Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x10 - Sonata in Three Parts

2008. október 04. 08:00 - leeann

Elmo várakozó álláspontra kényszerült és visszavárja Jacket. Ezt az is jelzi, hogy Patrick elismételgeti a rádióban naponta többször is, valamint rengeteg sárga szalagot kötöttek az emberek a kikötő korlátjaira. Marint viszont megszállta valami, mert Cashnek brokkoli turmixot csinál- mivel olvasta a neten, hogy a brokkoli jót tesz a vesének -, valamint Jack hűtőjébe is szánt egy két kaját lefagyasztva, hogy később fogyasztható legyen. Marin azt is a fejébe vette, hogy elmegy Cash-sel a kórházba, sőt listát is írt, hogy mit kell kérdezni az orvostól. Cash nem érti a dolgot, de Marin tulajdonképpen nem akar két pasiért aggódni, így legalább azt akarja tudni, hogy Cash milyen módon lehet jobban.

Mindenhol nagyon reggel van még, így Sara egy szál semmiben flangál ki a konyhába, hogy egy kis reggelit készítsen. Csak később veszi észre, hogy többen vannak a lakásban, mint amennyinek lenni kéne, vagyis Eric éppen imádkozik Jackért 4 ember társaságában. Így Sara a kíváncsi szemek elől gyorsan visszavonul a szobába. Közben Marin átbiciklizik Jackhez, ahol kitakarít, és telerakja a fagyasztót kajával. Ezután a kis gyülekezet már a Chieftain-ben imádkozik tovább, ami nem okoz nagy sikert a kocsmalakók körében. Theresa meg is kéri Sarát, hogy szóljon a kedvenc tiszteletesének, hogy tartsa máshol a misét, mert a kocsma közönsége inni jön ide, nem imádkozni.

Marin is befut a kocsmába, ahol mindenki elég sajnálkozva, tán szánakozva néz rá, pedig még el sincs keseredve igazán. Marin közli, hogy jól van, és csak pozitív gondolatai vannak. Valamint azt is, hogy amikor Jack visszajön, minden percet kiélvez vele, és nem engedi el újra. Persze a barátok közül nem mindenki hiszi, hogy Jack visszatér, de legalább azt csinálhatta, amit szeret, és ez azért nem semmi. Miközben mindenki elmondja, hogy mit bánt meg az életében, a Chieftain-be hívás érkezik, ami után Theresa könnyes szemmel sétál ki a pult mögé.

Theresa arckifejezéséből egyértelmű, hogy valami nagy baj van. Jack testvére telefonált, aki azt mondta, hogy a parti őrség talált egy mentőcsónakban egy holttestet - Gary lesz az -, és mivel úgy gondolják, hogy több túlélő nincs, lefújták a keresést. Theresa mondókája után a kocsmában síri csönd lett és majdnem mindenki Marin reakcióját lesi. A sokkoló bejelentés után Annie kérdez néhány dolgot, Jerome válaszolni próbál rá, de Marin nem tud megszólalni és csak homályosan lát maga körül mindenkit, aztán csak annyit mond, hogy egyedül akar maradni és kitámolyog a kocsmából. Úgy tűnik, Jack nem élte túl a Bering- tengeres kalandot.

Elmo gyászol: Annie és Patrick filmet néznek, ami talán eltereli a figyelmüket a szörnyűségről, Jerome az emlékei között kutat, és egy lemezt tesz fel, amin ő zongorázik, vagyis mindenkit megrázott az esemény. Másnap viszont már újra zajlik tovább az élet, amit Patrick is taglal Annienek, majd egy turista házaspár lányát nézi ki magának. Marin viszont nagyon nincs jól, kisírt szemmel kel reggel és enni sem akar, pedig Cash reggelit csinált neki. Ráadásul ma van a vizsgálat is, de semmi gáz, Buzz elviszi Cash-t a kórházba, csak ő nem akarja egyedül hagyni Marint.

Marin úgy dönt, hogy nagy kislány má,r és a vizsgákat minden letargiánál fontosabb, így elküldi Casht, aki megígéri, hogy azonnal jön vissza, ahogy csak tud. Annie is szomorú, mert nem csak a főnökét veszítette el, még Patrick újraéledésében sem kapott szerepet, így az erdőben kóvályog, ahol Jerome háza felől zenét hall. Közben Marin végre kikelt az ágyból, és ha már fent van, elkerekezik Jack házához, ahol csak ücsörög és sírdogál. Majd némi „körbejárjuk még a házat egy kicsit” után észreveszi a Jack feliratú követ, amit annak idején ő hajított le a hegyről.

Ez volt az utolsó csepp, Marin kiborult, zokogva a nagy kővel bedobja Jack ablakát, majd törni-zúzni kezd a lakásban. Annie még mindig Jeromenál van, és ha már arra járt, kutat is nála egy kicsit. A kutakodás eredményeképpen vöröske talál egy csomó régi fényképet Jeromeról és a díjairól, amit a zongora tudományáért kapott még fiatalkorában. Kiderül, hogy Jerome valamikor igen sikeres zongorista volt, de már régen nem játszik, amit Annie nem igazán ért. Miközben Annie megtudja Jerometól, hogy a szerelem olyan, mint egy szonáta, Marin Jack házában fekszik a földön, Cash pedig a kórházban van vizsgálaton. Az orvos nem túl bizakodó, így Cashnek dialízisre kell járnia, és bérelt helye lett a rettegett donor-listán is.

Elmoban a pasik lassan elfogynak, Sam már New York-ban él Jane-nel, Jacket már nem keresik, Cash pedig nagyon beteg. Mi lesz még itt, kérem? Saráéknál is lett egy kis vihar, mert a kedves lelkipásztor egyik báránya részegen alszik a teraszon, ami Sarának nem igazán tetszik. Marin továbbra sem találja a helyét, és egykedvűen tolja a bringáját az úton le a hegyről, de mikor a kikötő felé pillant, egy Jackre hasonlító hátizsákos fickót lát sétálni a mólón. Oké, ez most biztos az ilyenkor szokás szemkáprázás. Marin azért megszaporázza a lépteit, mert elég valóságosnak tűnik a Jacknek kinéző fickó.

Sőt, mikor szőke már közel ér a kikötőhöz, futásnak ered, mert ez bizony Jack, de még mennyire, hogy Jack! Visszatért a hajótörött, aminek Marin annyira megörül, hogy elüti a hazatérőt a biciklijével, majd ráveti magát a földön fekvőre és csókolgatni kezdi, ahol éri. Mikor már szőke is lenyugodott, Jack elmeséli, hogy egy orosz hajó mentette ki őt és Juliát, és a kikötőből már repülővel jött. Marin örül, hogy Jack életben van, Jack pedig örül, hogy itthon van, így az első útja a házába vezetne, de Marin mást javasol. Amíg az emberek Jack hazatérését ünneplik, Patrick randizni viszi a turista lányt a mezőre, ahol már Annievel is randizott. Ez némileg eszébe is jut, de nem a teljes sztori.

Jack hazatérésével a Chieftain-be is visszatért az élet, mindenki Jackkel akar inni, Marin pedig vigyorogva szemléli a kedvenc életben maradt pasiját. Sőt most, hogy már elmúlt a letargia, Sara gondjait is meg tudja hallgatni. Annie is megérkezik a kocsmába, és addig örömködik Jacknek, míg Marin eltűnik a látómezőből. Szőke nem ment messzire, csak Cash-ig, aki miután meglátja, hogy Jack előkerült, azt hazudja Marinnek, hogy minden eredménye normális, pedig halálos bajban van a vándor. Időközben Sarának is mennie kell, mert riasztást kapott, és Theresa felajánlja neki, hogy addig vigyáz Mattyre. Buzz és Mai is hazaindul, de még mielőtt ezt megtennék, Ben egy kis ajándékkal lepi meg Mait.

Mai világ életében pom-pom lány akart lenni, és Ben csináltatott neki egy pom-pom lány szerelést, hogy a hoki csapat szurkolólánya lehessen. Mai szinte sokkot kap, és hisztériás sikításban tör ki, majd rázni kezdi a pom-pom-jait a Chieftain közepén. Mindeközben Jack úgy érzi, eleget mulatott, és inkább hazamenne Marinnel. Jackből újra kibújik a férfi és Marinnek esik már a kocsiban. Közben a Chieftain-ben Theresa gitározni tanítja Mattyt. Mire visszaérünk Jackhez és Marinhez, már végeztek is a szexeléssel, és Jack ismét haza akar menni, így muszáj színt vallani a ház állapotáról. Jack azt hiszi, hogy Marin azt akarja bevallani, hogy lefeküdt Cash-sel, de nem, ilyen nem történt.

Jack nem kap szikrát, mikor meglátja a házának a belsejét, de Marin magyarázatával nem tud vitatkozni, sőt, soha többé nem akar elmenni ilyen messzire. Patricknek nem sikerült jól a randija, és már kezd emlékezni egy-két dologra, ami Annienek is tetszik. A vége monológ alatt Cash transzplantációs prospektusokat nézeget, Mai pedig mint pom-pom lány ugrál pörög és forog a hokipálya nézőterén. Természetesen Eric és Sara kibékült, és Eric megmutatja az új templom helyét. Theresa közli Bennel, hogy gyereket akar, Jerome pedig visszaül a zongorához egy kicsit nosztalgiázni. Miután sikerült Marinnek és Jacknek végre az ágyban is szeretkeznie egyet, és Jack megkéri Marint, hogy költözzenek össze.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása