Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x08 - Egy kis kiruccanás

2008. június 09. 11:03 - zaphodbb

Nick otthon reggel, Lisa a nappali kifestését osztja ki neki feladatul, két napja van rá, hogy hálaadásig elkészüljön vele. Addig még dolgozik Nick, aztán 5 nap szabadság. Tripp az irodájában Nickkel, Elder még nem kezdett semmit a Darling Plázával, amit Tripp nem nagyon ért. Patricket sem éri el napok óta, amitől meg igen nagyon szomorú, úgy értelmezi a helyzetet, hogy Elder elvette tőle a fiát. Azt akarja, hogy Nick szervezzen meg Elderrel és Patrickkel egy megbeszélést holnap estére a vidéki kúriájába, ahol Nicknek is ott kéne lenni. Nicknek nem tetszik az ötlet, mert így nem fogja tudni kifesteni a nappalit. Patrick és Ellen a hotel szobában, a feleség ma akarja a találkozót Carmelitával, hiába mismásol Patrick.

Karen a Darling ház liftjében smárol egy Giorgio nevű pasival, aki mindig akkor jön kefélni vele, amikor Karen elválik. Brian és Jeremy reggeliznek, Karen csatlakozik. Brian totál maga alatt van Brian junior miatt, Karen rácsodálkozik, hogy miért hát hova ment Biran junior, amire Brian enyhén epésen megjegyzi, hogy már egy hete elvitte az anyja. Brian balra el, Jeremy meg a parkolós csajról mesél Karennek, nem akarja, hogy megtudja a csaj, hogy ő egy Darling, mert akkor minden megváltozik egy csapásra. Karen szerint esélye sincs normális kapcsolatra egyiküknek sem, ez van, ők Darlingok. Érdek nélkül senki sem szeret beléjük.

Nick Patricknél, próbálja rábeszélni a megbeszélésre, Patty csak akkor hajlandó elmenni, ha Nick ráveszi Carmelitát, hogy beszéljen a nejével. Carmelitának annyi kedve van hozzá, mint egy gyökérkezeléshez érzéstelenítés nélkül, de rááll végül. Következő rábeszélnivaló ember Elder, Nick már őt fűzi, Elder a feltételekről érdeklődik és nehezen hiszi el, hogy csak úgy beszélgetni akar vele és Patrickkel Tripp. Csapdát szagol, de Nick meggyőzi őt is, úgyhogy ott lesz. Nick irodájában összegyűlt Brian, Brian junior anyja, annak ügyvédje és Nick, hogy megpróbáljanak bíróság nélkül megegyezésre jutni Brian junior felügyelete témában. Nick jól csavarja a szót, de Brian elbassza az egészet, idegbeteg módon ordítozik Brian junior anyjával, beszól az ügyvédnek, aztán a végén elkezd licitálni a fiára, mert szerinte úgyis csak a pénzről szól az egész. A 3 millás ajánlatnál anya és az ügyvéd elhagyják az irodát.

Nick hazaugrik egy nagy csokor virággal, amiből Lisa rögtön tudja, hogy megint nem lesz velük hálaadáskor, nem fest ki és különben is. Nick szeretné ha elmenne vele a vidéki vityillóba a megbeszélésre, amire nehezen, de ráveszi Lisát végül. Jeremy parkolós fiút játszik megint, jön a dögös maca, aki részeg, Jeremy felajánlja, hogy hazaviszi, amit a nő egy kevés rábeszélés után elfogad. Karen és Tish a házban, Karen háborog, hogy neki vidékre kell mennie hálaadáskor, ám Tish elmagyarázza neki lassan és szótagolva, hogy Nick is ott lesz, remek alkalom, hogy Tish kavarjon egy kis szart.

Jeremy hazavitte a dögös macát, aki Sofia és Brooklynban lakik. Jeremy erősen csodálkozik, hogy milyen környék ez, egy egészen más világ és fingja sincs hogy jut haza. Amikor Sofia a metrót javasolja neki, látszik az arcán, hogy valószínűleg még csak képen látott olyat. Sofia búcsúzáskor igent mond, elmegy randizni Jeremyvel, már csak a vezetéknevére kíváncsi. Jeremy hebeg habog aztán azt bírja kitalálni, hogy ő Jeremy Babeson, majd kap egy szájra puszit a nőtől. Amikor Sofia bemegy a házba Jeremy arcára kiül a rettegés, és hívja de rögtön Clarkot, hogy jöjjön már érte, be van szarva a környéktől rendesen.

Patrickhez és a feleségéhez ugrunk, Caremlita csenget az ajtón. Mosolyognak egymásra, gyilkos mosoly ez. Leülnek, Ellen közli a feltételeit, amit Carmelita nem akar elfogadni, mert most, így több időt tölt Patrickkel, mint amennyit Ellen akar nekik adni. Van pofája az egyszer biztos. Patrick próbál beleszólni a feje felett folyó vitába, de a vége az, hogy elküldik sétálni. Négyszemközt megegyeznek végül, családi ünnepek, ünnepnapok, kampány rendezvények mind Ellené, Caremlita kap heti két napot az egy helyett és mindenki boldog. Brianék a bíró előtt, anya ügyvédje rápirít a svéd árva sztorival, amivel valószínűleg elvágja Briant rendesen a bírónál. Jeremy megkörnyékezi az autót fényesítő Clarkot, a sofőrt, hogy mégis hova vigye ezt a Sofiát randizni, hova mennek ők, szegény emberek szórakozni. Clark röhög magában az egészen, de azért kisegíti, Jeremy elhűlve hallgatja, amikor Clark elmeséli, hogy ők általában elmennek pizzázni, aztán meg a tetőn a szabad ég alatt szexelnek a feleségével. Mélységes tisztelettel bámulja Clarkot, felnéz rá szemmel láthatóan.

Nick és Brian újra, vége a meghallgatásnak, Brian őrjöng, hogy Nick mennyire béna ügyvéd, pedig ő szabotálta Nick minden megmozdulását azzal, hogy belepofázott mindenbe. Nick azt javasolja neki, hogy menjen el Brian junior anyjához és értesse meg vele mennyire szereti Brian juniort, hátha az hat majd rá. Lisa és Nick érkeznek Darling autón a vidéki kúriába, ahol Tish és Karen a fogadóbizottság. Elder és Patrick is befut. Az ajtóban Tripp várja a csapatot puskával a kezében, de nem mészárolni készül, csak vadászni invitálja a férfiakat. Nick kicsit aggódik, hogy Eldert véletlenül még a végén le találja lőni Tripp, de nem, épségben vacsoráznak már a következő képeken. Elderről kiderül vacsora közben, hogy vadászni szeret, de nem eszik húst, ezen lovagolva Karen heves flörtölésbe kezd vele, Tripp pedig mélységesen megdöbben. Tish Lisát akarja eltávolítani Nick mellől, elhívja vacsora után a keleti szárnyba, mutatni akar neki egy művészeti gyűjteményt.

Jeremy randiján vagyunk, várni kéne az asztalra másfél órát, a szegények már csak így szokták. Jeremy odamegy a hostesshez, aki felismeri persze és hirtelen lesz is asztaluk egy száz dolláros rábeszélőképességének köszönhetően. Jeremy megkéri a csajt, hogy ne ismerje fel, úgyhogy hangosan már csak Mr. Babesonként szólítja a nő és vezeti oda az asztalukhoz őket. Sofia el van ragadtatva, Jeremy beadja neki, hogy úgy kapott csak asztalt, hogy azt hazudta, Sofiának szülinapja van. A randi után Sofia azt javasolja, hogy menjenek fel Jeremy lakására, amitől Jeremy majdnem félrenyeli a kávéját, hebeg valamit arról hogy a lakását egy haverja foglalja épp le, de van egy másik ötlete, amit mi már nem hallunk.

Brian próbál beszélni Brian junior anyjával, aki annyit tud neki javasolni, hogy forduljon Istenhez a bajával, ne tőle várjon segítséget. Ezt Brian junior is végignézi az ablakból. Vidéki vityilló, vacsora után összegyűlnek a férfiak. Tripp kedélyesen indít, csak tisztán akar játszani, megbeszélni ellenségeskedés nélkül a feszültségeket. Aztán rögtön rátér a lényegre, nekiszegezi Eldernek a kérdést, hogy mit csinál a fiával. Elder ködösít, hogy ő csak tanácsadó. Ám Tripp kimondja amit gondol, szerinte ez az egész arról szól, hogy Elder tönkre akarja tenni valamiért a családjukat, amit ő is és Elder is pontosan tud, hogy miért.

Tish és Lisa nézik a keleti szárnyban a képeket, Tish bocsánatot kér Karen viselkedése miatt, Lisa azt se tudja miről beszél. Tripp tovább leplezi lefele Eldert, a családjuk története összefonódik a múltban. Elder szülei a Darlingoknak dolgoztak. Tish és Lisa megint, Lisa csak kérdezgeti hogy mit történt de Tish tetteti, hogy jaj most elárultam, pedig nem akartam arcot. Tripp közben mondja a magáét, Elder apja Tripp anyjának a szeretője volt, ezért Tripp apja elbocsátotta Elder szüleit, akik úgy döntöttek Oroszországban próbálnak szerencsét, mert a kommunizmus jó buli. Tish tovább ássa a gödröt, elmondja Lisának, hogy Karen lesmárolta Nicket. Elder szerint a szülei nem önszántukból mentek Oroszországba, hanem Tripp apja kényszerítette rá őket, úgyhogy bizony bizony a Darling családot tartja felelősnek a szülei haláláért, ami egy munkatáborban érte őket. Patty ezen a ponton felpattan, leüvölti az apja haját, hogy becsapta őket, szó sincs békés megbeszélésről és elviharzik. Elder követi a példáját.

Nick Elder után megy magyarázkodni, Elder nagyon felhúzta magát. Elder figyelmezteti Nicket, hogy Tripp veszélyes ember, vigyázzon, valószínűleg ő ölte meg a saját bátyját. Nick nem akar hinni neki. Karen magában iszogat, Lisa jön nagy léptekkel és megkérdezi tőle, hogy részeg volt-e az esküvőn, mikor megcsókolta Nicket. Karen közli, hogy nem, színjózan volt, ahogy Nick is. Erre a végszóra lép be Nick, Karen figyelmezteti, hogy az ő kis csókjukról most szerzett tudomást a neje. Nick kiigazítja, hogy nem az ő kis csókjuk volt, hanem Karen ugrott rá, de Lisának már mindegy, egy hihetetlen vagy felkiáltással lelép. Nick értetlenül néz Karenre hogy ez most mire volt jó, aztán Lisa után megy.

Jeremy és Sofia a Darling ház tetőteraszán, Jeremy azt hazudja, hogy a Darling családnak dolgozik az apja, így jutottak fel ide. Sofiának fingja sincs kik azok a Darlingok, amitől Jeremynek feláll hirtelen. Brian imádkozik az ágyában, miközben látjuk a bírónőt távozni a bíróságról. Az utcán nekimegy egy fickó, elejti az újságját, ám a bírónőnek adja vissza azzal a kommentárral, hogy ezt Darling tiszteletestől fogadja el. Eközben Brian épp arra kéri Istent, hogy térítse jobb belátásra a bírónőt és adja, hogy szívesen fogadja az ő kis adományát, ami egy kurva nagy köteg pénz. Vidéki vityillóban Lisa viharzik kifelé, Nick a nyomában lohol, és próbál magyarázkodni. Lisa nem nagyon hallgatja meg, eddig csak bosszantotta Karen, de most már aggódni kezdett, hogy a férje engedni fog a csábításnak.

Patrick bújik be Ellen mellé az ágyba, aki azzal indít, hogy rákérdez, elment-e Carmelitához, mielőtt felment volna hozzá a szobába. Igen, Patrick bizony elment hozzá, elhozta magával vidékre is, egy motelben szállt meg. Patrick a legrosszabb dumával jön, nem szexelni ment Carmelitához, hanem beszélgetni, merthogy vele lehet. Ellen gyilkos pillantásokat vet rá és igaza van. Tish és Tripp, Tripp sóhajtozik, és elemzi, hogy néha úgy érzi készen áll rá, hogy elhagyja ezt az életet. Aztán lövés dördül. Mindenki beszalad Patrick szobájába, ahol Ellen áll egy puskát Patrickre irányítva, aki erősen vérzik lábból. Mondtam én, hogy nem szabad azt éreztetni egy nővel, hogy nem csak a szexben nem kell, de még beszélgetésre sem jó. Az mindig sokkal súlyosabb, mint csak testben megcsalni

Következő képeken már Nick nyilatkozik az újságíróknak Patrick lábon lövéséről a kórház előtt, teljesen átlagos vadászbalesetnek titulálja. Az újságírók nem nagyon hisznek neki, furcsállják, hogy Ellen nem jelent még meg a kórházban, hogy meglátogassa a férjét. Jeremyre váltunk, Clark érkezik érte a melóba limuzinnal. Feltűnik Sofia is, akire Jeremy egyáltalán nem számított, erősen zavarba jön, de végül kivágja magát, bemutatja Clarkot, mint az apját, akinek a fülébe súgja gyorsan, hogy ők most Babesonok. Clark harcedzett férfiember, nem lehet ilyenekkel kizökkenteni, egy nagy öleléssel üdvözli Sofiát, ami Jeremy szerint egy kicsit hosszúra nyúlik.

Tripp irodájában Nick és Charlie, a családi barát, aki az újságíróknak előadott történet szerint lábon lőtte véletlenül Patricket. Épp most kapja meg ezért a szivességért a vastag borítékját. Amikor távozik, Nick problémázik egy sort azon, hogy az elején kikötötte, hogy nem fog hazudni a családért, most meg kitalált történeteket tálal a sajtónak. Elderre terelődik a szó, és hogy nem Tripp apja, hanem Dutch tette fel arra az Oroszország felé tartó hajóra Elderéket. Ha valakinek, akkor Eldernek volt indítéka megölni Nick apját. Aztán a tévére pillantanak, ahol a Darling Pláza romba döntését mutatják épp. Ehhez fűzi hozzá Tripp, hogy nincs semmi, amire Elder ne lenne képes. Na, Nick fiam, most mi lesz veled?

Nick otthon, Lisa hívja, aki az anyjáéknál duzzog. Nehezen dolgozza fel a helyzetet, de holnap utána mehet hozzá talpat nyalni Nick. Meg szereti is és túl lesznek ezen, Nick is szereti, mindenki szeret mindenkit. Majd mikor leteszik a telefont, Nick tovább festi a nappalit.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.06.09. 20:28:19

Nagyon büntet ez a sorozat, mit mondjak... :)

beleszolok 2008.06.10. 01:39:30

Nekem is nagyon tetszik. House óta ez az ami nagyon bejött, bár teljesen más kategória.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.06.10. 11:40:39

ráadásul én nem szoktam szeretni a családtörténeteket, rettegtem is, hogy "barátok köztös" lesz a hangulat, de szerencsére nem.

OFF:
tényleg, CSI:Miami-ról, vagy a tegnapi "Életfogytig Zsaru"-ról nem lesz hogyvolt?
süti beállítások módosítása