Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reaper 1x15

2008. október 27. 13:00 - Sonrisa

A nagyvárosi dzsungelben Sock zenéje szól, telefon cseng, a túlsó végén Andy szól. Bájcsevej, majd Sam nekilát főzőcskézni. Fél tonna zöldséggel körülbástyázta magát, s elszántan küzd egy szakácskönyvvel. Küzdene. Felbukkan egy démon, aki, mint egy rongybabát, hajigálja Samet a szobában ide-oda. Kiderül, Tony az, aki árulással vádolja barátunkat. Sam beveti nagykutya-szemeit (ala Csizmás Kandúr a Shrekből, csak ő macska), az ügy el van intézve. Sőt, a démon még meg is főzi Samnek a randivacsit, kárpótlásul, amiért összeverte. A démonok visszavonulót fújtak (látszólag!), Stevék is vidékre költöztek. Miközben újra szervezkednek. Megjelenik Andy is, aki meghall néhány mondatfoszlányt a társalgásból. Tony felszívódik, Sam kimagyarázza magát. Főcím.

WB, nemcsak Andy és Sam között dúl a love, úgy néz ki, Sock és Josie is ad egy újabb esélyt maguknak. Ben már-már féltékeny, hiszen két jóbarátjának is sínen van a magánélete, még ő továbbra is egyedül hajtja álomra a fejét esténként. Ennek egyik oka lehet, hogy Ben eléggé magasra tette a lécet a jövendőbelijével kapcsolatban. A lehetőségek 99%-át ki is zárta egy lista alapján, ahogyan Sock állapítja meg. Csajozás terén még mindig ő a szakértő. Száguldó focilabda közelít, szemfényvesztés, Devilfőnökkel ácsorgunk egy füves pusztán. Az eheti szökevény egy spermabankban dolgozik, s kb. már 200 gyereke van. A nők persze nem tudnak róla. Ugyanis hiába van az egész precíz procedúra, bármit/bárkit válasszon is a hölgyemény, a végén mégis a Lélek DNS-ét kapja meg. A Lélek ugyanis kissé el van telve magától, meggyőződése, hogy ő a tökéletesség a világmindenségben.

A weapon ezúttal egy összecsukható, igazi CsuklyásHalál oldschool kasza. Sock odavan érte. Duncan McLeodnak képzeli magát. De neki nincs kaszája. Szóval ő Duncan McLeod, akinek most már van kaszája. LOL. Andy meg végignézte az egészet bohóckodást az ablakból. Megpróbálná kideríteni, mi is a helyzet, ám Sam ügyesen hárít. Sock és Sam útja a spermabankba vezet, be is jelentkeznek, kitöltenek egy kamu önéletrajzot, melyben szerepel a Harvard és a Yale is. Megjegyzendő, hogy Andy követte őket kocsival. Felbukkan a Szökevény, Sam rögtön a tárgyra tér, és levágja a fejét a kaszával. A fej tovább beszél, a fej nélküli test pedig tovább „harcol”. Csodás. Akkor ez az extra képesség. Távolról persze Andy mindent látott, néma sikoly, s villámgyorsan elhúz a helyszínről. Ezt aztán ki nem magyarázod Sammy.

A Lélek „begyűjtődött”, jól végzett munka után a páros ebédelni megy. Ám ezúttal kissé figyelmetlenek voltak, a levágott kéz szabadon maradt, és mint Thing (Izé) az Addams Familyből rohangál a folyosón. Ben egyik munkatársával ebédel. A lány bátorítja őt, hite szerint a lelki társak léteznek, neki Phil Collins az. A lényeg, hogy tartson ki a vágyai mellett, létezik az a személy, akit elképzelt, csak rá kell találnia. Viccesen megjegyzi, hogy ő eggyel sem rendelkezik kérdéses tulajdonságok közül. Vágás, Andy szabályosan a földre teperi Samet, mikor találkoznak, a levágott fejű fickót már nem tudja neki elnézni. Tajtékzik, s Sam hablatyolása itt már kevés. Andy szól a zsaruknak. Sam úgy dönt, megkérdezi Devilfőnököt, hogy vajon beavathatná-e Andyt a közös titkukba, különben a bizalmon alapuló kapcsolatuk megszűnik létezni.

Ugrás, Sam elviszi leadni az Edényt, ahol egy cetlit is tűz a csomag mellé. Ami rögtön célbaér, ahogy kilépne a helyiségből, egy XXX dvd-tékában találja magát Ördögpapával, aki figyelmezteti, hogy a begyűjtés nem volt teljes. A kéz kimaradt. Pech. Devilfőnök alkut ajánl Samnek, cserébe azért, amiért beavathatja majd Andyt. Egy napon egy szívességet fog kérni tőle, és Samnek fenntartás nélkül kell teljesítenie azt. Sam örül, hogy gyorsan megoldódik a probléma, így sietve elfogadja a felajánlott üzletet. Ördöpapa csak sejtelmesen mosolyog, lefogadom, hogy valami átverés lesz a vége, a lényeg megint az apróbetűben rejlik.

Benék nem helyeselik az újabb alku tényét, ám esőre köpönyeg, nincs mit tenni. A jó oldala az, hogy Andynek legalább bevallhatja az igazat. Az más kérdés, hogyan fogja fogadni ezt a lány. Miközben a trió reggelizik, besétál a konyhába Sara, a lány, akivel Ben beszélgetett az ebédnél. Sock meglepődik, hiszen ő is tudja, a csaj csak fényévekre van attól, akit Ben megálmodott magának. Mi ütött akkor a barátjába? Ennyire nem adhatta volna lejjebb az igényeit. De igen. Olyannyira, hogy még el is vette a lányt feleségül. A lánynak zöld kártyára volt szüksége, szerelemről szó sincs. Szerintem sokszor nézte meg G. Depardieuvel a Green card c. filmet. Nagyon sokszor. A lány 1600 dolcsit ad a zöld kártyáért cserébe.

Este a Téglaházban Sam végre színt vall, Sockék is jelen vannak, lelki támogatás gyanánt. A magyarázat azonban nem győzi meg Andyt, szó nélkül otthagyja őket, és közli, hogy ennél jobbat is kitalálhattak volna. Hívni fogja a rendőrséget. Fogadok, hogy Devilfőnök tudta ezt, ezért kötötte meg az újabb alkut. Sam ki van borulva, és elmegy elfogni a Lelket. Legalább az legyen meg. Az irodában semmit nem talál, töménytelen mennyiségű babafotó és önarcképen kívül. Ördögpapa színre lép, és közli, ő tudta, hogy a lány nem fog hinni neki. És különben is, szedje össze magát, hiszen egy lélek szökésben van. Majd ő kézbeveszi az Andy-ügyet.

Andy épp tárcsázza a 911-t, mikor valaki(k) elrabolják. Ajjaj. Sam égen-földön keresi, mire széles vigyorral közli Sock, hogy ők voltak. Megoldották a problémát. Na jah. Viszont még mindig jobb, mintha Devilfőnök vette volna kezelésbe. Andy megkötözve a csomagtartóban, hinni még nem hisz. Sam kolosszális ötlete, hogy ráijeszt a lányra, s akkor majd elfogadja az egész soul-huntingos dolgot. Elviszik Tonyékhoz. Ha látja őt átváltozni, akkor nem fog kételkedni. Tony készséggel belemegy ebbe. (közben gőzerővel dolgozik a köv. lázadáson, ne feledjük). Tony átváltozik, Sock sírva fakad, Andy döbbenten kirohan a szobából. Tony megnyugtatja Samet, az igaz szerelem megéri a fáradtságot és áldozatokat.

Andynek nyoma sincs napok óta, a három jóbarát igencsak aggódik. Ám eszükbe jut, hogy a Lélek begyűjtése még hátravan. Szerencsére tudják, hol fog felbukkanni legközelebb, elhozták ugyanis a határidőnaplóját. A semmiből előlép Devilfőnök, elintézte a dolgot. Sam ereiben megfagy a vér, de nem komoly, a csomagtartóba zárta Andyt, Sam pedig oldja meg a helyzetet.  Úgy tűnik, a lány most már képes elfogadni a hihetetlent. Azonban a kapcsolatuk innentől kezdve nem életképes. A részéről nem megy a dolog. Sam hiába mondja ki a bűvös SZ betűs szót, már ez sem segít, a lány elsétál.

A portán Ben belebotlik a Nőbe, ezalatt Sockék üldözőbe veszik a Lelket, és sarokba szorítják. A Szökevény levágja saját kezét, ezzel is egérutat nyer magának. Sock a kéz után ered, Sam pedig a Lélekkel hadakozik. Közelharc, és a kasza gazdát cserél. Andy menti meg a helyzetet, és gyűjti be a lelket. A kezet is sikerül elkapni. Andynek újra nyoma vész, ugyanis fél Samtől. Ben megpróbálná felbontani a házasságot Saraval, ugyanis a portán látott lány, Cassidy az álomnő. Ám Sara nemet mond. Üzlet az üzlet, nem kockáztathatja a zöld kártyáját. Ben lesújtja a hír. Találkozott a tökéletes nővel, és hagynia kell, hogy elsétáljon az orra előtt. Ben visszaadná a pénzt, de Sock már elköltötte.

Andy félénken közelít, a kapott magyarázat mindenre választ ad, ettől függetlenül még meg kell emésztenie a hallottakat, tapasztaltakat. Most már nem fél Samtől. Inkább félti őt. Az utolsó jelenetben pedig Devilfőnökkel szemléljük Tonyék erdei házacskáját. Most nyújtja be a számlát. A szívesség, amit kérni fog, az, hogy Sam kémkedjen a lázongók után. Nincs más választása.

Címkék: reaper
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása