Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 4x16-4x18

2008. október 05. 13:03 - Windermere

Csön-csön gyűrű
Carrie a WC tartályt próbálja szerelni, miközben Aidan költözködik ki a lakásból. Persze nem igazán sikerül a lánynak a folytonos csobogást elállítani, így végül a férfi segít neki. Majd mikor búcsúzkodnak, Carrie szól, hogy a gyűrű ott van az asztalon. Aidan nem akarja visszavenni a gyűrűt, így az a nőnél marad. Carrie nem akarja látni, hogy a fickó lelép, ezért a fürdőszobában marad, így csak miután kijött onnan veszi észre, hogy búcsúlevelet hagyott. Papírzsepikkel felszerelkezve ül bele kedvenc foteljébe, mikor rájön, az bizony nem búcsúlevél, hanem egy szerződés, hogy vagy megveszi a lakást, vagy 30 napon belül kiköltözik.

Carrie elmegy a bankba, hogy megtudakolja, milyen feltételekkel kaphat kölcsönt. Kiderül, sehogyan sem, mert 700 dolcsi van a bankszámláján, illetve emellett 900 dollár a megtakarítási számlán, és ez lófaszt sem ér a banknál, akkor sem, ha Carrie New York egyik legmenőbb újságírója. Később átbeszélik ezt Mirandával cipővásárlás közben, és Miranda felhívja a figyelmét, hogy talán nem 400 dolcsis cipőket kéne magának vásárolnia. Mint kiderül Carrie-nek kb. 100 pár cipője van otthon, de még ez sem lenne elég, hiszen ez csak 4000 dollárnyi vagyon. Miranda itt felhívja a figyelmét, hogy Carrie nem véletlenül nem alkalmazott matematikát tanult az egyetemen, 100 pár cipő ugyanis 40 ezer dollár, ami pont elég lenne az előleghez. Carrie kicsit leizzad, majd elmegy Bighez tanácsot kérni, mire Big ad neki egy csekket. De Carrie ezt összetépi, egyedül akarja ugyanis megoldani az anyagi gondját.

Samantha még mindig Richarddal nyomul, ráadásul mindig más és más ajándékokat kap tőle. Egyetlen dolog zavarja csak, hogy a kísérőkártyára mindig az van írva, hogy üdvözlettel. Egyik nap Richard lakásán marad lefürödni, miután a férfi már elment, és ekkor véletlenül belebotlik a személyi asszisztensébe. Mivel Samantha éppen meztelen a férfi megnyugtatja őt, hogy ő meg homokos. Viszont a nő észrevesz egy ajándékot az ágyon, ami addig nem volt ott, így a pasi bevallja, hogy ő Richard megbízott vásárlója. Mint kiderül a kártyákat is ő írja, így Samantha ráveszi, legközelebb azt írja rá, hogy szeretettel.  Ez meg is történik, mire Richard ugyan meglepődik, de bevallja Samanthának, hogy tényleg szereti. Mire Samantha bevallja, ő meg a drága ajándékokat szereti.

Charlotte nem tudja, mit kezdjen a jegygyűrűjével. Elmegy ékszerészhez, hogy csináltatna belőle mást, de aztán meggondolja magát. Mikor a lányok Carrie-nek próbálnak segíteni ajándék ügyben, Charlotte egy fillért sem ajánl fel, mert szerinte Carrie-nek ezt egyedül kell megoldania. Végül annyit gondolkodik a gyűrűn, hogy úgy határoz Carrie-nek adja, aki így ki tudja fizetni az előleget. Persze Carrie megígéri neki, hogy ugyan sokáig fog tartani, de részletekben visszatörleszti a lánynak a pénzt.

Baj van a Vogue körül
Carrie havonta egyszer bemegy a Vogue szerkesztőségébe, hogy átbeszélje a cikket a szerkesztőkkel. Juliennek mindig minden tetszik, míg Enid nagy kritikus, és csupa pirossal firkálja tele a művet. Hogy Carrie oldódjon, Julien Martinit diktál bele, és a csaj másfél pohár után rendesen be is rúg, úgy kell kitámogatni őt az irodából.

Samantha közben egy előkelő étteremben ebédel Richarddal, ahol egy szopósszájú szőke szolgálja fel őket. Samantha éppen azt próbálja kideríteni Richardtól, hogy mit kér a születésnapjára, de a férfi hajthatatlan, hogy semmit. Ám mikor meglátja a pincérnőt, akkor úgy dönt, egy édeshármasban mégis benne lenne. Így a nő beszervezi neki a kis szőkét. Ám a liba mindent elront azzal, hogy mikor együtt vannak, apának szólítja Richardot, így bezony el kell tűnnie. Végül Samantha megkapja Richard születésnapjára azt, amire mindig is vágyott, a monogámiát.

Miranda teljes pánikban van, mert a munka mellett nincs ideje babaholmikat vásárolni, még bölcső sincs, és semmi más, ami kellene. Így Charlotte felajánlja neki, hogy rendez a lakásában egy baba bulit. Miranda persze először hallani sem akar róla, de mikor kiderül, mennyi hasznos dolgot hoznak majd a barátok, kollégák, mégis belemegy. A baba buli egész jól alakul egészen addig, míg az egyik ügyvédtől nem egy olyan csörgőt kap Miranda, mint amilyet Charlotte kapott Treytől régebben. Charlotte így kiborul, de a többiek mennek vígasztalni, sőt Miranda még egy bepisilt kisfiún is kicserélheti a pelenkát, hogy gyakoroljon.

Carrie újra a Vogue-nál jár, Julien segít neki befejezni a cikkét. Miután megírták, kérdezi a férfi, hogy ünnepeljenek-e egy pohár borral. Mire Carrie azt válaszolja, hogy ő cipőkkel meg táskákkal szokott ünnepelni. Így a fickó bevezeti őt a titkos Vogue gardróbba, ami tele van cipőkkel és ruhákkal. Carrie teljesen el van ájulva, megnézi egyik holmit a másik után, sőt az egyik pár cipőt fel is próbálja. A pasi ekkor odahívja őt az akasztók közé, hogy látott valamit. Carrie odamegy, és legnagyobb megdöbbenésére az ürge letolt nadrággal várja őt. Carrie így legközelebb már csak a szigorú Eniddel hajlandó cikket egyeztetni.

Szeretlek New York
Carrie éjszaka fázik, így rájön, közeledik az ősz. Ez valamiért Biget juttatja eszébe, fel is hívja a férfit. Beszélgetnek, majd Carrie átkéredzkedik társaságnak, visz pizzát is. Mikor beállít a férfihez döbbenten veszi észre, hogy annak egy darab bútorja nincs a lakásban. Kiderül, elköltözik, vett egy szőlőt Kaliforniában, ott fog élni. Megeszik a pizzát, meghallgatnak egy lemezt, táncolnak, de végül a lány lelép, mert még mindig nem igazán tudja felfogni, hogy a fickó elmegy.

Samantha Richardot az otthonában várja, és nagyon mérges rá, mert a férfi sokat késik, pedig még ajándékot is hozott neki. Végre megjön a fickó, megkapja az ajándékát, ami egy szivecskés kép.  Viszont a pasi napokig nem hajlandó felakasztani a képet, amiből Samantha arra a megállapításra jut, hogy a fickó biztosan mást is dug. Ezért egyik ebédszünetben parókában és napszemüvegben elkezdi követni a férfit, aki a saját lakására megy. Samantha korábban már lenyúlta a takarítónőtől a kulcsot, így be tud menni, és a hálóban félreérthetetlen helyzetben találja Richardot. Így ennek a kapcsolatnak is lőttek.

Charlotte önkéntes a Modern Művészetek Múzeumában, és csoportokat vezet végig a tárlaton. Az impresszionistákhoz érve, kiszúr egy pasit, aki már az előző héten is a csoportjában volt. Mint kiderül, az ürge randit akar kérni Charlotte-tól. De a lány még nincs erre felkészülve, így elutasítja. Igenám, de meglátja a múzeumban Treyt Bunnyval, így miközben az exe elől a csoportjával az expresszionistákhoz rohan át, mégis igent mond a srácnak. A vacsora alatt kiderül, abszolút ugyanazok a gondok kínozták őket előző kapcsolatukban, így mivel Charlotte nagyon jól érzi magát, elhívja a férfit a lakására egy kávéra.  De amint a fickó meglátja a csaj hatalmas lakását, rögtön kiborul, mert túl gazdagnak tartja. Így Charlotte végül kávé nélkül kirakja őt.

Carrie a lányoktól kér tanácsot, hogyha esetleg odáig jutnának a dolgok, vajon lefeküdjön-e Biggel. Miranda teljesen ellene van. Mielőtt a férfi elutazik Carrie randizik Biggel, és ráadásul arra is sikerül rávennie, hogy menjenek el sétakocsikázni a parkban. Éppen szenvedélyesen smárolnak, mikor Miranda hívja a lányt, hogy szülni fog, menjen azonnal. Úgy látszik, tényleg mindent megtesz azért, hogy ne legyen búcsúszex. Persze a magzatvíz pont Carrie szuper új cipőjére folyik, de hősiesen végigcsinálják együtt a szülést, közben Steve is befut. Másnap dél körül meg is születik a kissrác, mindenki boldog.

Carrie viszi a hírt ki a folyosóra Charlotte-nak és Samanthának, de ő maga elrohan, hátha utoléri még Biget. A férfit már nem találja a lakásán, de hagyott egy lemezt a lánynak, ha egyedül érezné magát (a lány), illetve egy repülőjegyet, ha ő (Big) érezné egyedül magát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása