Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x09 – A bálkirálynő

2008. szeptember 29. 17:02 - Windermere

Haley és Nathan reggeli közben az esti iskolai bálról beszélgetnek, ahova Nathannek nincs nagy kedve menni, de Haley szerint jó buli lesz. Peyton és Brooke ruhákat nézegetnek a bálra, de Brooke-nak nincs pénze, hogy megvegye a neki tetszőt. Így Peyton veszi meg neki, és kiderül Peyton magának nem vesz semmit, mert már van ruhája. Lucas Felix és Anna ajtaja előtt ül, beszélni akar Felixszel. Elmondja neki, ő sem látta azelőtt Anna meztelen felsőtestes fotóját, mert neki csak a fényképek felét adta oda Anna. Dan éppen fekvőtámaszozik otthon, mikor Deb hazaállít, így gyorsan abbahagyja. Lucas később Karen kávézójában van, ahol hívja az apja orvosa, hogy miért nem végeztette el a tesztet. Közben elárulja, hogy az apjának semmi baja, minden eredménye negatív.

Peyton a bárban van, amikor beállít Rick, aki néhány zenekar demóját hozta, illetve egy kis kokaint Peytonnak. Később bemegy a kávézóba, hogy Haleyt felkérje a hétvégén játszani, de nem egy-két számra, hanem egész estére. Haleynek nincsen annyi dala, de pont ekkor állít be Chris, akinek viszont van. És ha még aznap elkezdenek gyakorolni, akkor hétvégére gatyába tudják rázni a dalokat. Nathan közben Lucasszal találkozik, és elmeséli neki, hogy olyan fülest kapott, hogy Haley lesz a bálkirálynő. Mouth és Felix ruhát próbálnak, ahol Mouth elmondja, hogy ő igazából többet akarna Brooke-tól, mire Felix bevallja, ő is, aztán meg, hogy csak viccelt.

Peyton otthon éppen Jake-re gondol, nem érti a fiú, miért nem küldött neki még levelet. Közben beállít Brooke, aki meglátja Peyton báli ruháját. Mint kiderül, a lány anyjáé volt. Anna is befut, hogy együtt menjenek, és a rúzs, amit használ Peyton táskájába vándorol. Nathan lemásolja Haley dalát, de mikor meghallgatni készül, Haley gyorsan leállítja, mondván még nincs kész. Aztán azt is elmondja a fiúnak, hogy este próbálni megy Chrisszel, így lehet, késni fog a bálról.

Anna és Lucas együtt mennek a bálba, míg Peytonnak Brooke a partnere. Brooke elmegy a jól öltözött Mouthszal táncolni, és elmondja neki, hogy ő örül, hogy a srác nem olyan, mint a többi fiú. Felix időközben odaül Peyton szórakoztatni, és elmondja neki, hogy egyedül fog hazamenni, mert ő Brooke-kal lesz már addigra.

Haley meg Chris közben készítik a Demót, de Chris szerint a lánynak még jobbnak kell lennie, így újra meg újra felveszik a dalt. Közben Haley felhívja Nathant, hogy késni fog, aki meg szomorúan elküldi a lovashintót, amit a lánynak hívott a ház elé. Végre végez Haley, de kiderül sokkal később, mint gondolta, mert Chris direkt megállította az órát.

Anna keresi a rúzsát Peyton táskájában, de helyette a kokain találja meg. El akar beszélgetni a lánnyal erről, de pont ekkor ül közéjük Felix. Amikor Peyton megdicséri Anna haját, Felix tesz egy olyan megjegyzést, hogy szerinte ez túl leszbikus, mire Anna lerázza Peytont, hogy igen, túl leszbikus vagy. Mivel még mindig nincs a bálon ott Haley, ezért Nathan elmegy anyukájával táncolni, aki a táskáját Tim kezébe nyomja. Ez kapóra is jön neki, mert a fiatalok szeretnék lenyúlni a parti ház kulcsát. Amint Tim megtalálja a kulcsot, Nathan már nem is táncol anyuval tovább. Dan közben Lucast veszi elő, hogy miért nem csináltatta meg a szívtesztet, mire Lucas elárulja neki, hogy tudja a dokitól, hogy nincs semmi baja, mégis elvárja, hogy Deb körülugrálja őt.

Mouth megtudja Brooke-tól, hogy Felix azt mondta neki, hogy ő vitte őt haza a Tric nyitóbulija után. Így elárulja, hogy Felix volt az, aki visszavásárolta a babaházat a lánynak. Aki így most mindkettejükben csalódott, ezért nem akar tovább velük beszélgetni, vagy táncolni. Haley pont jókor fut be a bálra, éppen hirdetik ki, hogy ki nyerte a bálkirály és –királynő címet. Ők ketten Nathannel, és mikor mennek fel a színpadra Haley száma megy, de az a verzió, ahol Chris énekel. Nathan ezen jól besértődik, mert nem tudott arról, hogy amíg ő Charlotte-ban volt Haley Chrisszel csinált felvételeket.

Időközben a banda átteszi a székhelyét a parti házba, ahol Anna rögtön adná is oda magát Lucasnak. A srác leállítja, mondván ő ezt nem akarja elkapkodni. Így Anna úgy dönt, inkább hazasétál. Nathan és Haley tovább veszekednek a Chris ügyön, Haley hiába bizonygatja, hogy ő nem érez Chris iránt sehogy. És különben is nem ő tehet arról, hogy Nathan nem mehet a kosárlabda táborba. Nathan erre azt javasolja neki, olvassa el otthon a levelet a szervezőktől, amiből kiderül, ő mondta le.

Brooke egyedül üldögél a tengerparton, mire Lucas felajánlja neki, hogy hazaviszi. Brooke ki van borulva azon, hogy a rossz fiúk azért hazudnak, mert a testét akarják, míg a jó fiúk meg azért, mert a szívét. Erre Lucas elmondja neki, hogy sokkal rosszabb, mikor valaki azért hazudik, mert nem akarja, hogy más rájöjjön ki is ő valójából. A házuk előtt Felix nézi őket az ablakból, míg ők a kocsiban megbeszélik, hogy megpróbálnak igaz barátok lenni.

Reggel Dan egy nagy sporttáskával készül lelépni otthonról, mire Deb megállítja. Elmondja a nőnek, hogy igazából semmi gond nem volt a terheléses tesztjével, és ugyan szeretné, hogy együtt maradjon a család, de inkább elköltözik. Mivel Deb is szeretné, hogy együtt maradjanak, ezért ad a férfinak egy utolsó esélyt.

Peyton már otthon a ruháját súrolja, mert valaki a bulin sikeresen leöntötte vörösborral. Persze a folt nem jön ki, így szomorúságában előveszi a kokainos fiolát. Egy CD lemezre szórja ki, majd egy másik lemezzel csíkra állítja, végül nem szívja fel, hanem elkeseredettségében a falhoz vágja az egészet. Visszamegy a szobájába, ahol összetép Jake levelét. Ekkor állít be Anna, hogy bocsánatot kérjen, illetve, hogy elmondja, látta a kokaint. Peyton bevallja, hogy végül nem használta, majd megkéri a lányt, aludjon ott. Reggel Anna elmondja neki, hogy nem gond az, hogy új helyre kell költözni, az sokkal nagyobb gond, hogy önmagát kell adnia.

Címkék: tuti gimi
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása