Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 4x01 - The Beginning of the End

2008. április 06. 22:05 - sixx

Nahátakkor. Még fel sem dolgoztuk, hogy az utolsó részben bepillantottunk a jövőbe, ahol Szakállas Dzsekk alkohol és drogproblémákkal küszködik, Katinka múmiának sminkelve él valakivel, és egy meglehetősen alacsony illető temetésére senki nem ment el, csak a politoximán doki (azaz ketten már tuti, hogy kijutottak a szigetről), máris itt a folytatás, példátlanul hamar, a január 31-i amerikai premierhez képest mindössze három hónap csúszással - tessék érte nagy köszönetet mondani az AXN programigazgatójának. Magyar címeket nem találtuk az AXN honlapján, bocs.


Kezdésnek rögtön itt van nekünk egy elmebeteg autós, aki gyümölcshalmokon, rendőrökön, barrikádokon keresztül vezet egy gyanúsan ismerős Camarót, hát persze, Hörli az, tehát nem a szigeten vagyunk, és nem is múltban, hanem a jövőben. Hörli kiabál, hogy hát nem tudják, hogy én ki vagyok? Én híres ember lennék! Az Oceanic Hat tagja! (Ammegmi?) A zsaruk leszarják a celebritas minor sirálmait, és beviszik, mert milyen már az, hogy csak úgy randalírozik, nem? A belinkelt első kép egyébként zseniális, egy pillanatra nem tudja az ember, hogy akkor most a szigeten van-e vagy sem. Az üldözést egy  vodkanarancsot vedelő NemSzakállasDzsekk (JövőDzsekk) figyeli elmélyülten a tévében, és a "piros Camaro" kitételre felkapja a fejét.

Tovább
Címkék: lost
60 komment

Reaper 1x01 - Pilot

2008. április 06. 19:35 - Sonrisa

A nyitókép egy teljességgel átlagos srác szobája, reggeli készülődés képei, majd Sam (a főszereplő) feltűz az ingére egy „segíthetek?”-táblát és köt egy kék kötényt. Sejthető, hogy barátunknak igazi álommelója lehet, mindaz, amit egy ilyen korú fiatal csak álmodni kíván, és kb. 700 havi fizetésből össze is jön egy tragacs visszapillantójára. Találkozás a szülőkkel, akiknél sejthető, hogy valami gáz van, ideges pillantások, kiderül, Samnek szülinapja van. Happy Birthday! A testvéri szeretet ékes példája a konyhában, a 2 tesó 1 kanál vízben megfojtaná egymást. Sam kemény egy hónapot húzott le egy felsőoktatási intézményben, utána eleget belőle. Respect! Eközben a híradóban egy tűzesetről számolnak be, filmekből sejtjük, ez még fontos lehet. Belép Sock (aki nekem személyes kedvencem), a legjobb haver titulus birtokosa, egy magas labdával pedig el is ássa aznapra öcsike önbecsülését. Papa bulizni küldené fiát, Sam maradna, Sock beveti a „részegen-kurvagyilkolás-in Vegas”-témát, Anyuci sírva fakad, Sock magyarázkodik, hiába, szerintem holnap már nem kap potyareggelit.


Irány a melóhely, a Work Bench (továbbiakban WB), az Obi és a Praktiker házassága.  A kocsiban Sock egyre jobban beleéli magát az esti hepajba. Kis elmélázás, kiderül, hogy Sam 5 éve dolgozik az áruházban. Lúzer lenne?  Érzi, hogy ez így nem normális, ám Sock innen akar nyugdíjba vonulni, már el is képzelem, ahogyan utolsó munkanapján a 100 Ft-ssal működő bevásárlókocsival tolják ki a fotocellás ajtón, majd még utána szólnak: ”távozás után reklamációt nem fogadunk el”. Az eszmefuttatás után egy bepipult 30 centis kutya támad az anyósülés felől. A megoldást Sock szállítja – állatvédők csukják be a szemüket - alkalmas pillanatban szó szerint szájbavágja a korcsot a kocsiajtóval. A nagyáruházak parkolói pedig baromi nagyok, így újabb részletek derülnek ki: van egy lány, Andy, aki bejön Samnek, ám nem meri elhívni randizni, folyton jön a kifogássokkal, Tipikus lúzer-e?  Ám egy jó haver nem adja fel, Samnek előnye hogy a csaj elvárásai alacsonyak. Igazi Sock-esszenciák ezek, bőven lesz még belőlük. Mielőtt belépnénk a Munkahelyre, egy bevásárlókocsi gurul be a színre (like Rosemary child) De a köv. percben Sam telepatikusan arrébb tolja a kocsit.

Tovább
Címkék: reaper
4 komment

Csillagkapu Atlantisz 1x13 - Hot Zone

2008. április 06. 15:02 - the black ball

Na, ez most már a tudomány része. Sheppard ki is akad rendesen, és szerepelni akar, ez konfliktust fog szülni, de mi szeretjük a konfliktusokat. Nem annyira izgalmas/érdekes a rész, úgyhogy rövid hogyvolt lesz belőle kivételesen.


Éppen a vihar utáni kárbecslés van folyamatban. McKay és Zelenka nagyon kocka, mert valami prím/nem prím nevű játékot játszanak. Mondanak egy számot, és hogy prím vagy nem. Zelenka ezzel szívatja Fordot, mert az egyet se talál el. Ford bepöccen, és megkérdi: ez a bosszú azért, amiért a gimiben az ő fajtája megverte az övükét? Haha. Csatlakozunk a többi tudóshoz. Weir helyzetjelentést kér, aztán visszahív mindenkit. Azonban két tudós hiányzik, Wagner és Johnson. McKay rájuk rádiózik. Az egyik visszaszól, hogy megtámadták őket. Atlantiszon? Érdekes. Mindenki odarohan. Az egyikük már kimúlt, a másik a földön gubbaszt. Összevissza hallucinál, rángatózik, aztán elkezd vérezni orrból és szájból, majd kinyiffan.

Tovább
Címkék: atlantisz
3 komment

Veronica Mars 1x04 – The Wrath of Con

2008. április 06. 12:39 - foxglove (törölt)

Közeleg a homecoming bál, és gondolom, senki sem lepődik meg azon, hogy igazi amerikai középiskolához híven a Neptune Highban sem képes senki másra összpontosítani, mint arra, hogy kivel/miben/mivel menjen erre a jeles eseményre. Még Veronicát is megfertőzi a báli hangulat. Ez egyrészt Troynak köszönhető, akivel éppen a kapcsolatuk „te tedd le…nem, te tedd le” jellegű stádiumában tartanak, másrészt pedig még elevenen élnek benne az emlékek a tavalyi bál estéjéről. Egy flashbackben Lillyt és Veronicát láthatjuk, amint éppen a ruhaválasztás bonyolult problémáján dolgoznak. Lillynek konkrét elképzelései vannak, és nem csak a ruhát illetően. Az ő értelmezésében a bál csak ürügy egy jó „limópartira”, ezért az estét egy limuzinban fogják eltölteni a pasik és megfelelő mennyiségű és minőségű italok társaságában.

A jelenben Veronicának új ügyfele akad, Georgia, aki Wallace közbenjárásával jut el Veronica irodájába, azaz a női mosdóba. Nem tudom, léteznek-e olyan naiv emberek, akik tényleg képesek nagyobb pénzösszeget kölcsönözni egy vadidegennek egy email alapján, de Georgiával ez történt. Az email feladója, egy Karl nevű (gyaníthatóan fiktív) személy arra hivatkozva kérte a kölcsönt, hogy mihelyt hozzájut az örökségéhez, a dupláját fizeti vissza. Hm, teljesen hihető történet. Veronica arcáról is tisztán leolvasható a döbbenet: hogy veheti ezt be bárki; de megkönyörül a lányon (és Wallacon, aki nem titkon azt reméli, hogy így Georgia közelébe kerülhet), így elvállalja az ügyet. Egy gyors telefonhívás, és máris megvan Karl következő „áldozata”.

Tovább
Címkék: veronica mars
Szólj hozzá!

Szex és New York 1x04 – 1x06

2008. április 06. 10:02 - Windermere

A negyedik részben Carrie és Big állandóan összefutnak New Yorkban, hol az utcán, hol egy bulin vagy egy étteremben, hogy a csudában csinálják, azt nem tudom, én kolbászolhatok 2 hétig egyfolytában a Deák téren, mégsem botlok ismerősbe. Visszatérve Carriékre, elhatározzák, hogy most már aztán direkt is fognak találkozni, így megbeszélnek egy randit. Ennek helyszíne Samantha cége által éppen frissen megnyitott étterem, ahova a négyesfogat többi tagja is befut, Miranda Skipperrel, Charlotte egy új fickóval, aki jó modorú, pénzes és nem utolsó sorban jóképű, míg Samantha az étterem huszonvalahány éves főszakácsát, Jont fogja meg magának. Mivel úgy tűnik, Big nem mutatkozik, ezért Carrienek bemutatják Jon haverját, Samet, akinek az éveinek a száma szintén 2-essel kezdődik. Mint kiderül a fiatalembernek nyelvpirszingje van, amitől a csaj teljesen el van hűlve, egészen közelről akarja megvizsgálni. Persze, hogy pont ekkor bukkan fel Big, aki szintén analitikus pillantást vet a nyelvre, majd lelép. A csajok végül átmennek bulizni a szomszédos huszonvalahány évesek klubjába, ahol Carrie még mindig a nyelvpirszingért van oda, végül csókolózni kezd Sammel.

Másnap reggel Samantha hívja Carriet, és elmeséli, hogy Jonnal a Káma Szutra szinten minden pozícióját végigvették, mire Carrie fejében meg is született a gondolat, hogy a heti téma a húszas éveikben járó férfiak úgy hatnak az idősebb nőkre, mint valami ajzószer. Ennek tudatában el is megy Sammel kockásinget venni, aholis a próbafülkét választanák egy röpke kis légyottra, de az egyik alkalmazott rájuk nyit. Közben Charlotte életében vészhelyzet van kialakulóban, ugyanis a jóképű és gazdag fiatalember szex közben inkább a szerviz utat használná, ez persze nem tetszik lánynak, így sürgősen beszélni akar Carrievel. Végül mind a négyen találkoznak, és különböző tanácsokat adnak Charlottenak. Samantha szerint csak a megfelelő férfin, és a megfelelő síkosítón múlik az egész, majd mikor a taxijuk hirtelen fékez, és Charlotte megkérdezi mi volt ez, a többiek kórusban vágják rá, hogy „Ízelítő”.

Tovább
Szólj hozzá!

A férfi fán terem 1x01 - Pilot

2008. április 05. 19:00 - leeann

Szőke hosszú hajú nő beszél egy színpadon sok mindenféle hajú nőnek. Ő Marin Frist párkapcsolat-trainer. Ez a munka nagyjából azt takarja, hogy valaki megmondja a többi valakinek, hogy mit tegyenek a párkapcsolatukban, vagy hogyan szerezzenek maguknak párkapcsolatot. És ha ezt sikeresen teszi az illető, és New Yorkban teszi, akkor könyvet ad ki, már kettőt is, sikeres, partikra hívják meg. Marin könyvének sikerességét is egy puccos parti keretében ünneplik meg. Akkor nézzük Marin párkapcsolatát, hogy is működik. Épp menyasszony és hamarosan házasodni készül Grahammel, aki miatt a dohányzásról is leszokott. A kiadója, Jane Alaszkába szervezett neki dedikálást. Kérdezhetnénk, hogy miért éppen Alaszka, de Marin is ezt kérdezi majd egy párszor a sorozat alatt, és amúgy is az egy másik sorozat. A repülőn párkapcsolat szakértőnk döbbenten szembesül azzal, hogy a vőlegényének viszonya van. Ez a tény arra utal, hogy mégse felhőtlen az a párkapcsolat. A nem túl boldog Marin megérkezik Alaszkába.


Egy borzasztó lelkes fiatalember, Patrick köszönti Elmoban és balek módon kívülről fújja az eddigi 2 könyv szövegét. Patrick az Elmo Inn-ben szállásolja el Marint, ahol Abraham Lincoln képe van a falon, mint dekoráció. Marin ígéretet tesz, hogy szerepel vendégként a helyi rádióban is a dedikáláson felül. Ezután felhívja a csalfa vőlegényjelöltjét és egy szívfacsaró beszélgetést hallgathatunk végig, el is morzsoltunk egy könnycseppet a szemünk sarkában. A telefon beszélgetés után Marin úgy érzi, hogy a sokk után italra van szüksége így elsétál a helyi kocsmába, de útközben csak férfiakba botlik úton útfélen, pedig most elege van a férfiakból, ami nem csoda. A vodkát választja búfelejtőnek, így gyors ütemben 5 felest be is vág és megismeri a helyi viszonyokat. A mindenkit megértő csapost, Bent, a magányos helyespasit, Jacket és az állandó kocsmalakók táborát. A nem kicsit részeg Marint Patrick kíséri el az elmoi előadása helyszínére, ahol nem a New Yorkban megszokott közönség várja. A párkapcsolatéhes nők helyett csak pasik ülnek a kis helység székein. Persze Marin még ide is egy pohárral a kezében érkezik, így már nincs szomjas állapotban.

Tovább
1 komment

Csillagkapu Atlantisz 1x12 - The Defiant One

2008. április 05. 15:08 - the black ball

Sheppard-centrikus részt kapunk a csomagban, szóval sejthető, hogy lövöldözünk, robbantgatunk, gúnyolódunk, cselezgetünk meg ilyenek. A tudományt átdobjuk a következő részre, most az akciónak van itt az ideje. Jöjjön valami figyelemfelkeltő kép, aztán action!


Igyekszünk éppen valahová a tágas űrben az ugróval. Sheppard, McKay és még két sosem látott tudós (Abrams és Gaul) csücsül a fedélzeten. McKay vezet, legalábbis próbál vezetni. Gaul tengeribeteg lett az űrben, ezekkel a tudósokkal mindig csak a gond van. Sheppard megkérdi Rodney-t, hogy miért is jött ő velük. McKay mondja, hogy azért, mert ő fedezte fel a műholdat. Hoppá, milyen műholdat? Gaul arckifejezése mindent elárul (úgy néz, mint egy levágott fülű nyúl). Megjelenik előttünk egy rohadt nagy ős-szatellit, McKay szerint ez volt az utolsó esélye Atlantisznak anno. Sheppard-öt inkább az érdekli, hogy működik-e. Nos, 10.000 év hosszú idő, csont szárazra lemerült az aksija, de közelebbről is meg kell vizsgálni. Na de Abrams (és nem a J.J.) fog valami jelet. A bolygóról jön, ami körül a műhold kering. Ez bizony egy lidérc segélykérő jele. Na kérem szépen megkaptuk az alapanyagot az akcióhoz.

Tovább
Címkék: atlantisz
5 komment

Las Vegas 2x14 - A hazugság ára

2008. április 05. 13:27 - C21

Ennek a résznek a hiányosságait, egy leopárdmintás bugyis vetkőzéssel, Kendra-val a playboy mansion-ből, és Paul Anka (aki itt nem Lorelai Gilmore kutyája) vendégszereplésével igyekeztek eltakarni, több-kevesebb sikerrel.

Danny részeg jelenettel nyit, mivel szabadnapos. A munka viszont itt sem hagyja, hogy ittas táncoslányokat csábítson magához. Delinda egy ájult csajt bíz rá, hogy nehogy az ő klubjába eressze ki a gőzt. Vagy amit ki akar ereszteni. A szobához érve gyorsan meg is szabadul a ruháitól, amiben kanos barátunk tevőlegesen is segédkezik, de ettől nem borítja el agyát a répa köd, nagy nehezen lelép, és az ijedtség hatására, bennem nosztalgikus élményeket keltve, a folyosón ülve elalszik.

Tovább
Címkék: las vegas
3 komment

The L Word 1x08 – L’Ennui

2008. április 04. 16:50 - Hartmann

Tim még mindig nem igazán dolgozta fel, hogy a felesége megcsalta, ráadásul egy nővel. Ezért otthon dühében a lány összes cuccát bezacskózza. Még éppen időben, mert Jenny akkor ér haza, amikor végez a csomagolással. A srác ismét előhozakodik a nagy kérdéssel ’Az volt az első alkalom?’, mire Jenny a szokásos ’Igen’ választ adja. Tim meg természetesen inkább Bettenek hisz, aki az előző részben nyilvánvalóvá tette számára, hogy már régebb óta tart ez a dolog. Így Jenny cuccai repülnek ki az utcára, továbbá a lány tudtára is adja, hogy tudja, hogy hazudik neki a felesége.

A Planetben is gyűlnek a csajok, előbb Shane feltörését tárgyalják ki, hogy milyen felkapott fodrász lett hirtelen, majd Tina terhességét, és az azzal járó dolgait. Pontosabban ez utóbbiról csak Bette és Tina beszél, a többiek elmélyülten hallgatják. Vagy csak úgy tesznek. Majd a jógaórán (ahová Tina hívott el mindenkit) találkozunk ismét a lányokkal, hogy áldást kérjenek a szellemektől a gyermekére. A teljes átélés csak Tina arcán látható, már Bette-n is kevésbé észrevehető, de Alice, Dana és Shane teljesen közömbössé válik, mikor énekelni kezdenek különböző szertartásos dalokat. Búcsú közben is érződik a hangjukból, hogy nem igazán rajongtak a dologért. Shane bulimeghívását a babát váró párocska kivételével mindannyian elfogadták, így hamarosan irány a hajó, piával, pincércsajokkal.

Tovább
Címkék: l
1 komment

Tűzvonalban 02x11 - A hazugság ára

2008. április 04. 13:47 - kiricsiz

Szóval két héttel ezelőtt Demsa beballagott az őrsre, mi meglepődtünk, az epizód meg hirtelen véget ért. Rohadt sokat kellett várnunk, hogy megtudjuk, mire jutnak ketten. Demsa beszél mindenféléről, az afgán útvonalról, meg a marseille-iekről, két évvel ezelőtt megpróbált kiépíteni egy kelet-európai központot, és Demsát emiatt Szavinyi úgy fenyítette be, hogy megölte Jutkát. Isten megbocsát, Demsa viszont nem, és most bosszút akar állni Szavinyin. És mikor pont fejbe akarná lőni a franciát, akkor köp a levesébe a rendőrség. Tehát Bordást arra kéri, segítsen már neki lécike, hogy egy nap haladékot kapjon, hogy kivitelezhesse az egy éve tervezgetett bosszút. Demsa megígéri, hogy megmondja, ki a besúgó a zsaruk között, ha Bordás szerez neki 24 órát.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
61 komment
süti beállítások módosítása