Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szívek szállodája - 4x06-4x10

2008. június 24. 16:00 - candyperfumegirl

Az ’An Affair To Remember’ című epizód két fontosabb történetszállal foglalkozik, és az egyik olyan szinten sokkoló, hogy nem árt előre felkészülni, és valami kapaszkodót, illetve szíverősítőt keresni. A másikkal kezdem. Richard és Jason beindítják közös vállalkozásokat, amit Emily szerint muszáj egy puccos, orosz stílusú partival ünnepelni (vodka, légkondi a maximumon, éjfélkor párbaj, ilyesmi), be is indul az Emily Gilmore partiszervíz. És ha már Lorelai és Sookie nemrég indították be a kiszállító cégüket, akkor nem kérdés, kiket fog Emily megbízni.

Sookie megállás nélkül gyártja a brokkolipamacsokat milliós tételben (csak tudnám, minek), Lorelai pedig legszívesebben milliós tételben kapkodná be a nyugtatókat, valahányszor az anyjával kell beszélnie a parti részleteiről. Azt kérte Emilytől, hogy ne úgy tekintsen rájuk, mint a lánya és a barátnője vállalkozására, hanem mint egy ismeretlen cégre, akiket megbízott. Nem ez volt Lorelai Gilmore életének legbölcsebb döntése, ez hamar kiderül. Innentől kezdve az epizód jelentős része arról szól, hogy Emily mindenbe bele köt, amibe csak emberileg lehetséges, milyen színű cérnával varrták az abroszokat, vagy milyen hosszúak a gyertyák, de milliméterre pontosan kéri ám, ő ugyanis leméri. Vajon van annyi kávé a világon, amennyivel Lorelai képes lesz mindezt elviselni?

A másik szálon ennél sokkal megdöbbentőbb dolgok történnek: Kirknek randija van!!! A bátyjának az exéről van szó, de ki törődik ilyen apróságokkal? Ha egy sem kriminalisztikai, sem pszichiátriai múlttal nem rendelkező nőnemű lény önként hajlandó Kirkkel randizni, annak meg kell adni a módját. Először is Lorelai bevállalja, hogy felöltözteti, másodszor azt tanácsolja, hogy olyan helyre vigye a lányt, ahol jól érzi magát, egyértelmű tehát, hogy a következő állomás Luke kávézója. Persze nem olyan egyszerű a dolog, hogy ki kell dumálni Luke-ból az asztalfoglalást (mert ő ilyet soha nem csinál, az olyan konvencionális), a randit előre el kell próbálni, videóra rögzíteni az egészet, utána pedig visszanézni és kielemezni az esetleges hibákat. Luke és Lorelai néma döbbenettel figyelik, ahogy Kirk a próbarandin a kamerába beszél, mert olyan ez, mint egy autóbaleset: nem akarnád nézni, de közben képtelen vagy elfordítani a fejedet.

Ezek után nem is tudom, hogy meglepő-e vagy sem, hogy a randi egyszerűen tökéletesen alakul (végül is be volt gyakorolva minden mozdulat). Az asztal gyönyörű (Luke is kitett magáért), Kirk eleganciája megérdemel pár elégedett füttyentést, de ami a legfontosabb, hogy a lány (Lulu – mert érdemes lesz megjegyezni az ő nevét is), egyszerűen zabálja Kirk humorát és stílusát, sőt olyan merészségekre is vetemedik, hogy hozzáér. Ettől Kirk teljesen berezel, mert ő még olyan randin életében nem volt, amiről a partner ne szökött volna meg az első adandó alkalommal, és Lulu olyan jelzéseket küld felé, amiket ő egyszerűen képtelen értelmezni, úgyhogy most megkérdezi a közönséget, ami jelen esetben Luke. Luke angyali türelemmel megnyugtatja, hogy akármilyen ijesztő is, de ilyen egy randi, ahol minden flottul megy, és szokjon hozzá a gondolathoz, hogy ez a lány elég sokszor meg fogja még érinteni a közeljövőben. Ezek után Kirk némileg több önbizalommal tér vissza a még mindig jókedvű Luluhoz, Luke pedig elmond egy fohászt az emberiség jövője érdekében.

Ami a partiszervezős vonalat illeti, Lorelai és Emily már éppen eljutottak arra a pontra, hogy néhány néma szentségelés után megállapodtak mindenben, és a parti tökéletesen sínen van, amikor beállít Richard és Jason. Jason közli, hogy neki esze ágában nincs valami dögunalom sznobérián kínozni a leendő ügyfeleit, inkább elvinné őket kaszinózni, kocsmázni és kurvázni, és Emily legnagyobb rémületére ezt szó szerint gondolja. Ő egy igazi régimódi fárfias banzájjal akarja megnyerni magának az ügyfeleket, nem brokkolipamacsokkal, virágdíszekkel és 15 centis gyertyákkal, úgyhogy Atlantic City baby! Richard az ötletet nem tartja rossznak, Emily pedig jó feleség módjára hallgat, és hagyja, hogy a férje új üzlettársa elegáns mozdulattal hajítsa a kukába az ő gondosan előkészített partiját.

Ezek után vár még rá egy elég kellemetlen út, el kell mondani Lorelai-nak, hogy a semmiért szívatta agyon hosszú napokon keresztül. Emily kicsit dekoncentrált, ködösen fogalmazva vázolja a tényállást, de a sápadt arc és gyanúsan a távolba révedő tekintet pontosan elmondja Lorelai-nak, hogy Jason acélbetétes bakanccsal tiport anyja hófehér abroszos szofisztikált világába, márpedig az ilyesmi még Lorelai Gilmore-nál is tűrhetetlen dolog. Talán először a sorozat folyamán előjön belőle az anyját védelmező fenevad, és úgy, ahogy van, a seggén ’Juicy’ feliratos melegítőben beviharzik Jason irodájába, hogy leüvöltse a fejét, és gyerekkori gúnynevekkel inzultálja az alkalmazottai előtt. Kiderül, hogy Jasonnek annyira nincs is ellenére, ha a seggükön ’Juicy’ feliratot viselő nők kiosztják, ami pedig a gyerekkori csúfneveket illeti, neki is van bőven mivel visszavágnia. Az aréna vége az, hogy két „szemét” és három „érzéketlen” között Jason randira hívja Lorelai-t, aki nagy döbbenetében hirtelen azt se tudja, miért hülyézze le Jasont. A meghívás viszont lóg a levegőben, akármilyen furcsa körülmények között hangzott is el.

A ’The Festival Of Living Art’ című epizódban nagy eseményre készül a város: Stars Hollow rendezi meg az Élőképek Fesztiválját, ami abból áll, hogy hús-vér emberek jelenítenek meg műalkotásokat. A többi kisvárosi hülyeségükhöz képest ez meglepően értelmesen hangzik, van is lelkesedés, ami egyszerűen sokkolja a fesztivál szervezőnőjét. A kissé debella alkatú szervező hölgy a városi gyűlés alatt végig Roryt stírölte, amitől persze Lorelai csak úgy ontotta magából a leszbikus poénokat, majd kiderül, hogy a bámulás oka az volt, hogy Roryt kiszemelte az egyik élőképhez. Lorelai a Falusi Tánc című Renoir festmény táncoló lánykája akar lenni, de ez nehéz ügy, mert neki priusza van billenésből, ami egy ilyen jellegű eseményen kizáró ok, de majd Rory megzsarolja a szervezőket, semmi gond. A sztárszerep kétségkívül Kirké, ő ugyanis Jézus lesz az Utolsó Vacsorában, és innentől kezdve úgy is viselkedik. Apostolai követik mindenhova, kivéve persze Júdást, aki jobb, ha távol tartja magát tőle, saját biztonsága érdekében. Kirk kutatómunkát is végzett a szerephez, a Lorelai által javasolt szakirodalommal (=Biblia), de kicsit sokáig tartott, míg rájött, hogy a karaktere csak a könyv második részében tűnik fel. Ezek után viszont egy pillanatra sem esik ki a karakterből, páratlan látvány pl. ahogy JézusKirk lelkesítő beszédet tart a csapatnak, hogy ne hátráljanak meg a nehézségektől.

Nem csak a város készül nagy eseményre, hanem Sookie és Jackson is, ugyanis már csak napok kérdése, és jön a baba. Ez a két zseni ráadásul azt találta ki, hogy otthoni szülést akarnak (mert a kórházban összecserélik a gyerekeket), ezért van itt Jackson elviselhetetlen modorú bátyja (bár hogy neki milyen szerepet szántak ebben, az rejtély), és egy bába. A bábát Bruce-nak hívják (ez már önmagában poén), kecses, egy nehézsúlyú díjbirkózó kecsességével rendelkezik, és ha azt mondják, hogy kiképző tiszt volt, mielőtt a babaszakmába igazolt, én simán elhiszem. Ez a virágszál fogja kirángatni Sookie-ból a gyereket, Lorelai pedig kap egy csipogót, ami majd jelez, ha itt az idő.

Nincs könnyű helyzetben Lane és a banda sem, most már mindenképpen találniuk kell egy új gitárost Dave helyére, ha meg akarnak maradni. Az első jelentkezők hallatán Lane a világ legjobb ötletének tartaná saját fülei levágását, de egy nap belép az ajtón a két lábon járó rock istenség, Gil. Gil egyszerűen zseni, első halásra nyilvánvaló, hogy erre született, ráadásul kapásból be tud szállni és felvenni a ritmust az együttessel, úgy rázza hoszzú szőke haját, mint egy álom, már szinte látni lehet a színpad felé repülő női bugyikat. Mi lehet a hiba benne? Hát az, hogy van minimum 40. És? És ez Zack szerint kicsit sem menő, Brian láthatóan fél tőle, Lane viszont próbálná szokni a dolgot, mert ha a korát nem nézik, nyilvánvaló, hogy aranyat találtak, de Zack megvétózza a tagfelvételt. Francba.

Kezdődik a fesztivál, Taylor a teljes idegösszeomlás szélén, ugyanis meg kell mutatni a lúzer Woodbury-nek (akik lemondták a fesztivált), hogy Stars Hollow a legtökösebb kisváros a megyében. Minden rendben is megy, Rory kitűnő festménylány, minden szép és minden jó, csak az Utolsó Vacsorával vannak gondok. Jézus és Júdás összeverekedtek, és a feljegyzések szerint Leonardo nem készített „Jézus és Júdás a parókájukkal verik szét egymás fejét” című freskót, tehát itt gyorsan rendet kell tenni, különben botrány lesz. Csodával határos módon amikor felmegy a függöny, az Utolsó Vacsora már teljes pompájában tündököl, és egészen a függöny legördüléséig kibírja mindenki verekedés nélkül, fel lehet lélegezni. Vagyis csak lehetne, de hátra van még a Renoir festmény, a billenős Lorelai-jal. Mindenki némán fohászkodik, hogy mozdulatlan tudjon maradni, és képes rá, még akkor is, amikor az egész társaság füle hallatára megszólal Sookie babacsipogója, de Lorelai-nak egy arcizma sem rezdül. Megcsinálták, túl vannak rajta, a Gilmore lányok rohanhatnak Sookie-hoz, Lane pedig a fiúk nyavalygására ügyet sem vetve közli Gillel, hogy benne van a zenekarban, boldoggá téve ezzel az új gitárost, a feleségét és a két kisgyereküket is, let’s rock!

A ’Die, Jerk’ epizód címe bármilyen hihetetlen, de a kis angyali Roryra vonatkozik. Minden úgy kezdődik, hogy Rory és Paris a Yale Daily News-nál akarnak dolgozni, ehhez pedig töménytelen próbacikket kell írniuk a világ legunalmasabb témáiról. Rory egy balettkritikát kap feladatnak, szerencsétlenségére pont a világ legesetlenebb, legkatasztrofálisabb balettelőadását. Csak címszavakban: ólomlábak, fintorba torzult arcok, és fájdalmasan húsba vágó melltartópánt. Az előadásból mi, nézők egy másodpercet sem látunk, csak Rory és Lorelai arcát, de az mindent elmond. Ezek után Rory nem is fog kíméleteskedni a cikkében, sőt, azt a tanácsot kapta a Doyle-tól, a főszerkesztőtől, hogy legyen brutálisan őszinte, Rory így is tesz.

Lorelai-nak a baletten kívül végig kell néznie még egy sokkoló dolgot, ez pedig a kávézóban várja, Luke Nicole-ja személyében. Hogy is van ez? Hát úgy, hogy az Élőképek Fesztiválja alatt, miközben Luke istenáldotta tehetséggel bujkált a banzáj elől, benézett hozzá Nicole, és meggyőzte, hogy nem kéne elkapkodniuk a válást. Azt tanácsolta, hogy próbálják meg újra, lassan, kis lépésekkel, és nagyon úgy néz ki, hogy Luke nem hajította ki, mert most is itt ül a kávézóban, teljes lelki nyugalommal. Lorelai arcára kiül a totális rettenet, amint meglátja, és tőle rendkívül szokatlan módon képtelen összerakni két értelmes mondatot (azt is csak furcsán visító hangon), majd riadtan távozik is, amit Nicole egy elégedett mosollyal vesz tudomásul.

Rory kritikája közben megjelent az újságban, Doyle roppant elégedett vele (ez egyébként először fordul elő), viszont Rory-t a „dögölj meg szemét!” –felirat várja a szobája ajtaján, méghozzá bika nagy betűkkel, alkoholos filccel felírva. Paris rögtön haditanácsot tart, kiadja minden szobatársnak, hogy írják össze az ellenségeiket, és kínzással, zsarolással, megvesztegetéssel derítsék ki, ki felel a feliratért. Ő maga már megtette ezt, leszűkítve a megközelítőleg 260 ellenségét (csak ebben az épületben) 5-re, és mindegyiken rajta van az általa toborzott és képzett security csapat. Paris nem kispályás, viszont meg sem fordul a fejében, hogy a kedves üzenet nem neki, hanem tökéletes kis barátnőjének szólt, akiről az Értelmező Kéziszótár ’édi’ szócikkét fogalmazták. Rory viszont sejti, honnan fúj a szél, akkor pedig már biztos benne, amikor az étteremben letámadja egy nem túl kecses, de annál hangosabb és dühösebb lány. Igen, ő a ballerina, akinek a karrierjét most lehet, hogy tönkretette Rory a cikkével (ami többek között a ’víziló’ szót is tartalmazta), és őszintén reméli, hogy Rory felfordul, lehetőleg még tegnap. Hát igen, ezt is nevezhetjük egyetemi élettapasztalatnak.

Lorelai meg már napok óta a Luke-Nicole újraegyesítésen rágta magát, ami abban csúcsosodik ki, hogy beállít Luke-hoz és számon kéri, hogy miért nem avatta be. Luke egy ideig játssza az értetlent, és szerintem valahol élvezi, hogy Lorelai árnyékként követi, mialatt az asztalok közt cikázik a kávézóban, és megállíthatatlanul özönlenek belőle a kérdések, de végül csak leállítja egy „mi közöd hozzá?”-val. Valahol jogos, ezt el kell ismerni, de a jelenet a kávézóban összegyűlt embereknek egész biztos, hogy nagyon szórakoztató. Különösen úgy, hogy azzal záródik, hogy Lorelai mielőtt dühösen elviharzik, az ajtóból még visszaüvölti, hogy kiszúrta azt is, hogy új kávéscsészék vannak, de utálja őket, mert a régiek tökéletesek voltak, ezek meg tök hülyék. Na, most jól megmondta.

A ’Ted Koppel’s Big Night Out’ című részben sor kerül az év sporteseményére, a Yale-Harvard meccsre. Richard teljes izgalomban, de Rory sem menekül, sőt, akkor már Lorelai sem, és ez a sport iránt tökéletesen immunis Gilmore lányoknak komoly megpróbáltatás. Először is ez nem csak egy sima meccs, hanem egész napos esemény, és így a napot Emilyvel és Richarddal kell tölteni, tiszta szerencse, hogy a szülők hozták a vidám flaskát is. Emily és Richard tetőtől talpig Yale cuccba öltözve, és tökéletesen egyforma füligvigyorral érkezik, de a legütősebb kiegészítő kétségkívül Emily „Harvard go to HELL” –feliratú jelvénye.

Az egész napos banzáj során találkoznak pár érdekes emberrel, először is itt van Paris, aki csak azért ugrott be, hogy Rory készítsen róla egy „nyertünk” és egy „vesztettünk” fotót is, hogy majd a megfelelőt mellékelhesse az újságcikkéhez. Egyébként esze ágában nincs kivárni a meccset, ő Asher Flemming professzort űzi, akinek Richard mutatta be, és akivel készíteni fog egy mélyinterjút, ha ez lesz az utolsó cselekedete, akkor is. Másodszor érkezik Marty, Rory új Yale-es haverja. Martyval az évnyitó bulin találkoztak, egész pontosan utána, amikor Marty meztelenül aludt a folyosón világáról nem tudva. Ez persze nem olyan sztori, amit Rory ne osztana meg az anyjával., és végképp nem olyan, amit Lorelai egy ilyen napon, pár húzás után a vidám flaskából ne vágna Marty képébe. Marty e pillanatban nem bánná, ha megnyílna alatta a föld, de Richard büszkén kihúzza magát, és közli, hogy ez semmi, ő és a barátai az egyetem egész másodéve alatt meztelenek voltak, mert így tiltakoztak az egyenruha ellen. Az „Amit Lorelai Gilmore soha nem akart megtudni az apjáról” című műsorunk legfrissebb adását hallották.

Felbukkan Richard egyetemi szerelme is, Pennilynn, akitől Emily annak idején elszedte őt. Ez elég kellemetlen, és lesz még kellemetlenebb is, mert Lorelai-nak szokás szerint be nem áll a szája. Muszáj vele csevegnie, és a dolog addig fajul, hogy kiderül, Richard a mai napig tartja a kapcsolatot vele, évente egyszer együtt ebédelnek. Ez jobban felzaklatja Emilyt, mint eddig bármi más a házasságuk alatt, és megpecsételi a napot is, mert Emilynek sikerül még ezt is úgy csavarnia, hogy Lorelai hibája a dolog, és Lorelai otthagyja az egész bagázst. Az első, akit hív, Jason, Jason ugyanis egy ideje ostromolja, hogy vacsorázzanak együtt, és Lorelai most látja erre elérkezettnek az időt. Az, hogy Emily teljesen kiborulna, ha a lánya az utált Dugóval jönne össze, ebben a pillanatban kimondottan vonzó kilátás. Meg is ejtik az első randijukat, két sikertelen állomás (egy puccos étterem és egy útszéli taco büfé) után végül egy szupermarket parkolójában kötnek ki, ahol egészen jól sikerült vacsorát dobnak össze félkész kajákból. Ezt Lorelai el is újságolja Rorynak, aki a meccs után elég sokkoló látványban részesül: úgy néz ki, Paris minden meggyőző erejét bevetette a professzornál, mert éppen egymás máját kóstolgatják teljes hévvel egy sötét sarokban. Hoppá.

A ’The Nanny And The Professor’ epizód címében az első szór Michelre vonatkozik, ugyanis ő vigyáz Sookie és Jackson babájára, Davey-re. Michelnek van még mit tanulnia a babákról, először is a nevüket, mert Davey-t módszeresen Trumannek szólítja, másodszor azt, hogy ágy alá babákat begurítani rossz. Pánikolva hívja Lorelai-t, hogy ilyenkor mi a teendő, és végül is semmi baj nem történik, Trumant Davey-t sikeresen kiszedik az ágy alól, aki volt olyan drága, hogy az egész incidenst átaludta. Lorelai számára már csak egy dolog nem világos: mégis miért jelentkezett Michel önként a babaőrzésre? Hát azért, mert ismét felbukkant az életükben Tobin, a Szabadság Szálló egykori éjszakai recepciósa és Michel ősi riválisa, akit Michel mindennél jobban gyűlöl ezen a világon, és ő vigyázott eddig Trumanre Davey-re. Michel pedig ezt halálos veszélyként érzékelte, már a lelki szemei előtt látta, amint Tobin befúrja magát a helyére a Szitakötő Szállóban is, és negédesen affektálva cseveg a vendégekkel, közben meg Michel feldarabolt hulláját tárolja a pincében. Lorelai biztosítja róla, hogy ilyesmiről szó sincs, Michel jön velük a Szitakötő Szállóba, mert egyenesen imádják, és ez nem is fog megváltozni, ha soha az életben nem megy többet Davey közelébe.

Ami a professzort illeti, a dolog nem csak egyszeri smár volt, nagyon úgy néz ki, hogy Paris viszonyt kezdett vele, közben pedig a barátját sem dobta ki. Rorynak ez nagyon nem tetszik, de megpróbál tudomást sem venni róla, mert egyelőre még a sokkoló tényt sem sikerült feldolgoznia. Paris akármilyen direktben célozgat a dologra, akkor sem hajlandó beszélni vele róla, Lorelai-nak viszont elmondja. Közösen megegyeznek abban, hogy ha ki is derül a dolog, és Flemming professzort kirúgják az egyetemről, Párizs mindig megmarad neki. Lorelai kb. azóta várt, hogy elsüthesse ezt a poént, mióta Rory megismerkedett Parisszel.

Lorelai és Jason kapcsolata pedig szintet lép, Lorelai eltölti az első éjszakáját Jasonnel. Itt azért van pár érdekesség, Jason sem az az egyszerű eset. Először is van egy zseniálisan idomított kutyája, aki képes a nap 24 óráját mozdulatlanul tölteni, hacsak Jason nem szól neki, hogy „mozdulj egy kicsit jobbra”. Lorelai ezt még aranyosnak találja, azt már kevésbé, hogy szex után Jason megkéri, hogy másszon ki az ágyából és aludjon a vendégszobában. Lorelai még annyit sem tud kinyögni, hogy „te szemét”, amikor Jason már magyarázza, hogy szó sincs arról, hogy kidobná, csak ő annyira rigolyás, ráadásul rossz alvó, hogy nem szeretné kitenni Lorelai-t annak az életveszélynek, amit a vele egy ágyban való alvás hordoz, viszont vessen egy pillantást a vendégszobára. A vendégszoba bármelyik mini luxushotel lakosztályának beillene, kis könyvtár, DVD-gyűjtemény, luxus fürdő, és legnagyobb plazmatévé, amit ember valaha látott. Lorelai végül hagyja magát meggyőzni, befekszik a plazmatévével felszerelt vendégágyba, és megállapítja, hogy talán nem is olyan rossz dolog, ha az embernek kissé különc pasija van.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oy 2008.06.24. 21:30:11

LORELAI: You're my almost-mommy...I'm so glad to finally meet you. Let me ask you something - would you have let me get a pony?

a legnagyobb.... no meg a vidám flaska:-D

candyperfumegirl 2008.06.24. 21:52:45

Lorelai ott már nagyon formában volt. :)

evicska 2008.06.25. 09:36:08

Szerintem Lorelai-tól nagyon szemét dolog volt, hogy anyja kifejezett kérése ellenére ostobán jópofizott Pennilynn-el. Ezzel egy teljes katasztrófát indított el és igenis most kifejezetten az ő hibája, hogy ezután rosszra fordulnak a dolgok. Legtöbbször imádnivaló, ahogy kelepel, de néha nem tudja, hogy hol a határ és buta tyúk módjára viselkedik. Ezt Luke is a fejéhez vágta már párszor - és még fogja is...

candyperfumegirl 2008.06.25. 11:10:36

Igazából Pennilynn hozta fel, hogy "hallom, szállodát nyit" (megjegyzem, szerintem nem véletlenül). Ha ez a mondat nem hangzik el, semmi baj nem lett volna Lorelai kelepeléséből.

evicska 2008.06.25. 11:30:56

Ez is igaz, de azért nem kellett volna olyan otrombaságot mondania, h majdnem ő lett az anyja. Hogy érezte volna ő magát, ha mondjuk Rory ilyesmit mond Sherry-nek?!

Tili 2008.06.25. 15:02:12

Imadom a sorozatot, amig az M1-en ment ez javitotta a vasarnap delutani hangulatomat:) Egyetlen egy dolog zavar csak, az hogy Rory nem tud egyenesen allni! olyan gorbe a hata mint egy oreg neninek. Annyira szep lany, talan ezert is zavar nagyon - lsd. 11. kep. Megmondhatna neki az ugynoke, hogy huzza ki magat:)))

Savafan 2008.07.23. 13:07:23

OFF! visszajőve a szabadságról újra van mit olvasnom!! már hiányzott de nem nagyon voltam net közelben.

ON!
amikor megláttam kedvenc énekesemet a sorozatban lefostam a bokámat a gyönyörtől. az egyik kedvenc sorozatomban a kedvenc énekesem szerepel!!! anno amikor az elöször ment akkor nem olvastam utána, hogy ilyen szereplésbe is beugrott Sebastian Bach (aki nem tudná kiröl van szó), de zseniális ebben a karakterben. és nem is kell nagyon eröltetnie magát mert alapból ilyen. nagyon jó őt látni pár részenként!! igazi rockisten!!!

más. a focimeccses napon nekem az a rész tetszett nagyon amikor meglátogatják a kitömött kutyát:)) amit ott kap az a kutya meg az új, lorelaitól az nem semmi:))

jason vendégszobája pedig így tökéletes számomra, hogy nincs benne jason:)) az alsó kép perfect!!:)

Mesmes 2008.09.09. 22:14:24

A szupermarkates rész, mikor nekiállnak bevásárolni, nagyon vicces volt:D
süti beállítások módosítása