Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hősök 2x10 - Igazság és következmények

2008. augusztus 14. 18:59 - sixx

A jövőben nyitunk Emóval, a látványból egyértelmű, hogy először a köztisztasági hivatal alkalmazottait vitte el a kór, tiszta kosz minden. Emó egy szórólapon olvas éppen valamit, és közben azt látja, hogy őt magát és a csaját viszik el a biohazard ruhás csávók, szóval álmodunk vagy mi. Emó magához tér a jelenben, Adam Kenzo Monroe oldalán, aki úgy tesz, mint aki nem érti miről beszél Emó hebegve (nő, enyém, város, járvány, megment), de ott a szórólap a kezében, vaddöfakk??? Monroe kikérdezi Emót a vírusról, és amikor az elmondja, hogy Shanti néven vált ismertté, kissé meglepődik. Ismert egy nőt, mondja, biológus volt, aki egy indiai kislányból kiszedte ezt a vírust, és a Cég utasítására fegyvert kovácsolt belőle. Monroe megmutatja neki a képet, amin annyira szarul vannak összefotósoppolva a nyugger hírók. Emó terve egyértelmű: elmenni a nőhöz, aki a vírusért felel, és elmondani neki mindent. Monroe látszólag belemegy.

Bob elmegy Klermackóék lakásába, hogy átadja a SZE hamvait, ami ugye fake, mert ez előző rész végén láttuk, hogy a fater magához tér. Azt is hozzáteszi, hogy a Cégnek Klermackó a Nagy Ügy érdekében kellett, de hát ez a SZE annyira agresszíven volt hülye, hogy az valami hihetetlen. Klermackó szerint a fater csak védelmezni akarta, Bob szerint innentől kezdve békén hagyják a famíliát, akik aznap este már el is húznak a vérbe. Bob a kocsiba visszaülve a lányát utasítja, hogy tartsa szemmel Klermackóékat, és le is cseszi, mint a pengős malacot, minden miattad van, mondja. Elle, a villámokat szóró lány erre egy kicsit ideges lesz, mi meg ismét megnézzük, ahogy a SZE magához tér egy kórházi ágyon, mellette Mohinder, aki szemen lőtte ugye. Mohi elmondja, hogy nem volt más választása, csak így tudta megmenteni az egész dolgot - a SZE meg halott volt egyébként, csak a lánya vére mentette meg. Na, már csak ez hiányzott a középkora ellenére impresszív izmokkal bíró SZE-nek: rángatja a szíjakat, mint a proverbiális őrült a láncokat. Mohi megy beadni a vért Nikkinek, hiába üvölt a SZE, hogy a Cég hazudik.

New Orleans, Májka és Maunika otthon, és a néhai Izsák 7th Wonders nevű képregényét nézegetik, de csak addig, míg Nikki meg nem érkezik - mi lesz Mohi tervével? A muter szerint a többi személyisége meghalt vagy mi, de őneki nagy a baja, hiszen vírusos, amire Mohi keresi a gyógyírt. Májka arcán beazonosíthatatlan érzelem látható, nekem elsőre undornak tűnt, másodikra gyűlöletnek. Igazán összeszedhettek volna egy normális gyermekszínészt is. Májka zsákjában ott van DL kitüntetése, de ó jaj, a rokongyerek elvitte magával, mert alapvetően egy kis köcsög. Virginiába ugrunk, ahol Mádzsá és Sylar piknikel, nagy a romantikázás, Sylar benyögi, hogy Alehandró igazán nem hiányzik harmadiknak, mert ő a gruppent két csajjal tolja általában, de Mádzsá ragaszkodik a kissé buta arcú tesóhoz, aki őtet védelmezi. Sylar finoman elmagyarázza, hogy ez a képesség egy jó dolog, de meg kell tanulni kontrollálni, és ezért elkezdi baszogatni a csajt, hogy jöjjön a szemiből a fekete szmötyi. Jön is, menetrendszerűen, és Mádzsá elkezdi kontrollálni saját magát, sikerrel. No need for fucking Alejarndro.

Hiro és Ando a Yamagato cég ratáraiban kutat a fater cuccai között, és rálelnek a nyugger hírós képre, ebből biztos készült vagy százmillió másolat, pedig elég ramatyul sikerült. Hiro terve: megkeresni Takezo Kenseit, és megbosszulni a fater halálát. Ando nem nagyon érti, hogy lehet életben Kensei 400 év elteltével, és arra jut, hogy ha halhatatlan, akkor nyomot kellett, hogy hagyjon maga után ennyi év alatt. Monroe és Emó közben megérkezett ahhoz a nőhöz, aki bezárta Monroe-t, és a vírus birtokában van, Viktóriának hívják egy kertészkedő asszony, nagy puskával. Emó elmeséli neki, hogy tudja mi fog történni a vírussal: kiszabadul és meghal bele mindenki. A nő erre ráfogja a fegyvert, és a házba zavarja. Andóék kutatnak, és találnak egy képet, amin Adam Monroe, HiroFater és Viktória látható. Az is kiderül, hogy 1977-ben HiroFater záratta be Monroe-t: irány az a bizonyos nap.

1977, november 2. HiroFater lefogja a vírust kiereszteni próbáló Adam Monroe-t, aki azzal védekezik, hogy az emberiség csak úgy maradhat fent, ha néha kiírtjuk jelentős részét. Erre bezárják, HiroFater meg Viktóriával beszéli meg, hogy ha Monroe megtalálja azt a bizonyos víruzstörzset, a 138-ast, akkor kitör a járvány, mindenki meghal, jajajaj. HiroFater fogja a fiolát, és el akarja vinni Odesszába, Texasba, hogy bezárják egy széfbe örökre. Viktória inkább elpusztítaná a cuccot, de HiroFater szerint nem ez a nyuggerhírók érdeke, na tessék. Viktória kiszáll a buliból, mert ebben nem akar részt venni. Back to the present, Viktória idősebben még faszábban néz ki, kint fiatalon, és Emót bérgyilkosnak nézi, aki a nyuggerhírókat írtva jutott nyomára. Emó persze minderről semmit nem tud, csak a gagyi csajáról mesél, elveszítettem a jövőben a nőmet, azért kell nekem a vírus, hogy elpusztítsam, és akkor megmentem a nőmet, aki a jövőben ragadt. Hmm, és hogy bazmeg? Viktória elmondja neki, hogy a 138-as törzs a nagyon veszélyes, és azt is, hogy hol van a cucc. Emó a hírrel visszatér Monroe-hoz, irány a Cég raktára Új-Mexikóban, de mire a másik kibökné, hogy nincs is raktár arrafelé, Viktóra mellebelövi a sörétessel, majd Emó is így jár.

Persze egyiknek sem árt a golyó, de annyi időre lelassítja Monroe-t, hogy a nő újratölthessen, és a fejéhez tartsa a fegyvert: csak így lehet ugyanis kinyírni szerinte, ebben lehet valami. Nem kerül sor a dologra, mert Emó, aki mohinderi mélységekbe zuhanva lett faszkalap, megakadályozza ebben. Alehandró egy motelben olvasgat valami újságot, amikor jön Mádzsá a jó hírrel: tudom kontrollálni a fekete sírást bazmeg, én vagyok a király! Alehandró elrontja az örömét, mert a zinterneten guglizott egyet Gabriel Gray nevére, és rájött, hogy Sylar egy gyilkos. Mádzsá nem hisz neki. Sylar ekkor lép be a szobába, és szembesül azzal hogy ez a két szerencsétlen tudja, hogy ő geciember. Bevallja, hogy kinyírta a saját anyját, de arra keni, hogy ő volt a meg nem értett gyermek, és a muter ki akarta nyírni. Mádzsá hisz neki (a szerelem vak), és hazazavarja Alehandrót.

Monroe és Emó megkötözi Viktóriát, aki elmeséli, hogy 30 évvel ezelőtt pont Monroe vot az, aki ki akarta ereszteni a vírust, és most is ezt akarja. Adam erre azzal védekezik, hogy esze ágában sem volt ilyet tenni, ő pont azt akarta megakadályozni, hogy HiroFater ilyet tegyen. Emó nem nagyon tudja, ki hazudik, meg ki nem, de csak Monre-ban bízik. Bemászik a csaj agyába (ezt Parkmantól nyúlta) és megtalálja, hol van a vírus: Texasban. Monroe elereszti a nőt, tudván, hogy fegyvert fog majd Emóra, így megvan az indok, hogy lelője, mint a szart. Meg is teszi, majd a nő saját vérével hélixet rajzol a képére, és jónapot. New Orleans, a rokongyerek elmeséli, hogy, a táskát csak azért nyúlta le, hogy megtudja, mennyit érnek a képregnyek, erre Májka nekilát módszeresen agyonverni. Nem engedik, kár, eleve rühelltük a befont haja miatt. Májka hírókommandót szervez Nikki és Maunika részvételével, szerezzük vissza a zsákot, benne apám medáljával.

Ugrunk Sylarra, akit Alehandró akar nagyon megverni, de a dolog megbicsaklik kicsit, mert Sylar erősebb, és leszúrja. Mádzsá érkezik, beszélgetnek, nem érdekes, Sylar nem bukik le, hanem lesmárolja. Klermackó hevesen pakol otthon, amikor megjön Veszt, a Repülő Fiú, minden bizonnya azért, hogy lebeszélje a költözésről. Klermackó megtalálja a Némát Hívó Izét, és ki akarja tenni az ablakba, hogy jöjjön a Néma, és vegye ki a fejibűl a SZE-re vonatkozó emlékeket. Klermackó kíszen van idegileg. Maunika New Orleansban beöltözik szuperhősnek, fekete pizsamába mármint, és megy visszaszerezni az értékes kitüntetést Méjka társaságában. Mohi Klermackó vérével kever a sajátját, és megalkotja az Űber Anti-Shanti Cuccost, amivel mindenkit meg lehet menteni. Bob gratulál neki, de Mohinak ez nem elég, ő válaszokat akar. Miért nem állították le a vírusprogramot? Hol a 138-as? Texasban, és azért, mert csak, mondja Bob. Mohi el akarja pusztítani az összes vírust.

Mohi felhívja Nikkit, megvan a gyógymód, megyek magához. Nikki el akarja újságolni a jó hírt Májkának, de az elment Maunikával hősködni, éppen azt derítette ki, hogy a rablók nincsenek otthon, Maunka mehet be a házba. Túl világos van, mert égnek a lámpák mindenfelé, de csak addig, míg Májka le nem állítja őket. Maunika felveszi a pizsama kapucniját, és parkour-mozdulatokkal besurran a kéróba, ahol rálel ugyan a hátizsákra, de ó jaj, megjönnek a roszemberek, és el is kapják, beteszik egy furgonba, és heló. Klermackó a fater (elméleti) hamvaival a kezében álldogál az óceán partján, majd kiönti az egészet, szeretlek fater. Mögötte ott az egész klán, a kutya és Veszt is, csodálatos ez. Irány Salt Lake City, a mormonok hazája. Elle közben figyeli a csajt, de lebukik, és Klermackó ki akarja kaparni a szemét. Lőttek az utazásnak, Klermackó ugyanis idegbeteg lesz, és azzal fenyegetőzik, hogy kitálal a világnak a képességéről. Mohi New Orleans felé igyekszik, de felhívja Sylar, aki éppen Molly mellett ül a lakásban. Mohi majd' összeszarja magát.

Ando a cégnél alszik, Hiro visszaér, és elmondja neki, hogy vissza kell menni Texasba, megakadályozni, hogy Monroe kiszabadítsa a vírust, majd elteleportál, ezzel felidegelve Andót. Odessza, Texas, Emó és Monroe a papírgyárban, ahol három emelet mélyen van a raktár. Az idő egyszer csak megfagy, és ott áll Hiro Nakamura. Emó nem érti mi van, Hiro elmondja neki, hogy Monroe megölte az apját, ezért most meglakol. Nem, nem, mondja Emó, nem bánthatod ezt a szent embert. Hiro másképp gondolja, felemeli a kardját, és ráront a kezét baljósan villámoztató Emóra. Jövő héten finálé.

Címkék: hősök
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomas Dantes 2008.08.14. 19:19:21

Na és hol van Parkman? Hova lett? Eddig mindig vigyázott a kislányra, most meg nincs ott? Hát ez meg megint hogy van?

De legalább a végén fasza volt ez Hiro-szamuráj magánszám

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2008.08.14. 19:42:05

"Űber Anti-Shanti Cuccos" *nagyonröhög*

GOrsi (törölt) 2008.08.14. 19:51:44

Alehandró egy kukkot nem beszél angolul, cserébe viszont folyékonyan olvas, (legalább is én angol szövegűnek néztem a cikkeket)?!


Csak egy kis kötözködés, Adam a saját vérét kente a fényképre, látszott, ahogy megtörli a lőtt seb körüli területet.

sophie. 2008.08.14. 19:55:21

na hát ennyi mádzsával még lehet hogy én jártam jól hogy lekéstem ezt a részt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.08.14. 20:11:35

"Alehandró egy kukkot nem beszél angolul, cserébe viszont folyékonyan olvas, (legalább is én angol szövegűnek néztem a cikkeket)?!


Csak egy kis kötözködés, Adam a saját vérét kente a fényképre, látszott, ahogy megtörli a lőtt seb körüli területet."

Na körülbelül ennyit akartam hozzászólni én is. UFF

2008.08.14. 20:17:35

Eddig csak Maya és Niki irritált.
Aztán Mohinder.
Az előző részben már megszavaztam egy szívlapátot Klermacinak is.
Most felzárkózott Peter is, de lehet, őt inkább valami nagyfejű golfütővel ütném, hogy nem gondolkozik.
Ráadásul lassan védjeggyé kezd válni, hogy egy szereplőnek csak egyetlen nézése van. Peternek is, Klermacinak is.
Meg az is idegesít, hogy Hiro, aki nem ám ott kezdi, hogy "vazze, ez az Adam gyerök rá akarja szabadítani a világra a vírust", hanem apuciról hablatyol, meg karddal támad a rádió aktív Peterre, mint Indiana Jonesra az arab harcos....

2008.08.14. 20:20:30

Na, az utolsó bekezdés kissé kusza lett, de talán azért még érthető.
Az egyetlen, ami vígasztalt, az Sylar geci nézése, mikor úgy ölelgette a hugit, hogy a bátyust már kifektette az ajtó mögött.
Viszont Sylar szuperképességei kezdenek visszatérni, amennyiben volt neki valaha olyanja, hogy másodperc alatt le tud vetközni, beugorni a zuhany alá, és ajtót nyitni a kopogtató Madzsának ;-))))
És Madzsa "angol" magyarhangja k...ra nem illik a spanyol szemmeregetőshöz.

(: sokhülye :) 2008.08.14. 20:28:24

a tököm kezd telelenni a tv2-vel, hogy egyre későbbre teszik, azt megsértődnek, ha nem nézem őket meg a reklámot, hanem leszedem torrentről (ugyanis ragaszkodom a magyarhoz, mert a szinkronhangok jobbak, mint az eredeti:)

aztakurvamiafaszez 2008.08.14. 20:43:57

"mert a zinterneten guglizott "
nagyon jó volt a rész(én fennmaradtam megnézni)és a hv is nagyon jó volt!grat sixx!

RCH 2008.08.14. 21:50:19

"Sylar gyerek kérjél bocsánatot, Mert nem mutatom meg a kacsámat ott!"

Carnivora (törölt) 2008.08.14. 22:39:32

jobb ez a leírás, mint a sorozat :D

Llew 2008.08.15. 09:01:14

Hát eddig próbáltam toleráns lenni és a hibáit is elnéztem a sorozatnak, de ez a rész annyira felbaszott, hogy hihetetlen. Egyrészt tele volt Nikivel és Mádzsával.
Mohinder csak azért lőtte ki SZE szemét, mert nem tudta másként megállítani! Ez mekkor baromság már. Csak azért volt az egész szarság, mert előtte kitalálták az Izsákos SZE képet és muszály hozzá ragaszkodni.
Peter kiolvassa a nő agyából a raktár helyét, de Adam agyába nem kotor bele, még akkor se amikor a nő mondja, hogy ez egy geci, te kis hülye és átbasz. Ó, bár Hiro lecsapná az idióta fejét. Kár, hogy ez csak álom.
Az egyetlen pozitív az Syler volt. Végre akcióba lendült, remélem Mádzsát is a tesó után küldi hamarosan. Az a nézés, amit a szoba előtt ölelkezve művelt az kurva jó volt.

"aki mohinderi mélységekbe zuhanva lett faszkalap"
"Űber Anti-Shanti Cuccost"
ezek a sixx féle Hősök aranyköpések közé valók.

drn 2008.08.15. 10:17:25

"Űber Anti-Shanti Cuccos" :))
amúgy meg nem vágom: most Maunika tud karatéjozni vagy nem? mé nem csinálta ki a gonosz képregényrablókat?

drn 2008.08.15. 10:19:58

ja sötét volt nem láttam:)

Llew 2008.08.15. 10:23:34

Mert csak a betörős videót nézte meg, a Walker aktuális részét nem.

drn 2008.08.15. 10:54:11

na látod sixx- norris apó a pisztolytól se fél! ergo klasszikusok megtekintése nélkül ne menj betörni:)

Cinkapanna 2008.08.15. 11:29:52

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Hogy rohadna meg az összes baromarcú tv2-ős, aki kitalálta, hogy ilyen későre rakják a Hősöket!!!!!

Csak mert a kutya nem nézné meg az előtte lévő szarrakás D kategóriás filmet, ami már 10 éve is egy fos volt....Anyátok!

sélli_ 2008.08.15. 11:54:31

Maunika a pizsamás hős :) LOL
1 kérdés: Hiro mijagyíkért nem teleportál vissza a kezdet-kezdetének-kezdetére, oszt nyírja ki Kenseit még 2 éves korában, úgy un-blokk, oszt le lenne a gond az egész fassággal???

Hát nagyon remélem, hogy a 3. etapra már némi értelmes szálat is belógatnak, mert Mr.Sarkon és Sylar-en kívül már mindenki irritál.

Cinkapanna 2008.08.15. 17:03:30

Amúgy az hülye kérdés, hogy hogy a tökbe fogja Hiro kinyírni Kenseit?

Hidalgo 2008.08.15. 17:21:58

de ezt a hegylakó monroe gyáreköt nehogy má' ne lehessen meggyilokolni. levágni a törzséről ami kilóg (6 db), különböző helyeken (nehogy összegyógyuljon) leönteni sósavval, majd felgyújtani a gecibe az összeset. ha úgyis összerakja magát, megérdemli, hogy kiirthassa a zegész világot.

Wednesday09 2008.08.15. 18:57:04

Azért kicsit gáz volt h több mint fél órát csúsztak vele, gondolom nem csak én vagyok ezzel így:).Remélem Syler hamar, még a finálé elején kicsinálja Mádzsát, adva ezzel az epizódnak egy mámoros varázst...És megmentene a rémálmomtól, ami egy Niki/Jessica/Gina/afranctuggya+Klermaci+Mádzsá
jelenet.Még jó, hogy itt van Elle, Sylar és Adam, akik még megmentik nekem az egész Heroes-t, amúgy szerintem nem nézném, persze ez személyes vélemény.Gondolom nincs esély arra, hogy Syler kinyírja Mohindert is, csak úgy , a rend kedvéért?Pedig de jó lenne:)

wino 2008.08.15. 19:23:08

Mohinak és Klermaci faternak mi is a képessége??? elfelejtettem...:(

2008.08.15. 19:49:56

"Mohinak és Klermaci faternak mi is a képessége??? elfelejtettem...:("
Mohi feltétlen és minden körülmény között hülye, mint a segg, SZE meg a geciember, aki szereti a családját ;-)))
Amúgy meg nem hirók...

Modal 2008.08.15. 20:05:01

Kiegészíteném...
Mohinder képessége az, hogy mindig a lehető legrosszab embertől kér segítséget,illetve hihetetlenül ronda felsőket tud szerezni magának. SZE képessége pedig az, hogy 80%-ban képes kordában tartani egy 16 éves tinilányt aki nem igazán rendelkezik Einstein, Arisztotelész,illetve egy dió értelmi képességeivel.

Herbert Putzenschramm 2008.08.16. 00:23:21

Nekem annyi jött le a részből, hogy Veronica Mars még mindig jobban néz ki, mint Klermackó, pedig ő ráadásul gonosz.

Meg hogy Sylar a legszimpatikusabb szereplő, mert nem akkora gyökér, mint a többiek. Csak ő tud gondolkodni az agyával? Mondjuk amennyit megevett, nem csoda :)

Amúgy még A Szemüveges Ember is jó arc meg a Néma Haiti is, de a többiek tényleg komplett idióták, úgy viselkednek, mint a 12 évesek.

2008.08.16. 18:35:56

Gonosznak meg gecinek lenni a legtutibb, Klermacc azért (is) behányós, mert mindig tündi-édibédinek kell(ene) lennie, közben csak egy rövid lábú kis picsogó gnóm, akinek -hasonlóan többi sok karakterhez a sorozatban- összesen és maximum két mimikája van...

A felsorolt rosszemberek mellett én spec Adamet azaz, Kenseit is kezdem bírni, kivételesen Epres Attila hangját is a karakterhez illőnek érzem.
A jók közül spec. Klermacc anyutája és Mafla úr vezetnek, azaz, SZE családja elég jól áll nálam, csak Klermacnak szúrhatná már át valaki a fejét ;-))))

enzo23 2008.08.16. 20:04:41

Aki nem látta, az nézze vissza Sylar fejét, az után a jelenet után, hogy Alejandro elviharzik, Maya meg ölelkezik Sylarrel...hát amilyen arcot vág Sylar azért érdemes volt nézni a részt, amúgy ez a jelenet az első reklám előtt volt.
Amúgy én szokás szerint 2 reklámra vártam úgyh a végén +lepődtem mikor jött a To be continued felrat...
De azér figyelitek:
Lost és Heroes végén kb uakkora cliffhanger van, és mégis milyen más a végük: a Losté egy ilyern booom a felirattal, a Heoesnál meg leúsztatott zene TBC felirattal, egbeolvasztva a jelenettel, de ugyanúgy ledöbbensz.
jó rész volt
azért Alejandrot sajnálom...BTW Slyar kiskése mintha véres lett volna...nade mitől? vagy csak rosszul emléxem?
Már Klert is szidjuk? kár...sztem most jó volt a Szintiboy-féle "namajdénmegmutatom a világnak" jelenete...:D:D
Mohi balfasz továbbra is...
azért ha vki a 2x01 után azt mondja, hogy Sylar felhívja Mohit, miközben együtt van Mayával és Mollyval, azt lehet kiröhögöm...
Hiro rohanása az első évadzáróra emlékeztet, de megfagyott idős jelenet zsír volt..
Victoria---rövid szerep, asszem ezt hívják visszanemtérő karakternek?:D:D
Monica így járt, én jobban szorítottam volna a képregényt...na mondjuk klíváncsi vok innen hogy jön ki, vmi másik szállal tuti 1befonódik..pl.Nikiből előjön Jessica és megmenti...
persze pont az utsó rész elé kell az aug20 miatti szünet..ááá...
Ja múgy sorozatwiki infója: uccsórész már emberib időpontban lesz: 22:10 körül:)igen, megjött a tv esze...:)
amúgy néha a kommentek vetekednek poénokban a hv stílusával, komolyan:)
Ja, az Alejandrós-angolulolvasós baki tényleg ottvolt, bár akkor nem esett le:)vissza kéne nézni h nem spanyol volt-e a szöveg..
az antishantit már be se írom, azon én is szétröhögtem magam miután leesett hogy ez bennvolt a részbe h Mohi vérmixet csinált...
tényleg, Hiro kardjának a markolata ha nem fém akkor nem rázza meg Pete villáma:) nekem spec egyből a SW ugrott be, hogy ha megvillámozod a fénykardot akkor több energiája lesz de itt nem hiszem h így van...
na kb ennyi ja és kövi részbe lesz egy rakás Sylar...

Wickee 2008.08.17. 09:41:49

"azért Alejandrot sajnálom...BTW Slyar kiskése mintha véres lett volna...nade mitől?"

Talán mert leszúrta Alejandrot? :) Ha leszúrják az embert a vérét hajlamos rajtahagyni a fegyveren, amit belévágtak. :D

enzo23 2008.08.17. 14:05:26

->Wickee
:Djajjj, úgy értem, MIELŐTT leszúrta volna Alejandrót....:S:P
de aztán visszanéztem és talán mégse...
(ja amúgy tök poénos volt mikor Sylar és Alejandro beszélgettek, Sylar csak angolul, Ale csak spanyolul ért és tök jól szidják egymást, miközbe nem értik mit mond a másik...)
ja és Klermacinak lehet lesz új nézése: amikor meglátja hogy apuci él....:)

Wickee 2008.08.17. 14:34:36

enzo23

Ja ok, csak akkor nem hangsúlyoztad ki, hogy ELŐTTE :D
Igen, az nagyon jó. Az is nagyon jó volt, amikor Sylar megfenyegette, hogy megöli őt is meg Mayat is, tisztában volt vele, hogy Alejandro nem érti, de nem igazán érdekelte, előadta a mondandóját. :DD

fereshteh 2008.08.20. 23:12:46

Hát mit ne mondjak enyhe kifejezés hogy nem túlságosan örülök hogy megint egy hetet kell várni a folytatásra!!!
Augusztus 27-re tették ezek a ........ a következő részt! Nem igazán értem hogy miért nem lehetett a megszokott időben leadni, még ha augusztus 20-a van is. Nem hiszem hogy kevesebb nézőjük lett volna mint ezzel a "sárkányszarral" amit két részben egymás után helyette adnak!!!!
Ezt is csak a TXT 251-ről tudom......

Most egy kicsit ideges vagyok.........

2008.08.21. 08:35:18

Ne légy ideges, aztán még többet kell majd várni a többi részre, hiszen a jövő heti résszel vége a rövidecskére sikerült második évadnak.
Másrészt meg régi szokás, hogy ünnepeken "ünnepi" műsort nyomnak mindenütt (azaz, sehol sorozatok), akár azért is, mert egy csomó rajongó esetleg tüzijátékon is volt, és nem ért volna haza a kedvenc sorijára. (bár, kétlem, hogy ezért, leginkább csak azért, hogy ne szólják meg őket, hogy Szt István napjá egy ilyen csúnya, 16 feletti amcsi sorit adnak vm zs kategóriás családi film helyett)

fereshteh 2008.08.21. 21:39:19

Kedves vagy hogy nyugtatsz, csak az a baj, hogy én elutazok hosszabb időre és nagyon vártam hogy megnézhessem ennek az évadnak a befejező részét. Ott meg ahol leszek nincs tv2......
Szóval majd ha visszajövök, akkor sixx hogyvoltjait fogom olvasgatni hogy behozhassam a lemaradásomat.
De azért kedves vagy......... :)

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2008.08.25. 11:31:06

én most már azt sem tudom, hogy ki a főgonosz...
bob, amiért el akarja tüntetni a képességeket?
parkman apja, a rémember?
vagy most már adam kensei?
esetleg még mindig syler?
kicsit meg vagyok zavarodva ettől a sok gonosztól...

Potykaa 2008.08.26. 14:40:55

Hát kedves Bogoj, ezzel már én is így vagyok...
mindenki vándorol egyik oldalról a másikra...

Vince Larkin 2008.08.28. 14:56:10

Sylarből azért nem lesz jófiú...legalábbis az utsó jelenetsor szrint. Petrelli muter esetleg? Hidegvérrel vette tudomásul, h Nátánt lelőtték...
süti beállítások módosítása