Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x11 - Home, Seized Home

2008. október 11. 15:00 - leeann

A 11. részben Jack és Marin az ágyban vannak, és szőke rémálomból ébred. Álmában Jack évekre Azerbajdzsánba akart menni, de igazából nem megy sehova ám. Sőt megnyugtatja Marint, hogy az összeköltözési felvetésre is igent mondott. Marin tisztában van azzal, hogy mit mondott, de nem tartja jó ötletnek, hogy csak úgy belevágjanak mindenféle randi nélkül. Jack nem akar több időt elpazarolni, csak bele akar vágni a dologba, de Marin még rendesen hezitál. Jack elmondja, csak az éltette a Bering-tengeren hánykolódva, hogy ha megússza az egészet, akkor végre együtt lehet Marinnel, és ennek a vallomásnak bizony már nem kehet ellenállni.

Közben Celia és Patrick az autóvezetést gyakorolja, Patrick élvezi, Celia pedig a haját tépi, és nem adja még vissza az autót a fiának. Jack és Marin a „Hol éljünk?” kérdést boncolgatja, és nem jutnak azonnal dűlőre, mert Jack az ő házában szeretne élni, Marin pedig szintén a saját házában képzelte el a szerelmi fészket, de nála ott lakik Cash is. A kompromisszumos megoldás az lett végül, hogy Cash-t átköltöztetik Jack házába, hisz van rajta mit megcsinálni, Jack pedig beköltözik Marinhez. Ha már jó dolog történik velünk, akkor osszuk meg a legjobb barátnőnkkel. Természetesen Marin is ezt teszi, majd a Jack ügy után kap egy 2 napos határidőt, mert Jane nem csak barátnő.

Miután a csajok letették a telefont, Jane a férjére kezd koncentrálni, és arra, hogy bejuttassa magukat a társasági rovatba, mint friss házasok. Samnek azért ez még egy kicsit idegen, de nem ellenkezik. Marin intézi is a ki hova költözzön dolgot, ezért megbeszéli Cash-sel, hogy költözzön be Jackhez, és cserébe rendbe tehetné a helyet. Cash elfogadja a dolgot, de nem jósol nagy jövőt a kapcsolatnak. Marint persze ez nem nyugtatja meg, mert ő hisz Jackben és magában. Jack is megkapja a kocsmában a nem jó azonnal összeköltözni dolgot, de ő is hisz a kapcsolat sikerességében, akárcsak Marin, így nem rémítik halálra az öregek intelmei.

Közben kiderül, hogy Ben és Theresa mindent bevetve próbálkozik a gyerek összehozásán, ezért Bennek sör helyett üdítőzni kell, és csak akkor van szex, ha Theresa ovulál. Marin már a rádióban van, de Patrick késik, mivel még nem kapta vissza az autóját. Patrick sem hiszi, hogy a nagy összeköltözés bejön, de Marint továbbra sem lehet eltántorítani a jelenlegi céljától. A rádióban is a „Carpe Diem” szemszögből vizsgálja meg az összeköltözés mikéntjét. Közben Jack már minden cuccát átköltöztette Marinhez, és otthagyja Cashnek a háza kulcsait, aki ad Jacknek néhány együttélési jó tanácsot Marinről. Később már zajlik a nagy kipakolás, ami nem megy zökkenőmentesen, de a vége borozgatás és némi szex lesz.

Mivel nem egyezik a pár ízlésvilága, a sikeres együttéléshez kell valami, amiben nagyon jók együtt, és ez úgy tűnik, a szex lesz. New York-ban is ünneplés van, mert Sam végre talált munkát, de mikor elmondja, hogy a Köztisztasági Vállalatnál fog dolgozni, Jane öröme elszáll, mint egy hópihe. Patrick elmegy Buzzal repülni és elpanaszolja, hogy az anyja nem akarja visszaadni az autóját, így Buzz úgy dönt, megtanítja a fiát repülni. Át is adja a kormányt, majd mikor már Patrick érzi a dolgot, a papa leállítja a motort, hogy a gyerek indítsa újra. Némi pánik után sikerül is a művelet, így hiába nincs autó, a repülés már megy a történet fő amnéziásának.

Időközben Marin és Jack tovább pakolgat, hisz Jack cuccai még dobozokban vannak. Marin nehezen barátkozik össze Jack csecsebecséivel, így szíve szerint az összes lomját a pajtában tárolná el. Jack viszont szeretné belakni a közös otthont, így újabb kompromisszumra van szükség. Miután kiosztják, hogy ki melyik szobának a kapitánya, elmennek a kocsmába egy kis társasági életet élni. Az összeköltözős páros mindenkiből kihozza a „mit nem szeretek abban, akivel együtt élek” féle mondatokat. Patrick is befut és elmeséli, hogy milyen hihetetlen kalandja is volt a levegőben, aminek az éppen betoppanó Celia is fültanúja lesz, és megtiltja a fiának, hogy még egyszer repülőt vezessen.

Patrick szembeszáll anyjával az egész kocsma előtt, amit eddig sosem tett. Úgy tűnik, tényleg furán működik az agya ennek a fiúnak. Elérkezik Marin és Jack első együttalvása. A közös fogmosás után Jack szinte azonnal bezuhan az ágyba, és már alszik is, pedig Marin nem az a túl korán fekvő típus, így nekiül írni, hisz úgy is határideje van egy cikkre. New Yorkban sem megy simán a házasélet. Jane úgy döntött, hogy nem küldi be a társasági rovatba a házasságáról szóló írást, amit persze Sam megtalál a szemetesben, és azonnal kérdőre is vonja miatta az asszonyt. Jane hiába álmodott erről a cikkről világ életében, még mindig nem meri vállalni Samet a külvilág előtt, ami némi feszültséget okoz az ifjú pár otthonában.

Celia úgy dönt, ha a fiával nem érti meg magát, beszél az apjával. Buzz úgy gondolja, hogy joga van, ahhoz, hogy arra tanítsa a fiát, amire akarja, de Celia szerint ez nem így van. Hiába ő Patrick apja, nincs joga az anyja ellen fordítani, főként, hogy George-dzsal sem remekelt annak idején, így a gyereknevelést a profikra kéne hagynia. Buzz vérig sértődik, és szinte kidobja Celiát, de ebben a kérdésben Mai sem a férje mellé áll. Közben Jane marha rosszul érzi magát azért, ahogy Sammel bánt, de szeretik egymást, így hamar kibékülnek és Jane meggondolta magát, és mégis elküldi cikket a társasági rovathoz. Elérkezett az első reggel Marin és Jack közös életében.

Jack már régen fent van, Marin viszont alig talál el a kávégépig, ami nem akar működni. Kiderül, hogy Jack kihúzta, mert takarékosságból mindent kihúz, amit nem használ. Nem a kávégép a legfőbb baj a kihúzós dologban, hanem az, hogy Marin laptopját is kihúzta Jack és mivel Marin belealudt az írásba, nem mentette el a művet. A cikk elveszett, Marin dühös, Jack pedig elviharzik. Nem indulnak könnyen a dolgok. Jack az irodában dühöng tovább, de Annie felemleget egy-két olyan saját problémát, amitől már nem is tűnik olyan nagy balhénak egy kis veszekedés. Jane izgatottan keresi a társasági rovatot a Times-ban, de magukat nem találja meg benne.

Jane azonnal telefont is ragad és tárcsázza a szerkesztőt, hogy beolvasson neki, de a szerkesztő lehűti őt, hogy nem a férj munkájával van, hanem azzal, hogy 3 szerkesztő is házasodott a közelmúltban, és Jane már nem fért bele a kalapba. Sara és Marin tart egy kis kávézós beszélgetést, de egy rossz mozdulatnak köszönhetően a laptop beleesik a vízbe, így újra megsemmisül a cikk. Később Patrick megkörnyékezi az apját egy újabb repülés miatt, de Buzz belátja, hogy Celiának igaza lehet, és nem repül többet Patrickkel. Mikor Jack hazaér, Marin nagyon ideges és hajszárítóval próbálja kiszárítani a gépet. Jack úgy dönt, hogy kezébe veszi a dolgokat, és elküldi Marint lenyugodni, amíg ő intézkedik.

Patrick úgy dönt, hogy akkora hülyét csinál magából, amekkorát tud, ugyanis egy székre erősít rengeteg léggömböt, és azzal akar repülni, ha tetszik a szüleinek, ha nem. Természetesen Annie van segítségére a megvalósításban. A terv sikerül, Patrick elrepül. Közben Sam egy ajándékot szervezett Janenek, aki még mindig utálja, hogy kimaradt az újságból. Illetve dehogy maradt ki, csak nem abba került bele, amelyikbe akart, ugyanis Sam az Elmo Gazettben nem csak egy kis pár soros cikket intézett kettőjük házasságáról, hanem egy egész oldalas beszámolót, így Jane már nem is bánja annyira Times-ból való kimaradást.

Időközben Marin megnyugodott, és Jack már intézi a gép gyógyulását, azt hiszem, menni fog nekik ez az együttélés, bármi is volt eddig, ami a kezdeti nehézségeket okozta. Lassan ez a rész is véget ér, így itt az ideje egy kis összegzésnek Marintől. A monológ alatt látjuk, ahogy Jane és Sam a bekeretezte a róluk szóló cikket, és ahogy Celia kiszúrja az égen az agyament fiát, és követni kezdi őt rendőrautóval, de egy medve sétál ki elé, és Celia egy fának megy. Majd azt is látjuk, ahogy Jack és Marin együtt alszanak, de Jack a Bering-tenger rémségeiről álmodik, amire felriad. Úgy látszik, nem múlt el ez a kaland minden nyom nélkül, ami, valljuk be, várható volt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása