Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doktor Addison 1x07 – Három szülés

2008. július 23. 18:29 - fajro

Addison a rendelőben pakolgat, amikor Pete bejön, és számon kéri a tegnap esti csókot, majd gyorsan meg is ismétlik, és megbeszélnek egy esti randit – amikor Dell rájuk nyit. A „konzultációra volt szüksége” duma ilyenkor nagyon nem jön be, de örülhetnek, mert be vannak zárva Dell páncéltermébe, ami egyébként fölösleges, mert úgyis mindenki észre fogja venni, mi van. Violet egy kissé harapós hangulatban van. Ebben az epizódban három szülést is láthatunk, az első Susan, aki pánikbeteg, mert a férjét, aki rendőr volt, lelőtték egy pár hónappal ezelőtt, így a nő egyedül van a babával. Tehát az ő saját forgatókönyvét kell követni, amiben szerepel egy szülő-kád is, ami viszont Addisonnak nem tetszik, de nem akar Violettel vitatkozni, inkább elfogadja.

Sam-et egy páciense házhoz hívja, de új a lakcím, a hangja sem stimmel, és lerakja a telefont idő előtt, tehát sejthetjük, hogy nem egy egyszerű eset lesz. Addison találkozik Susannal, aki kívülről tudja a nap menetét, persze ott van még Pete és Violet, hogy gondoskodjanak róla. A következő képen három futkározó-kiabáló-rosszalkodó gyereket meg egy apát látunk, ezutóbbi szerintem rosszabb még a gyerekeinél is. Persze ott az anya is, Cooperhez jött, megint terhes, de most végre kislány lesz, még egy fiúval már nem bírna. Addison megvizsgálja, és kiderül, hogy ott helyben fogja megszülni az új gyereket, pedig a többiek már sietnének, úgy látszik, korábban jön, mint várták. Sam megkeresi a házat, ahova hívták, de csak egy közértet talál, ahol egy pasinak meglőtték a lábát, egy másodperc múlva pedig már ő is egy pisztollyal szemben találja magát.

A következő jelenetben én személy szerint kisebb sokkot kaptam, nem tudom ki hogy van vele: megjelent Christopher. Vagyis itt Kevin Nelson, és rendőr, de ugyanolyan bárgyú pofát vág, mint a GG-ben, szóval marad Chris. Közben Pete megnyugtatja a pánikoló Susant, Violet pedig egyszerűen megkéri Coop-ot, hogy segítség ki egymást, csak mint barátok, este. Ágyban. Cooper persze, hogy igent mond, hisz ő Cooper. Munkahelyi kapcsolat No.2. Naomi megy Ashley-hez, aki hamarosan megszüli negyedik gyerekét, és elintézi, hogy végre csend és nyugalom legyen a szobában, amikor Dell hívja őket. Konkrétan a fél őrs kijött, hogy Susant támogassák, Christopherrel Kevinnel az élen.

Sam a közértben próbálja ápolni a pasit, de az ügy bonyolódik, mert a pisztolyos nőnek elfolyt a magzatvize, tehát vele is kell kezdeni valamit, de se mentőt, sem rendőröket nem hívhatnak. Felhívja Naomit, hogy telefonos segítséget kérjen, aki beküldi Dellt a sokadik gyerekét szülő nőhöz, ennek sem lesz jó vége, de legalább Dell lelkes és boldog. Lehet is boldog, mert a nőnél megindul a szülés, és nincs ideje hívni Naomit, tehát kénytelen ő levezetni az egészet. A várt kislány viszont egy kisfiú, az anya meg kiborul. A közértben is folynak az események, a boltos pasi a születendő baba apja, az anya meg ki akarta rabolni a boltot, hogy legyen pénze, mert a pasi elhagyta a nőt, aki így egyedül maradt. A sokgyerekes nőről kiderül, hogy ő az úr a háznál, vagyis míg apuka játszik a kölykökkel, ő elvégez mindent, beleértve a nevelést is, persze így a fiúk jobban szeretik az apjukat, ami valljuk be, nem olyan jó érzés egy anyának, főleg, ha ő csinál mindent.

A boltban Sam próbálja nyugtatni a nőt, aminek a vége, hogy a nő a pisztollyal megüti a doki fejét, ennyit a háláról. Susant beültetik a szülőkádba, de pánikrohamot kap, amit végül Addisonnak sikerül kezelnie azzal, hogy beül mögé a kádba. Még egy pár ilyen, és Pete tuti, hogy belészeret. Samnek végre sikerül elérnie, hogy a nő letegye a pisztolyt, ott is elindulhat a szülés. Eközben a sokgyerekes apuka nagyon boldog, de Dell gyorsan elújságolja neki, hogy fel kéne már nőnie, ami egy picikét lehervasztja az apukát, vagy inkább megdöbbenti. Majd Coop közli vele, hogy a fiúnak igaza van, majd Naomi közli a mamával, hogy neki is fel kell nőnie, és ez is igaz. Tehát mindenki boldog lesz a végére, lehet hozni a legújabb kisfiút.

A boltban Kellynél is megindul a szülés, de a babának fennakadt a válla, Sam hívja Naomit segítségért. Kelly és Susan egyszerre szülnek, jól vágták ezeket a részeket, de végül mindkét baba megszületik és egészséges. Addison kiviszi a babát az előtérbe, ahol Dell, Naomi, Violet és a 422-es őrs várják a kisfiút. Tehát mindhárom baba egészséges, és a szülők is többnyire. Kevin randira hívja Addisont, de ugye a mi kis főhősünknek ma mással van randija. Este Violet már vetkőzik, Coop viszont nagyon zavarban van, és rájön, hogy ez nem is volt olyan jó ötlet. Addison várja Pete-et, helyette Coopert kapja, akivel eldiskurálnak azon, hogy melyikük a nagyobb hülye. Pete Violethez csönget be, tehát valami nagyon nem stimmel. Sam visszatér az irodába, ahol Naomi várja, és… legalább a hat emberből kettő boldog.

(Aki esetleg tudja, hogy mi annak a számnak címe és előadója, ami az utolsó jelenetek alatt van, az kommentelje ide nekem! Köszönöm!)

Címkék: doktor addison
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esem1970 2008.07.23. 23:25:01

jó hv és jó rész

candyperfumegirl 2008.07.23. 23:27:47

blooáááh Christopher...a Pilot óta nem láttam egy részt sem a Private Practice-ből; magam sem tudom miért, de most belenéztem, erre jól pofánvágnak Chrisszel...nem esett jól a dolog. :P

jeanny 2008.07.23. 23:36:28

Nem az van,h Cooper belezúgott Violetbe??? Nekem nagyon ez jött le anno, mikor néztem, és végülisezért nem szexelnek, vagy nem??

oy 2008.07.23. 23:41:52

jó rész/hogyvolt
ó igen Chris... :-)
és a szám Terra Naomi Say it's possible című dala, amit imádok!
www.youtube.com/watch?v=9qo8-NlgRa4
hallgassátok sokat!

Kenda 2008.07.24. 13:01:48

Ez a hv jobb volt, mint a múltkori :)
Kicsit sok volt nekem a sikítozás ebben a részben, na de 3 szülésnél mit várjon az ember... meg utána mindhárom nő úgy nézett ki, mintha nem is szültek volna :)
Én örültem Christopher-Kevinnek, és ha már itt tartunk, akkor a pisztolyós-szülős nő nem az ER citrombaharapott képű nővérkéje/rezidense/mittudomén volt (aki összejött a kopasz, genya sebésszel)?? (nem biztos...)
Jeanny, szerintem is ezért nem szexelnek.
Pete-t meg egész egyszerűen nem értem, de biztos bennem van a hiba...

fajro 2008.07.24. 14:10:25

De pontosan azért nem volt szex, Cooper nem csak barátságot szeretne... Violet meg... úgy viselkedik, mint Lorelei (erre már utaltam:P)

Candy, érdemes nézni,egyre jobb, amikor az előzőt néztem, nem bírtam abbahagyni, és végignéztem az évadot. :)
Kenda, a múltkori hv elég furcsa körülmények között született, de így is késtem vele, nem akartam még inkább elhúzni. Christopher-Kevin feltűnésével nekem sincs bajom, azon kívül, hogy örökre Christopher marad nekem...
ER nem néztem ilyen behatóan, csak ha épp az ment a tévében, szóval ezt nem tudom.

Oy, örök hála!!!

mókus 2008.07.24. 22:24:07

nem akarok spoilerkedni, de szokjátok meg nelson-t

Kenda 2008.07.25. 12:19:39

Ki is az a Nelson?? Most baromira nem ugrik be :)

Semmi baj fajro, nem lehet mindig valaki a topon és innen köszi a hv-t!

fajro 2008.07.25. 14:41:29

Kenda, Nelson=Kevin=Christopher, és Mókusnak igaza van, csak nem akartam ellőni...:)

mókus 2008.07.25. 16:37:47

fajro, te is olvasod a people magazint? lol
süti beállítások módosítása