Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Angyalbőrben 1x07 – Álca nélkül

2008. október 10. 13:00 - Sigismundus

„ Maguk most visszamennek Karády őrmesterhez és jelentik hogy Csatár őrnagy vette át a parancsnokságot, és üdvözli…” Urbán honvéd.

Lovarda, szakasz trágyát vasvelláz UAZra szorgosan. Égig ér a bűz, ráadásul két hónapja nem voltak kimenőn. Fokozandó a kínszenvedéseket, megjelennek a trágyát termelő lovak, nyergeikben pont egy szakaszra való sportos csajjal. Hát ezt már nehéz kibírni ép ésszel, Rabó haluzni is kezd kissé a látványra. Karády kedélyeskedni kezd a csajokkal de csak a trágyában sikerül elvágódnia, hogy a szakasznak valami jó is legyen már.

Parancsnoki eligazítás, Tabajdy és Kardos a legmodernebb technikát képviselő terepasztal+műanyagmodellek segítségével tart eligazítást a tisztikarnak, tervezett hadgyakorlatukról. Utána hívás a minisztériumból, Tabajdy örömmel értesül róla, hogy jön onnan egy megfigyelő, Kardos meg annak örül, hogy egy régi tiszttársa az, Elmer őrnagy. És már indul is a nevezett, civilben, fogadkozik feleségének, hogy nem vesz fel stopposlányokat, az asszony meg gyanakodva kérdi,miért jár férje, ily gyakran gyakorlatokra?

Vasbogdányi bisztró, a lovarda tulajdonképpen gondnoka, Furulyás nevű súlyos alkesz üríti ki az utolsó pálinkásüveget, majd felpattan békebeli oldalkocsisára és útnak indul valamerre. Kardos fogadja a városban Elmert, örülnek egymásnak. Elhúz mellettük Furulyás, aki percenként más irányba dől. A őrnagy lecuccol a Hotel Vasbogdányban, csak másnap kell megjelennie a hadgyakorlaton. Unatkozni nem fog, a lovascsajok is épp most érkeztek szaunázni.

Éjszaka, riadó a laktanyának, szakaszunk kapkodja magát össze. Rabó nem hajlandó szabályos egyenruhába öltözni, trópusi harcteret, mulatt lányokat vizionál Jó őrmester felállítja a diagnózist, napszúrás, gyógymódja 4 nap a hűvösön.. A szakasz sajnálata irigysége csap át, amikor kiderül az alakulón, ők a trágyáskocsira szállhatnak. Indul a zászlóalj, éjszakai vonulás, rádiócsend, meg lekapcsolt lámpák az álcázás érdekében. Éder vezeti az utolsó kocsit, Urbán mellette, boldogan szívják a mennyei kipufogóbűzt. A platón a szakasz küzd a trágyaszaggal, Bazsó javaslatára csoportos meditációba kezdenek, eredmény a többség meztelen csajokat képzel vízparttal, Mamut birkát nyárson.

Furulyás időközben az összes vasbogdányi aszfalt és földutat bejárta, egyenes vonalú vezetésre képtelenül. ( az ilyen veszélyes vidéki alkeszek legalizálása ellen bezzeg nem tüntet manapság a kéményseprőgárda) . Belehajt a konvoj járművei közé, Éder lemarad kissé hogy le ne gázolja ezt az idiótát. Furulyás MZjén célpontra száguld, egyenest a forgalomirányító kiskatonának. Az alig tud félreugrani, meg is fenyegeti világító botjával az alkeszt. Éder érteni véli a jelzést és lekanyarodik egy földútra.

A földúton pedig egy gödörbe amiből a szakasz egyesített ereje sem tudja kitolni…Jelentenék rádión a bajt de a rádió is bedöglött, sátrat vernek éjszakára, mert a platón aztán nem alszanak. Sebaj, Karády más Tabajdy már tudja amúgy is, hogy eltűnt egy szakasz és nem tart sokáig kitalálni hogy kik. Reggel, földutas sátor, az elsőként ébredő Csergő tekintete meztelen csajok tömegeire esik a sátor körül. Előbb azt hiszi, ő is megőrült (két hónap nagy idő) majd, kiderül nem álom ez. Egy régi homokbánya tavának partján kedélyes kis nudista strand üzemel. Gyorsan felrázza a szakaszt, akik nem restek, ruha le, irány a tópart.

Karády megkezdi a szakaszkeresést, elsőként Rabót hozatja ki a fogdából. Reggel, Budapest, Elmer felesége, és sárkány-típusú anyósa is útnak indulnak Vasbogdányba, mert az őrnagy nem vitte le gyakorló egyenruháját…Elmer őrnagy a városban sétálgatva hamar rátalál a Nelly butikra. A tulajdonos sem rest (elvégre egyenruhás férfiról van szó még ha hasas és szemüveges is), és meghívja közös programra.

A tónál fejest a csajozásba mindenki, bár páran paráznak hogy keresik majd őket. Megjelenik Nelly és Elmer is, egy szál semmiben. A butikos zavart, csak röviden mutatja be egymásnak a két férfit, Urbán-Elmer, csak így, rang nélkül, de hát itt mindenki egyforma. Majd gyorsan lelép legújabb lovagjával. Urbán kicsit eltűnődik, mitől is jöhetett zavarba a Nelly, nem egy csomó meztelen férfi látványától, az biztos. Aztán sürgős lesz az indulás, megjelenik a tó felett egy MI-8-as kopter, gyorsan a vízbe, úszás túlpartra. A kopteren Rabó jött a szakaszt keresni, de a pilótával együtt persze a csajokat bámulja ezerrel. Végül földet ér a lerobbant URAL mellet, ahová befut dzsippen Karády is.

A szakasz a túlparton felfedezi hogy most meg a lovarda közelébe kerültek, ahol megint csak csajok vannak. Hirtelen sok lett a lehetőség… Furulyás miután a megyei utakat is mind végigveszélyeztette, száguld a lovarda felé. Bele egy szénarakásba, amit túlhevült motorja hamar lángra gyújt. Az istálló meg tele lovakkal, meg lányokkal. Rohan a szakasz menteni, sikerül mindenkit kivinni-hajtani.

A tónál Rabó nem találja társait, ezért Karády utasítja, szedje össze a hátrahagyott málhát, azt elviszik. Rabó erre nem hajlandó, ez szemétség, Karády visszaküldené a sittre, de figyelmüket eltereli az égő istálló. Irány oda ezerrel. Észlelik az őrmestert honvédeink is, irány a vízbe, vissza a nudistatelepre. Itt tudják meg hogy holmijukat elvitte egy alacsony kopasz tisztféle. Karádyt meg a túlparton arról tájékoztatják a lovascsajok hogy pont tíz nyaraló srác mentett meg mindent. Irány vissza a nudipart. Az URAL-t közben 50 meztelen ember megtolta, a szakaszt már nem találják.Karády erre lezáratja az utakat őrjáratokkal. Este van újra, egy ilyen állásba majdnem belefutnak honvédeink, Vasbogdányba menet. A megjavult rádión keresztül azonban sikerül elküldeni az őröket, hajtás tovább. Nelly azonban zárva, így egy rendőrnő látvány általi sokkolása után irány tovább a szálló szaunája ahol csak tudnak ruhát lopni. Itt újabb kellemes percek, a szaunában épp a lovascsajok frissülnek.

A szállóba megérkezik Elmerné és a kedves mama, de mindjárt gyanút fognak, a férj/vej nincs a szobájában. Nyomozni kezdenek, a portás előzi őket, és helyismeretének hála, egyenesen Nellyhez rohan. Jelenti Karády Kardosnak hogy ő vitte el a szakasz ruháit. Újabb kudarc, kiderül nem jött be az útlezárás, hát a Nelly butikhoz küldi az őrjáratot. A szakasz a lovascsajok ruháiban lopakodik át Vasbogdányon a butikhoz, közben sikerül sokkolni pár helyi Babettás Ízirájdert is a látvánnyal. Nelly közben hazaért, őrnagya a tus alatt, ő meg röhögés után a szakasznak kezd ruhát válogatni. Szerencsére van átalakítatlan military, Urbán kivételével neki is látnak öltözni, mert ő kicsit szétnéz a lakásban…Elmer begerjedve ront elő de nem találja se Nellyt se az őrnagyi egyenruháját, le is lohad a kedve.

Érkezik a portás Nellyhez, hogy itt az őrnagy felesége. Megjelenik Urbán őrnagyiban és elküldi, a szakasz szólni sem tud, mert jön az őrjárat, őket is elküldi. Aztán terv, hogyan is hasznosítható mindaz amit megtudtak? Nos, Bazsó és Csergő terelik mindenféle tévútra a két nyomozó nőt, miközben Elmer, Urbán és a szakasz már egyenruhában száguld az URALon a gyakorlatra. Az őrnagy roppant hálás a segítségért, szól is pár jó szót Tabajdyéknál.

Így Karádyt még nagyobb sokk éri, mikor ezredese nem hogy megbünteti a szakaszt a történtekért, de még dicséretet is kapnak az istállótűz eloltása miatt… ennek a párbajnak még nincsen vége.

 

Címkék: angyalbőr
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.10.10. 13:54:29

elolvasni jobb volt mint megnézni :D

Flankerr 2008.10.11. 09:09:19

hát akkor inkább olvass mint nézda nudizó csajokat..:) De szived joga.:) A "Még homokot, még homokot!" szerintem az évtized dumája volt..:)

K_Feri 2011.05.07. 22:26:33

És Elmer őrnagy keresztneve Ákos volt!
ElmerÁkos! :-)))
süti beállítások módosítása