Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x07 - Az esküvő

2008. június 02. 13:09 - zaphodbb

Karen és Fred az ágyban, azon elmélkednek, hogy rossz szerencsét hoz-e az, ha így az esküvő előtt pár órával fetrengenek egymáson. Karennek eddig se jött be, hogy nem látja őt a vőlegény, negyedszerre mással próbálkozik. Az ágy lábánál egyszer csak megszólal Brian, de ezen rajtam kívül senki sem lepődik meg. A fogadalmukról kérdezi őket, mert mint lelkésznek meg kell áldania majd az ő nagy "örökké" tartó szerelmüket, jó lenne, ha értelmes fogadalmat bírnának összehozni. Fred valami golfosra gondolt, mert egyfejű, Karen meg szemmel láthatóan semmire se gondolt, mert neki légüres tér van a fejében, az.

Patrick sajtótájékoztatójára ugrunk, ahol valami ingatlanos csalást akar leleplezni, annak a peréről tart beszédet, az a lényeg benne, hogy ezzel az apjával szembekerül, mert Tripp barátai, üzletfelei vannak abban a vállalatban, amit perelni készül, de ahogy Patrick mondja, itt nem a családjáról van szó, hanem New Yorkról, ami szép kampányduma, de mi tudjuk, hogy haragszik az a apjára és csak meg akarja fingatni. Tish a Darling házban a lagzi ülésrendjét próbálja összehozni, Karen jön, nem biztos az esküvőben, tagadja, hogy Nick miatt, valójában Freddyvel áll hadilábon. Az anyja előad egy megható beszédet arról, hogy milyen nagy dolog az, ha valaki mellett felébred az ember lánya nap mint nap és minden reggel el tudja mondani, hogy ma is őt választotta. Karen egy kissé csípős megjegyzést tesz erre, miszerint Tish is az apját választotta vagy inkább Dutch-t. Tish újra elmondja, hogy igen, ez nagy hiba volt, már kezdjük unni.

Tripp az irodájában, Pattyvel veszekszik telefonon, hogy mi ez a vendetta a barátaival, kollégáival szemben. Patrick továbbra is csak azt hajtogatja, hogy ő az államügyész, csak a munkáját végzi. Tripp erre azt akarja, hogy költözzön ki az Imperialból, ami ugye az övé, de Patty már ezt megtette, amire Tripp csak habogni tud. Patty az egész beszélgetést kihangosítva intézi, méghozzá úgy, hogy Elder ül vele szemben. Elder biztosítja róla, hogy helyesen cselekszik. Nick érkezik Tripp irodájába, ahol Tripp vedel valami nagyon töményet. Az esküvőkre tartogatja ezt a rituálét, hogy az esküvő reggelén kinyit egy üveg tequilát és estére el kell fogyjon. Ahogy elnézzük ez az üveg ebédidőre fog elfogyni. Tripp megkéri Nicket, hogy egyezzen meg az újságokkal Karen esküvői képeinek közlésére az árban és használja az összeget jótékony célokra.

Váltunk Brianre, Brian junior áll a szabónál valamit elbasztak a szmokingjával. Brian őrjöng, mint mindig, aztán kinéz a kirakaton ahol ott áll Brian junior anyja. Kimegy hozzá és letámadja, hogy hol a tüdőben volt. Megtudjuk, hogy anya Brazíliában nyaralgatott, most meg beszélni akar a gyerekkel. Brian nem akarja engedni, de aztán belemegy, a parókián találkoznak egy óra múlva. Tish Nicknél az irodában, szerinte Nick miatt nem biztos az esküvőben Karen, azt szeretné, ha Nick beszélne vele, hogy nekik semmi közük nem lesz soha egymásoz. Juliet pedikűröztet, hívja valaki rejtett számról, Natalie az, aki egy rádióban üldögél és arra kéri, hogy kapcsolja be Juliet a rádiót. Egy kislemezt ad ki, Julietnek címezve, mert ki akar békülni vele. Jeremy robban be az ajtón, ezt a számot ő küldte Natalie-nak, az meg ellopta és óva inti Julietet a béküléstől, mert ha Natalie békülne, akkor biztos akar valamit. De Juliet nem az eszéről híres, meghatódik a számon és békülékeny hangulatba kerül.

Nick otthon szmokingot húz éppen, közben vitázik Kikivel, hogy ki és mikor hozza a kislányt az esküvőre. Érkezik Lisa, akinek Nick már megígérte, hogy elkíséri a galériába valami megnyitóra, de persze nem tud menni, mert Karent kell rádumálnia Freddyre. Lisa kiakad és közli, hogy ő akkor nem is megy az esküvőre. Kikit az egész nem érdekli csak az, hogy ő kapja el a csokrot majd, úgyhogy az apjával tart inkább. Brian üvöltözik Brian junior anyjával, hogy mijafaszért jött vissza, aztán a vita hevében egymásra másznak, ha már ott vannak. Ezt az idiótát. Patty készülődik az esküvőre, a felesége borozgat a kanapén, elég depressziós feje van. Amikor Pattynek ki kell ugrania pár percre, a nő előjön a farbával, hogy ez alkalommal ne rúzsozza össze a gallérját. Patty tagad, amire a nő elhajtja.

Nick és Karen, Karen nem akar férjhez menni továbbra sem, a kétségeit elemzi Nicknek. Karen vetít, azt hazudja Nicknek, hogy ez nem róla szól csak a véleményét akarja hallani Ferddyről, de Nick ezt nem teszi meg neki. Elmenőben még visszaszól, hogy Nick ne adja el a képeket 2 milla alatt. Patrick és Tripp vitázik a gyülekező vendégsereg közepén, Tripp be van már állva rendesen. Patrick szerint Tripp árulta el Carmelitát a feleségének, de Tripp mindent tagad. Nick és Kiki érkezik a Darling házba. A gyerek el van bűvölve a háztól, Tripp meg a kislánytól. Felajánlja neki, hogy majd ha ő megy férjhez, tarthatja a házukban az esküvőjét, amitől Kiki könnyekig hatódik.

Nick az újságírókkal, a képekre várja az ajánlatokat. Nos az első 50.000 dollár, konkrétan kiröhögik, amikor Nick megemlíti az 1 millás alaplicitet. Maximum 300.000-et hajlandó adni az egyik újság, azt is csak úgy, ha kap képeket a nászútról is. Tripp berúgva Karennel beszélget, aki már beöltözve várja, hogy az oltár elé vezessék. Tripp hisz benne, hogy ez a házasság most elég sokáig menni fog Karennek. Felvezeti az oltárhoz, ahol már várja Freddy és Brian. Karen arcán nincs üdvözült mosoly és Nicken is tovább időzik a szeme mint kéne. Brian belekezd a szertartásba, igazából szépen beszél, pedig én semmi jót nem vártam tőle. Mindenki meghatódik, Karen kinéz Nickre. Aztán már vége is, csók, férj és feleség. Karen és Freddy a liftben, mennek a földszintre a lagziba, Freddy letérdelve bevallja, hogy csak a pénzéért és a társadalmi helyzetéért akarta elvenni feleségül Karent, de közben beleszeretett és most már holtodiglan-holtomiglan gondolkodik. Karen elhűl, azzal semmi gondja nem lett volna, hogyha csak a pénzéért kell Freddynek, de így már komoly a dolog, nem tetszik neki, hogy Freddy kimondta az örökké szót.

Mindenki boldogan üdvözli a ifjú párt, Karen Nick fülébe súgja, miközben az gratulál, hogy el akar válni, most. Nick kínjában már csak röhögni bír az egészen. Tish lép be Karenhez tajtékozva, hogy márpedig nem fog elválni az esküvője közepén. Karen nem is akarja elrontani a bulit. Majd utána elég lesz. Tish tehetetlen és Nicket hibáztatja. Megegyeznek, hogy Trippnek még nem kell tudnia erről. Váltunk Trippre és Brianre, Tripp nagyon megdicséri Briant, hogy milyen szép beszédet mondott és biztosítja róla, hogy ő tudja, hogy valahol nagyon mélyen Briannek is vannak érzései. Hehe. Kiki és Brian junior a táncparketten, Kiki arról álmodozik, hogy ő is ilyen életet fog élni ha felnő, bármibe is kerüljön. Patty és a felesége is táncol, a feleség duzzog és beszólogat, de kifelé persze azt mutatja hogy milyen jóban vannak, amitől Patricknek hányhatnékja támad és inkább elmegy inni.

Freddy és Karen Nickkel a válási papírok fölött, Freddy nem néz szépen, de megenyhül, amikor megemlítik a válási pénzt, ami neki jár, 3 millió dollár. Szó nélkül aláírja a papírokat és odavágja a gyűrűt az asztalra. Freddy kifelé menet még beolvas Karennek, hogy mennyire egy elbaszott liba, aki az ügyvédje után vágyakozik és egyedül, magányosan fog meghalni. Karen erre elbőgi magát, amin meglepődünk, mert azt hittük nincs neki szíve. Patrick Eldernél, beszél neki Carmelitáról, tanácsot kér, hogy mit csináljon ezzel a helyzettel, nem akar már hazudozni. Elder azt tanácsolja, hogy mondjon igazat Ellennek, ez a legjobb mindenkinek. Bár Patrcik aggódik a kampánya miatt, de meggyőzhető. Patrick el, Elderhez pedig az egyik embere jön be, akivel oroszul váltanak pár szót, amiből kiderül, hogy ők küldtek valamit Ellennek Carmelitáról. Aztakurvaélet, még a végén ez az Elder lesz itt a főgeci Tripp helyett? Nem bírom eldönteni a hetedik rész után sem, hogy ki a jófiú.

Karen és Nick a lagzi után az egyik asztalnál csevegnek, Karen elmeséli, hogy Fred szerelmet vallott neki, amitől ő úgy érezte, hogy helytelenül cselekszik, ha így is mellette marad, mert ő nem szereti Freddyt, ő Nickbe szerelmes. Aztán fogja és a szájára húzza Nicket. Aztán még mielőtt Nick elmenekülne jön egy kis pszicho szöveggel, hogy ők összetartoznak már gyerekkoruk óta, aminek a végén megint meg akarja csókolni, de Nick elrohan. Tripp énekelget a sofőrrel seggrészegen a kanapén, az utolsó cseppig megitta a tequilát. Tripp még abban a hitben van, hogy Karen végre megtalálta magának az ideális férjet, amikor közbelép Karen. Tripp egyből tudja miről van szó és rekordnak titulálja, höhö.

Nick otthon, Lisa lelkendezik, hogy micsoda nap volt a galériában, aztán Nick meséli el, hogy Karen érvénytelenítette a házasságot, amin Lisa berág, mert tuti, hogy Nick miatt. Ebben mondjuk igaza is van, csak nem Nickre kéne haragudni emiatt, hanem Karenre. Nick biztosítja róla, hogy Karen nem tudja elválasztani tőle, úgyhogy a nő megnyugszik végül. Patrick és Ellen otthon, Patrick előjön az igazsággal, mindent elmond Carmelitáról, hogy szereti és nem tudja elhagyni. A felesége sokkot kap, majd megrázza magát, és azt javasolja, hogy üljenek le hármasban és dolgozzák ki a játékszabályokat. Patrick mélységesen megdöbben ezen a reakción, de Ellen megindokolja ésszerűen: nem engedi kitúrni magát Washingtonból, nem hiába ment hozzá egy Darlinghoz. Na, itt is dúl a tiszta szerelem.

Juliet szalad az utcán a kutyája után, aki Natalie-hoz szalad oda, aztán a két picsa egymás nyakába borul, megint a legjobb barinők, puszi, nyalifali, Natalie aji fagyit is hozott, amitől tényleg a szívnek kell szakadni. Ész hová mész?! Brianhez érkezik Brian junior anyja, aki közli, hogy úgy döntött, elviszi magával Brazíliába a gyereket. Brian ellenkezni próbál, de a nő nagyon határozott, aztán befut Brian junior is, úgyhogy vége a beszélgetésnek, mert az anyja nyakába ugrik. Patrick otthon, Tripp érkezik hozzá. Azért jött, hogy elmondja újra, hogy nem mondott semmit Ellennek és szereti Patricket, ennek semmi köze az ő üzleti ellentétükhöz. Visszahívja az Imperialba Patricket, de ő visszautasítja, mert már talált magának helyet, Elder épületében. Tripp lesápad az infótól.

Brian és Brian junior búcsúznak, megy a kölök az anyjával. Brian szeme könnyes, de elengedi. Karen csomagol valamit Tish-sel, elmeséli az anyjának, hogy hozzá akar menni Nickhez, nem akarja úgy eltölteni az életét, hogy azon töpreng, mi lehetett volna, meg kell próbálnia elcsábítani. Az anyja nem ellenkezik, semmi erkölcsi dehátcsaládjavanbazmeg beszéd, hanem annyit kér csak, hogy hadd segítsen Karennek bekeríteni Nicket, tejóisten. Tripp az irodájában őrjöng Patrick miatt Nicknek, mert Patrick Elderrel szűri össze a levet. Kemény fickó a mi Trippünk, bosszút esküszik, konkrétan meg akarja semmisíteni Eldert. Úgy tűnik, hogy fekete orosz mellékgecinknek vége lesz mint a botnak, igen hamar.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beleszolok 2008.06.02. 14:19:34

Hát az egy igazi hülye volt, aki a fekete oroszt kitalálta.

Savafan 2008.06.02. 15:07:46

na itt már én is elvesztettem a fonalat a g...cik kilétével kapcsolatban:)) mert eldernégerruszki és tish néni lesznek a fő szarkavarók. nem elég, hogy hetyegett nick apjával, titokban hanem most annak a fia is kellene neki, illetve a lányának. remélem egy lópikulát kapnak a seggükbe!!
karen lesz ebben a sorozatban "az elválós" (mint ross a jóbarátokból)
és mi még mindig nem tudjuk ki a zabigyerek a családban. az tetszene (bár csodálkoznék ha így lenne) ha karen lenne az mert akkor egy fasza kis vérfertőzésbe taszajtja a lányát:))

beleszolok 2008.06.03. 01:23:25

Időrendeileg az ikrek lennének logikusak szerintem.

úrilány 2008.06.06. 12:17:56

az én tippem továbbra is Brian...

btw, Julietnek megint volt egy roppant bájos beszólása a rejtett telefonszámok idejétmúltságáról...

Ellen igazi politikusfeleség, na majd meglátjuk, erősödik-e ennek a karakternek a jelenléte, és hogy hova "fejlődik", jó lenne, ha többet lenne

Lisa meg annyit hisztizik már, hogy azt kívánja az ember,kapja csak meg azt, amire célozgat, hogy a férje és Karen közt legyen valami
süti beállítások módosítása