Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

30 rock 1x19 – Corporate Crush

2008. október 20. 11:30 - wayout

A mi Lizünk szerelmes és kicsattan a boldogságtól. Munkába menet úgy vigyorog, mint a tejbe tök, a kollegáknak azonnal fel is tűnik ez az újfajta arcizom használat. Frank meg is kérdezi, mi van má csak nem boldog? Lizt ellepte a szerelem rózsaszín köde, úgy tűnik Floyddal végre belenyúlt a tutiban, ő az első férfi, aki tökéletesen ráhangolódott az ő hullámhosszára (pl.: gyertyafényes Unózás). Frank felajánlja, hogy bármikor szívesen csinál róluk házi szex videót, csak úgy barátilag. Jackhez különleges látogató érkezik, nem más mint a nagy Don Geiss. A hirtelen jött vizit oka természetesen a Jack által elpuskázott tűzijátékos műsor, ami annyira rosszul sikerült, hogy jelenleg a valaha volt legförtelmesebb tévés műsorként tartják számon, ezért büntetésül elveszik tőle a G. E. mikró részlegét.

Mindezek tetejére még azt is finoman megjegyzi, hogy a részlegen egyedül ő nem házas és ezért jobban tenné, ha hamar megfontolná az újranősülést. Kifelé menet Geiss még beugrik Tracyhez, akinek imádta a Kövér Ribanc (Fat Bitch) című filmjét, amiben az kutyává változik. Ezután Jack mély letargiába esik, nehezen tudja feldolgozni szeretett mikrohullámú sütőinek az elvesztését. Tracy amint találkozik Geissszal, azonnal bedobja neki Jefferson film ötletét, de nem ám a rajzfilm sorozatról, hanem az elnökről, és ő játszana minden fontosabb szerepet, olyan Eddie Murphy stílusban. Ja és szüksége lenne ehhez 35 milcsire, hogy minden klafa legyen.

Liz arcáról azonnal eltűnik a mosoly, amikor megkapja Kennethtől az üzenetet, hogy Jack szemben a Christie’s aukciós házban várja. Jack, ha dühös az Sbarróba megy, ha kanos a Tőzsdére, és ha depressziós, akkor pedig a Christie’ s-be,  ez amolyan  menedzser hangulat gyűrű. Ha Jack depressziós, akkor az csak rosszat jelenthet Liz számára, nem könnyű a jó öreg Jacket kivakarni az önsajnálat posványából. Az aukciós házban csatlakozik hozzájuk Phoebe, aki korábban Jack exfeleségének az ékszereinek az eladását intézte és idegesítő módon mindig úgy fog köszönni, hogy „Hello Phoebe vagyok, biztos nem emlékszik rám…”, holott mindenki emlékszik rá. Jack egyébként a felesége jegygyűrűjének az árából vett egy hajót, amit Biancának nevezett el, majd elsüllyesztette. És még azt mondják nincsenek kulturált válások…

Liz vadul bocsánatot kér Jacktől, mert tudja, hogy részben ő is felelős a tűzijátékos katasztrófáért, de ő csak megfogadta a tanácsát és megpróbált végre tisztességes magánéletet csiszolni magának. Jack beleegyezik, hogy találkozzon azzal, aki rossz útra térítette az ő kis báránykáját. Tracynek se mennek túl jól a dolgok, eléggé le van törve, hogy Don Geiss visszautasította a Jefferson film ötletét és helyette inkább azt szeretné, ha a Kövér Ribanc 2-t csinálná meg. Tracy nem az a búslakodós fajta, Kenneth inspirációjára elhatározza, hogy megcsinálja maga a Jefferson előzetését és majd azzal elkápráztatja a nagyfőnököt.

Nem szabad szó nélkül hagyni, hogy Kenneth a háttérben NBC logós bikinit kötöget a nagymamája szülinapjára. Imádom az ilyen Kenneth pillanatokat. Tracy megy és mozgósít mindenkit, akit tud, bár Liz nem mond neki, hogy 3 hétig csak az ő projectjével foglalkozzanak, azért még írók rittyenhetnek neki valamit. Kiderül, hogy Floyd nagy rajongója Jacknek és vagy 20szor olvasta a könyvét, a Jack-támadás: Az agresszió művészete az üzleti életbent. Floyd egy szempillantás alatt tövig benyalja magát Jacknél, aki első látásra beleszeret jog stylistba. Másnapra reggel kellemetlen meglepetés várja Lizt az irodájában, Tracy ugyanis ott helyezte el az előzeteshez szükséges lovat (ez most egy ló rész, Jack a Christie’ s-ben a lovas képekért volt oda).

Nem elég, hogy egy összekakálja az irodáját, még mennie kell Jack irodájába zsűrizni a róluk készült képeket. Megjelenik „Hello, valószínűleg nem emlékszik rám” Phoebe is, akivel nem lehet kezet fogni, mert Madár Csont Szindrómája van, bármit is jelentsen ez (jó, üregesek a csontjai, értem én, de nekem ez elég gyanús…). Jack annyira összemelegedett Floyddal, hogy már Lizt megelőzve, becenevet adott neki, a Floydstert. Jack átmeneti elmezavarában mégis engedélyezte Tracynek a Jefferson őrültséget, és most teljesen beleélte magát a szerepébe. Kiderül, hogy a lovas képet Jack Floydsternek vette ajándékba, azért mert elő fogják léptetni, amiről természetesen Liz semmit nem tud.

Persze Floyd már elígérkezett Jacknek ebédre, de azért megengedik, hogy Liz is velük tartson. Este Liz és Floyd nyomja a pizsis erotikát (csak semmi szex Liz Lemon vagyok! még mindig él, de én hiszem, hogy Liznek van egy pajkos oldala is valahol nagyon mélyen), amikor Jack elkezdi őket sms-ben zaklatni. A dolog pillanatok alatt átmegy üldözős thrillerbe, Jacket nem lehet csak úgy lerázni, de végül mégis sikerül megszabadulniuk tőle. Másnap reggel Liz idegesen Jack irodájába megy, hogy számon kérje rajta az előző esti viselkedését. Jack megint a Christie’ s-ben van, de hagyott két jegyet aznap esti Knicks meccsre, amit előző este akart átvinni, csak ugye Lizék azt tetették, hogy nincsenek otthon és ezért nem tudta oda adni őket.A jegyek nagyon klassz helyre szólnak, ugyanis Jacknek privát páholya van a Knicks stadionban. Újabb édes hármas néz ki Liznek, aki ennek annyira nem örül.

Tracy megcsinálta végül azt a bizonyos előzetest és most Don Geissnak mutatja, bizonyítékul, hogy arra született, hogy ezt a filmet megcsinálja. Igazából nehéz szavakba önteni Tracy elmebaját, minden esetre zseniális: Tracy, mint Jefferson az író („Ezt kajáld meg György király!”), feltaláló és dzsungellázas férfi („Uram, gyermekkel vagyok, szabadíts fel és tégy a feleségeddé!”- „Hmm, erre még visszatérünk…”). Sajnos Don Geisst nem hatja meg Tracy zsenialitása és mindig nem mond az ötletre és max. a Kövér Ribanc 2-be hajlandó belemenni. Jack épp egy olyan sztorit mesél Floydnak, amit Liz már kívülről fúj, és különben is már nagyon unja, hogy tartania kell a gyertyát Jacknek és Floydsternek. Mikor Liz beszól Jacknek, akkor az megjegyzi, hogy nem ő, hanem Liz a harmadik kerék, neki kéne lekopnia. Liz azonban nagyon keményen megküzdött Floydért és nem hajlandó lemondani róla, ezért közli vele, hogy kopjon le.

Hiába van most a mélyponton, nem használhatja az ő pasiját, hogy jobban érezze magát, keressen magának saját Floydstert. Tracy közli a pajtikkal (Dotcom, Grizz és Kenneth), hogy Don Geiss visszautasította filmjét, ő pedig 7 milliós ajánlatát a Kövér Ribanc 2-re. Ha Thomas Jefferson meg tudta csinálni a saját országát, akkor ő meg fogja tudni csinálni a saját filmjét. Szegény paci meg döglötten végezte Tray kocsijában. Jack vigasztaló vállra talál „Hello, biztos nem emlékszik rám” Phoebeben, aki üreges csontjai ellenére az egyik hátsó irodában kívánja felvidítani a súlyos Citrom és evés problémákkal küzdő kövér macsekunkat. Egy szemvillanással később már azt látjuk, ahogy Jack bejelenti Liznek, hogy ő és Phoebe járnak. Majd még egy szemvillanással később, ott Liz irodájának ajtajában megkéri Phoebe kezét. Liz meg csak döbbenten áll és nem érti, hogy mi a franc van.

Címkék: 30 rock
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása