Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x05 - Megadjuk a módját

2008. május 19. 17:05 - zaphodbb

Simon Elder autójában kezdünk, Nick és Elder, Eldert meglátogatta a rendőrség Nick aktái miatt. Ismerte Dutch-t és Nick karrierjét is nyomon követte. Szerinte sokban hasonlítanak, szeretne Nickkel vacsorázni. Nick belemegy. Váltunk: Karen, Fred és Brian. Brian nem tudja elintézni Karenéknek a templomi esküvőt, negyedszerre már kicsit necces templomban az Úr előtt fogadkozni hogy mindhalálig. Fredet az egész kurvára nem érdekli, a legénybúcsúján jár az esze, el akarja megint vinni a magángépet Kubába. Karen nem repes az örömtől, szerinte Tripp nem örülne, aztán megígéri, hogy majd ő gondoskodik a legénybúcsúról.

Brian otthon, családi vacsora. Az aznapi bibliai tanmesét készül felolvasni, de trükkösen ugrani akar egy napot, mert mára az őszinteség van kijelölve, ami Biran esetében kínos téma ugye. A felesége azonban résen van és felolvastatja vele az őszinteséget. Lapos pillantások Brian, Brian junior és a feleség között, a feleség erősen gyanakszik, hogy itt valami nem stimmel, de úgy tűnik még nem állt össze neki a kép.

Nick otthon, Lisával beszélgetés Simon Elderről. Nick is kiszúrta Elder rendszámát, szerinte Elder minimum elhallgat előle valamit. Aztán még a kandalló fölötti festményről is szó esik, hogy Lisa lecseréli no meg arról, hogy Nick másnapja milyen vidám is lesz, azt a vitát készül elsimítani az ikrek között, hogy Natalie mehet vagy sem a 25. szülinapi partijukra. Váltunk is másnapra hirtelen, a Darling otthonban már tépi egymást Juliet és Jeremy a Natalie kérdésen. A vége az, hogy külön partit akarnak tartani. Ám amikor Nick azt meri mondani, hogy akkor az 1 millió (!!!!) dollárt, ami apuci erre szánt megfelezi kettejük között, akkor totál felháborodnak, hogy szaros 500ezer dollárból ők nem tudnak egy fasza partit összedobni. Hogy szakadna rájuk a ház. Nekik fejenként egy milla kell.

Tripp irodájában járunk, Tripp, Tish és Nick beszélik meg a fejenként 2 milliós partikat. Tish szerint csak szórakozni vágynak a gyerekek, Tripp szerint a büdös kölkök csak az induló tőkéjükkel törődnek, ami 25 milla és amit most kapnak majd meg. Tripp aggódik, mert Karen és Patrick ügyesen befektette a pénzét, még Brian is értelmes dologra költötte, utazgatott belőle 3 évig, de ezek ketten az ő szavaival élve "mások". Tish laposan körbenéz, ami azt sejteti velünk, hogy lehet, hogy az ikrek Nick féltestvérei. Tripp Nick véleményét kérdezi. Nick szerint ez eszméletlen sok pénz partikra de ebben Trippnek és Tish-nek kell dönteni. Ám Tish visszadobja a labdát, mert Nick apja mindig egyedül döntött ezekben a kérdésekben, ezt várják Nicktől is. Kimondva Nick nevelgesse az ő gyerekeiket, mert az kényelmes, de ők bármikor hajlandók segíteni. Nick el, Tish pedig Tripphez fordul, hogy ugye nem mondott semmit Nicknek a DNS tesztről. Tripp nem mondott és nem is áll szándékában.

Brian otthonában vagyunk, a feleség fürdik. Brian junior jön be hozzá és elmondja neki az igazat, hogy ő nem Gustav de nem akar pokolra kerülni, úgyhogy kiböki, hogy Brian az apukája. Feleség köpni nyelni se tud. Jeremy és Natalie heverésznek az ágyban. Jeremy tervezgeti mit fog csinálni a 25 millával, 5 milla az esküvőre, 5 milla a nászútra és 15 milla marad nekik és a babának. Váltunk Pattyre és Karenre. Karen klubtagságot kér Patty előkelő klubjába Frednek, hogy ott tarthassa a legénybúcsút. Patty nincs elragadtatva az ötlettől, Fred nem igazán való oda szerinte. Erre Karen burkoltan megzsarolja Carmelitával, amitől Patty lesápad és valószínűleg száguld nemsokára a klubba intézni Fred tagságát.

Juliet érkezik Nick irodájába, de várnia kell, Jeremy van épp nála. Nick és Jeremy a partiról beszélgetnek, Jeremy elég visszafogott kívánalmakkal jön elő, Nick meg is lepődik, hogy milyen kevés dolgot kér. Aztán kibújik a szög a zsákból, elmondja, hogy Natalie terhes, de Trippnek egy szót se, mert még a végén őt is lefizetné, hehe. Aztán kiböki, hogy a Brooklyn hídon akarja tartani a partit, mindezt azután, hogy benyögte, hogy ő kész ésszerűen viselkedni. Nick először csak nevet rajta, aztán meg erősen felhúzza a szemöldökét, hogy mivan.

Váltunk Brianre és a feleségére, aki kérdezgeti igencsak idegesen, hogy ki a fiú anyja és hogy kerültek össze. Aztán közli, hogy el akar válni. Brian összeomlik. Trippnél vagyunk, aki ugyancsak ledöbben Jeremy Brooklyn hidas ötletén. Csak az kerülne 1 millióba, hogy lezárják a hidat, másik 1 milla a parti és Juliet is már 1,6 milliónál tart a partijánál. Nick szerint le kéne őket állítani, de Tripp mást eszelt ki, hagyja, hadd csinálják meg a partijukat holnap este, de elhalasztja az induló 25 milló tőkéjüket 5 évvel későbbre. Akkor majd töprenghetnek pár évet az ikrek a döntéseiken és a következményeken. Nick otthon, a Lisa által szerzett festményt bámulja döbbenten amit 12000 dollárért vett. A festményen ugyanis két hangya látható, ami Lisa szerint mekkora művészet, mert a hangyák mindig sokan vannak és itt mind individuumokat ábrázolja őket a festő, ők a fajtájuk megváltói vagy mi, de Nick csak két hangyát lát, amik fejenként 6000 dollárba kerültek neki. Majd Juliethez hasonlítja Lisát, amitől az bedurcázik és faképnél hagyja.

Darling otthon, szűk családi kajálás, Tripp, Tish, Patty és a felesége. Patty Karent szidja, hogy miért kell neki mindig ilyen béna alakokkal összeállnia és hogy gondolhatja, hogy ő beviszi a klubba Fredet. Trippnek nincs ezzel gondja, szerinte nem kell ekkora hűhó, ha Karen szeretné Fredet klubtagnak, akkor ám legyen. Patty felesége szól közbe, hogy Karen elhívta őt másnapra ebédelni, amitől Pattynek kiesik a villa a kezéből és rettegés költözik a szemébe. Juliet a pedikűrösnél, vagyis a pedikűrös nála, közben telefonon pletykál Natalie terhességéről az egyik barátnőjével, amire a barátnő rögtön rácáfol, merthogy Natalie a múltkor tőle kért kölcsön tampont. Hoppá. Patty és Karen jönnek le a Darling házban a lépcsőn, Karen tovább zsarolja Pattyt, mondhatnák úgy is, hogy nyomás alá helyezi, ami alatt Patty összeomlik és megígéri, hogy megpróbálja bejuttatni Fredet a klubba.

Nick érkezik az irodájába, meg van a Brooklyn híd a partihoz. Brian várja az irodájában. A válásról van szó természetesen. Brian teljesen idegbeteg módon üvöltözni kezd, hogy Nick mondja meg a felesége ügyvédjének, hogy nem kap semmit, csak ami a házassági szerződésben van és harcolni fog a gyerekeiért és össze fogja törni a nőt. Mindezt lila fejjel, ahogy egy jó paphoz illik. De persze magára haragszik igazából, ő baszta el az egészet. Nick azt javasolja, hogy menjen el a feleségéhez és kérjen tőle még egy esélyt. Brian szerint nem fog adni és különben is Nick nem ért semmit, mert ő olyan idegesítően boldog. Aztán rááll, megy és beszél a nejével.

Juliet hívja Nicket, hogy beszélniük kell Jeremyről. Következő képen már Jeremyvel beszél Nick, elmondja neki, hogy Natalie valószínűleg nem terhes. Jeremy hárít, szerinte Juliet hazudik, nem akar tesztet csináltatni Natalie-val, csak megkérdezi tőle egyenesen. Este az Simon Elder vacsora előtt Nick még hazaugrik, a hangyás kép eltűnt, Lisa visszavitte. Ezen jót vitatkoznak, majd Nick inkább elindul Elderhez. Juliet partijára ugrunk, teljesen idiótán néznek ki a francia kosztümökben. Juliet vihorászik a barátnőivel, valami fickót is meghívott, aki az ajándéka saját magának, no nem lefekszik vele, csak meg fogja csókolni. Brooklyn híd, Jeremy partija, Jeremy csak könyököl, nem bulizik, amikor Natalie hívja, akkor is csak annyit mond, hogy nincs hozzá kedve de még nem nyögi ki a kérdést.

Nick és Elder vacsora: Elder elismeri, hogy a titokzatos "C" az aktákban és hogy Dutch neki dolgozott, de többet erről nem árul el, csak elmeséli, hogy milyen nagy szegénységben élt Oroszországban és hogy amikor Amerikában megkereste az első 100 millióját majdnem belehalt. Egy spirituális élmény mentette megy, aminek Dutch is részese volt. Brian és a felesége, Brian próbálja magát visszakönyörögni, de a nő nem ad egyértelmű választ csak azt szeretné, ha ő és Brian junior elköltöznének amíg ő ki nem találja mi legyen. Juliet parti, Juliet kiszúrja, hogy az ajándék palija smárol épp valamelyik barátnőjével. Felhúzza az orrát és rájön, hogy Jeremy nélkül mennyire magányos, úgyhogy indul is a Brooklyn hídra megkeresni a testvérét. Brooklyn híd: Jeremy rákérdez Natalie-nál, hogy terhes vagy sem. Natalie csak azt hitte hogy terhes, aztán meg huncut volt és nem árulta el, hogy mégsem. Jeremy elküldi a picsába.

Nick és Elder sétálnak el az étteremből, Elder Nick apjáról mesél, hogy mennyire sajnálta az öreg, hogy ilyen rossz a kapcsolata a fiával és hogy Dutch ott akarta hagyni Trippet, hogy neki dolgozzon, de épp akkor zuhant le a repülője. Ezzel azt sugallja, hogy Tripp ölte meg Nick apját persze. Aztán felajánlja Nicknek, hogy lépjen az apja helyébe és dolgozzon neki, mert ha még arra sincs ideje a Darlingok mellett, hogy szétossza a jótékonykodásra szánt 10 millát, akkor nem jó helyen van. Váltunk: Jeremy a híd korlátján részegen, alsógatyában egy mikrofonba beszél a tömegnek, hogy ő mennyire magányos és nem tudja, hogy a pénze miatt szeretik vagy önmagáért, minden másodpercben majdnem leesik. Aztán énekel, Juliet is ott van már a tömegben, sírnak, Jeremy pedig az all by myselfet danolja. Aztán megérkeznek a zsaruk Jeremyt menteni.

Brian és Brian junior a Darling házban, Brian régi szobájába költöznek be. Bár Tish felajánlja, hogy kinyitják nekik a hatodik emeletet, de Brian biztos benne, hogy ha a felesége eljönne meglátogatni, akkor azt akarja majd látni, hogy ő mennyire szenved. Brian junior még bocsánatot kér, hogy bajba sodorta Briant, de Brian megnyugtatja, hogy nem ő a hibás. Még szép, hogy nem. Tripp irodájában összegyűlt Tripp, Jeremy és Nick. Tripp rettenetesen lebassza a fiát, hogy mindazok után amit érte tett, Jeremy nem kezd semmit az életével és olyan senkikkel mászkál, mint Justin Timberlake és Ethan Hawke. "Who are these people?" Muhahaha. Aztán annyira behergeli magát a témán, hogy közli Jeremyvel, hogy nem csak elhalasztja, hanem meg is vonja tőle az induló 25 millás tőkét. Jeremy a halasztásról se tudott, de már ő is olyan idegalapra került, hogy leordítja az apját, hogy neki mindegy, felőle a seggébe is feldughatja, nem kell neki semmi tőle. Meg még elhangzik, hogy ő igazán szeretne megfelelni Tripp elvárásainak, de nem tud más ember lenni, csak saját maga, aztán kiviharzik. Nick megpróbál Trippre hatni, hogy ezzel a megfélemlítéses módszerrel nem fogja megváltoztatni Jeremyt, így csak elveszíti a fiát. Tripp eltűnődik ezen, bár lehet, hogy csak azon döbben le, hogy valaki ellent mert mondani neki.

Jeremy és Juliet a teraszon, Juliet szerint bocsánatot kellene kérnie az apjától. Megtudjuk azt is, hogy Julietnek nőtt valamennyi agya, mert ő maga javasolta az apjának végül, hogy halasszák el 5 évre az induló tőkét, mert előző este elvert 1 millát egy partira, ami élete legrosszabb estéje volt, úgyhogy inkább vár még a pénzre. Jeremy felveti a kérdést, hogy lehet, hogy jobb lenne ha nem lennének ennyire vastagok, amire Juliet elborzadva néz rá, úgyhogy Jeremy igazít gyorsan, hogy nem annyira szegényt gondolt, hogy éhezzenek és a legyek lepjék el őket csak úgy normálisnak lenni. És Juliet újonnan nőtt agya megint brillírozik, mert azt válaszolja erre, hogy annyira normális lehet így is, amennyire akar.

Nick otthon reggel, megjárt már egy galériát és meglepetést hozott Lisának, egyben bocsánatot is kér, hogy gyökér volt a hangyák miatt. Aztán megmutatja az új szerzeményt, ami nem más mint három hangya három képen. Váltunk a Darling otthonra, Tripp, Tish, Karen, Brian és Brian junior reggelihez készülnek. Tripp svédül köszön a gyereknek, de aztán megelégszik egy angol jó reggelttel is. Karen pedig elkezdi elemezni, hogy Brian junior mennyire szerencsés árva, erre felvilágosítják, hogy nem árva és nem Gusztáv, hanem Brian fia. Karen már meg se lepődik ezen a fordulaton.

Patty és Fred mennek be a klubba, Patrick bevezeti Freddyt. A klub tagok oda meg vissza vannak Freddytől, ugyanis nagy golf rajongók, ő meg híres golf játékos ugye. Jeremy megy Tripphez, bocsánatot kér tőle, de nem a bizalmáért könyörög, hanem állást szeretne. Tripp megkönnyezi a kérést és rettenetesen büszke a fiára. Nick irodájába ugrunk, egy alapítvány embereivel tárgyal, egy játszótérre kérnek tőle 20 ezer dollárt. Nick ad 200ezret, amitől leesik az álluk. Közben a titkárnője jön be, hogy Tripp van a telefonban, amire Nick azt mondja, hogy majd visszahívja. Hoppá, nem rohan és veszi fel, haladás. Majd mikor az alapítványosok hálálkodnak, hogy nem is tudja Nick, mennyire meg tudja változtatni ez a pénz az ő szervezetüket, akkor Nick azzal válaszol, hogy éppenséggel tudja, de nekik adja mindenesetre. Hehehe.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.05.19. 20:25:18

Jó sorozat ez...:-) Az első Hogyvoltok miatt kezdtem el nézni...
Két dolog
" Tripp aggódik, mert Karen és Patrick ügyesen befektette a pénzét, még Brian is értelmes dologra költötte, utazgatott belőle 3 évig, de ezek ketten az ő szavaival élve "mások". Tish laposan körbenéz, ami azt sejteti velünk, hogy lehet, hogy az ikrek Nick féltestvérei. "
Na szerintem meg tutu hogy a pénzszóró ikrek lesznek a büszke Trip gyermekei a gondos befektető hármas meg nem...:-)

" hogy milyen nagy szegénységben élt Oroszországban "
Megint érdekessen van kitalálva, oroszországban nem sürün vannak feketék..:-) ?

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.20. 08:04:17

jaja, ezen a fekete Oroszországban kérdéskörön én is eltöprengtem:)

úrilány 2008.05.20. 16:16:25

a festmény-jelenet (a nö mindig kicsit többet lát bele a dolgokba, a férfi mindig kicsit kevesebbet, mint kellene) kicsit elhasznált volt, de nem vészesen...
amúgy a képet nem kell magyarázni, egyzserűen csak kivált egyfajta wow-érzést a két hangya térbeli elhelyezkedése :P

köszi a Brian - kicsiBrian képet, nagyon bűbáj pár másodperc volt

és naná, hogy az ikrek Trip gyerekei
ha tippelni kellene (khm :P) akkor inkább Brianre tenném a voksot, gyanúsan ő jön ki a legkeveésbé Nick-kel ( -> na és akkor hogy jösz ki vele kisöreg, ha megtudod, hogy féltesók vagytok - jelenetek lehetőségei) , és mintha amúgy is folyton kisebbségi komplexusa lenne, amit arroganciával ellensúlyoz *-)
de érdekes karakter
süti beállítások módosítása