Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Narancsvidék 1x10 – A tökéletes pár

2008. június 20. 15:02 - EasyFriend

Marissa és Ryan csókolóznak a vendégházban. Sajnos Marissa kimenője már a végéhez közeledik, és nem a szomszédba kell hazamennie. Megbeszélnek egy hétvégi randit, és a hosszúra nyúlt búcsúpuszinak az vet véget, hogy egy rövid kopogás után belép Kirsten. Mindenki zavarban, Marissa lelép, Kirsten pedig megjegyzi: Sethtel ilyen nem volt!


Másnap reggel a konyhában Sandy rosszallóan csóválja a fejét Kirstennek. Rájuk törtél? Amatőr! Kirsten úgy gondolja, Sandynek beszélnie kéne Ryannel arról, mik is az elvárások a házban folytatott szexszel kapcsolatban. De Sandyt, férfi lévén, jobban izgatja ennél, hogy rá nézve mik a kilátások a házban folytatott szex terén. Kirstennel mindkettőjüknek túl sok túlórát okoz a per, de majd talán most! Meg is beszélnek egy szexet este 10-re, és a gondolatra úgy összecsókolóznak, hogy meg se hallják, mikor Ryan belép. Ennyit a házban folytatott szex megvitatásáról... Sandy el is menekül, mielőtt kényes beszélgetésbe kellene bonyolódnia, Kirsten se mond semmit, Seth pedig két körrel lemaradva próbál tudakozódni, hogy miről is van szó, de hiába.

Az iskolapalotában Ryanből tőmondatok formájában sikerül kihúznia Sethnek, hogy mi is történt. És hogy Marissával még nem volt semmi komoly szex, de más lányokkal korábban már nagyon is. Mégis hánnyal? Ryan erre fejszámolásba kezd, ez már sok Sethnek. A lányok is megvitatják ugyanazt, Marissa nem akar rohanni, még csak most lesz az első igazi randijuk. Summer nem hisz abban, hogy a csóró Ryan normális randit tudna biztosítani egy OC csajszinak. Seth még mindig a hallottakat emészti: "Mikor elvesztetted a szüzességedet, én Super Mariót játszottam!" "De hát még mindig azt játszol!" – nyugtatja meg Ryan. Jönnek a csajok, Seth meg annyira zavarban van a témától, hogy elkezd hülyeségeket beszélni arról, hogy Ryan mennyire készül a randira és már mindent megszervezett. A lányok fellelkesülnek, Ryan tekintetével ölni lehetne.


Rachel erősködik Sandynél, hogy készüljenek a másnapi tárgyalásra, nem akarja hazaengedni az asszonyhoz. Muhaha, egy ágyban az ellenséggel, még mit nem. Így Sandy máris lemondja az esti randit, illetve másnapra, a tárgyalás utánra teszi át – kérdés persze, kinek mennyi kedve lesz hozzá akkor, egy ügyvéd ilyenre nem gondol?! Kirsten így megy Calebhez, ezáltal ők is készülhetnek este a másnapi tárgyalásra. Julie Cooperbe ütközik a vén kópé irodájában: Caleb kölcsönadta a jachtját a következő jótékonysági rendezvény megtartásához, ezzel Kirsten megfogalmazása szerint "hivatalosan is a Julie Cooper visszatérését támogató kampány főszponzora lett". Dörzsölhetjük a kezünket, az utóbbi epizódokból úgyis hiányoztak már a balhés protokollesemények.


Anna, Seth és Ryan hármasban ötletelnek, hogy mi is legyen a beígért álomrandi programja. Seth megkérdezte Summert (csak nekünk tűnik fel, hogy a név hallatán megrándul Anna arca?), de nem tudott meg semmit. De: "Summer hobbija a vásárlás és a napozás. Talán ezzel tudsz kezdeni valamit, hiszen barátnők!" Mire Anna: "És én még azt hittem, hogy Summer felszínes!" Ryan józanul az anyagi aspektusokra is figyelmeztet. Kérdik, hogy akkor hogyan randizott anno azzal a tömérdek lánnyal. De azokkal a lányokkal "csak együtt lógott", ha értjük a különbséget. Ryan megköszöni Seth "segítségét", és lelép. Seth még próbálna agyalni, de Anna elmondja neki, hogy tele van a hócipője azzal, hogy mindig Summer a téma, és ő is otthagyja. Seth teljesen értetlen.

Marissa jókedvűen ér haza, biztosan a beígért randi miatt, de aztán gyorsan elillan az arcáról a mosoly, mikor Julie-t látja meg a "nappalijukban". Azért jött, hogy a gyermekkórház javára tartandó jótékonysági hepajra (ami ugye Caleb hajóján lesz) meghívja a családot is. Marissa először hevesen ellenkezik, de aztán Julie bedobja a Csizmáskandúr-tekintetét, amivel korábban már láthatólag megfőzte Jimmyt is, és bocsánatot kér Marissától a kórházban elkövetett csúnyaságokért. Így már Marissa is megenyhül kicsit.


Este. Ryanhez a vendégházba most Marissa kopog be. Sajnos el kell halasztaniuk az álomrandit, mert Caleb hajójára kell menni partizni. Ryan próbál olyan arcot vágni, mint akiben egy világ omlott össze. Marissa elmeséli Julie bocsánatkérését, Ryannek gyanús ez a hirtelen kedvesség, a lány meg azon álmodozik, hogy a szülei újra összejönnek, Jimmy kap munkát, és minden újra a régi lesz. Na persze, és együtt élnek a mézeskalács házikóban, amíg meg nem halnak, mi? Ryant a fiújának nevezi, aki ezen zavarba jön, mert még sosem volt hivatalosan ebben a pozícióban. De hát voltak már barátnőid, nem? Ó, igen, azazhogy izé, azok nem olyan barátnők voltak, naszóval... Ne feszegessük, szerintem.

Seth azon parázik, vajon tényleg túl sokat beszél-e Summerről, ahogy Anna is mondja. Ryantől kér véleményt, mire ő: "Hazudhatok?" Sajnos az ezen való aggódás is azzal jár, hogy továbbra is róla beszél, ideje már kitörni ebből az ördögi körből. Sandy és Kirsten sajnálkozik az elmaradt szex miatt, na majd a tárgyalás után! Na persze. Ryan megint a csók közepén érkezik, 2:1.

Iskola, Seth azon agyal, hogy kivel menjen a jótékonysági eseményre, Summer nem menne el vele, de basszus, már megint róla beszél, cipzár. Ryan rámutat, hogy Annát is elhívhatná. Így is cselekszik, és megígéri a lánynak, hogy nem beszél neki többet Summerről. A barátságukra esküszik. Ez a szó facsar egyet Anna lelkén, de azért ez is jobb a semminél, örömmel igent mond.

A tárgyalás (még nem bírósági, csak amolyan egyeztető beszélgetés) kis piszkálódással indul. Majd Caleb azt kéri, ne cicózzanak, adjanak egy ajánlatot a lápvidékre, amire ő építkezni akar. A Sandy által leírt számon besértődik és menni készülne, de aztán inkább sértegeti Sandyt, amiért Rachel viszi a szót, amiért éjszakába nyúlóan dolgozik, hogy aztán egy ilyen vacak ajánlattal álljon elő, és persze amiért Kirsten illetve az ő pénzéből él. Erre már Sandy is kinyitja a száját, ő is beszól kettőt Calebnek és keménykedik egy kicsit, hogy beidézteti a bíróságra. Végül Sandy és Rachel hagyja el előbb a termet. Valamiért az az érzésem, hogy ma este sem lesz szex a Cohen házban. A végén Caleb, ez a cukipofa még odasúgja Kirsten fülébe: "fájó pontra tapintottam!"


Ryan kezdi felfogni OC törvényszerűségeit, ugyanis azon aggódik, hogy ha egy fontos társasági eseményen vesz részt, amit egy jachton tartanak, akkor előbb-utóbb verekedés fog kezdődni, aminek ő lesz a gyújtópontja. Mindez a Cooper-házban zajlik, ahol Marissa ruhát keres magának a partira. Belép Julie, és próbál kedves lenni Ryannel, ez már végképp ijesztő, mi fog itt történni? Julie nosztalgiázik egy kicsit Marissával a régi bevásárlásokról ("Láttuk Catherine Zeta-Jonest!"), aztán kiküldi a lányát valamilyen ürüggyel. Most jön a véres leszámolás, valamilyen jó kis Kill Bill-es jelenetet vizionálunk. De mégsem, Julie Ryantől is bocsánatot kér. Ryan nagyon beszólna valami durvát, látjuk a vívódását, de aztán elfogadja a békejobbot és eltűri, hogy Julie megölelje. Hát ezt én is elviselném, hö-hö! Marissa erre a látványra jön vissza, ami csak még jobban feszélyezi Ryant.

Seth Annával az iskolában bosszankodik, amiért nem került be a verse az újságba (nahát), Summerbe ütköznek, aki korrepetálást kér a balsikerű poétától. Sajna nem fog menni, megyek erre a jótékonysági izére Annával. Summer lefagy egy pillanatra, de aztán elkapja az első szembejövő srácot, aki a Chip névre hallgat (ez már önmagában vicces lesz), és bejelenti, hogy ő meg vele megy a bálra, le is lépnek, kéz a kézben. Hát nem nagy stressz neki partnert találni, azt eddig is sejthettük. Seth kiakad, hogy pont ezzel a fafej Chippel kezd Summer, de aztán Anna arcát látva hozzáteszi: "Nem érdekel!"

Az estéről a Cohen-házban előre sejtettük, hogy nem lesz egy népünnepély, de még a vártnál is rosszabb a helyzet. Miért apucinak árulkodsz, miért nem velem beszéled meg? Mert te sosem vagy itthon. Akkor miért nem mindjárt Jimmyhez mész? Na erre Kirsten otthagyja Sandyt, ez csúnya szúrás volt. Sandy Ryannel oldja kicsit a feszültséget, együtt keseregnek a problémás szülőkön, Caleben illetve Julie Cooperen. Aztán Ryan kiviszi a szemetet, és olyat lát, aminél kevesebbért is öltek már embert: a két imént emlegetett szülő a szomszéd ház kapujában csókolózik, és nem csak egy futó szájrapuszira kell itt gondolni! Majd Caleb hanyagul odaveti a sofőrének: "Reggel jöjjön!", és bemegy, Julie pedig felpillant és észreveszi Ryant! Julie pillantása egy egész történetet elmond, Ryan pedig még mindig levegőhöz próbál jutni.


Másnap van a bál napja, Marissa érkezik Ryanhez, és kitűnően demonstrálja, hogy egy iszonyat ronda ruha is nézhet ki jól, ha a megfelelő testre húzzák. Ezt a testet amúgy majd szétveti a boldogság, ma talán minden egyenesbe jön. Ryan most már tudja, amit eddig csak érzett-sejtett, de nem ő akar az az ember lenni, aki megmondja Marissának, hogy nincs Mikulás.

Seth ajtót nyit Annának, jólfésült, bókol, már-már James Bondot közelíti. Anna most van először Cohenék kis vityillójában, ő is jól nézne ki, ha nem lógna egy-egy tekegolyó a füléből. Ezek ma még egy hirtelen fejmozdulat után végeznek valakivel, attól tartok.


Kirsten is érkezik, de hol van Sandy? Kirsten keserű válasza: "Őt kérdezd!" Nos, ha nem is kérdezzük, megtudjuk: az irodában, a többiekhez képest szégyenletesen alulöltözve, Rachellel, aki kínai kaját eszik dobozból. Az vesse rá az első követ, aki szívesebben bájologna OC krémjével Caleb jachtján. Rachel tornagyakorlatokat végez, hogy megmutassa, amije van, mondhatni ő is lezserül öltözködött (vagy nagyon is céltudatosan). Kajával kínálja Sandyt, aki nem tud ellenállni a gombócoknak. OC szerény jachtkikötőjében már gyűlik a jónép. Cooperék széles mosollyal pacsiznak össze minden érkező vendéggel, csak Marissa kishúga, Caitlin bizalmatlan valamiért Ryannel. Julie ijesztő mosollyal védelmezi Ryant: "Caitlin bizalmatlan az emberekkel, de Ryan nagyon megbízható!"


Anna a buli első percében kiveszi a füléből a tekegolyókat, azt hiszem, ez emberbarátibb gesztus, mint az összes adomány együttvéve, amit ma itt begyűjtenek. Ráadásul jól összehaverkodik Calebbel, ritka kincs ez a csaj, akárki láthassa. Summer is megjelenik Chip oldalán, de azonnal kiderül, hogy Chip olyan reménytelenül egyszerű, hogy az még Summernek is feltűnik. Vágyakozó pillantásokat vet Sethre.

A bárnál Julie egyedül találja Ryant, és megköszöni neki, hogy nem árulta el. De Ryan pipa, és beolvas Julie-nak, amiért hamis illúziókba ringatja Marissát. Julie szerint ez nem Ryan dolga. Seth és Anna jól elvan, ami bosszantja a kicsit odébbról leskelődő Summert. Marissa jön, akinek jól ki is nyavalyogja magát. Ő cserébe megmondja a nyilvánvalót: Summer féltékeny, mert ő is kedveli Sethet. "De nem is! Én nem kedvelem őt. Nem kedvelhetem. Mert ő Seth Cohen."


Marissa továbbmegy és legszívesebben kis rózsaszín szappanbuborékokat ontana magából, annyira boldog, hogy minden ilyen szuperül alakul, és a családja újra összejön, talán nemsokára hazaköltözhet és ismét Ryan szomszédja lehetne. Ryan azonban fancsali képpel kipukkasztja a kis buborékokat, elég durván, ráadásul nem mondja meg, hogy miért. Marissának ebből az jön le, hogy Ryan egy megkeseredett arc, aki nem tud vele együtt örülni. Erre aztán barátunk már kénytelen kinyögni, honnan veszi, hogy Marissa álmai nem valósulhatnak meg.

Sandy irodájában Rachel, miután újabb tornagyakorlatok segítségével újabb testrészeket mutatott meg magából, és ezzel sem váltott ki semmi hatást Sandyből, egészpályás letámadást indít, és majdnem megcsókolja a mi tisztes családapánkat. Sandynek csak egy fél millimétert kéne mozdulnia, hogy megtörténjen, de ő inkább ezt mondja: "Ha nem sietek, nélkülem fut ki a hajó." Bravó, ez az ember rendíthetetlen, mint egy kőszikla.


Anna és Seth a hajókorlátnál állva cikizik egymásnak a társaság legröhejesebb tagjait. Remekül szórakoznak, amit Anna úgy mutat ki, hogy majdnem megcsókolja Sethet, de ő elvágja a mozdulatot és elmegy üdítőért. Summer követi őt a bárba, mert már amúgy is az agyára megy a síkhülye Chip műbölcsész dumája. Marissa is oda tart, mert az anyja itt köszöni meg az egybegyűlteknek az adományokat, tehát a legjobb alkalom itt és most nyílik arra, hogy balhét csapjon Caleb miatt. Ryan próbálja meggyőzni, hogy inkább menjenek el, de Marissa annál sokkal dühösebb. Közben Summer elkapja Sethet, és egy nagy csókkal támadja. A csók után kétségbeesetten suttogja: "Ez nem lehet igaz. Kedvelem Seth Cohent!" Majd a szokás kedvéért életveszélyesen megfenyegeti Sethet, és eltávozik. Seth meg csak kapkodja a fejét, nem tudja követni ezt a forgószelet.


Julie ezalatt meglátja Marissát és a színpadra invitálja, Ryant szemmel láthatólag balsejtelmek gyötrik. Marissa kimegy, hogy bejelentse, ki nyeri az adományozók tomboláján a romantikus hétvégét. De Marissa inkább kihirdeti, hogy Julie-nak és Calebnek viszonya van. Jimmy és Kirsten is beszédes arcot vág. Jimmy jól fogja fel a helyzetet, annyit mond csak Julie-nak: "Végeztem veled. Te most már Caleb gondja vagy." Caitlin pedig közben beolvassa, hogy a romantikus hétvége nyertese Kirsten és Sandy Cohen. A sors fintora, Kirstenen látszik, hogy jobban örülne, ha Sandyt is megnyerné a hétvége mellé.


Julie letolja Marissát, hogy minek csinált jelenetet. Mert hazudtál, azért. Nem volt nagy hazugság, a boldogság, a család, a jó élet meg az összeköltözés rész stimmelt, csak nem apáddal, hanem Calebbel gondoltam! Marissa elküldi a sunyiba.

Anna elmeséli Sethnek a botrányt, és nem érti, hogy sikerült Sethnek lemaradnia róla. De ebből Seth még valahogy kidumálja magát. Kirstennek ez a balhé volt az utolsó csepp a pohárban az apjával kapcsolatban: ezentúl az üzleti ügyeken kívül nem akar vele beszélni. Otthagyja a bulit, pont, amikor megérkezik az állhatatos Sandy – utóbbinak alighanem ez volt élete legrövidebb partija.

Ryan hazakísérné Marissát, aki azt mondja, most már készen áll az első randira. "De azon már túl vagyunk." Otthon Sandy csámcsog még egy kicsit a botrányon, aztán Kirstennel végre belekezdhetnek abba, amiről eddig folyton csak beszéltek. A vendégházban is hasonló mederben folynak az események Ryan és Marissa között, Ryan ráveszi Marissát, hogy aludjon ott. Összebújással zárunk tehát, és most senki nem nyit rá senkire.

Címkék: narancsvidék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása