Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x16 - Szerepcsere

2008. április 20. 19:25 - C21

Ha a karakterekből éppen nem tudunk kihozni valami újat, akkor cseréljük meg mindenki szerepét. Gondolhatták az írók, és a feje tetejére állították a Montecito-t. Így az új felosztásban kell a csalókról, és az étteremről gondoskodni.

Komoly gyűlést tartanak a főnök irodájában, ahol közösen úgy gondolják, hogy mindenki bénán végzi a munkáját. Ed, CIA-s emlékeiből előhúzza a csapatépítéses élményeit, így kitalálja, hogy a biztonsági szolgálatot a bombázó részleg képviseli, Danny lesz a teremfelelős, Nessa pedig átveszi az étterem irányítását. Apu pici lánya, pedig megtapasztalhatja, miért kapott a seggére, amikor apu fáradtan ért haza munkából, ugyanis őt fogja képviselni az önkormányzati gyűlésen. Sok sikert srácok!

Tovább
Címkék: las vegas
4 komment

Csillagkapu Atlantisz 1x17 - Letters from Pegasus

2008. április 20. 15:29 - the black ball

Ez egy filler rész lészen, kapunk jó sok háttérinfót mindenkiről, feltűnik a jó öreg idegesítő ESZCÜ, aki hozza a formáját, a dokiról kiderül, hogy érző lélek, McKay meg 5 résznyi sznobságot és hülyülést sűrít 5 percbe, ami az epizód legpoénosabb része lesz, szóval még több ilyet.

Az előző rész végén jött ugye a koppanás, hogy egy lidércflotta tart a város felé. Sheppard szerint nem kell a pánik, még van idő. Fordot megszállja valami, és azt akarja, hogy vigyék el a gyerekek lakta bolygóról az ős-duracellt (1x06). Weir már a jó oldalon áll, ebbe ugyan bele nem megy. McKay-nek van egy ötlete, bár a fő problémán nem segít: szerinte tud üzenetet küldeni a Földre. Jó hogy szól. Egy ember átküldéséhez nincs elég energia, de egy üzenethez van. 1,3 másodpercig lesz nyitva. Tömörítve jó sok mindent át lehet küldeni. Weir megkérdi, hogy mennyi információt tudnak átküldeni. Kapaszkodni: mindent. 1,3 sec alatt. Mi meg szarakodunk a WinRar-ral.


A vezérlőben vagyunk, Zelenka magyaráz. A lidércflotta időközönként kilép a hipertérből. Vagy azért, mert elmaradott a hiperhajtóművük, vagy azért, hogy táplálkozzanak. Ez alapján Zelenka kiszámolta, hol fognak legközelebb megállni. Sheppard szerint egy ugróval elmehetnek oda a kapun át, és felmérhetik a flottát. Már ki is szemeltek egy bolygót, Teyla ismeri a lakosait. Weir elengedi őket, de megígérteti az őrnaggyal, hogy ne harcoljon a hajókkal, mert hát ugye Sheppard-nél sosem lehet tudni.

Tovább
Címkék: atlantisz
1 komment

Szex és New York - 1x10-1x12

2008. április 20. 12:03 - Windermere

A tizedik részt azzal nyitjuk, hogy a lányok meghívót kapnak egy bébi bulira Laneyhez, akivel már évek óta nem találkoztak. Felelevenítenek pár régi emléket róla, és bizony szinte az összes közös partin Laney mindig elkezdett vetkőzni. Ugyan nincs sok kedvük, de mégis eleget tesznek a meghívásnak. Össze is szedelődzködnek a buli reggelén, Charlotte persze egy hatalmas ajándékkosárral érkezik, míg Samantha sem hazudtolja meg önmagát, mert ő egy üveg piát hoz ajándékba a terhes csajnak. Aztán beülnek a kocsiba, és nagyot néznek, mert nem indul. Kiderül azért, mert senki nem ül a volán mögött. Végre ezt is megoldják, és elindulnak.

Mikor megérkeznek, Laney a tipikus sikítós-örömködős stílusban nyit nekik ajtót. Bent is hasonló hangulat fogadja a lányokat, akik rövid úton falra másznak ettől, egyedül Charlotte élvezi. Végül ő sem sokáig, mert kiderül Laney a lányának azt a Shayla nevet fogja adni, amiről Charlotte gyerek kora óta álmodik, hogyha egyszer lesz egy lánya, így fogják hívni. Kitör a botrány, Samantha nemes egyszerűséggel lekurvázza Laneyt, és a csajok eljönnek a partiról.

Tovább
Szólj hozzá!

Veronica Mars 1x06 – The Return of the Kane

2008. április 20. 10:00 - foxglove (törölt)

Átlagos reggel Echollséknál. Logan elegánsan kigördül egy rolleren az újságért, ahol egy kisebb csoport rajongósereggel találja magát szembe. Bármennyire egzotikus látványt is nyújt Logan (pizsama+köntös+roller), a lelkesen kattintgató turisták nem rá kíváncsiak, hanem a híres Aaron Echolls-t akarják látni. Aki rögtön meg is érkezik, és le kell szögezni, sokkal stílusosabb a belépője, mint a fiának. Barátságosan autogramot osztogat, és nagylelkűen Logannel is lefényképezteti magát (otthon a rajongók majd úgy is kivágják szegényt a képről). Milyen szép apa-fiú pillanat.

Egy másik, hasonlóan megkapó családi jelenetben Jake Kane győzködi a fiát, hogy induljon az iskolai elnökválasztáson. Tudjátok, Duncan politikusi pályára készül, Schwarzenegger kormányzóval pacsizik, meg hasonlók. Nagy az atyai nyomás Veronicán is. Mars-apuka arra készül, hogy hétvégén az állatkertbe(!) vigye a lányát, mert több időt szeretne vele tölteni. Veronica nincs elragadtatva az ötlettől. Talán nem kellett volna kiutálni a tanácsadónőt. A „kinek szarabb a helyzete az apjával”-versenyt Wallace nyeri, mert neki nincs is apja. Közben éppen egy botrány készülődik a Neptune Highban. A helyi lázadó csaj, Wanda kínai kaját rendelt ebédre, ami a helyi szurkolólány-bitchnek szúrja a szemét. A szabály értelmében csak azok hozathatnak kaját az iskola területére, akik kalóz-pontokkal rendelkeznek. Kalóz-pontokat pedig azok kaphatnak, akik öregbítik az iskola hírnevét, például az iskolatanács tagjai, vagy a sportolók. Vagy a szurkolók. A szurkolás is sport. A jogaiban megsértett bitch az igazgatóhoz szalad árulkodni, aki erélyesen elkobozza a kínait. Nem foglalnék állást a helyzet komolyságát/komolytalanságát illetően. Wanda bepöccen, és az acélbetkós bakancsait nem kímélve széttrancsírozza a bitch pizzáit. Lázadás!

Tovább
Címkék: veronica mars
1 komment

Csillagkapu Atlantisz 1x16 - The Brotherhood

2008. április 19. 15:58 - the black ball

Az előző részben ugye kaptunk 5 címet ős-duracellekhez, úgyhogy tisztességesen el is kezdjük keresni őket. De ennél többet is találunk. Végre (vagy éppen sajnos). Felhasználóbarát hogyvolt következik.

Egy pap fut egy kőfolyosón, odakint pedig lidércek szippantgatják fel az embereket. Lényegében ezért fut. Találkozik még egy pappal. Pakolnak mindenfélét a batyujukba. Az egyik megkérdi, hogy le van-e zárva valamilyen kamra. Le van. Kiderül az is, hogy valamilyen Testvériség elesett, csak ők maradtak. Aztán kirohannak, de pechjükre pont felszippantják őket is.


Ugrunk az időben. McKay hálálkodik egy Alina nevű széplánynak, hogy idejöhettek kutatgatni. Sheppard-ék egy asztalnál vihorásznak, erre oda megy McKay, mert ugye rajta röhögnek. Szerinte inkább folytassák a munkát. Ford nem érti, hogy könyvek olvasásától hogyan szereznek ős-duracellt. McKay mutat egy régi rajzot, amin voilá, egy ős-duracell van. Aztán igazságot tesz, és közli, hogy enélkül ugyan soha nem jutnak haza, vagy győzik le a lidérceket. Na akkor nosza, keressük meg.

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

A férfi fán terem 1x03 - Férfivásár

2008. április 19. 12:54 - leeann

A nézzük, mi történt az előző részben 1 perce után megcsodálhatjuk a levegőből Alaszkát. Tényleg csodaszép. Marin persze megint elkésik a rádióból, most épp azért, mert nem indul az autója. Patrick előre dolgozik és beharangozza, hogy jótékonysági agglegény árverésen az épphogy csak befutott Marin lesz a háziasszony. Persze szőke erősen tiltakozik. Viszont ez fiatal barátunkat nem érdekli, mert egyrészt már bejelentette, másrészt egy halászati cég reklámidőt vett Marin műsorában, amire ebben a rádióban még nem volt példa. Ja, és még valami újdonság történt: ajánlott levél jött és pont Marinnek. Egy csekk van benne, méghozzá 13073 dollárról. Az esküvői költség fele, amit visszatérítettek az elmaradt esemény miatt. Marin úgy gondolja, hogy ez a csekk a bonusz azért, hogy jó döntést hozott, és a pénz ihleti a napi kérdést is, amit az árverésen résztvevő agglegényekhez intéz: Őn mit gondol, mennyit ér?


A kocsmában is sokan megcsodálják a nem csekély összegről szóló csekket. Mindenkinek egyből lenne terve ennyi pénzzel, Annie eltenné esős napokra, Sara csak csupa hasznos dologra költené, cipőre a gyerekének, tetőjavításra, de Marin el szeretné költeni valami haszontalan és drága dologra. Ben azt javasolja, hogy költse el egy részét a pénteki pasi-aukcióra. Jack is ott lesz az árverésen, persze kizárólag jótékonyságból, de előtte egy borzot próbál előkeríteni, aki elveszett a városban. Marin és Jack vív egy kis szópárbajt, majd Ben és Theresa táncolnak egyet, mert épp az ő dalukat tette be valaki a zenegépbe. Na, ki lehetett az a galád? Hát persze, hogy párkapcsolat trénerünk személyesen.

Tovább
Szólj hozzá!

Reaper 1x05 - Mi van a pacával?

2008. április 19. 10:37 - Sonrisa

Kezdésként néhány összevágott jelenet a korábbi részekből. Majd a záróra előtt, a WB-ben találkozunk Sammel és Andyvel, aki egy karaoke-estre invitálja hősünket. És Sam igent mond, úgy beszél, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Lemaradtam valamiről? Andy előresiet, addig Sam lekapcsolja a villanyokat. Hirtelen zajt hall a sötétben, mi meg rágjuk a körmünket, de csak egy pokolbéli postás hozta meg Samnek a Szerződést. Ami kb. 20 kg, 1x1 m, és 50 centi vastag. Így első saccra nem valószínű, hogy az Ördög félmunkát végzett, gondosan lezárhatott minden jogi kiskaput. Az a könyv van vagy tízezer oldal! Az átviteli elismervény ennél jóval-jóval karcsúbb, de vagy 800 helyen kell aláírni. És közben Andy vár. Sam megpróbál gyorsan túlesni a formaságokon, nem sok sikerrel. Tuti elkésett. Főcím.

Sock ébreszti Samet, aki kihagyta az esti programot, ugyanis 3 órán keresztül kellett mindenfélét alászignóznia. Ráadásul felüti a fejét az újabb IK: nem tud egyenesen megállni a szilárd talajon, mindig elcsúszik. Újabb értelmes képesség. A melóhelyre is csak nagy nehezen tud bejutni, Sock megoldásként ragasztószalaggal próbálja meg orvosolni a helyzetet. Közben pedig kiderült, hogy miközben tegnap rá várt az egész bagázs a szórakozóhelyen, betoppant Greg, a fősulis eminens, és egész jól elvoltak Andyvel. Szívás. A ragszalagos tornacsuka így is elég hülyén néz ki, és tetézve a bajt, Sam összefut a parkolóban Andyvel. Már-már úgy tűnik, megússza a kérdőre vonást, ugyanis épp Ted magánszámát követik figyelemmel, amint egy nemlétező horpadást keres a kocsiján. A hecc ötlete egyébként Andytől jön, mégis bírom a csajt. Ám ezután kínos kérdések sorozata, még kínosabb válaszok, tuti alibi persze nuku, csak mellébeszélés. Már megszoktuk.

Tovább
1 komment

Journeyman 1x05 - The Legend of Dylan McCleen

2008. április 18. 17:00 - TorrenteXY

Kezdésnek a Vasser család a piacon vásárol ilyen felesleges zöldségeket, mint citromfű meg articsóka, de ezt csak Kati erőltetné, szerintem Daninak simán megfelelne a kolbász-sör kombó vacsira. Véletlenül találkoznak Jackkel meg az új nőjével, Terezával, de maradjunk a Terinél.

Aztán mutatványosok kerülnek elő, nem tudom mit kereshetnek egy piacon, de Dani a fiával odamegy nézni őket. El se kezdik élvezni a produkciót, máris hívja a szükség Danit, bizony, időutazni kellene. A kis poronty meg ottmarad a sok ember között, hohó, ebből gondok lesznek.

Tovább
1 komment

A fiúk a klubból 1x08 - Babylon bumeráng

2008. április 18. 16:17 - leeann

Mikey megtudja a kollégájától, hogy a jelenlegi főnököt előléptetik, és a boltból választhatja ki az utódját, amire kolléga is pályázni akar. Mikey sok sikert kíván neki, de ő nem akar beszállni a versenybe, mikor Tracy lelkesítő beszédje elgondoltatja egy percig a dolgon. Este van, a csapat Babylonból épp távozik és Justin azt meséli, hogy az apja most már katonai suliba akarja őt küldeni, aminek a fiúk az előnyös oldalát fogják meg azonnal. Brian bemutatja az új autóját, amit Emmett macthboxnak szólít azonnal. Justint és Briant az autónál hagyja a csapat, akik épp egymás szájában tartózkodnak, mikor Justinapu előtűnik a semmiből és ütlegelni meg rugdosni kezdi Briant. Szöszike próbálja leállítani a dühös apját, mire a csapat is visszafut és leállítják a habzó szájú Craiget. Justinapu ultimátumot ad fiának, hogy vagy hazamegy vele, vagy ne menjen haza soha többé. Brian erősen szentségel.


Justin azt mondja „soha többé” majd ezt elismétli nagyobb hangerővel is, ha az apja nem hallotta volna, és elküldi őt a fenébe. Justin az elmenő apja után kiabálja még hogy „soha, soha” és Brian gyorsan a karjába kapja a hisztis szöszit, hogy megnyugodjon. Liberty kajáldában meséli a történteket Justin Debbienek kb. egy levegővel. Ted és Emm egy kicsit gúnyolódnak szöszin, amit Debbie nem tart viccesnek és ő is Briant nevezi meg a bajok forrásának. Justin megvédi őt. Ezután szöszi arra hivatkozik, hogy ő már nem gyerek, mert lassan 18 lesz és fennhangon állítja, hogy „szavazhatok, házasodhatok és bevonulhatok!” Emmett erre csak annyit mond „Reméljük nem egy napon!”. Debbie kiosztós napot tart és Justinnak felhívja a figyelmét arra, hogy a szüleinek mindig is a kisfia marad, így érthető a reakciójuk.

Tovább
13 komment

House 3x20 - Szobatisztaság

2008. április 18. 14:13 - candyperfumegirl

Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog ezt mondani, de pontosan az a típus, akivel nem törődne senki, ha meghalna. Éppen ez lesz itt a lényeg, és Foreman-centrikus epizód lesz, ugyanis valahogy ő foglalkozik vele a legtöbbet. Pedig kölcsönösen rühellik egymást zsigerből, szép is az ilyen orvos-beteg kapcsolat. A nő érdekes tünettel került hozzájuk: leblokkolt és döntésképtelenné vált. A logikus gyógykezelés persze az lenne, hogy jelentkezzen most azonnal a Grace Klinika stábjába, de ők inkább a differenciálnál maradnak. House-t viszont egészen más dolgok foglalkoztatják, először is a Kettes Számú Ex Mrs. Wilson feltűnése. Én ezért most kérnék egy halleluját, mert eddig nem hittem Jimmy exeinek a létezésében, csak szájhagyomány útján terjedő urbánus legendának tartottam, hogy Wilsonnak valaha sikerült nem egy, de egyenesen három házasságot nyélbe ütnie, és most itt az élő bizonyíték, hogy egyszer igenis sikerült! Kettes Ex azért jött, hogy a közös kutyát rásózza Jimmyre, meg persze azért, hogy egy kicsit felrázza a magánéleti szálakat.

Másodszor az izgatja, hogy Cuddy miért nem ment el vele színházba (tehát ezt is megtudtuk, Főnöknéni lepattintotta), mert az, hogy pont akkor programja van, csak szánalmas kifogás lehet. Jimmy próbálja nem képen röhögni országos cimboráját, de csak mérsékelt sikerrel, ugyanis ez nem kifogás volt, Cuddynak igenis van már programja a színházas estére, méghozzá VELE, muhahaha, na erre mit lépsz Greg? Totál lefagyás persze, Jimmy meg még mindig azon röhög, hogy Ház randizni hívta Cuddyt, ami valóban szórakoztató, hát még az, hogy House kötözős szexet képzelt el a randi folyományaként. Csak viccel, valójában persze tesztelni akarta Főnöknénit, amit el is hisz neki mindenki (/szarkazmus), de most meg van zavarodva: mi a frászt nyomulnak ezek ketten együtt?

Tovább
Címkék: house
55 komment
süti beállítások módosítása