Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szex és New York – 4x07-4x09

2008. szeptember 13. 13:01 - Windermere

Múló bűnhődés
Charlotte úgy dönt, otthagyja a galériát. Nem akar dolgozni, gyereket szeretne, főzni akar, önkéntes munkát végezne helyette. A lányok persze nem értenek vele egyet, szerintük csak pillanatnyi munkaundora van, ami el fog múlni. Legkevésbé Miranda ért vele egyet, ezért másnap reggel őt hívja, hogy meggyőzze, igenis jól döntött. Egy jó kis veszekedés után Miranda kinyomja a telefont, és észreveszi, teljesen be van állva a nyaka és a háta. Így felhívja Carrie-t, hogy segítsen rajta, de Carrie pont nem ér rá, ezért Aidant küldi. Aidan Miranda minden tiltakozása ellenére felnyalábolja a fürdőszoba padlóján fekvő meztelen nőt, és orvoshoz viszi.

Samantha éppen lestoppol egy taxit az utcán, amikor egy fickó megelőzi, és beül, elvéve ezzel a taxit Samantha elöl. Persze a nő sem rest, és amikor a jármű megáll egy piros lámpánál, beül a fickó mellé. Végül persze az ágyban kötnek ki. Azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, a pasi felhívja Samantha figyelmét, hogy túlburjánzott odalent, mire a csaj közli viszont. Végül nagy az öröm, mikor a rövidebb szőrrel a férfi rájön, mennyivel nagyobb a farka.

Carrie éppen együtt van Aidannal az ágyban, mikor Big hívását az üzenetrögzítő veszi fel, és persze mindketten hallják. Ez zavarja Carrie-t, de kiderül Aidant még jobban, nem akarja ugyanis a lányt megint elveszteni. Elkéredzkedik viszont egyik este egy fiúbuliba, de megengedi, hogy Carrie is beugorjon. A lány persze így is tesz, de azt látja Aidan egyedül van, és csak a pultos csajjal szórakozik.  Hogy megmutassa, mennyire komolyan gondolja kapcsolatukat, még arra is hajlandó, hogy ő vigye Pete-et sétálni. Persze azzal nem számol, hogy a kutyának hasmenése lesz, így pelenkába bugyolálva készül visszaadni Aidannak, aki a háza előtt éppen a pultos csajjal kávézik, így felháborodottan lelép. Aidan elmegy Carrie-hez bocsánatot kérni.

Charlotte megtalálja azt a lányt, aki alkalmas lesz helyette a galériát vezetni. A lány fiatal és lelkes, és hasonló végzettséggel rendelkezik, mint Charlotte. Az utolsó napon át is veszi a parancsnokságot, de először Charlotte leállítja őt, majd rájön, igaza van a lánynak, így nem is dolgozik teljes munkaidőben, már délutántól átadja a galériát, és hazamegy, hogy megmutassa igenis jó otthon, Mirandának nincs igaza. Miranda meg a pár nap kényszerpihenő után már megy dolgozni, szintén azért, hogy megmutassa Charlotte-nak neki volt igaza, nem jó otthon lenni.

A laptopom én vagyok
A lányok egy közös ebédre gyűltek össze, amiből kiderül, hogy Aidan és Carrie kulcsot adtak egymás kérójához, Charlotte nagyon finom szendvicseket főz, mióta otthon van, és Samantha pedig éppen egy birkózóval szűrte össze a levet, így ki tudják próbálni az 1001 szexuális pozíciót, aminek fénymásolt változatát 1,50-ért vette az utcán.

Carrie laptopja megadta magát, így Aidannel elviszik szerelőhöz, aki lecseszi a lányt azért, mert nem bekápolt. Carrie elkeseredésében felhívja Mirandát, aki szintén megütközik, hogy nincs bekáp Carrie fájljairól, egyben elmondja, éppen Philadelphiában van, mert anyukájának szívrohama volt. Később hajnalban újra beszél Carrie-vel telefonon, ugyanis éjszaka elhunyt az anyuka. Másnap a közös reggelin Samantha és Charlotte meg van ütközve a híren, Charlotte rögtön elkezd szervezkedni virág meg bonbon ügyben, míg Samanthának rögtön szexre van szüksége.

Samantha így a birkózójához fordul, de hiába egyik póz a másik után, a nőnek mégsincs orgazmusa. Ezt elpanaszolja a lányoknak, akik szerint van ilyen, sőt Charlotte azzal riogatja, hogy olvasott egy nőről, akinek egyik pillanatról a másikra tűnt el ebbéli képessége. Eközben Miranda fekete melltartókat próbál a fekete temetési ruha alá, és míg meg van arról győződve, hogy az ő mérete 36A, az eladó bátran állítja, hogy az bizony 34B. Végül egy kiadós leteremtés után Miranda elmondja neki, hogy most halt meg az anyukája, és végül jót sír az eladó vállán.

A lányok elutaznak a temetésre, Mirandát látva mindenki részvétét fejezi ki, kivéve Samanthát, aki azt találja mondani, hogy milyen jól néz ki. Időközben megérkezik a Charlotte által rendelt koszorú, ami mindnyájuk szerint túl giccses, majd bemennek a templomba. A pap többször is valamelyik hozzátartozó feleségeként említi Mirandát, ahelyett, hogy az elhunyt lánya lenne. Ez nagy együttérzést vált ki Samanthából, aki odatátogja Mirandának, hogy részvétem, mire ő vissza, hogy szeretlek. Miközben vonulnak ki a templomból, Samantha bőg, Carrie meg beáll Miranda mellé a sorba, hogy ne egyedül kelljen kísérniük a koporsót. Menet közben észreveszik, hogy Steve és Aidan is ott van gyászolók között.

Carrie végül nem fogadja el az Aidan által újonnan vett laptopot, marad az ő jól bevált, félig visszaállítottjánál, viszont rendesen csinálgatja a bekápokat.

Szex vidéken
Aidan eldicsekszik Carrie-nek, hogy van vidéken egy nyaralója, amit saját kezűleg újított föl. Sőt, meg is beszélik, hogy a következő héten kitelepednek oda. Ekkor állít be Miranda, aki Aidanen keresztül szeretné Steve-nek üzenni, hogy jó lenne, ha az egészségbiztosító felé nem ő lenne megadva, mint vészhelyzeti személy. Aidan szerint Steve beszélni akar Mirandával, végül kinyögi, hogy a srácnak hererákja van. A lány persze rögtön Steve-hez rohan, szerez valami csudajó orvost, áthívja vacsorára, végül a műtét utáni ébredésnél is mellette van.

Carrie nagyon szenved vidéken Aidannal, halálra rémül egy óriási mókustól, majd nem tud aludni a csend miatt. A héten egyik nap bemegy a városba, hogy a főszerkesztőjével Mr Biggel vacsorázzon, majd magával viszi Samanthát vidékre. Utóbbi ennek nem túlzottan örül, de annak sem, hogy mostanában mind olyan pasival hozza őt össze a sor, akik a következő hétvégén is találkozni akarnak vele. Hátha vidéken ez máshogy lesz. Ki is szúr magának egy izmos felsőtestű traktoros srácot, akihez át is megy tejért. Miután a pasi megmutatja neki, hogyan kell tehenet fejni, Samantha is nekiáll, hogy néhány cseppet kipasszírozzon a hapsiból.

Charlotte annyira rá van gyógyulva a gyerekprojectre, hogy stopperórával méri az időt, hogy tudja, mikor van ovulációja. Persze pont azt a hétvégét kell anyóséknál tölteni, ami kicsit megnehezíti a dolgot, főleg mert anyós pajtás éppen a fürdőszobában van, amikor Charlotte elkapná Treyt egy kis szex ügyében. Végül az orchidea neveldében lesznek egymásé.

Carrie-nek egyáltalán nem fekszik a vidéki élet, így végül megegyeznek Aidannal, hogy nem sűrűn fognak a hétvégi házba járni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása