Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orion űrhajó1x04/2 - A szökevények

2008. október 15. 09:00 - Dr. Stein (törölt)

„Csak maga programozhatta be a téves útirányt!” - bizonygatja Tamara a zavar Hasso hadnagynak (tényleg így volt, láttuk) - „Ez árulás!”. McLane is közbeordítozik néha navigátora védelmében, de a tények magukért beszélnek. Tamara letartóztatja az asztrogátort „űrszabotázs” gyanújával. Pajeszok harca következik, ahogy Helga jócskán beolvas a Hasso lebénítására készülő biztonsági tisztnek.

Szó esik komplexusokról, éppen csak le nem kurvázzák egymást. Helga is jó nő, ha nem mondtam volna eddig, van benne egy kis macskanős vadság. Szerinte akár Tamara is lehetett a szabotőr, hiszen őt váltotta Hasso. Naná, hogy a legénység egy emberként bizonygatja, jé, tényleg. Kérik, hogy McLane tartóztassa le Tamarát. Az orvos békítőleg közbelép, közben Mario hátul matat a koordináta-komputernél.

Míg az orvos magyaráz, a hajómérnök meredt tekintettel billentyűz. Belenézett az imént egy lámpába és azóta viselkedik furán. McLane megnézi a lyukkártyát, hmm, végül mindenki áruló lesz - morfondírozik. Mario felrezzen és nem emlékszik semmire (vannak élethelyzetek, mikor nem emlékszel semmire, de sajog az ánuszod, a rum művel ilyeneket).

Az orvos jó nyomon jár, most megkéri Tamarát, hogy utánozza Mario mozdulatait és nézzen a lámpába. És láss csodát nyolcéves kislánnyá változott megmeredt, akárcsak Mario korábban. Emlékezetkiesésben szenvedő, szexis nő, ezt a helyzetet nem hagyná ki egy perverz sem. De most nincs idő fantáziálni, Tamara is billentyűzik (az asztrorobot biztos gondolja: ezmárvót!) és nem emlékszik. A professzor felállítja a diagnózist, a varangyok vírust juttattak a számítógépbe, ami hipnotizálja a legénységet egy lámpán keresztül.

„Ki vagyunk szolgáltatva a varangyok telenózis sugarának!” - közli. Azt csinálnak velük amit akarnak, míg a varangyok AC-1000 bázisáról sugározzák a sugarat. Akkor most dezertálunk - jelenti ki McLane, „persze nem komolyan”. Hazaárulás light. Nem szólnak senkinek, hátha lehallgatják őket. Esetleg ettől az egész flotta a nyakunkba esik - veti fel Tamara. És lőn, Villának most jelenti Jávor Pál, hogy az Orion-8 meglépni készül.

Villa konferenciabeszélgetéssel mindenkit utánuk küld, hogy gondosan nyírják ki őket, nyomuk ne maradjon. Womsler parancsnok hisz a radarnak és utánaküldi Van Dyke-ot, hogy lője ki az Orion8-at. Van Dyke és McLane bizalmas viszonyából arra gyanakszom, egyszer már McLane is meglőtte a tábornokot és el is találta. Talán ezért, Dyke nehéz szívvel ered az Orion nyomába.

Jelentés érkezik, hogy a környékbeli távközlési műholdak megsemmisültek, vélhetően a dezertőrök semmisítették meg őket. Négy varangy űrhajó figyelő tekintete közepette lassan megközelítik az ellenséges bázist. Hasso vasalóval babrál (ez egy igen univerzális berendezés, több figyelmet kellene fordítanunk rá). Most épp az Overkill távirányítására fogják használni.

Dyke asztrogátora lassan kihúzza a gyufát, ahogy folyamatosan bírálja parancsnoka döntéseit. Nyíltan nem mer árulózni, pedig a tábornok igyekszik elodázni találkozásukat az Orionnal. Most nagyobb gondjuk támad, varangy hajók bukkannak fel. Jó sok, így hát hiperűrre kapcsolnak és meglépnek. McLane hajója körül 22 varangy vadász köröz, az űrbázis már lőtávolban. Odaoverkilleznek egy parasztosat, amitől szétrobban a hold. A varangyok persze berágnak és lőni kezdik a hajót, el is találják, hoppá. A pajzsok felfogják a csapást, vadászaikat pedig leszedik Overkillel. Sokoldalú fegyver.

Már megint a kocsma, vaz. A jövő tánca az önmegalázás eszköze, különös arckifejezéseket imitálva, tarkóra tett kézzel. Ezt járja Tamara a professzorral. És most pillantsunk Womsler tábornok bal válla mögé, hogy üdvözöljük George W. Bush-t, hosszúra nyúlt az elnöki ciklusa közepette.

Az akció résztvevői kedélyesen adomáznak „nélküle életfogytiglant kaptam volna, muhaha” - dicséri Pietro McLane-t (Womsler meg őt lövette volna le, mint a kutyát, muhaha). Helga és főnöke beszélgetésbe merülnek. Azt hiszem a nő kezdeményezni akart, de ma nem jött össze. McLane búcsúzóul beszól az orvosnak és távozik. Tegyük mi is.

Címkék: orion
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butatót 2008.10.15. 22:46:39

Stein, gratula, ez qrvajó! Nem tudom, hol adják most a sorozatot, de a hogyvoltok gyerekkori emlékeket ébresztenek bennem. Alsós általános iskolás lehettem, amikor az MTV-n ment a dolog, akkor nagyon hi-technek tűnhetett a vasalókkal, robotokkal, miegymással.
Akkor ugyan nem tűnt fel, de most úgy látom, hogy Van Dyke tábornoknak szívesen "odaoverkilleznék egy parasztosat". :P

Kham 2008.10.16. 11:04:05

ismét igen jóra sikeredt:D:D

Dr. Stein (törölt) 2008.10.16. 17:33:28

Tábornokkal dugni amúgy társadalmilag is sikeres benyomást kelt. :)
süti beállítások módosítása