Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x10 - Balettre fel!

2008. június 23. 08:34 - zaphodbb

Jeremyvel és Sofiával kezdünk, az ágyban enyelegnek Jeremy csórólakán. Sofia szeretné, ha már végre lefestené Jeremy, már két hete ígérgeti. Jeremy az ihletre vár, de beígéri másnapra a festést. Patrick és a felesége is épp egymáson henteregnek, Patrick megígéri, hogy nincs több hazugság, nincs több Carmelita, ám a következő másodpercben nem más telefonál neki, mint Carmelita természetesen. Úgy érzi valaki követi, segítséget kér, Patrick már szalad is. Lisa és Nick otthon az ágyban, Lisának gondjai akadtak a Jeremy projecttel, a festő, aki Jeremy helyett festene, vissza akar lépni. Nicknek csörög a telefonja, Elder az, aki az irodájába invitálja egy kínos üggyel kapcsolatban. Eldernél persze ott van Karen is. Ma este van a Diótörő este a Darlingok családi hagyománya, de Elder ma este valaki fontosat akar Karennek bemutatni, úgyhogy Karen belemegy, hogy kihagyja a Diótörőt.

Brian a templomban tesz-vesz, Tripp érkezik hozzá, biztosítja róla, hogy nem hazudni jött, hogy a fiának tekinti, de örömmel néz a kapcsolatuk elébe, nem kell gyűlölniük egymást. Brian elrohan egy megbeszélésre a feletteséhez, aki Brian független szellemére hivatkozva felfüggeszti, persze a lényeg, hogy Brian junior anyjával lefeküdt. Hat hónapra felfüggesztik és egy szex függőknek való tanácsadáson kell részt vennie. Nick Eldernél, első körben biztosítja Nicket róla, hogy semmi személyes bosszú nem vezérli, aztán rátér a lényegre, azt szeretné, hogy Nick szerezze meg neki a Darling vállalatok nyereség- és veszteségkimutatásait 5 évre visszamenőleg illetve az összes tulajdonuk listáját. Nick ellenáll, árulásnak érzi a dolgot, Elder szerint ez csak egyesítés. Elder előhozza a Karen témát is, amit Nick fapofával fogad, szerinte csak azért csinálja ezt Elder, hogy elszakítsa Karent az apjától.

A Darling házban együtt reggelizik Tripp, Tish, Karen és Juliet, Karen bejelenti, hogy nem lesz ott a Diótörőn. Tish lefagy az infótól, de Tripp könnyedén veszi. Juliet magyaráz valami elmeroggyantságot, amit Karen Seychelle-szigeteki nászútján hallott, hogy Karen miért nem akar valójában részt venni a Diótörőn. Brian lép be azzal a kérdéssel, hogy róla beszélnek-e, de rögtön hozzá is teszi, hogy persze hogy nem róla beszélnek, hiszen ő nem is családtag, ami nem az ő hibája, mutat Tishre széles gesztussal. Tish kezd vörösödni. Juliethez valami fickó érkezik, akit a Seychelle-szigeteken ismert meg és hazaszállíttatott első osztályon magának. Brian és Tish beszélgetnek, Brian ki van akadva, hogy széthullik az élete, már abban sem biztos, hogy pap akar lenni. Igazából sosem volt mély hite. Tish Tripphez küldi, beszéljen vele, ő jobban ért az ilyen krízis helyzetekhez. Mindeközben Brian lábát törölgeti, épp lábfürdőt vett, nem rossz kép.

Lisa és Jeremy találkoznak a galériánál, várják a festőhavert, közben a művészetről beszélgetnek egy gigantikus mosogatószivacs láttán, amit épp 150ezer dollárért adott el a galéria. Jeremy ebben nem lát művészetet, csak egy szivacsot lát. Ebben egyetértünk vele. Váltunk Julietre és a fickójára, Juliet marasztalná, de annak vissza kell mennie két hét múlva. Nick Trippnél, előadja neki, mit kért tőle Elder. Tripp belemegy, hogy átadja a kért dokukat Eldernek, az ő szavaival élve, minden az ő tervei szerint alakul. Aztán mikor Nick kimegy, telefonál valakinek, hogy tudja meg mire készül Elder. Nick irodájában Karen, elvitte neki a jelentéseket, Nick rákérdez Elderre, Karen megígérteti vele, hogy nem mondja el Trippnek. Patrick Carmelitánál, a nő ki van borulva, előző este valaki járt a lakásában és elmozdított ezt-azt. Patrick megígéri, hogy küld majd az ablaka alá valakit, aki vigyáz rá.

Brian elmegy Tripphez, neki is előadja, hogy nem biztos már magában és abban, hogy pap akar lenni. Tripp elmeséli neki, hogy mindig mennyire büszke volt rá hogy szellemi ember nem pedig csak a pénzzel és a Darling birodalom fenntartásával foglalkozik mint ő. A galériában Jeremy és Lisa, a festő nem jön el. Jeremy rájön a megoldásra, hogy Lisa nem sokban különbözik Sofiától, mármint arányaiban, úgyhogy őt fogja lerajzolni, Lisa fog neki modellt állni. Lisa nem rajong az ötletért, amire Jeremy előhúz egy dzsangát, csak hogy ihletet kapjanak. Karen érkezik Elderhez a vacsorára, ott ül vele a ghánai hercegnő, aki Elder ex felesége, őt akarta bemutatni Karennek. Karen hirtelen felhajt egy pohár bort. A hercegnő elmeséli, hogy hogyan ismerkedett meg Elderrel, szerinte még most is együtt vannak. Karen nem ért semmit. Aztán a hercegnő jóváhagyja a kapcsolatukat, amitől Karen szemei végleg kiguvadnak.

Clark Carmelita lakásán, bekamerázza az egyik növényt és visszavonul az autójába az ablak alá figyelni. Jeremy és Lisa már túl vannak a dzsangán, a kép rettenetes lettde ezzel most egyikük sem foglalkozik. Lisa továbbra is arra buzdítja, hogy mondja el Sofiának az igazságot. Aztán elbőgi magát, mert úgy érzi elveszíti a férjét a Darlingok miatt. Jeremy csak néz, nem tud mit mondani a kiborulásra, csak annyit, hogy ha Lisa az ő felesége lenne, akkor ő papucsférj lenne, közben Lisa ölébe ül, majd megcsókolja. Lisa köpni-nyelni sem tud.

Carmelita otthon, mozgolódást hall a lakásban, azt hiszi Clark az, de van egy sejtésem, hogy nem ő matat. Nick érkezik a Diótörőre Kikivel, aki annyira el van bűvölve, hogy be akar házasodni a családba. Juliet is helyet foglal az új szerzeményével, sőt Karen is befut, zaklatott, de nem alkar beszélni a vacsoráról. Lisa reggel a galériában, a főnökkel érkezik a szivacs új tulajdonosa, ám egy perc múlva kifordul az ajtón, mert a szivacs magába szívta a mariska szagát előző este és ez a volt férjére emlékezteti. A főnök mi mást tehetne, kirúgja Lisát, amiért elrontott egy 150ezer dolláros üzletet.

Patrick és Ellen reggeliznek, Patrick úgy tesz, mintha csak Ellen lenne neki fontos és újra akarná vele kezdeni a kapcsolatot. Clark hívja Carmelita lakásából, ami tök üres, Carmelita eltűnt. Patrick odarohan, Clark szerint a fürdőszobában törtek be és onnan rabolták el Carmelitát. Patrick össze van zuhanva. Brian Tripp irodájában, nem reverenda van rajta, hanem öltöny. Elhatározta magát, nem akar pap lenni többé, Trippel akar dolgozni. Brian isteni sugallatként állítja be a döntését, Tripp pedig boldog, hogy üdvözölheti a fiát a vállalatnál.

Ncik Eldernél, Karen miatt jött, leüvölti Elder haját, hogy szálljon le Karenről. Elder gond nélkül lemond Karenről, Nick pedig átnyújtja a jelentéseket. Jeremy és Sofia a csórólakban, Jeremy nem bírja magában tartani tovább, előáll az igazsággal, hogy ő egy Darling. Sofia berág rá, hogy hazudott neki ennyi időn keresztül és faképnél hagyja. Juliet a Darling házban a fiújával, aki itt akar maradni Juliettel, nem megy vissza a Seychelle-szigetekre. Juliet ugrál örömében és rögtön el akarja vinni vásárolni, de a fickó megállítja, hogy őt ne kezelje ölebként, ne halmozza el ajándékokkal, ő csak Juliet miatt van itt. Juliet ettől annyira meghatódik, hogy valakinek nem a pénze kell, hogy már csak egy ajándékot akar neki adni, a szüzességét.

Lisa érkezik haza Nickhez, elmondja, hogy kirúgták. Lisa elmeséli, hogy Jeremyvel a szivacs mellett füveztek. Nicknek a szeme se rebben, Lisa viszont elkezd bőgni. Nick a munkanélküliség gondolatától oda jut, hogy csináljanak még egy gyereket, amit Lisa örömkönnyekkel fogad. Karen Tripp irodájában, Tripp tud róla és Elderről. Tripp csak arra kéri, hogy érzelmileg ne kavarodjon bele Elderbe. Merthogy ebben mindketten egyetértettek az elején, hogy a szerelem nem a terv része. Mivanmivanmivan??? Hoppácska, Tripp tervel itt ki mindent? Remélem mihamarabb jön a második évad, mert most nem sokat értek. Amint érkezik a következő évad, a hogyvolttal is jövünk róla, köszi a figyelmet.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.06.23. 10:23:47

Várom én is a második évadot, ez a vége kicsit gyenge lett.. Brian is kevésbé volt hisztis.. Az a kamerakép Clarkról, na az Nagyon Nagy ! :-)

kovacsferenc123123 2008.06.23. 11:13:06

én hatalmasat csalódtam ebben a sorozatban...
minden résszel kb csökken a minősége. gagyi az egész.

Nikolka 2008.06.23. 18:27:48

Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Jó befejezés volt, jó sok Brian volt, érdekeseket mondott! A Karen-Elder-Tripp téma ütött. Sofiát viszont nem értem, naná, hogy Jeremy hazudott, különben mindenki a 35 milliárdjáért szeretné, aztán sose tudná meg, ki az, aki nem :)
Jó lett volna egy kép a nem reverendás Brian-ről....
Amerikai site-okon olvasom, hogy USA-ban ősszel kezdik vetíteni a 2. évadot, ami 22 részes lesz, gondolom, az RTL-en jövőre marad :((

mókus 2008.06.23. 23:38:43

nekem sem tetszett a vége, mert ütősebbre számítottam

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.06.24. 23:28:28

Nem baj, majd jön a második, és akkor jó lesz...
A vége nem fogott meg annyira, de én mint Tripp-fan végülis elégedett lehetek :)

Köszi a hogyvoltot!

coco 2010.06.01. 11:43:58

hello!
tudja vki honnan tölthető le a sorozat?szinkronosan vagy felirattal?
köszi előre is:)

ide várom az esetleges tippeket:
anne88@citromail.hu
süti beállítások módosítása