Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 4x13-4x15

2008. szeptember 30. 09:02 - Windermere

Egy kis csetepaté
Aidan az összes cókmókjával odaköltözött Carrie-hez, ami a lányt nagyon zavarja, főleg, hogy a dobozok minden talpalatnyi helyet elfoglalnak. Aidan megnyugtatja, hogy már csak egy hetet kell arra várni, hogy a szomszéd öreglány kiköltözzön, és akkor rögtön lesz helyük. A lányt még jobban feldühíti az, hogy ráadásul a kettő közül az egyik fürdőszoba ajtó el van torlaszolva, így nem tud kimenekülni a lakásból, ha egy szatír ráveti magát az ablakon keresztül. Aidan így azt kezdeményezi, hogy dobálják ki a felesleges cuccokat Carrie gardróbjából. A cipőkkel kezdik, amiket egy precízen elhelyezett törülközőre kell tenni a fürdőszobában. Persze ezt Pete nem nagyon érti, így elkezdi rágni az egyik türkizkék cipőt. Ettől Carrie persze kiborul, jól kiüvöltik magukat, és a lány elviharzik, egyedül laptopol egy kávéházban. A fiatalok csak 3 nap múlva békülnek ki, de Carrie még akkor is ruhában alszik.

Miranda ugye terhes és kívánós, ám nemcsak kaját, hanem pasikat is. Randizik egy fickóval, akit az első találka után tökéletesnek tart, de ahhoz, hogy lefeküdjön vele, előbb Carrie tanácsát kéri, mert attól fél a döfködéssel árthatnak a babának. Carrie zöld utat ad neki, így egy péntek este meg is történik a kufirc.

Samantha még mindig Richarddal van, és meglepetésére kap is tőle egy rózsát, mikor beugrik hozzá az irodába. Hogy leplezze zavarát, inkább orálisan elégíti ki a fickót, akinek az irodája nem mellesleg üvegfalú. Később a héten a fickó lakásán találkoznak, ahol a tetőteraszon egy kétszemélyes romantikus vacsora várja őket. Samantha úgy érzi itt az ideje, hogy megmondja a fickónak, köztük csak munka meg szex lehet, semmi más, és hogy ennek nyomatékot adjon, felszólítja a férfit, hogy vegye elő a farkát. A pasi szerint előbb a csajnak kell vetkőznie, így ő le is dobja a ruháját, és ezután a férfi is vetkőzni kezd. (És végre, nemcsak ciciket láthatunk a sorozatban, hanem egy kellemes testdublőr fütyit is!) De nem ágytornával zárják a napot, hanem egy jó kis meztelen fürdőzéssel, amit egy tánc követ köntösben. Samantha mintha kezdené kapizsgálni, talán mégiscsak jelent a fickó neki valamit.

Charlotte, mióta nem készül a babára, halálra unja magát napközben, ezért kitalálja, egyik este áthívja a lányokat vacsizni, és nem szeretné, ha a férje ott lenne. Trey szerint ezt a baba fejezetet, le kéne végre zárni az életükben. Úgy gondolja nagyon vicces, ha megajándékozza Charlotte-ot, egy életnagyságú karton baba fotóval. Persze a csaj szerint ez rohadtul nem vicces. Természetesen Trey beállít a vacsorára - éppen mikor Samantha Richard gyönyörű nemiszervéről beszél - és mindenáron ki akarja kérni a lányok véleményét, hogy szerintük is vicces-e egy életnagyságú babafotó, ha nem is akarnak gyereket. Mint kiderült Charlotte erről még nem is beszélt a csajokkal, így jócskán kiborul. Trey persze meg akarja mutatni az ominózus tárgyat, ezért a lány még jobban elkezd vele kiabálni, így a többiek félszegen lelépnek.

Nem mind arany
Carrie-nek egyik szombat este bulizhatnékja támad, de Aidant nem tudja rávenni, hogy menjen vele. Így felhívja Samanthát, aki éppen órák óta Richardra vár, így rögtön beleegyezik, hogy menjenek. A technika újdonságaként bevetik a konferenciahívás funkciót a többi lánnyal is, immáron négyesben tervezik az estét. Mindenki benne van, és Samanthának ötlete is van, hova menjenek.

Egy buzibárban kötnek ki, körülvéve csupa jótestű férfival. Egy kis táncolás után szétszélednek, és mindenki találkozik valaki érdekes alakkal. Carrie a pultnál próbál italt rendelni, de rá sem hederítenek. Egy srác megszánja őt, és rendel helyette, ráadásul fel is ismerte Carrie-t az újságból. Beszélgetésbe elegyednek, és megdumálják, hogy másnap elmennek együtt reggelizni. Sőt egy újabb bulis estét is beterveznek egy olyan szórakozóhelyre, ahova csak kulccsal lehet bejutni. Reggeli közben összefutnak Stanforddal, aki totál ki van akadva, hogy Carrie már megint milyen jó pasit szedett fel. Végül a kulcsos szórakozóhelyen Stanford is ott lesz, aki pedig jól lekapja Olivert, így Carrie elhúz haza. Ő meg otthon Aidant kapja le.

Charlotte a bárban összefut Anthonyval a volt esküvőszervezőjével, aki bemutatja barátjának, aki egy lakberendezési magazinnál dolgozik. Ez a barát rögtön elhívja Charlotte-ot táncolni, mikor megtudja, milyen gyönyörű lakásban él a lány, sőt egy fotózást is megszervez oda. Trey később nincs oda az ötletért, sőt bejelenti, hogy visszaköltözik az anyjához. Így tehát az álompár szakított, bár Trey végül mégiscsak megjelenik a fotózáson. Persze mire a magazin az újságosstandokra kerül, ők már rég nincsenek együtt.

Samantha és Miranda pisilni mennek, de mily meglepő a buzibárban nincs női vécé, így kénytelenek a férfibe menni. Míg Miranda pisil, Samantha beáll a piszoárok közé, és a fickók szerszámát stíröli: Miranda miután végzett, összefut Maxszel, akivel egy irodában dolgoznak. Max megígérteti vele, hogy nem mondja el bent, hogy homokos. Miranda cserébe meg elmondja, hogy ő meg terhes. Később kiderül a srác mégis elárulta Miranda terhességét, ugyanis az egyik kolléganő megvádolta a csajt a háta mögött, hogy biztos alkoholista, annyit alszik az asztalánál. Miranda előveszi a fickót, és persze pont akkor vágja a fejéhez, hogy ő sem mondta el senkinek, hogy buzi, mikor a legnagyobb faliújság kolléganő besétál az irodába.

Végzetes ruhapróba
Charlotte táncórákra jár, próbál ugyanis új életet kezdeni egyedül. Az egyik közös ebéden ezt elmeséli a lányoknak, mint ahogy azt is, hogy mennyire sima és egyszerű válás lesz az övék Treyjel, mert nincs bennük semmi harag vagy feszültség. Később az egyik táncórán kiderül, Charlotte-ban igenis van feszültség, mert amikor párban kell a termet végigszteppelni, leordítja az oktató haját, hogy ő felejteni jött ide, nem azért, hogy mindenféle páros dologra emlékeztessék őt.

Samantha Richardnál reggelizik, amikor megdöbbenve olvassa az újságban, hogy a fickó valami nővel randizott Londonban. Rögtön felhívja az újság szerkesztőjét, hogy ő biztos forrásból tudja, hogy Richard nem azzal a nővel randizik. Később egy fogadáson a férfi bájolog egy másik nővel, így Samantha előveszi őt, hogy mégis hogyan gondolja. Richard elmondja neki, hogy ő nem hűséges típus, és ő nem feltételez monogám kapcsolatot. Az is kiderül, hogy a londoni nő is igaz. Samantha dühében a szerkesztő hapival köt ki a klotyón, de nem jön össze az aktus, Richard mégis észreveszi őket. Innen már a kapcsolatuknak le is út, fel is út.

Carrie a nyakában egy láncon hordja Aidan jegygyűrűjét, ami többek szerint is igen furcsa. Valahogy Carrie még mindig nincs megbarátkozva azzal a gondolattal, hogy férjhez megy. Így Miranda sokkterápiaként azt javasolja, menjenek el menyasszonyi ruhát próbálni. El is mennek New York legborzalmasabb habos-fodros boltjába. Mindketten felpróbálnak egy-egy ruhát, ám a nagy bolondozás közben Carrie egyszer csak pánikrohamot kap, ami ahhoz vezet, hogy Mirandának le kell róla tépnie a ruhát. Ráadásul másnapra tele lesz kiütésekkel is, ez már az esküvőtisz undoritisz egyik tünete. Megbeszéli Aidannel, hogy mi lenne, ha várnának kicsit, csak hogy mindent el tudjon rendezni magában. Aidan ebbe belemegy. Később egy fekete-fehér partira hivatalosak, amire Carrie egy hófehér hosszú ruhát vesz fel, így Aidan azt mondja neki, menjenek el most rögtön Vegasba összeházasodni, ha már úgyis alkalomhoz illően vannak öltözve. Carrie-nek persze nem tetszik az ötlet, jó kis veszekedés lesz a dologból. Mikor hazamennek, Aidan úgy dönt, hogy a szomszéd lakásban alszik, és ugyan Carrie átmegy hozzá éjszaka, a férfi mégis kiköltözik másnap.

Miranda terhességi ultrahangon jár, ahol kiderül, fiú van a pocakjában. Furcsa módon a hírnek a hallatán mindenki elkezd tapsikolni meg vigyorogni, mint a tejbetök, mégis Mirandát ez valahogy nem hatja meg. Körülbelül ugyanúgy érez, mint Carrie az eljegyzésével kapcsolatban, hogy mindenki más örül neki. Végül akkor hatják meg őt az igazi anyai örömök, mikor a picúr elkezd mozogni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása