Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Doktor Addison 1x04 – Rögeszme

2008. július 03. 11:02 - fajro

Addison reggeli kávéjával átsétál kedves szomszédjához, aki élete első élő tévéfelvételére igyekszik, a nő meg azon problémázik, hogy senki nem válaszolt a meghívására. Ugyanis Addison bulit szervez, de valljuk be, vendégek nélkül bulit rendezni nehéz, és így a parti napján már ő is elkezdett aggódni, hogy egyedül sütögethet majd a kertjében. Addison aztán bedobja, hogy szívesen elkíséri Samet a felvételre, és ebben is maradnak. Addison még tart egy illemtani kiselőadást (bár Sam úgysem figyel), és már kezdődik is a felvétel. Sam öltönyben-nyakkendőben (jól áll neki ;) ) egy férfit faggat, és a könyvében leírt gyógyítási módszert taglalja, ami a végén egyfajta népünnepéllyé válik, Addison is határozottan ismételgeti, hogy ő egy erős, büszke, kopasz férfi, mire nem képes ez a Sam.

A reggeli csapatgyűlésen Addison újra felhozza az esti bulit, de mintha nem tolonganának a jelentkezők. Kivéve Dellt. Aki lelkes. Biztos tudja, hogy Naomi úgyis ott lesz. A gyűlés után Dell egy óriási falat szépítget, ami tele van kisbabák fényképeivel. Mint kiderül, ez Naomi csodafala, olyan gyerekek vannak itt, akik mesterséges megtermékenyítéssel születtek. Ebből kiderül, hogy Naomi jó orvos és soha nem adja fel. Csak ez eddig számunkra nem derült ki. Pete egy idős párral beszélget, vagyis inkább annak nő tagjával, mivel a férje vagy épp alszik vagy utálja Pete-et, más eset nem fordul elő. A nő valószínüleg nem most ismerte meg a dokit, mert eléggé mélyen vájkál a szerelmi életében. Cooper egy kábé tizennégy éves fiút vizsgál, akinek komoly szerelmi problémái vannak. Addison pedig Dell felségterületén vizsgálódik, egy aktát keres. A sajátját.

Cooper és Violet beszélgetnek, a téma az esti buli, amire valahogyan semelyiküknek nincs kedvük, de hirtelen világvége lesz: megjelenik Cami. Violet exének jelenlegi felesége. Violet szívesen elsüllyedne, és ezzel együtt szívesen meg is ölné a nőt, de Cooper azért visszatartja. Szívesen kiszedne pár infót Dellből, de ő Naomihoz irányítja, Cooper pedig lenyugtatja. Legalábbis egyelőre. Addison valami fontosra akadt az aktájában, de ezt legkevésbé Dellnek szeretné elmondani, Dell viszont kifejti, hogy ő mindent tud a női anatómiáról, sejthetjük, mennyire sikeres ezzel a szöveggel. Egy nő jön Samhez, aki egy az egyben Mezei Kinga, gyorsan meg is néztem, hátha, de nem. Szóval látta a tévében a dokit, és egyből jött is. A probléma, hogy terhes, de ez nem látszik rajta, mert nem hízik. A kórházból szökött el, mert ott nem hittek neki.

Addison újra az egekig magasztalja Samet, most épp Naomi előtt, aminek az egyetlen lehetséges magyarázata, hogy Sam reggel, bár kissé körülményesen, de azt mondta, ott lesz a bulin. Naomi meg elfelejtette, van ilyen. Sam és Pete konzultálnak, aztán mi a következő téma? Hát persze: a buli. Pete vonakodik, és nagyon tagadja, hogy tetszik neki Addison, amiből persze egyből mindenki levonja, amit le kell. Cooper a páciensével lelkizik, és elmondja, hogy szerelmes egy lányba. Ez eddig nekünk nem új, de most legalább ő is kimondja. Violet megígérteti Naomival, hogy nem árulja el, mi a baja Caminek, de ezzel nem könnyítette meg a saját dolgát.

Dell gyakorolt egy kicsit Addison betegén, és megállapította, hogy a lánynak összehúzódásai vannak, és Charlotte is megjelenik, mert persze ki másnak a kórházából szökött volna el a lány, mint Charlottéból. A lány, akit Rebeccának hívnak, pszichiátriai eset, ott is van már 18 éves kora óta, és megrögzött hazudozó. Addison azért még hisz neki, és harcol is érte. Pete betege, Sylvie a házasságán aggódik, vagyis úgy gondolja, hogy a leendő férje azért betegedett meg, mert nem akar vele összeházasodni. És persze folytatja a vájkálást Pete magánéletében, akinek valószínűleg nem sok kapcsolata volt, mióta meghalt a felesége. Pete egy szerelmi vallomást gyakorol a vécében, hol máshol. A vallomás után Violetet látjuk, hát nem furcsa? A kis üveg vizeletet vizsgálgat, jól tudjuk kiét és miért. Cooper jön és elmondaná az imént begyakorolt szöveget, de a helyzet nem alkalmas rá, mivel Violet nem tud mással foglalkozni, csak Camivel. Addison és Violet is elindulnak a barátság felé vezető úton, egy meglehetősen furcsa beszélgetéssel, amiből kiderül, hogy Addison steril, aminek nem örülünk. Plusz azt tanácsolja Violetnek, hogy kerülje ki Naomit és keresse meg maga az aktát, mert Naomi úgyse mondja el. Cooperhez visszajön a betege, csak egy bevert orral, mert megfogadta Cooper tanácsát és bevallotta Briannek, hogy szerelmes belé. Violet kikeresi Cami aktáját, leheveredik és mint egy jó regényt, elkezdi olvasni, persze Naomi kiszedi a kezéből. Sylvie és Pete sétálgatnak, Addison meg újra számonkéri a bulit, vagyis hogy Pete még nem válaszolt. Sylvie-nek pedig egyből feltűnik, hogy ebből még lesz valami.

Cooper betege, Michael eltűnt, ezt a szülők közlik a dokival, Cooper meg megy, és megkeresi. Rebeccáról kiderül, hogy napok óta nem eszik, az anyja is megjön Charlotte kíséretében, meg Naomi és Sam, Addison meg nem tud mit csinálni, vissza kell engednie a lányt a kórházba. Sam még kiharcol egy órát, House is az ilyen egy órák alatt szokott csodát tenni, talán nekik is menni fog. Cooper a görkori pályán beszél Briannel, aki elirányítja Michael-höz. A csapatban békítés folyik, Naomi elmondja, hogy Caminek fertőzése van a sok szextől, hát ilyen is létezik, majd mindannyian Addison felé fordulnak, és várják a csodát. Micheal épp leugrani készül, de Cooper bácsi odaér és leimádkozza a peremről. A csapat még mindig Rebecca esetén agyal, és Sam rá is jön, mi a baj. De még meg kell győzni Charlotte-ot, aki elég könnyen bele is megy a vizsgálatba, úgy látszik, ma jó napja van. Pete is rájön az idős pár problémájára, ott is túl sok a szex, ráadásul csak egy pozícióban, ami nem tesz jót a férfinak.

Violet beszél Camivel, és kiderül, annyira nincs háttérben Allannél, mint hitte. Rebeccáról pedig kiderül, hogy akármennyit ehet, valamiféle gyomorbetegség miatt a kaja felszívódik, és úgy tűnik, mintha nem evett volna semmit. Anya és lánya újra egymásra találnak, szánsájn heppinesz. A csapat a pihenőben borozgat, Addison meg kiborul, és újra előkerül a „tegyük magunkat hülyévé mindenki előtt, és akkor jó lesz” elmélet, és újra be is jön. A csapat persze megy a bulira végül, csak bemelegítettek előtte. Violet elmondja Coopernek a fejleményeket, aki már félig szerelmet vall, ez egyébként egy hamisíthatatlan Lorelei-Luke pillanat. Addison és Naomi beszélgetnek, amihez Sam és társul, és békében-barátságban véget ér ez a nap is.

Címkék: doktor addison
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenda 2008.07.07. 12:37:39

Köszi, kell egy kis pihi munka közben :)
Az előbb majdnem a soron következővel kezdtem, de valahogy nem volt ismerős :)

Ahh, a L-L páros verhetetlen :)

Lillycat 2008.07.08. 09:52:40

"Pete egy szerelmi vallomást gyakorol a vécében, hol máshol." --- nem Pete, hanem Cooper. De a hogyvolt szuper! :)
süti beállítások módosítása