Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x16 - Kiss and Don't Tell

2008. november 15. 13:00 - leeann

Marin ezerrel rendezkedik, Cash-t ugyanis hamarosan hazaengedik a kórházból, és nem alhat az ég alatt. Marin szeretné a hozzájuk hazahozni, amitől Jack nem lelkesedik túlzottan. Természetesen Jack belemegy a dologba, hisz nem tud szívtelen lenni, amivel párja vissza is él egy kicsit. Nem elég, hogy Jack beleegyezett a dologba, de segítsen még arrébb tolni a kanapét, meg a tv-t, meg tisztítsa ki a kéményt. Hát hurrá! Celiát is nagy meglepetés fogadja, mikor hazaér, ugyanis Mai takarít, ami még hagyján, de meztelenül teszi ezt. Könyörgöm, ez a nő tuti nem százas!

Közben a rendőrfőnök fiacskája New York-ig jutott, és Jane vette a szárnyai alá, amíg ott van. Azt hiszem, az ottlét hosszabbra fog nyúlni, mert Patricknek minden pénze elfogyott, még Elmoba sem tud visszamenni. Patrick azért nem teljesen elveszett, így Jane-től kér munkát, aki először visszautasítja, majd végül csak ad egy esélyt a fiúnak. Közben Elmoban Buzz nagy léptekkel tart Celia háza felé, hogy visszaszerezze a feleségét. Buzz nem kezdi túl jól a visszaédesgetést, így Mai alaposan becsapja előtte az ajtót, aminek Celia sem örül, hisz nála marad a nem kívánt vendég.

Marin viszont boldog, mert Cash kijött a kórházból és így lehet egy kicsit istápolgatni a vándort. Marin újságokkal halmozza el a beteget, aki teljesen meghatódott attól, amit Teri és Marin tett érte. Persze Jacknek is jár egy nagy köszönöm, aki szívesen veszi, de inkább a Chieftain-ben töltené az idejét, mint otthon. Marin azonnal párja után ered, mert látja rajta, hogy nem repes a vendégtől. Jack szerint elég az, hogy rábólintott, de táncolni nem fog hozzá. Jane és Patrick megérkezik Patrick új munkahelyére, vagyis abba a kiadóba, amit Jane vezet. Patrick rögtön be is mutatkozik, mikor megérkezik a kiadó új ügyfele, Pilar Romero.

Elmoban, amíg Patrick világot lát, Annie vezeti a hotelt, és Celia igyekszik Buzznak plusz állást találni Annie mellett. Másnap reggel Marin megpróbál mindent elkövetni, hogy Cash minél kényelmesebben érezze magát, amíg lábadozik. Persze Jack ismét lelépett otthonról, és a Chieftain-ben panaszkodik. A többiek úgy látják, hogy szép, amit Marin tesz, de Jack nem tudja osztani ezt a véleményt. Celia is panaszkodással kezdi a napot, mert neki is van egy púp a hátán, egy kínai púp. Közben Annie teljesen megérti, hogy Buzz el van kenődve és vissza szeretné kapni a feleségét, de ő is a bocsánatkérést javasolja megoldásként a problémára.

Annie igazi lelki előadást tart Buzznak arról, hogy mit kéne tennie, hogy visszakapja a feleségét, így a nagy fekete ember csüng vöröske minden szaván. Mikor Marin megérkezik a rádióba, Annie furán vonaglik egy könyvvel a kezében. Annie éppen helyzetgyakorlatokat végez, hogy megtalálja a lelki nyugalmát. Marin meg is lepődik, hogy miért ér rá Annie a stúdióban tornázni, így vöröske elmeséli, hogy Buzz a hotelben dolgozik, hogy megkeresse a Mai-tól ellopott pénzt. A téma ezen a héten a „Ha beengedsz valakit az otthonodba, akkor miért tartasz vele távolságot, hisz okkal engedted be”.

Közben Patrick telefonokat intéz az irodában, de a maga módján társalog az ügyfelekkel, ami Jane-nek nem igazán tetszik sem elsőre, sem másodikra. Mint személyi asszisztensét, Jane ide- oda küldözgeti az elmoit, ami alatt Patrick összeismerkedik az iroda dolgozóival. Mire Marin este hazaér, Cash úgy be van tépve a sok fájdalomcsillapítótól, hogy nem igazán tudja, hol van, de azt pontosan tudja, hogy szőke huppant le mellé a kanapéra. A nagy barátkozás és a zavaros fej következményeként Cash megcsókolja Marint, ami, valljuk be, nekünk nézőknek tetszett, de Marinnek alaposan összekuszálja a gondolatait.

Egészen annyira összekuszálta Marin fejét a csók, hogy másnap, amikor lazító bicajozásra megy Sarával, úgy teker, mint aki a Tour de France-ra készül. Sara azonnal tudja, hogy Jack és Cash egy fedél alatt sok Marinnek, de arra nem számított, amit szőke elmesél neki, vagyis, hogy Cash megcsókolta őt este. Sara azt tanácsolja barátnőjének, hogy nem kéne ezt a csókot említeni Jacknek. Jobb, ha nem tud róla, és inkább Cash-el kéne tisztázni a helyzetet. Marin elfogadhatónak tartja az ötletet.

Közben Annie helyzetgyakorlatokat tart Buzznak, aki nehezen, de belemegy vöröske hülyeségeibe, ha ez segít abban neki, hogy visszakapja a feleségét. Másnap, mikor Jane bemegy az irodájába, fura nyüzsgést tapasztal, ami eddig nem volt megszokott a kiadóban. Minden tele van virággal, és a dolgozók szokatlanul boldognak látszanak. Patrick találmánya a dolog, ki másé lenne? Bevezette a virágos szerdát, vagyis mindenki hozott valakinek virágot, sőt jön a sütis csütörtök is, így Jane-nek kezd égnek állni a haja. Pedig Patrickben jó besúgóra talált.

Ugyanis Patrick elmondja Jane-nek, hogy az emberek nem szeretik őt, mert még a nevüket sem tudja, és a háta mögött pápaszemesnek hívják. Jane-t teljesen szíven üti a dolog. Közben Marin hazaért, és számon akarja kérni Cash-en a csókot, aki azt mondja, hogy nem emlékszik semmire, de úgy takarózik be a kanapén, mint egy kisgyerek, aki tudja, hogy rosszat tett, de nem meri bevallani. Persze még mindig nincs jól a beteg, így amíg Marin befűt a kandallóba, ő álomba merül. Amíg Cash alszik, addig Marin elmegy vásárolni. Persze Jack nem tisztított kéményt, így a kandallóból a füst visszajön a házba.

Celia megint a hibbant kínai egyik találmányára megy haza, ami egy örökké barátnők feliratú képekből álló montázs a bejárati ajtón. Celia fáradt és pihenne, de Mai barátkozni akar és párnacsatázni, ami odáig fajul, hogy Celia kiüti Mai-t egy párnával. Közben New York-ban Patrick és Jane munkatárs felismerősdit játszik, mert Jane-nek fogalma sincs, hogy mi az alkalmazottak neve. Mindeközben Buzz is jól elvan, és az Annie-től vett helyzetgyakorlatokat gyakorolja, mint egy jó diák. Na, most jött el az ideje, hogy megkérdezzem: ebben a sorozatban mindenki megőrült?

A helyzetgyakorlat közben a nagy néger ember úgy elsírja magát, mint egy gyerek, mert eszébe jutott egy gyerekkori rossz emlék. Ez Annie szerint haladás a végcél felé. Közben Jack a legjobbkor ér haza, mert a füst már erősen gomolyog ki a házból. Jack futásnak ered és Marin nevét kiabálja, de párja nincs otthon, viszont Cash-t muszáj kimenteni, mert már alig lélegzik. Jack kiviszi és lélegeztetni kezdi, amit az eszmélő Cash közeledésnek vesz, de mikor meglátja a füstöt, már örül, hogy egy férfi szája volt az övén pár pillanattal ezelőtt. Buzz pedig éppen nagy elhatározásában újra megpróbál beszélni Mai-jal.

Közben a fiúk kinyitogatják az ablakokat és Jack megnézi a kéményt, ami után olyan kormos lesz, mint két-három kéményseprő együttvéve. Buzz persze ismét befuccsol, és Mai nem bocsát meg neki, így tovább zaklatja Celiát. Mikor Marin hazamegy, a fiúk szokatlanul jól kijönnek, persze ez a közös füstös titoknak köszönhető. Jane viszont megtanulta a leckét, és barátkozni kezd a kollégáival, és ami még ennél is jobb, hogy Pilar végleg az ő kiadójukat választotta, mivel bejön neki Patrick. Cash viszont úgy dönt, hogy jobban van, és ideje odébb állnia, mert ha marad, újra meg akarja majd csókolni Marint. Biztos volt, hogy Cash emlékszik. Persze Jack és Marin visszarendezi a nappalit és újra zavartalanul élhetik mindennapjaikat.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eperlekvár 2008.11.15. 13:20:31

Nagyon érik ez a Cash-Marin dolog :)

Hány részből áll az évad egyébként?

leeann 2008.11.15. 18:02:38

19 rész van összesen.

Nagyon jó vonal a Cash és Marin páros vonala, de ......

Tilcsák Bea (törölt) 2008.11.15. 18:57:09

glassyface-t üvegarcnak fordították....
a pápaszem jobb...

leeann 2008.11.15. 19:29:04

Én nem a szinkronos verzió alapján írom meg a hogyvoltot, ezért van néha eltérés, de szerintem is pápaszem a jobb kifejezés.
süti beállítások módosítása