Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shark 1x06 - Halálos divat

2008. január 12. 09:17 - mg_b

Politikával kezdünk, divat lesz belőle: a latino polgármester az újraválasztásáért küzd, ezért közleményben tudatja a sajtóval, hogy büntetőeljárást kezdenek egy varrodai tűz ügyében, amelyben négy latina is meghalt. Jessicának és Starknak marhára nem fekszik az ügy, mert eddig soha egyetlen hasonló ügyben sem sikerült elítéltetni valakit, de nincs választásuk. Ráadásul a Martin Allende kölyök, Stark latino asszisztense váratlanul tököt növeszt, és ő is arról győzködi Starkot, hogy cselekedniük kell. Ez az ő epizódja.

A másik történetszál még mindig Julie dolgozata körül forog, és amilyen unalmas, olyan szájbarágós: hazudni sokszor célravezető, de negatív karmát hoz. Az igazgatóhelyettes megfenyegetése ugyanis csak annyiban érte el a célját, hogy nem függesztették fel Julie-t, meg jó eséllyel szemet hunynak majd, de egy iskolabizottság előtt még vallania kell. Drága apja arra bíztatja, hogy hazudjon: az igazság relatív, válaszuk a megfelelőt! Julie hazudik is – a vérében van, nyilván –, de utána jön a picsogás, hogy bűntudat meg minden. Most komolyan, elengedték egy figyelmeztetéssel, ügy végre lezárva, kell ez a nyafogás?

Tovább
Címkék: shark
Szólj hozzá!

Tűzvonalban 2x01 - Erővonalak

2008. január 11. 13:00 - kiricsiz

Jó pont, hogy - ha néha kicsit erőltetetten is -, de az új szériában a legjobb karaktereket meghagyták. Megmaradt Kálmán bá, Móricz, Kolonics, sőt, még Alter is, ő elég mondvacsinált módon, de bentmaradt. Mondja is neki Bordás, hogy maga a jolly joker? És talán még Gergő bácsit is viszontlátjuk. Jó hír, hogy vannak új szereplők is. Szerepet kapott például Újlaki Dénes, a legjobb bajuszú magyar színész, akit azóta imádok, amióta Az égigérő fűben ő volt a szenesember. És akkor is kábé ugyanígy nézett ki... És ha már égigérő fű, akkor itt van Kriszta narkós öccse, tipikus mai forma, amotivációs, szétszívott paraszt. Ja, és van a másik jolly joker, a kábszerügyi zsaru, Kocsis százados. Ő volt az, aki tűzharcba keveredett az előző szériában a két túszejtő gengszterrel. És ő kábitószer elleni ügyosztály századosa, akinek az idióta Johnny és Pircsi elcseszték az akcióját rögtön az első széria első részében. (És ő volt az, aki majdnem kiállt az ádáz bristoli tyúkok ellen.)

Kocsmázással kezdjük az új évadot. Újlaky Dénes kocsmárosként baromkodik a Dühösben, ahol Editke csapos. Épp sörcsapolástan oktatása folyik, amikor beállítanak a gengszterek.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
44 komment

A szökés 2x19 - Édes Caroline

2008. január 11. 10:05 - sixx

A cím túl sok titkot már nem tartogat az epizód tartalmát illetően: középpontban az elnöknő, és a körülötte zajló események, azaz a mexikói bagázs (Szukre Keresztes Máriával súlyosbítva, az odafelé repülő Bellik meg Tíbeg) megy a háttérbe, csakúgy, mint a előző rész végén szó szerint lógva hagyott Színót. Végül is mindegy kire fókuszálnának, ebben a részben kivétel nélkül mindenki szopóágra került. Nu, Színót ne menjen hóhérnak, egy kurva kötelet nem tud rendesen a nyaka köré applikálni, pedig. Jönnek, sietnek, kiabálnak, levágják - volt valaki aki azt hitte tényleg meghal? Ugyan már.

Ugrunk Chicagóra, ahol Kellerman tizennyolc másodpercre van attól, hogy kajakra golyót eresszen az USA (geci) elnökének a fejébe. Májkül, Sára és Link meg sokkot kapott, hiszen a csudahangfelvétel csak nem jó semmire, mert másolat, Mehón meg szalad fel a lépcsőn. Mivel csak a 2. percben vagyunk, nincs az az isten, hogy a szobában találja a tesókat. Nem is, mindketten leléptek, Sára az ágy alá bújik, pont amikor Mehón úgy rúgja be a szobaajtót, mint Bugrács a budiét a Videó presszóban. Körülnézés, mű elmenés, Sára ágy alól kijövés, lebukás. Ez sem néz tévét ezek szerint, ilyen trükkel kit lehet átbaszni? Mehón kissé ideges, izzad, remeg, hadar, klasszikus én-drogos-vagyok-és-nem-kaptam-anyagot-régen karaktert hoz meggyőzően, olyannyira, hogy Sára arcán látjuk: megsajnálja ezt az embert valahol.

Tovább
Címkék: a szökés
7 komment

Lost 3x12 - Légiposta

2008. január 10. 19:59 - sixx

Nu, mivel az epizód három szála közül kettő ugyanazon személyhez kapcsolódik, folytatjuk a nemrég bevezett gyakorlatot, és szétszedjük a történéseket, kényelmesebb is, olvasmányosabb is, meg minden. A flashback Kler története, aki tetoválószalonban dolgozik mint fül- és egyéb testrész belövő mester, fekete a haja, és nagyon szarul néz ki. A goth közösségben biztos nagyon divatos a házilag elkészített hollófekete hajkorona/paróka, mi csak nézünk. Kler drágánk nem tud vezetni, legalábbis erre utal az a szomorú tény, hogy a mama kómában, ő kórházban, és még a rendőrök is baszlatják.


A kóma permanensnek tűnik, legalábbis a mama nem nagyon ébred fel a végére, de az kiderül, hogy Kler rég elfeledett apja az Dzsekk faterja is egyben, juhé, csak maradt egy testvérpár a szigeten Búnék dicstelen távozása után. Dzsekkfater nem egy lovag, elment az isten háta mögé (Ausztrália), megdugta Kler anyját, visszament inni az USA-ba, néha átjárt babázni, de mivel a sógornő (hisztis hárpia) nem kedvelte, ezért nem jött többet. Ez mekkora faszság már! Hát akkor most minek vagy itt, he? Mert anyád nagyon kómában van, ahonnan nincs visszaút, és ki kéne húzni a dugót. Dzsekk apja egy nagyon kedves ember. Kler kiakad, rájön, hogy az anyja egy faszacsaj, nem húzza kia a dugót, és végre kimossa a hajából a fekete festéket.

Tovább
Címkék: lost
15 komment

House 3x06 - Que sera sera

2008. január 10. 13:40 - candyperfumegirl

A House kontra Tritter meccs 2. menetéhez érkeztünk, de hetibeteg is van természetesen, aki megközelítőleg egy bálna testsúlyával rendelkezik, és éppen egy tűzoltókülönítmény távolítja el a lakásából, és tennék egyenesen egy XXL-es koporsóba, amikor egy szerencsés pillanatban elszabadult fingnak köszönhetően kiderül, hogy még életben van. Na, akkor mégsem a föld alá kerül, hanem House-hoz és csapatához, de hol van House? Ugyanis amikor Cuddy bedobja a beteg aktáját a diagnosztikára, csak a nyugisan reggeliző csipet csapatot találja, mester sehol. Na de akkor hol van?

Börtönben, ott, amiben csak az a meglepő, hogy kibírta a 3. évad 6. epizódjáig, hogy ne kerüljön oda, de a végzet mindenkit utolér. A végzet ez esetben Shitter, aki még basztatja egy kicsit (eleve milyen már bent tartani egész éjszakára egy kis gyorshajtásért meg gyógyszerbirtoklásért?), de House-ért már jön is az asszony, Jimmy nem csak letette érte az óvadékot, hanem még be is fuvarozza a kórházba, mehet az orvoslás!

Tovább
Címkék: house
40 komment

Született feleségek 3x16 – Férjem, a disznó

2008. január 09. 10:03 - Tm

Helló mindenkinek! Tegnap végre helyre állt a világ és a tv2 rendje. Kedvenc sorozatunk ráadásul különleges epizóddal tért vissza. Egyrészt a hervadó bájú Mary-Alice helyett egy jóvágású férfihulla, Rex Van De Kamp kommentálja a Lila akác közi eseményeket - természetesen férfiszemszögből. Másrészt ebben a részben már egyáltalán nem szerepel Marcia Cross, akinek egy (igazából két) kis dolga akadt. A forgatókönyvírók meg nyilván felmérték, hogy Bree esetében sem ez, sem ez nem elképzelhető megoldás az elkövetkező 6 hétre, így azt találták ki, hogy az egyébként igen kiváló alakítást nyújtó hajdublőrt látványosan taxiba dugják, ő pedig hosszas integetés mellett egy rokonlátogatást követő többhetes nászútra indul.

Tovább
15 komment

Írjon hogyvoltot nejloninges maffiózókról!

2008. január 08. 10:01 - sixx

Kérem szépen, ma este az RTL Klub végre műsorára tűzi a Maffiózók című űberkult sorozat hatodik, záróévadát, amit minden, magára egy kicsit is adó hogyvoltblog azonnal felvesz új rovatba, így mi sem teszünk másképp, viszont csavarintunk a dolgon egyet, miért is ne, a Született feleségeknél nagyon bejött a dolog.


A ma este 11:30-kor adásba kerülő epizódot megtekintő, és magukban elég energiát, kitartást és minimális blogolási ismereteket feltételező olvasóinkat ezennel tisztelettel felkérjük arra, hogy írjanak nekünk hogyvoltot a Soprano család végnapjairól, viccesen, vagy hóttkomolyan, ezt odabízzuk. Képeket a pályamunkákhoz nem kell csatolni, .rtf vagy .doc, esetleg .txt formátumban lehet őket beküldeni ide: sixx@mail.index.hu, szombat éjfélig. Vasárnap zsűrizünk, a legjobb 3-5 posztot kitesszük vasárnap este, majd jön egy szavazás, nyilvános eredményhirdetéssel jövő szerda délben. Árasszák el a postaládát, férnek a bitek bőven.

20 komment

24 2x15 - 22:00-23:00

2008. január 07. 10:48 - Bruti

Este 10. Ott hagytuk abba a múlt héten, hogy Kim lelépett Darth Vadőrtől, Berci belátta, hogy kilátástalan és átadta a stafétát Tóninak. Jack meg addig szaladgált ide-oda, amíg meg nem találta a bombát. Izgalmas kalandok elébe nézünk ma is, mert ketyeg ez az izé, és kurvára nem lehet tudni, mikor fog robbanni, ami ugye minimum kínos.

Bombaszakértőink könyékig turkálnak a cuccban, közben megy a parasztvakítás, hogy: „Kérnék egy relét. Áramköri panel! Várj! Ez integrált. Áthidalom.” Mindig eszembe jut, hogy vajon ki a fasz találja ki ezeket a dumákat. Jack szigorúan néz, és egyszer csak megérkezik Berci. Mit akar ez itt? Nem volt elég a dózis? Közben a kopasz bombaszakértő éppen most baszott el valamit, innentől kezdve nem lehet kikapcsolni a bombát, viszont tudjuk, hogy mennnyi idő van hátra. „El kéne húzni innét a büdös picsába, amíg tehetjük” -gondolja. No, de majd Jack megoldja! Kerítenek egy Cesnát, közben hívja az elnököt. 55 perc maradt a pukkanásig, osztok-szorzok: belefér ez még ma? Izgulhatunk.

Szőkenőnk baktat az úton és lestoppol egy verdát. A srác fel is ajánlja, hogy elviszi, de Kim meggondolja magát. Kicsit, elege van mára a pasikból . Na, de nem is lenne értelme a jelenetnek, ha nem keveredne megint valami szarba. A csávó erőszakoskodik, hogy most akkor kell a fuvar, vagy nem, mire Szőkénk előkapja a Vadőrtől kapott fegyvert és szétlövi a szélvédőt. Ezt már nevezem. Így kell stoppolni bazmeg!

Tovább
Címkék: 24
32 komment
süti beállítások módosítása