Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti gimi 2x07 – Elsöprő siker

2008. szeptember 08. 14:03 - Windermere

A hosszú nyári szünet után egy kis visszaemlékezés, mi is történt korábban:
Deb és Keith egy ágyban kavarnak, Dan meglátja őket – Felix meg Brooke között elkezdődik valami – Peyton kérdezi Haleyt hány dalt írt még – Lucas és Anna fotózkodnak – Peyton megdicséri Chris zenéjét – Andy azt ajánlja Karennek, ha nem talál bébiszittert Lucasnak, akkor hozza el magával – Keith Julesszal csókolózik az autószervizben – Rick felajánl egy kis kokaint Peytonnak

Peyton bemegy a boltba Chrishez, hogy felkérje őt zenélni. Chris csak akkor hajlandó, ha szépen kérik, illetve átad egy listát Peytonnak, hogy mik kellenek neki a koncert alatt. Olyanokat sorolt fel rajta, mint kamillatea, túlérett sárgadinnye illetve nagyméretű koton. Peyton éppen Brooke-kal válogat a sárgadinnyék közül, amikor a lista láttán Brooke-nak bevillan egy ötlet, hogyan húzhatja meg a határokat Felixnél. Át is ad neki egy listát, amiben olyanok vannak, mint nincs ottalvás, nincs közös fürdés. Később elmegy Haleyvel ruhát venni a Tric megnyitójára, és mivel alig van pénze (korábban kéregetni is próbált az iskolában), ezért Haley dönti el, mit vehet meg, és mit nem. Azért sikerül úgy takarékoskodni, hogy Brooke-nak még piára is marad pénze.

Anna a suliban Lucast fűzi, illetve azt beszéli meg vele, hogy az őrült éjszaka ellenére legyen inkább csak barátok. Később, mikor az iskola udvarán ebédel, Peyton odamegy hozzá a Tric nyitóbuliját reklámozó szórólappal, és beszédbe elegyednek. Kiderül hasonló ízlésük van, illetve Anna elmondja milyen nehéz beilleszkedni, pedig vannak jó srácok, és itt Nathanre és Lucasra néz. Peyton felhívja a figyelmét arra, hogy Tree Hillben minden embernek nagyon bonyolult múltja van.

Karen kávézójába beállít Dan, aki bocsánatot akar tőle kérni, persze Karen nem dől be. Aztán Dan mintegy véletlenül megemlíti, hogy ő már megbocsátott Debnek, hogy lefeküdt Keith-szel. Karen ezt persze nem tudta, így néz nagy kerek szemekkel. Később beállít a kávézóba Keith is, hogy elmondjon valamit Karennek (most Deben a sor, hogy nagy kerek szemekkel nézzen), kiderül, hogy a Tric nyitóbulijába szándékozik elvinni a frissen megismert Julest. Időközben befut Andy is, aki Trices reklámpolókat hozott, köztük egyet a kis Lucasnak is (most Keith veszi elő kerek szemeit).

Nathan meglátogatja Whitey edzőt a kórházban. Elmondja neki, mégsem megy a nyári kosárlabda táborba, mert Haleynek beindult az karrierje, inkább őt támogatja. Erre az edző mélyen megható válasza az, hogy lehet, hogy Nathan nem tett meg egy lépést előre, hogy jó kosaras legyen, de két lépést biztosan megtett ahhoz, hogy jó férj.

Már az egész csipet csapat a bárban lebzsel, még nyitás előtt vannak. Peyton azon izgul, hogy nem osztott szét elég meghívót, mire Lucas megmutatja neki a kinti tömeget. (Mellesleg a Tric neondizánja nem véletlenül hajaz a Harry Potterből ismert villám jelre.) A sok embert látva Haley egyre lámpalázasabb, végül megmondja Peytonnak, hogy ő úgy érzi, nem fog tudni fellépni. Nem baj, van más fellépő, megoldják. Chris fel is megy a színpadra, de mikor az égvilágon senki nem figyel rá, le is jön. Így, hogy ne legyen nagy bukás az este, Haley mégiscsak felkecmereg a színpadra, és elénekli az egyik saját számát, aminek nagy sikere lesz.

Karen még mindig nem mutatta be Lucast Andynek, és Deb szerint ez igencsak sürgőssé vált, hiszen a két fiatal éppen egymással beszélget. A nagy csevegésben pont akkor jutnak az „és téged ki hívott ide” kérdéshez, mikor Karen megáll mellettük, így Lucas és Andy egyszerre mondják az „anya” és a „Karen” szavakat. Andy persze meglepődik, és bevallja azt hitte Lucas 6 éves, nem pedig 16. Később, mikor kettesben lesznek, Andy megkérdezi Karent miért nem árulta el, hogy ekkora fia van, majd mikor Karen a saját életkora miatt aggódik, Andy megcsókolja.

Anna Lucasszal táncol, amikor megjelenik az igencsak feldúlt Felix, és Anna fotóját mutogatja Lucasnak. Mint kiderül ez az a félmeztelen kép, amihez Anna kiküldte Lucast a fülkéből. Anna kimegy, hogy beszéljen a bátyjával, aki azt vágja a fejéhez, hogy ha ilyeneket csinál, itt is úgy fognak járni, mint az előző helyen, és mindenféle pletyka fog elterjedni róluk.

Brooke kint a bár előtt, illetve a bárban is rendesen iszogat, nagyon egyedül van, ráadásul azon is felhúzta magát, hogy Felix csaja az ő egyik ruhájában pompázik. Mouth persze rögtön kiszúrja, hogy Brooke nem érzi jól magát, így odamegy Felixhez, hogy beolvasson neki. Megtudjuk Felix vásárolta vissza Brooke babaházát, de ennek ellenére nem túl együtt érző a lánnyal, sőt Moutht el is löki. Lucas ezt észreveszi, beszól neki, és már kezdődik is a bunyó. A feleket Keith és Andy választja szét, és Keith kidobja Felixet a bárból, aki azon van kiakadva, hogy itt mindenki mindenkinek a rokona.

Mouth hazaviszi a nagyon részeg Brooke-ot, lefekteti, betakargatja, és bevallja neki, hogy szereti. Mikor már lépne le, pont akkor állít be Felix, aki csak meg akarja nézni, hogy van a lány. Mikor kettesben maradnak, a lány kérdésére azt válaszolja, hogy ő hozta őt haza.

Haleynek a koncert után mindenki gratulál, és azt is megtudjuk, hogy Chris direkt lépett le, hogy Haley játsszon. Ráadásul Chris szeretne valami közös karrierépítést Haleyvel. A lány jó sokáig marad Peytonnal a bárban, és mielőtt hazamennének, még ki kell dobniuk egy bandát az irodából. Rick az a haverjaival, és éppen kokaint készülnek szippantani. A haverok megijednek, de Rick megnyugtatja őket, hogy Peyton jó fej, tegnap szippantott vele is.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása