Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x15 - Izgalmas tapasztalatok

2008. június 06. 13:07 - leeann

A 15. rész Justin zuhanyzásával és Lindsay idegeskedésével kezdődik. Linds azért ideges, mert Brianre kell hagynia a gyereket egész hétvégére, miután kénytelen visszamenni dolgozni és konferenciára megy. David is be van sózva, mert fél éve nem látta a fiát és most éppen hozzá tart a kölyök, akit a büszke apa az égbe magasztal. Theodor és Emmett együtt töltik a nap nagy részét, mert mostanában eléggé más érdeklődési kört választottak maguknak, így kevesebbet találkoztak, mint azelőtt. A fiúk épp azt beszélik meg, hogy mit ebédeljenek, mikor Teddyre egy régi ismerőse köszön rá. A fickó milliomos és egy üzleti suliba járt Teddel.


Justin dolgozik, Brian, Mikey és a poronty meg csak ejtőzik a kajáldában. Mikey azon aggódik, hogy David fia, Hank utálni fogja őt. Ez beigazolódni is látszik, mikor doki és ő kimegy a gyerekért a reptérre, és a nagy viszontlátás örömére apa és fia szinte lehagyják őt útközben. Briannél sem fenékig tejfel minden: Gus folyamatosan sír, apuci meg nem igazán tudja, mivel nyugtassa meg, mikor kopognak nála. Brian azt hiszi, hogy a rendelt kaját hozzák, de nem, és még csak nem is szöszike az, hanem az örege jött látogatóba. Igen, az alkesz öreg Kinney jött.

Öreg Kinney azért jött, hogy elmondja, ő bizony rákos, tele van áttétekkel és nem fog meggyógyulni már. Mikey is küzd egy gyerekkel, mert Hank elég undok. Novotniéknál is reggel van és Brian betoppan, hogy hátha le tudja passzolni fiát Debbienél. Vörös démon azonnal arra gondol, hogy Brian a bőrös bálba akar menni, de erről a tervről letehet, mert Debbienek dolgoznia kell és nem tud vigyázni Gusra. Brian elmondja, hogy az apja beteg, Debbie úgy gondolja, hogy el kéne mondania az apjának, hogy meleg, mielőtt beadja a kulcsot az öreg. Brian most is kitér a lelkizés elől, mint mindig, de bébiszittert mégis talál, méghozzá szöszike személyében.


David, Hank és Mikey bejárták már fél Pittsburgh-öt, de csak a doki mulat jól a látványosságok nézegetésekor. A gyerek unja, Mikey éhes, de David tarsolya még tele van programmal. Emm és Ted a bőrös bálon van a Babylonban. Emm olyan kihívóan öltözött föl, ahogy csak lehetett, hisz pár rész erejéig elveszítette a kihívóságát, most, hogy visszaszerezte, alaposan kiélvezi. Brian is megérkezik, Teddy meg úgy dönt, elindul haza, mikor egy kis kikötözős korbácsolós show kezdődik, ami marasztalásra bírja, mivel a dom, aki éppen korbácsolja kikötözött szolgáját, az a gazdag fickó, akivel napközben összefutott.


Mindeközben David úgy értékeli, hogy jó kis napot töltöttek el hármasban, amit Michael nem igazán oszt, úgyhogy öltözik is és menni készül, de doki nem érti, miért. Mikey szerint Hanket zavarja, hogy ő is itt van. David úgy dönt, hogy a gyerek véleménye nem érdekes a dologról, majd megszokja. Theodor nem hogy nem ment haza, de még beszélgetésbe is elegyedik a gazdag ismerősével. Emm talált magának egy cowboyt, így Teddy egyedül marad. A dompasi elhívja Tedet magához a bőrös muri utánra. Theodor elfogadja a meghívást és mikor a házban a mosdót keresi, rátalál a korbácsolóspasi játszószobájára.


Ha már ott vannak, bele is néznének egy kis kínzós mókába, de Theodor beparázik és nem mer belevágni, így lelép onnan szélsebesen. Brian, mikor hazaér, egy dühös Melanieval találja szembe magát. Mel, miután le felelőtlen baromozta Briant, elvinné Gust, de Brian nem akarja engedni, mert ő az apja és a gyereknek hétvégére nála van a helye. Mel felvilágosítja a felelősségteljes apát, hogy ha a gyerek rá van bízva, akkor nem passzolja le se Justinnak, se másnak és nem tart kefélőszüneteket, valamint nem ugrik el sehova - sem pár órára, sem pár percre, sem pár pillanatra.


Brian vérig van sértődve és csúnyán beszól Melanienak. David és Hank jól mulatnak, éppen jégkorongoznak, míg Mikey csak ücsörög, mert nem tud korcsolyázni. Viszont Davidnek el kell mennie, mert munkája akadt, így Mikeyra hagyja a fiát, aki nem túlzottan örül ennek. A kajáldában Debbie épp dicséri Briant, hogy milyen önfeláldozó, mert lemondott a bőrös bálról, hogy Gusra vigyázzon. Justin majdnem beköpi Briant, de aztán mégse, így Debbie nem tudja meg, hogy nagyot téved ez ügyben. Mikey próbálja Hankkel megtalálni a hangot, de ez nem nagyon megy, pedig úgy igyekszik kedvesnek és érdekesnek mutatkozni, hogy majdnem sérvet kap a nagy erőlködéstől.


Michael megtudja, hogy a kölyöknek nem azzal van baja, hogy az apja meleg és az ő személye sem zavarja igazán. Inkább az a baja, hogy mikor meglátogatja az apját, az minden egyes percet megtervez. A gyerek ezt már unja. Az is kiderül, hogy Hank igazából jól kijön Mikeyval mivel ő is képregényfüggő. Találnak is egy olyan képregényt, amit mindketten ezer éve keresnek, kezdenek a fiúk jól mulatni. Most kezdődik el az igazi szórakozás és vége a kényszertúrának is. Brian úgy dönt, látogatást tesz apjánál. Egy kicsit nosztalgiáznak, majd Brian csak úgy benyögi, hogy meleg.


Az öreg úgy fogadja, ahogy várható volt: bunkón és gonoszan, így Brian lelép. David hazaér és a fia szinte kicserélődött. Mesél ezerrel, futkorászik és jól érzi magát végre. Mikey elmondja, hogy jól mulattak, de semmi olyan programon nem voltak, amit David előírt nekik. Doki megsértődik, mikor Michael elmondja, hogy a hülye programok miatt akart a gyerek hazamenni. Teddy kitalálta, hogy bátor lesz és kockáztat egyszer életében, ezért belemegy egy kis szadó-mazó játékba a dompasinál. Theodor kikötözve egy András keresztre várja fájdalmas sorsát.


A dompasi egy korbáccsolással mutatja meg Theodornak a fájdalommal vegyült kielégülés élményét. Mi ki nem derül Theodorról? David, mikor búcsúzkodik a fiától a repülőtéren, rájön, hogy Mikeynak igaza van, mert Hank nem akar egyhamar visszajönni hozzá. Hank elmondja az apjának, hogy jól akarja magát érezni, mikor végre elszabadul otthonról és nem kötelező programokon részt venni, majd a búcsúzásnál először Mikeyt öleli meg. Jó persze, azután az apját is, aki végre megértette, hogy nem kell őrülten igyekeznie és ezer programot szerveznie ahhoz, hogy a fia szeresse, mert így is szereti.


Brian Lindsaytől is hatalmas lebaszást kap, sőt mi több Linds rendesen kiabál vele. Mondjuk meg is érdemli. Öreg Kinney megint megjelenik Briannél és egy fotót mutogat ezerrel, amin a fiacskája van 4 hónaposan és ő. Brian haragszik az apjára, így nem érdekli a nosztalgikus kép és főként inkább nem akar beszélget az apjával. Öreg Kinney viszont erőlteti a dumálást és arra kéri Briant, hogy az anyjának ne mondja el , hogy meleg, mert tuti kiborulna a hírtől. Az öreg és Lindsay viszont kedélyesen elcseveg egymással. Brian megenyhül és megkönyörül apján. Összeismerteti Gussal, az unokájával, hogy mielőtt meghal, valami jó is történjen vele. Mégiscsak Gus a legifjabb Kinney.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.06.07. 00:17:10

Állati édes ez a gyerek:-)))

sunshine66 2008.06.09. 13:34:11

Ebben a részben fő motívum a szülővé válás, a feltétlen bizalom és a felelősség kérdése. Brian iszonyúan küzd: egyrészt ott az apjától tanult szülői magatartás, ennek ellentéteként pedig a fiához fűződő érzelmei. Mikey-nak sose volt apja, neki most kellene egy nap alatt betanulni a szerepbe. (mellesleg sikerül) Ted pedig életében először nem a józan eszére hallgat és teljesen átadja magát (a testét) egy másik embernek. Nagy döntések!

mazogirl 2008.06.09. 21:34:12

Szerintem Briannek egyszerűen nagyon hiányzott az apja egész életében. Az eddigi részek alapján tudjuk, hogy az apja nem igazán állt helyt, mint apa. David meg túlzásokba esik, mint apa. Mikey lesz az arany középút, annak ellenére, hogy nem volt apja.

naomi95 2017.11.05. 18:11:18

wahahaóóhóh :D nem csoda brien seggfej lett :(
süti beállítások módosítása