Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x01 - A kevesebb néha több

2008. december 19. 15:00 - leeann

Nos kezdjük a harmadik évadot, ami többek szerint a legjobb évad. Hát lássuk, igazuk van-e? Buli van, és Brian szó szerint - nem vicc - úgy kiüti Mikeyt, mint óvodást a bárányhimlő. Mivel nem tudjuk, mi ez a nagy bokszmeccs, ezért vissza kell mennünk 1 hetet az ominózus Rage partira. A bulin Mikey mindenkinek elújságolja, hogy Brian és Justin szakítottak, az viszont mindenki számára egyértelmű, hogy Emmett és Ted összejöttek. De minden bulinak van másnapja is. Justin Ethan-nél köt ki, természetesen szexszel töltik az igazi első éjszakájukat.

Mikeynak is mozgalmas a reggelje, mert úgy viszik a képregényt, mint a cukrot, és Briant hiába hívja, nem éri el telefonon, úgyhogy még aggódik is. Közben Justin elmegy Brianhez a cuccaiért, és az üres lakásban újra átél minden pillanatot, amit együtt éltek át. Ezek a pillanatok főként a szexre épülnek, de ezek voltak az igazi pillanatok a kapcsolatukban. Persze a lányok, Deb és Mikey Emmettet és Tedet faggatják az első közösen töltött éjszakájukról. A fiúk nem kötik a kíváncsiak orrára. Majd jön a kihagyhatatlan téma, Brian és Justin szakítása.

Deb Justint, Linds és Mikey Briant sajnálja. Teddy és Emm gúnyolódnak Brianen, amit persze az érintett is hall. Mikey azonnal barátjához rohan, és kérdezgeti, hogy jól van-e és minden rendben van? Justin is befut, és kicsit megáll a levegő a kajáldában, de hamar felocsúdik mindenki, és megy minden a maga útján. Szöszike beáll dolgozni, a többiek pedig folytatják a reggelit. Mikor Justin kiviszi a szemetet, Mikey kimegy utána és olyan dolgokat vág szöszike fejéhez, amikben egyáltalán nincs igaza. Justin is visszavág neki, amiből az sül ki, hogy Mikey közli szöszivel, hogy takarodjon még a környékről is, és vissza se nézzen.

Mel és Linds teljesen odavan a Ted és Emmett pártól, de senki sem gondolja, hogy ők még nem szexeltek, hisz minden jel arra utalt, hogy már megtörtént. Később Ben próbálja visszaszerezni a lakását, de nem megy, így épp nincs hol laknia. Mikey azt javasolja, hogy költözzenek össze, Ben némileg ódzkodik, de belemegy, és az éppen hazaérkező Emm is beleegyezik a dologba. Amikor Brian hazaér, szembesül azzal a ténnyel, hogy a munkában mindent elért, amit lehetett, de a magánélete romokban hever, ugyanis Justinnak már a cuccai is eltűntek.

Azért egy Rage rajz ott maradt, amit az elég mélabús Brian összegyűr, és ezzel kivégezte a kapcsolatot ő is. Kicsit később Brian már Linds és a gyerek társaságában sétálgat a parkban, és vajon mi a téma? Hát persze, hogy Justin. Mikey viszont már anyunak segít főzni, ugyanis Deb készíti a kaját a lányok megismerkedésüket megünneplő bulijára. Deb folyamatosan puffog, hogy Justin egy szó nélkül felmondott a kajáldában. Mikey örül, hogy elment, hisz ő küldte el, amit anyuval is közöl. Debbie már nem rajong annyira fiáért, mint 2 perccel ezelőtt, mert szerinte Justin jól tette, amit tett.

Mikey persze még mindig Briant fényezi, de a mama tudja, hogy a fiából csak a féltékenység és az önzés beszél. A lányok nagyon boldogok, és már készülődnek a másnapi bulira, amikor Justin megérkezik. Hozott egy üveg pezsgőt a nagy napra, de a bulira nem szeretne eljönni, hogy ne legyen baj belőle. A lányok viszont nem akarnak lemondani szöszike társaságáról, sőt Ethant is szeretettel várják, úgyhogy szöszike beleegyezik, hogy ott lesz. Brian és a Ted- Emm páros a Woody’s-ban van, de nem együtt. Brian egyedül iszogat és már a szájára vette őt a hely. A „Brian Kinneyt dobták” az új sláger.

Briannek viszont elege van az iszogatásból, így megjelenik Mikeynál, aki éppen Ben beköltözését akarta megünnepelni egy kis szexszel, de végül elmegy Briannel a Babylonba. Ted és Emmett szeretné végre megélni az első szexszel töltött éjszakájukat, de a végén inkább beszélgetnek a szex helyett. Brian már nagyon csúnyán szét van csúszva, Mikey pedig menne már haza, mert Ben várja, és nem akaródzik neki Briant istápolgatni. Na itt érkeztünk el oda, hogy megemlítsem, Mikey akkora genyó, hogy még. Briant magának akarta, de nem kapta meg, még ha el is üldözte szöszikét.

Elérkezett a másnap és a buli. A leszbi részleg jól mulat, a pasi részleg viszont még nem oldódott fel teljesen. Mikor megérkezik Justin és Ethan, Mikey megint rákezd a szokásos dumára, amit rajta kívül már mindenki un. Brian a Woody’s-ban múlatja az időt, a mellette időző meleg pár az étkészletekről csacsog, így már itt se érzi olyan jól magát, mint régen. Közben a bulin Deb megismerkedik Ethannel, és közli szöszivel, hogy ne érdekelje, hogy Mikey mit mond, ő még most is a család tagja, és irány másnap a kajálda. A bulira befut Brian is, aki hozza magával a Woody’s-ból az étkészletes párt is.

Kicsit később megtörténik Justin és Brian első találkozása a szétköltözés óta, de igazából nem trécselnek sokáig. Nincs is nagyon miről. Mikor már újra mindketten a vendégsereg közt vegyülnek, Brian a Mikey-Ben pároshoz csatlakozik egy kicsit. Mikey persze neki is elkezdi dumáját, és egészen addig fröcsög Justinról, amíg Brian megelégeli a dolgot. Brian próbálja elkussoltatni kedves barátját, de az csak folytatja, és mikor ott tart a mondókájában, hogy Justint hagyni kellett volna meghalni, Brian egy olyat lenyom neki, hogy Oscar De La Hoya is csak elismerően bólogatna.

Tehát itt kapcsolódtunk be mai részben a bokszgála kellős közepén. A buli közönsége hüledezik, Ben majdnem nekiugrik Briannek, Deb és a lányok el is zavarják a bajkeverőt a buliról. Később Ted és Emmett minden csicsa nélkül végre szexelnek egy nagyot. Este a boltban Brian és Mikey kibékül. Mikey elismeri, hogy balfasz volt, és Brian azt szorgalmazza, hogy béküljenek ki Justinnal, és csinálják tovább, amit elkezdtek. Mikey is rájön, ahogy mi is, hogy Brian nagyon is szereti szöszikét. Főleg akkor válik ez világossá, amikor Brian este otthon rendel magának egy pasit, aki az arcát kivéve kiköpött Justin.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.12.19. 21:10:49

Köszi a HV-t!! Jajdejó, végre harmadik évad :)
Hú, Májki ebben a részben olyan gonosz volt, hogy szerintem tök simán megérdemelte a pofont Briantöl, én is lecsaptam volna... Pedig Bri még nem is tudott róla, hogy Májki el akarta küldeni Justint.
Nagyon jó volt a legutolsó jelenet a Justin-hasonmással, szerintem ebben az évadban pont az ilyenek miatt látszódik meg a legjobban, hogy Brian mennyire szereti a szöszit.
Ja és az étkészletes párocska is jó volt :)

sherryl · http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:q-QXpNo7FzFwSM:http://2.bp.blogspot.com/_w3cdwJYuetM/SYYqkaYsTwI/ 2008.12.21. 09:10:28

Én már nagyon régen láttam,de itt mindig elolvasom,és ilyenkor olyan mintha újra megnézném:)
Nekem régen nem nagyon tetszett ez a rész Mikey szemétkedése miatt,de most amikor elolvastam vhogy jobban tetszett:)
Köszi a HV-t:)

sunshine66 2008.12.21. 11:04:19

Ó yesss, ez valóban "ütős" rész!
Nagyon szeretem azt a két jelenetet, amikor Justin visszamegy a loftba a holmijáért, meg azt, amikor Brian hazaér az üres lakásába és életébe. Nagyon megrázó.
Köszi a HV-t!

leeann 2008.12.21. 18:14:42

Én nagyon haragudtam Mikey-ra ebben a részben. Komolyan egy idióta kretén állat volt. És Brian meg eszméletlenül szereti Justint. Itt lett totál biztos.

naomi95 2017.11.09. 17:51:56

megijett az érzelmei tőlí.(

Is 2017.11.10. 09:31:30

@naomi95: Jó, hogy valaki ezek szerint még most is nézi ezt a sorozatot, vagy most talál rá. :)

naomi95 2018.04.19. 12:51:58

nem most talltam rá régóta nézem:) :D kurva régóta
süti beállítások módosítása