig ismeretlen 09-es srác vesz részt a játékban. Weevil viszi a bankot, illetve csak vinné, merthogy a kassza üres, és nyilván nem magától lett az. Weevil nagyon ideges lesz attól, hogy a gazdagfiúk le akarják nyúlni a nyereményét, elvégre 5000 dollárról van szó. Úgyhogy a történet most tényleg vetkőzőspókerbe csap át (ez már nagyon érett az előző részben), mert Weevil biztos akar lenni abban, hogy senki sem rejtegeti a pénzt a ruhái alatt. Legnagyobb sajnálatára az egyetlen oda nem illő dolog Logan és Duncan egyforma, rénszarvasos alsónacija, amit valószínűleg Bridget Jones anyukája szőtt saját kezűleg.

Weevil nem ragaszkodik a készpénzhez, egyszerűen csak lefoglalja a neki tetsző tárgyakat. Erre a sorsra jut Echollsék Fabergé-tojása és Duncan laptopja is. Veronica ebből most szívesen kimaradna, egészen addig, amíg Duncan el nem meséli neki, hogy a laptopján tárolta a személyes naplóját. Azt a naplót, amiben a kapcsolatuk minden egyes apró, intim részletét megörökítette. Veronica hatalmas energiákkal veti bele magát a nyomozásba.

Tovább
Címkék: veronica mars
Szólj hozzá!

Csillagkapu Atlantisz 2x04 - Duett

2008. május 17. 15:46 - the black ball

Igencsak humoros egy epizód ez, nézzük: először is egy lidércek által lerombolt vidéken járunk, túlélők után kutatva. Legalább a fél atlantiszi katonai kontingens itt van a bolygón, óriási mordályokkal, robbanószerekkel, svájci bicskával, csúzlival, és az „ultimate weapon” Shepparddel. Aztán ott van McKay és Carson, aki egy szőke G.I.Jane társaságában a kapu felé halad. Kiderül, hogy McKay-nek randevúja lesz! Vannak még csodák. Mindezt a csaj árulja el. McKay szokás szerint duzzog, és próbál alfahím lenni, amikor a néni csendkirályt int. Egy dárda közeledik! Elkezdenek rohanni, a csaj arrébb löki a dokit, de őt és McKay-t beszippantja a dárda. A kapu aktiválódik, menekül a fattyú. Sheppard keményen a kapu elé áll, hátha megijeszti a lidércet.


Zúgnak a fegyverek, de a tűzijátékot Lorne használja el, amikor rálő egy aknavetővel. Mellé. A doki ordít, hogy McKay-ék a hajón vannak, de Sheppard közli, hogyha meglóg a dárda, kiderül, hogy Atlantisz nem semmisült meg. Végül leszedik. Nem sok minden marad belőle. Carson van a legközelebb a roncshoz. A dárdát vezető lidérc ott haldoklik benne. A doki szeretetszolgálatos múltja és jelene miatt felajánlja, hogy segít neki, de Sheppard a 80-as évek akciófilmjein edződött, úgyhogy kinyírja a lidércet. Carson megorrol rá, mert csak a lidérc tudta, hogy lehet kiszedni McKay-éket. Sheppard szerint Zelenka is megoldja. Hát hogyne.

Tovább
Címkék: atlantisz
1 komment

A férfi fán terem 1x07 - Boldog szülinapot!

2008. május 17. 13:38 - leeann

Marin Patrick hangjára ébred, éppen a rádióból beszél és az ébredésből riadalom lesz, mikor fiatal barátunk Marin születésnapjára csődíti össze a várost. Jó, addig még van egy hét, de akkor is! Marin biciklire pattan és kérdőre vonja Patricket, de ő magabiztosan kiáll amellett, hogy szülinapi buli lesz és kész. Közben új vendég érkezik a hotelbe, illetve dehogy új: a kidobott Theresa költözik be, és az első, akivel találkozik, az Sara. Marin is hazaérkezik és elmondja, hogy nem szereti a szülinapját, mert a húgáé egy nappal előbb van, mint az övé és így sose volt neki igazi szülinapja. És, mint mindig ilyenkor, na, ki toppan be? Hát persze, hogy a húg, Lisa.


A kocsmába érvén Lisa azonnal előadja a nagyvárosi pasivadászt. A kishúg azonnal nekiáll mindenkivel flörtölni, amit a kocsmalakók nem is bánnak. Marin gyorsan felkeresi Anniet és Patricket, hogy lebeszélje őket a többi születésnapi meglepetésről, mert e tárgykörben elég volt a húga felbukkanása okozta trauma. Jackkel is összefut, aki kedvesen megígéri, hogy ott lesz a bulin. Nagy ma a forgalom errefelé, mert Buzz is betoppan, de ő nem mulatságos hírrel jött. Néhány túrázó megtalálta a Patrick apja által vezetett, sok évvel ezelőtt lezuhant gép roncsait. Celia és Patrick 26 éve várja, hogy megtudják, mi is történt a géppel annak idején. Patrick azt reméli, hogy nem az apja gépét találták meg, vagy ha azt is, az apja esetleg túlélhette a zuhanást, de Buzz személyesen repült oda és tényleg az a gép az.

Tovább
1 komment

Reaper 1x09 – Hamut a hamunak

2008. május 17. 10:24 - Sonrisa

Csodásan átlagos nap virradt ránk, csapjunk is rögtön a közepébe. El Diablo ezúttal gyanútlan vásárlóként jelenik meg a WB-ben, segítőnek naná, hogy Samet kéri. Fény derül a Szerződés apró betűs részére is: Devilfőnök egy csettintésére Samnek minden meg kell tennie, az csupán az ő jóindulatán múlik, hogy csak a fejvadászsággal kellett törődnie. Eddig. Most azonban vízvezeték-szerelés a lélekhajkurászás helyett egy nőnél, Miminél, aki eléggé csinos ahhoz, hogy az ember elkezdjen kételkedni benne, itt valószínűleg nem vérrokoni kapcsolatról van szó. A probléma oka pedig nem más, mint az, hogy a kis tündér a mosogatógépet szándékozott úgy használni, mint egy mosógép. Meglepő módon a fehérneműk akadtak el. Kiderül, hogy Mimi barátja Jerry. Jerry hívta a WB-ből Samet. Egy nyaraláson készült fotó alapján pedig Jerry = Devilfőnök. MIVAN!? Főcím.

Ben és Sock is hitetlenkedve fogadja a hírt, miszerint Ördögpapának van egy csini evilági szeretője, akinek fogalma sincs róla, hogy ő a Sötétség Fejedelme. Sock persze irigykedik rá, a Sötétség Hercege akar lenni. Ő Sock, hiába. Sam maga alatt van, az Andy-ügy jegelődött a nyakláncos baki óta, szóba sem állnak egymással. A jég azonban most megtörni látszik, Andy szívességet kér Samtől és ennyi. Lehet, hogy csak Sam ragozza túl a dolgokat. Sock elő is áll az elméletével: megcserélődtek a szerepek, Sam úgy viselkedik, mint egy csaj, Andy meg mint egy pasi. Csak, tudnám, hogy honnan jutnak eszébe az ilyenek. Gyors szemfényvesztés, s Sam egy koporsóban eszmél. Ami nem üres! Úgy síkit, mint egy csaj, ez Sockot igazolja. De gyorsan kiderül, egy ravatalozóban vagyunk, senki nem lesz élve eltemetve. Sam merész, és számon kéri Devilfőnökön az egész Mimi-ügyet. Hiszen lehetne annyi tisztesség benne, hogy felfedi kilétét. Erre azonban nem mutat hajlandóságot.

Tovább
Címkék: reaper
3 komment

A fiúk a klubból 1x12 - Mozgás vagy leállás

2008. május 16. 16:00 - leeann

No nézzük csak. Volt egy hetünk, hogy túltegyünk magunkat az első igazi drámán, ami Briannek még nem ment. A szülinapi dekorációként szolgáló Mikeyt és őt ábrázoló fotókat nézegeti, miközben egy futógépen edz. Telefont ragad és Mikeyt tárcsázza, de nem szól bele. Úgy tűnik, ez mindenkinek jól megy, de mindig bukta a vége, mert Mikey is azonnal rájön, hogy ki van a vonal másik végén és közben csomagol ezerrel. Emmett örül, hogy egyedül az övé lesz a lakás, persze megnyugtatja a költözködőt, hogy bármikor visszamehet, ha szükségét érzi. A képregények dobozban, az életnagyságú Astro kapitány is lekerül a falról és így már Mikey készen is áll az új életére.


Brian a munkahelyén van és nincs túl jól. Megtudjuk, hogy náluk is egy hét telt el az ominózus eset óta. Brian Tedet hívja föl azzal, hogy ha ráér, este bulizhatnának egyet. Teddy jó alaposan megdöbben ezen, amit kicsit később Emmnek is elmesél a kondiban. Egy jópasi szólítja meg Emmettet és flörtölni kezd vele. Emm szívesen menne vele randizni, de visszautasítja, amiért Ted le is cseszi. Emm megint jön a fogadalom-dumával és komolyan gondolja, mert be is tartja. Mel hazaér a munkából, fáradt és nyűgös, amit Linds-en vezet le, aki megjegyzi, hogy ő a gyereküket neveli és nem a seggét vakarja egész nap. Mel epésen elintézi azzal, hogy ő csak a számlákat állja, de a gyerek Lindsayé és Briané. Ez a kis megjegyzés veszekedést robbant ki a lányok között. Rosszabbak, mint egy heteró házaspár.

Tovább
6 komment

The L Word 1x13 - Locked Up

2008. május 16. 15:10 - Hartmann

Már a kezdeteknél megtudhatjuk, hogy Shane tulajdonképpen miért is lett Don Juanita. Egy kislánynak nyílik meg, 950 és 1200 közé rakja azt a számot, hogy hány emberrel is volt már 14 éves kora óta. Ebben mondjuk benne van az a mennyiség is, amit még prostiként szedett össze. A kiscsajt ez sem zavarja, nem érdekli, ő csak le akar feküdni Shane-nel. Don Juanita viszont visszautasítja, erre még nem láttunk példát. Közben pedig Kit vigasztalja Marinát, hogy ne legyen már annyira letörve a Francescával történt veszekedés miatt. Valószínűleg végleges szakítás lesz a dologból, és ezzel a Planet is veszélybe kerül. Pedig az Marina nagy álma.

Jenny és Tim tudnak beszélgetni. Éppen kajálás közben csípjük el őket, megbeszélik a Trish ügyet, vagyis csak annyit, hogy Tim most épp jegeli a leányzót, mert nem akar jelenleg egy edző-edzett viszonyba belekezdeni, de amint rendeződik a dolog, ismét randizni kezdenek. Tim is próbál úgy tenni, mintha érdekelné még a felesége, a könyvről kérdezgeti őt, de nem igazán figyel a lány válaszaira. Arra viszont már felfigyel, hogy Jenny randizni fog egy nővel, hamarosan. Szerencsére aznapra programja van, szóval a lányoké lehet a lakás, a konyha, minden.

Tovább
Címkék: l
2 komment

Tűzvonalban 02x17 - Öt török, öt görög, hány ember

2008. május 16. 13:00 - kiricsiz

Az összes médiumból (mostanában megint médiának mondják, mindegy) Demsa szökéséről ömlenek a hírek, meg a fejére kitűzött vérdíjról. Az a fickó is ezt hallgatja autójában épp, akinek nemsokára nagyon rossz lesz, de ő ezt még nem tudja, sőt, azt hiszi, nemsokára nagyon jó lesz neki, merthogy felszedett egy kurvát. A kurvával tali volt megbeszélve, szóval nem csak úgy az út mellől, de azt persze a fickó nem tudja, hogy a kurva Demsáék embere, és Lákiék követik is őket. Ugyanis ez a Mészáros nevű fószer nem más, mint Ignatyenkó brókere, Ignatyenkó meg az orosz maffiavezér, vagy legalábbis magyarországi helytartó. Pont fel is hívja a mangalicaorcájú orosz vezér Mészárost. Az a rövid beszélgetésből is kiderül, hogy bróker barátunk segghülye, de nem cseveghet sokáig a vezérrel, mert a kurva ráfogja a fegyverét, és leállíttatja vele a kocsit. Cynthia belevág a combjába egy injekciós tűt, amitől el is szundikál hamar Mészáros. Láki kifizeti a kurvát, aztán mindenki el.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
22 komment

Battlestar Galactica 1x14 - Isten keze

2008. május 16. 09:23 - Freevo

Harminchat napja menekül a kis csapatunk az űrben, és senkinek se jutott eszébe tankolni. A tyliumnak hívott üzemanyagból már csak két ugrásnyi tartalék maradt, és eddig nem találtak lelőhelyet a környéken. Az elnök mindezt egy sajtótájékoztatón jelenti be, amit kénytelen félbeszakítani, amint kígyókat kezd el látni maga körül a pódiumon. Ezalatt Boomer és a partnere végre találnak egy tyliumércben gazdag telért egy aszteroidamezőben, csakhogy a cylonok már rárepültek, mint légy a szarra, és annyi vadászgéppel védik a bányájukat, amennyi elég lenne a teljes flotta leradírozásához.

Adama mégis úgy dönt, hogy lerohanják őket, elvégre kicsi az esélye, hogy ilyen közel találjanak máshol feltáratlan nyersanyagot. Starbuck minden epizódban másban bizonyul talentumnak, ezúttal a támadási stratégia kidolgozásába vonják be, hátha az őrült ötletei használhatóak valamire. A közreműködésével ki is dolgozzák a csodataktikát, amihez az elnök engedélyét kell kérni. A Raiderek figyelmét néhány civil teherszállító-hajóval akarják elterelni, míg a Viperek jól elpusztítják az aszteroida felszínén a katonai létesítményeket. Az egyetlen gond a tervvel az, hogy senki se tudja, hogy néz ki egy cylon katonai bázis, hát még egy tyliumraktár.

Tovább
9 komment
süti beállítások módosítása