Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos számok 2x03- Megszállottság

2008. augusztus 01. 09:08 - Szofi888

Ebben az epizódban a celebek, illetve egy celeb világára fókuszálunk. Egy csinos énekesnő Skylar Wyatt (csak egy k választja el Sylartől)aki egyébként Samaire Armstrong a kulcsszereplője az epizódnak, merthogy őt támadják meg éjszaka a lakásában. A csaj van annyira talpraesett, hogy a kapucnis csávó elől elzárja magát a fürdőszobába, és felhívja a rendőrséget. A támadó érezvén, hogy el kéne húzni le is lép, de ami a legidegesítőbb, hogy senkit nem rögzítettek a kamerák abban a bazinagy villában. Charlie munkába állhat tehát. Don elbeszélget a riadt énekesnővel, aki természetszerűen nincs teljesen ott agyilag, de igyekszik válaszolgatni a kérdésekre. Persze a legvalószínűsíthetőbb verzió, hogy a támadójában egy újdonsült zaklatót tisztelhetünk.

A Kéküvegben megbeszélősdi van, Megan felvázolja milyen fajtái vannak a zaklatóknak, csak dióhéjban például, az elkeseredett, az erőszakos, a visszautasított és társai. Ilyenkor persze még nincs kialakult elképzelés a típust illetően. Larry megint bealakít rendesen. Vett magának ugyanis egy pöpec kis múlt századi járgányt. Charlie és Amita is el vannak tőle ájulva, sőt Charlie szerint ezzel repeszteni kéne, mint a hétszentség. Larry viszont műtárgyként tekint rá, és úgy véli nem szabad lealacsonyítani csak úgy. Ott terem Megan is, akinek szintén nagyon bejön a kocsi és még jobban el van mosva mint Charlie és Amita együttvéve.Persze nem Larry és az autója miatt jött, hanem a kamerák apropóján. Ki kéne matekozni a megoldást ugye. Colby és David közben helyszínen, Megtámadott Samaire villájánál. Kis töltelékjelenet.Charlie és Larry eközben szintén a villával foglalatoskodnak, csak más formátumban.

Konkrétan az egész villa makettjék felépítik Eppes-ék ebédlőasztalán. Mindent mértani pontosságal felépítettek, a kamerák helyét is bejelölték, mégis fejtörést okoz, hogy a fenébe nem rögzítette egy kamera sem a csávót, csak nem szellem már. Alan is próbál segíteni, elvileg tervező volt hajdanán. Feldobja, hogy lehet hogy a kamerák rögzítettek valamit, csak rosszkor, rossz pillanatban. Ebből következteti ki Charlie, hogy a szem működésének elvén kellene továbbmenni. Ezt bővebben a Báttyéknak fejti ki a Kéküvegben. A pasas valószínűleg ismerte a házat, és a kamerákat is, nyilván ebből a megfontolásból világította szemtől keresztbe a biztonsági kamerát, aminek hatására a kamerába épített galvanométer a pupillához hasonlóan hirtelen világosságra összeszűkül ergo kevesebbet lát, mint jelen esetben a kamera. Ezért készült az elkövetőről egy elég ratyi minőségű kép. Képben van itt még egy fontos dolog: a fenyegető levelek, amiket Megtámadott Samaire kapott, valószínűsíthetőleg a rajongó támadótól. Megan szeretné azt is megvizsgálni, hátha rájönnek belőle valamire. Itt egy kicsit bezavarodtam, de azt hiszem a lényeg a TKR-programon van, amivel könnyen le lehet szkrollozni az efféléket. Elhatározza, hogy beküldi vizsgálatra a titkosszolgálathoz. Donnal ezután Megtámadott Samaire-hoz mennek, hogy megkérdezzék mikor jöttek a fenyegető levelek. A csaj szendén válaszol, hogy kábé három hete. Yepp, milyen érdekes. A támadás előtt három héttel. Ki is akadnak Meganék, hogy erről lehet hogy nem ártott volna szólni, mert a múltkori incidens rosszabbul is végződhetett volna. Arról is regél nekik, hogy a férje elutazott forgatni valami filmet és azért van egyedül. Megannak rohangálós napja van ,mert ezek után az egyetemre repül Charliékhoz a fotó apropóján. Ki kéne ugyanis világosítani, hogy valami fogalmuk legyen az elkövetőről. A görbület analízist kezdik el magyarázni, hogy az az egész módszernek a kulcsa.

Csakhogy témánál legyünk Charlie a táblánál magyarázás közben talál egy szerelmeslevelet. Névtelenül írták, és Charlie haját dícsérik benne. Előjön a férfiúi hiúság, és hirtelen marhabüszke lesz magára. Persze Larry tovább köti az ebet a karóhoz Amita ügyben és elhinti, hogy esetleg ő volt a tettes. Charlie hevesen tagadja, de szerintem lerítt a fejéről, hogy örülne a dolognak.Riadó van. Nem messze Megtámadott Samaire villájától egy dombon egy halott fazont találnak egy lesifotóst. Azt már megállapították, hogy valaki jól kupánvágta és ez okozta a halált. Milyen érdekes véletlen, hogy a dombról pont Megtámadott Samaire hálószobájára lehet látni. Mik vannak! Másnap Colby és David értelemszerűen meglátogatják a fotós főnökét, Victor Smith-t aki épp melóban van és zaftos kis médiaanyagot készít valamelyik éhező sztárról. Elkezdik faggatni, hogy miért volt tegnap este életbevágóan fontos, hogy a lesifotós Megtámadott Samaire házát figyelje. Victor persze nem tud semmit, csak pár fotót mutat, amelyeken a villa kameráinak árnyéka van lefotózva, látszólag semmi értelmük.Don és Megan eközben megejtik harmadik talijukat is Megtámadott Samaire-val, és megkérdezik van-e alapja annak, hogy kavar egy Dante Bakerrel a Genyóképű Rocksztárral, vagy ez is csak kamu. Egy ideig szépen hazudik Samaire, de belátja semmi értelme, és elmeséli nekik, hogy igen tényleg kavart Genyóképű Rocksztárral, ez van na. Persze a fotós az övön aluli volt és betette a gátat a tiszavirág életű románcnak.

Colby és David ezek után Genyó Dantét látogatják meg, méghozzá a golfpályán és az FBI ügynökök Ridley Scott módra már csak ilyenek: stílszerűen golfkocsival érkeznek Genyóképűhöz. Nem mellesleg olyan nagy sztár, hogy a menedzserétől kezdve a sofőrjéig valószínű mindenki elkísérte golfozni. Hihetetlen bazmeg, és félek ilyen létezik is. Kérdezgetik Megtámadott Samaire-ról, meg a vele kapcsolatos ügyről. Genyóképű pedig nem is kertel bevallja, hogy jócsajnak tartja és hát öldökölt a libidó.

Közben Megan várja az eredményt a titkosszolgálattól, de lassan haladhatnak, vagy nem is érdekli őket, ez örök rejtély marad. Nincs más hátra mint Charlie felkutatása, aki hát nem véletlenül jutott Megan eszébe, mivelhogy dolgozott már titkosszolgálati vonalon. De ebben a pillanatban még csak Charlie, Larry és Amita folytatják meddő vitájukat a veterán kocsi használatáról illetve nem használatáról. Amita megemlít egy jót, hogy a Nap a mellett hogy ragyog hasznos is, szóval a kocsit is használni kéne nem nézegetni. Megan aki ekkor jön épp, viszont azon a véleményen van, hogy bűn utcára vinni. Szakértő szemnek már feltűnik, hogy elég egyértelmű következményei lesznek annak, ha ezek ketten egyetértenek. Megan meg is kérdezi Larryt, hogy egyszer azért elvinné-e benne egy körre. Larry fején pedig látható az az eszméletlenül megnyerő zavar, ami a férfiakra gyakran kiül, ha nem figyelnek. Megan aztán a lényegre tér, a fenyegetőlevelek TKR-es vizsgálatával bízza meg tehát Charlie-t.

És hát hol is lehetne méltóbb hely erre, mint Charlie otthoni matekbirodalma: az Eppes pince. Belekezd hát a vizsgálatba és kiderül, hogy a fenyegető levelek két különböző embertől származnak. Az utolsó négy levelet ugyanis egy utánzó írta, az eredeti levélíró ugyanis rács mögött van, mint azt Colby jelenti. Ő érdeklődni ugrott be Don utasítására. Ki nem hagyható a jelenet, amikor Colby is kiszúrja Charlie szerelmeslevelét. Kis cukkolás az kell, hiába. Később, Kéküvegben együtt az állomány, legalábbis a mag. Elkezdenek agyalni, hogy milyen gyanús már, hogy Megtámadott Samaire férje eltűnése után ennyire közel engedte magához ezt a Genyóképű fazont. Tudni kellene pontosan kik azok, akiknek napi bejárása van vagy volt a házba. Meg persze a levelekről sem beszéltek eleget még, úgyhogy Megan negyedszerre is Megtámadott villájában, azon belül is a konditeremben. Megan közli, hogy fontos lenne tudni kik azok akik kiismerhették a villát. Megtámadott Samaire ekkor közöl egy fontos dolgot, hogy Dante mindig a hasonlóan genyóképű, Megszállott Orville társaságában jöttek hozzá látogatóba. Tetézi ezt még Charlie-ék munkája is, merthogy a képen kivilágosítva Megszállot Orville látható. Ahogyan azt Colbysan és Davidesen megszokhattuk előállítják, és a Kéküveg vallatóba viszik.

Orville végül töredelmesen vall, hogy bezony ő írta az utolsó négy levelet, de csak hogy figyelmeztesse Dante mekkora geciláda. Nehezményezte továbbá azt is, hogy amikor ott dorbézoltak a Samaire villában, ők ketten Dantéval szobára mentek, Megszállot Orville, pedig főhetett a levében a konyhában. Így jutott hozzá a fenyegető levelekhez, amiket később lemásolt, mert ő a betöréssel is csak rá akart ijeszteni, hogy ébredjen már fel, merthogy Genyóképű Dante nem véletlen bízta meg a dombon halálát lelő lesifotóst. Szenzációhajhászás és csinos kis összeg a bulvárlapoktól, jajj de mocskos. Don és Megan megszorongatják hát Genyóképű tökeit is, még a hipertökmega ügyvédbácsi sem rángathatja ki ebből egy könnyen. Dante nagy nehezen azt viszont kinyögi, hogy Megtámadott Samaire enyhén vérszemet kapott a lesifotóssal való átbaszás miatt. Tehát a lesifotós halála is letudva, Samaire be is vallja, hogy a töke tele van a médiával, meg a szórakoztatóiparral és hogy milyen nehéz neki ennyi barom közt és hát ki máson élhetné ezt ki, mint egy egyébként sem szimpatikus alakban megjelenő paparazzo-n? Jól megölte hát dühből, hirtelenbe. Így hát jön a formalitás meg a bilincs, minden jónak végeszakad egyszer, Megtámadott Samaire-nek épp most.

Zárójelenet, ami megint hamisítatlan, imádom a Larry-Charlie-Alan triót. Larry utoljára is meglebegteti a lehetőséget Charlie szemei előtt, hogy ezek után könnyen rájöhet a titkos imádó személyazonosságára is, de Charlie úriember és nem akarja megtudni. Ha nem jönne össze Amitával akkor majd olvasgatja rossz pillanataiban.

Címkék: számok gyilkos
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása