Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x18 - Surprise, Surprise

2008. november 29. 13:00 - leeann

„Elmo, Elmo, de csodás!” Jaj nem, az egy másik város lesz, de Elmoban is éppen idilli minden. Oké, nem mindenhol van idill, de Marin és Jack most jól el van. Eltűntek a zavaró körülmények, mint Cash, Marin megírta végre a könyvet, amit Jack csodálatosnak tart, és mint ideális pasi, az sem érdekli, hogy élete értelme hány pasival szexelt ez idáig az élete során. Úgyhogy errefelé minden nagyon frankó, ami New Yorkról is elmondható, hisz Jane és Sam is a boldog mindennapjaikat éli. Azt hiszem, itt be is lehet fejezni ezt a részt, mert ennél csodásabb már nem is lehet az élet. Az írók viszont úgy érezték, hogy ha itt befejezik az utolsó előtti részt, nagyon sok reklám kéne ahhoz, hogy kitöltsék a műsoridőt.

Mivel tovább írták a történetet, és nem kellett elővenni a sufniból az amerikai monoszkópot, ezért Jane és Sam a nagy boldogságukban vacsorázni indulnak. Valami nagyon puccos helyre tartanak, mert Sam nagyon nyekereg az öltöny miatt, amit fel kellett vennie egy vacsora kedvéért. Ő inkább már Elmoban lenne, mert ugye Elmo csodás. A nagy étterem keresgélésben Sam megment egy kisfiút, aki kiszaladt az útra a labdájáért, és majdnem elüti egy autó. Mindenki azonnal hőst kiabál, a húzott szemű túristák pedig fényképezni kezdik az elmoit.

Kicsit átszaladunk Amerika másik végébe is, hogy megnézzük, ahogy Annie és Ivan felhőcskéket festeget, majd egy kicsit csókolóznak, és a végén szinte szerelmet vallanak egymásnak. Mondom, hogy mindenki boldog, csicseregnek a madarak, és az idill most már kezd komoly méreteket ölteni. Kéne még egy kis rózsaszín, és kifolyik a sorozat a tv-ből azonnal. Annie és Ivan nem tudnak egymás szájáról leszakadni, így hagyjuk is őket, és nézzünk át a Chieftaine-be egy kicsit. Ott is mindenki jól van, Theresa még mindig reméli, hogy hamarosan terhes lesz, Celia úgy dédelgeti az új kutyát, hogy még, és Marin elújságolja mindenkinek, hogy befejezte a könyvét.

Azért ez nem minden, mert Marin New York-ban ilyenkor mindig kényeztető utazásra ment, de itt nincs ilyen. Theresa ajánl egy fürdőt Anchorageban, Jack pedig a Juliával közös lakást ajánlja fel, így irány egy kényeztető hétvége. Persze előbb megérkezik Patrick, aki imád újra itt lenni, és imádja, hogy mindenre emlékszik újra. Mindenki nagyon boldog, az egész kocsmának könnyes a szeme, ahogy Patrick meséli az eszébe jutott emlékeket. Persze akit igazán látni akar, az Annie, így azonnal az Elmo Inn-be rohan, ahol hamarosan az arcára fagy a mosoly.

Ugyanis az rendben van, hogy Patrick emlékszik mindenre, de Annie nem felejt és a lelki nyüglődését Ivan teperése szüntette meg. Sőt a kapcsolatuk már eljutott abba a szakaszba, hogy ruhátlanul hemperegjenek egy kicsit az ágyban, aminek az újra régivé vált Patrick nem nagyon örül. Szegény Patrick Marinnek sírja el a bánatát a rádióstúdióban, aki mindjárt ihletet is kap a mai kérdéshez: Vajon mindent tudni akarunk párunkról, vagy jobb, ha vannak olvasatlan oldalak is? Patrick ebben a pillanatban nem bánná, ha újra nem tudna semmit.

Közben Sam, a hős már az újságok hasábjain mosolyog, és az egész lakás úgy néz ki, mint egy nászajándék bolt bemutatóterme, hisz az amerikaiak imádják a hősöket, ezért küldözgetnek Samnek mindenféle ajándékot. Amíg Jane pokolian büszke férjére, a férj éppen imádja New York-ot. Patrick nagyon el van keseredve, Annie pedig úgy dönt, hogy kipróbálja, mire képesek még a volt vőlegénye iránt érzett érzelem maradványok, de nem tud visszafelé haladni, és jön az, amit senki nem akar hallani, aki már volt szerelmes valaha: „túlléptem rajtad”.

Elérkezik a hétvége, és Marin becsörtet Jack és Julia lakásába, amiben Julia férje és egy meztelen nő tartózkodik éppen. A férj szobrász lévén kivágja magát a helyzetből egy elég béna „ő csak a modellem” dumával, de Marin nem gyenge átképzős, így akkor se hinné el a dolgot, ha vénásan adnák be neki. A hétvégének lőttek. Patrick is hazafelé tart anyucihoz, hisz hazatérő bulit tartana a család, de ott is minden a feje tetején van: Buzz és Mai még mindig csak veszekedni tud, Celia meg átalakította Patrick szobáját kutya szentéllyé. Nesze neked emlékezet.

Marin nem igazán tudja, hogy miként kezelje a helyzetet, amibe sodródott, ezért Janetől kér tanácsot, aki már a huszonnyolcadik partira készülődik, amióta Sam New York hőse lett. Jane azt tanácsolja, hogy Marin hallgasson erről, minek beleavatkozni? Mai és Patrick is ébren tölti az éjszakát, de egy jó kis beszélgetés Mai fejében is helyre tesz néhány dolgot Buzzal kapcsolatban. Másnap reggel Annie a kocsmában sírja el a két pasi közt őrlődés minden kínját Sarának, aki szerint nehéz az ügy, de a szív mindig jól súg, és nem lesz semmi baj. Marin is hazaért végre, és éhes, mint egy farkas, úgyhogy hajrá Chieftain, de Jack inkább odaviszi Marint, ahol a posta van, és egy terem a rendezvényekre, mondván itt hagyta el a dzsekijét.

Természetesen szőke egy neki rendezett meglepi partiba csöppen. Egész Elmo azt ünnepli, hogy a helyi híresség befejezte a könyvét, ahova Julia is hivatalos. Elmo népe a bulin van, így mindenki összefut olyannal, akivel nem akar. Miközben Elmoban buli van, New Yorkban Jane már kezdi unni az ünnepeljük a hőst bulikat, de Sam még nem élvezte ki fenékig, így újra cicoma van és indulás az éjszakába. Közben Elmoban is megy az ereszd el a hajam, és Marin egy váratlan pillanatban elmondja Jacknek, hogy mit látott Anchorageban. Jack is Jane „ne mondjuk el” álláspontján van.

A buli alatt Patrick szenved nagyon, mert Annie és Ivan turbékolását kell néznie, így neki is esik Ivan-nak, amivel akkora marhát csinál magából, amekkorát csak tud. Természetesen Annie szíve majd megszakad szerencsétlenért. Közben kiderül, hogy Sam mai meghívása egy fürdőruha szépségversenyre szólt, mint vendégbíró. Sam imádja a helyzetet, persze Jane már nem annyira, és úgy dönti le egymás után a pohár Chardonnay-kat, mintha kannás bor lenne. Persze a bulin azért nem mindenki veszik össze, így Mai és Buzz kibékülnek végre. Juliának is rémálommá válik a buli, ugyanis hamar megtudja, milyen, ha az embert pofán találja egy jól meggyúrt hógolyó.

Körülbelül, így eshetett neki, amikor ő arról beszél, hogy gyereket terveznek Jimmel, és Jack meg benyögi, hogy Marin látta a kedves Jimet egy másik nővel a lakásban. Mikor Marin és Jack hazaér, szőke belekezd a vége monológba arról, hogy igaz-e az „amit nem tudsz, az nem fáj” mondás. Persze mire a rész végére értünk, a kezdeti idill már átköltözött azokhoz, akiktől eddig elpártolt. Annie 5 raklap virágot kapott Patricktől, aki nem adja fel a harcot, Sam pedig meglepte Janet egy lakóbusszal, amivel Elmoba mennek, és maguk mögött hagyják ezt a hős dolgot. Persze a végére kiderül, hogy Jack is csak egy pasi, és csak érdekli az a bizonyos szám!

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hangaagi · http://hangaagi.blog.hu 2008.11.29. 18:26:57

tényleg ez az utolsó rész? mármint próbáltam tölteni a harmadik szériát régóta, de nincsen még. nem is tervezik a további forgatást?

és mi van a kés/alatt-tal? tud valaki róla, hogy mikor várható végre a hatodik széria?

Lukri 2008.11.29. 19:03:25

Ez még az utolsó előtti rész volt.

soleeroo 2008.11.29. 19:38:40

befejeztek a forgatast - allitolag nem volt az utobbi idoben tulzott nezettsege.

nekem bejovos volt, a zenei felhozatalt pedig imadtam. (biztos adtam volna a zenei rendezonek valami szobrot)

Vinie 2008.11.30. 16:49:19

kár, hogy abbahagyták :( ha folytatják, még lett volna lehetőség ettől a borzalmas Jacktől megszabadulni, de így sajnos ez a sorozat már így marad meg az örökkévalóságnak :(
süti beállítások módosítása