Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Drót 1x11 – A vadászat

2008. április 29. 12:01 - sélli_

Ne is vesződjünk az ‘előző rész tartalmából’-ral, úgyis mindenkit az érdekel mi van Kimával!  5 perccel azutánról folytatjuk ahol abbahagytuk: a lövöldözés helyszínén toporog az egész baltimorei rendőrség: helyszínelők, BÜFIsek, narkóosztályosok, gyilkosságiak, járőr hegyek, szal mindenki aki él és mozog. (Most kellene bankot rabolni olyan Die Hardosan… a kutyának sem tűnne fel) Fat Jayjel nyitunk aki a helyszínre érkező Rawlsnak jelent villámban: Kima úton a kórházba, a helyszínelők megkezdték a nyomok rögzítését, de mivel mozdulni sem lehet az emberrengetegtől, nem tud rendesen dolgzoni. Rawls egy percen belül rendet rak: aki nem a gyilkosságiaktól van itt, ká gyorsan hagyja el a helyszínt. Bunk közben a szétlőtt autót, és Orlandót vizsgálja, megtalálja Kima fegyverét, ami becsúszott a hátsó részre, mivel a ragasztó elengedett útközben. Ajánlottam volna a technokolrapidot…

Ugrunk a kórházba: Danielst már a belső ellenőrzés interjúzza –kivételesen normál hangnemben, tekintve, hogy Savino a fő gyanúsított – megállapítást nyer a tény, hogy nem Savino az egyedüli tettes, több különböző fegyvert találtak a helyszínen. Befut Burrell is, sőt a Rendőrkapitány is érkezik – csak hogy teljes legyen a rendőri-vezetőség tabló. Kima két lövést kapott, egyet a mellkasba, egyet a nyakán… aggasztó a helyzet. Vissza a helyszínre: Bunk, Fat Jay, és Jaybird nyomok után kutatnak a lövöldözéstől nyugatra lévő sikátor mentén. Hamarosan találnak két cipőnyomot, megvan merre menekültek az elkövetők! Gipszlenyomatot a gaznak! Rawls továbbra is irányító pozícióban a helyszínen: röviden elküldi a francba a narkó osztály egyik emberét, mikor az rinyálni kezd a lábakélt pénzestáska miatt. Észreveszi az utca szélén gubbasztó nyakig véres Jimmyt, és teljes döbbenetemre megpróbálkozik némi lelket önteni belé. Majd rövid úton kirángatja a kezdődő depressziós veremből, és beviszi a kórházba társa mellé.

Fat Jayék tovább követik a nyomokat a vasút mentén, újabb lábnyomokat talának, majd bónuszként egy sötét melegítőfelsőt is zsákmányolnak. A nyomok az út végén eltűnnek: az elkövetők itt több mint valószínű, hogy autóba szálltak, tekintve a betonon hagyott keréknyomokat. Bunk itt ragadja meg az alkalmat, hogy brékózzon az ügyeletes tisztnek, akitől ezúttal nemcsak nyomszakértőket, hanem egy LÉGKALAPÁCSOT is igényel. Lehet, Grissommal jobban járna. Vissza a lövöldözős helyszínre, ahová befut Freamon is, aki a kukuló, lebiggyedt szájú BÜFIseket próbálja gatyába rázni:Irány vissza dolgozni! Carv egy rövid fuck youval válaszol, ám az öreg megcsillantja a lélek-kártyát: egy dolgunk van: a drótot figyelni! El kell kapnunk aki ezt tette, és ha valaki pofázik, vagy elköp egy infót a dróton hol akartok lenni?’ A két mondat megteszi hatását: Herc beirányozza magát a templom tetejére, Sydnor megy a McCullogh utcai telefonhoz, Carv pedig vállalja, hogy Kima barátnőjét értesíti a történtekről.

Wee Bayjel folytatódunk, aki Kisember társaságában egy telefonfülke mellett ácsorogva azon tűnődik, vajon ki lehetett a csaj a hátsó ülésen. (B+! Ők lőtték le Kimát!) Sokat nem ötletelhetnek, mivel megszólal a telefon: nem túl részletes, de annál lényegre törőbb mondat: Done. Üdítő megisz, doboz eldob, autóval elhajt. Kórház: Rawls Jimmyvel felszerelkezve érkezik, és egyből Danielsbe botlik, akinek nincs jó híre: Kima életben van ugyan, de sokkos állapotban, és még mindig műtik. Rawls előveszi a mellényzsebéből azt a magnót, amin az egész eseménysor rögzítve van, hátha sikerül rekonstruálni a részleteket. Mindenki körbeállja a magnót és lélegzetvisszafojtva figyel: Hidegrázós a felvétel... Jimmy sem bírja hallgatni, rövid úton kidobja a taccsos. Egyem a husát, szegény! Rawls akit valszeg elvittek az UFÓk egy körre, felsegíti, majd azért hogy rögtön cáfolja eme feltevésünket, biztosítja Jimbót, hogy útálja mint a szart, viszont EZ_NEM_AZ_Ő_HIBÁJA!

Másnap reggel: SWATos rajtaütés Sevino utolsó lakcímén, lakásfelforgatás a köbön, de persze semmi és senki, rinyáló Anyutáján kívül. Bunker: A hír gyorsan terjed, Prezék már fognak is egy beszélgetést miszerint Savinot keresi a rendőrség, mert lelőtt egy zsarut. Freamon ötletarzenálja kimeríthetetlen: más kell ide! Az ominózus éjszakán Stringert kétszer csipogtatták meg, de csak egyszer a balhé után: a monitoron nézik a híváskódot: 07. Az meg ki, és milyen telefonon kellett volna Stringernek visszahívnia??? – kérdi Prez. Jó kérdés! Wee Bay Stinger álca fénymásolójába érkezaik, ahol újjongva meséli az előző estét: minden jól ment, de volt egy csaj a hátsó ülésen, akin kissé meglepődtek, de tutter a buli, Orlando kinyírva! Igaz, a csaj is, de Kisember nem bírt magával, és lelőtte őt is. Stringer, csak hümmög: Aha, ez tényleg tök jó, de a csaj zsaru volt…. Wee Bay itt lefagy mint a windows egy napos délutánon, majd szinte újra kell éleszteni, mikor Stringer tovanyögi: Ja, és ÉL!!! String röviden kiadja az ukázt: fegyereket, nyomokat, Kisembert eltűntetni. Durvul a helyzet, ezért nincs más, életbe lép a C terv: fel kell szívódni. Utcai telefon: Freamon a fél helyszínelő brigáddal az oldalán gyűjti be a nyomokat, ahonnan Wee Bayék telefonáltak –visszakeresték hová telefonált vissza Stringer- fénykép, ujjlenyomat, és az üdítősdoboz (!!!) amin rajta van Kisember ujjlenyomata!

Vissza a kórházba: útközben Carv felnyalábolta Kima barátnőjét, és bedzsesszelt vele a kórházba. Még mindig várnak, várakoznak, semi hír. Jimmy kicsit összekanalazza magát, és visszamegya Bunkerbe: lemossa magáról a vért, tiszta pólót vesz, majd kinyitja a piásüveget, és ivászat közben a táblát nézegetve elmélkedik a látottakról. Kapitányság: Fat Jay, Bunk és Belsős Ember: tanakodás hegyek: sehol nem találják Sevinot, eltűnt mint a kámfor. Elkezdik az eddig begyűjtött nyomok elemzését: néhány hajszál a helyszínen talált pulcsin, Orlando boncolási jegyzőkönyvéből kiderül, hogy legalább két fegyveres volt az elkövető stb. Megjön Freamon egy Kisemberes ujjlenyomat-egyezéses papírt lobogtatva, majd röviden vázolja az üdítősdobozos, telefonfülkés, kódszámos történetet. A jelenlévők dobnak egy hátast, mi már fel sem húzzuk a szemöldökünket, csak csendesn somolygunk: az öreg már megint milyet villantott.

Gödör: Dee, Bodie és Poot: mindenki a rendőr lelövésről beszél. Ez azért már a fiúknak is sok, Dee aggódik, hogy a zsaruk rájuk fognak szállni, mégiscsak lelőttek egyet közülük. A nyavalygálst egy Pootnak befutó telefon szakítja félbe: a vonal végén a tengerparton Nagyinál sütkérező Wallace, aki halálra únja magát, viszont agybajt kap a tücsökciripeléstől. Hiába, nem egy country side nigger – hogy őt idézzük. Kórház: Kima véres ruháját zacskózzák éppen, mikor megszólal a csipogója… Bubbles az, aki még nem értesült az éjszakai fejleményekről. Vágás Bubblesra, aki mellette egy járőrkocsi fékez hirtelen, majd 1ül szinte hajánál fogva rángatják be a kapitányságra. Nem szaroznak vele sokat, a kihallgató ember – Holley – 3 másodperc alatt elkezdi ütni, hogy miért hívogatta a csipogót, Bubbles meg rohadtul nem ért semmit, és Kima után kajabál. Végül Fat Jaynek, és Bunknak kell leszednie junkie barátunkról az embert. Bunker: Jimmy továbbra is a whiskeys üveg társaságában ücsörög és depressziózik. Daniels kezdi elveszteni a türelmét, és rászól, hogy fejezze már be a munkaidő alatti alkoholfogyasztást, és húzzon vissza dolgoni. Jimmy fel sem néz, gyötri a lelkiismeret, mindent visszaadna, megadna, odaadna, ha visszacsinálhatná a dolgot. Daniels is, de sajnos ez nem így működik. Felolvassa Kima legfrissebb kórházi jelentését: még mindig eszméletlen, intubálták, a tüdeje felmondta a szolgálatot, és HA szerencséje van, akkor nem bénul le. Attól tartok, EZZEl nem nyugtatta meg Jimbót. Jő Prez: telefon ügyeletes picsogó barátunknak: Bunk kéri, hogy, húzza be a belét a kapitányságra Bubbles miatt.

Orlando’s: Avon totál ki van – mikor nincs?- a félresikerült akció miatt. Stringer, a nyugalom eddigi élő szobra is izzad rendesen, igen, elkúrták. Nem kicsit, NAGYON! Avon szája habzik, egy ZSARUT, Hogy? Mit? Miért? Stringer el akarja égetni a kocsiból elhozott zsaru-pénzt, mert mi van ha megjelölték. Némi megnyugtatás végett azért biztosítja Avont, hogy a fegyverek a csatornában végezték, Bayjel nem lesz gond, ahogy Savinoval sem, - ha tartja magát a mesesztorihoz -de amiből gebasz lehet, az az, h mi van ha felébred a zsaru csaj és beszél...? Vissza a kapitányságra: Jimmy beirányozza magát a kihallgatóba Bubbleshoz és elmondja, hogy mi történt Kimával. Erre Bubbles is kiakad – tiszta Grace klinika, mindenki picsog- Jimmy megkéri, hogy nézzen kicsit körül a Gödörnél, hátha lát, vagy hall valamit, pillanatnyilag ennyit tehet Kimáért.

Levy irodája: Rhonda nézi a mogyorót csócsáló genya ügyvédet, akit nem sokkolt túlságosan a rendőr lelövős fordulat: ígéri, ha Savino jeletkezik nála, javasolni fogja, hogy adja fel magát. Kösz, köcsög! Jimmy üvölt: ez nem elég, MOST kell nekünk!- miközben szinte szó szerint ráborítja az asztalt a bájgúnárra. Itt mégiscsak egy rendőr lelövéséről van szó, aki bármikor meghalhat. Üzenj neki, hogy délután jöjjön be, és azonnal vád alá helyzzük drogbirtoklás miatt! Vagy különben??! – kérdi a vigyorgó Levy. Vagy minden este SWAT kommando kopogtat Anyukája ajtaján, egészen addig mig elő nem kerül- kontrázik Jimmy. Mintegy mellesleg befenyegeti Levyt, hogy számíthat egy idézére az államügyészi hivataltól a bankszámlája felülvizsgálatáról, amit majd összevetnek a bevallott jövedelmével. Levy itt nyel egyet, és csak böffen egyet: ‘Megnézem mit tehetek’. Bunker: Prez kirakós játékának újabb villanásával jön Freamonhoz: megnézte kik használták eddig a 07-es kódú csipogót: néhányszor Dee, esetenként Stringer telefonján jelentkeztett, de nem lehet egyértelműen azonosítani, DE! Talált egy hívást, amit a közkórházból bonyolítottak ezzel a kóddal, Stinkum halálának a napján, amikor Wee Bayt lábon lőtték, ergo: WEE BAY A 007-es! Problem solved: Wee Bay és Kisember voltak ott a telefonfülkénél, húsz perccel a balhé után. HÖJJ!

Rawls és Daniels Burrellnél: itt is megy a hiszti: az egész várost felforgatták Sevino után, de nem találtak semmit. Daniels szabadkozik, hogy nyomon vannak, már vannak tippjeik a lehetséges elkövetőket illetően, ám ez sem Burrellnek, sem a Rendőrparancsnoknak nem elég: azonnali razziákat akarnak, mindenhol, ahol csak lehet. A holnapi hat órás hírekben, már a letartóztatásokat, és a drogot akarják mutogatni a tvben, mert meg kell mutatnia a rendőrségnek, hogy kik is ők. Na szép! Nem tűnik fel, hogy ez a taktika eddig sem vált be??? Vissza Levy irodájába kicsivel később: úgy látszik Jimmy asztalborogatása megtette hatását, ugyanis az asztal egyik oldalán a fél nyomozó brigád Rhonával felszerelkezve, a másikon pedig nem más, mint Sevino foglal helyet. No, indul a szájkaratéval egybekötött alkudozás: Levy kezd amikor elővesz egy nagy fekete táskát, amiből előkerül egy rohadt nagy tasak fehér por. Fat Jay rá is veti magát egyből, ám a comment ekkor érkezik: ez sütőpor! Savino ezzel az ál-droggal akarta átverni Orlandot. Aha! És hol a pénz? kérdi Jimmy, oh, azt nem tudjuk, -szenyóskodik Levy-  azt az autóban hagyta, ezt a kazetta meg is erősíti, akárcsak azt, hogy a lövöldözésnél nem volt jelen. Bunk gyógyszerei itt elgurulni látszanak: mekkora f1111ság, mégis meglőttek egy rendőrt!!! A vád végül, bizonyíték hiányában: hamis droggal való üzletelés, 3 év, és pénzbírság. Eszem megáll!!!

Bunker: Daniel eligazítás keretén belül híreket hoz a kórházból: Kima még mindig eszméletlen, és a gerince körül duzzanat van, ami vagy elmúlik vagy nem. Nem fest túl jól…Vissza a munkához: mivel Burrell parancsba adta a város szerte ágazó razzia hegyeket, nem tehetnek mást: minden droggyanús helyet le kell rohanni. Ám, mivel a BÜFI parancsnoka nem hülye, a fő rejtekről szóló infókat mélyen elhallgatta, tehát ahhoz nem kell hozzányúlni. Freamon tájékoztatja a többieket, hogy van két címük a gettóban, ami esélyes lehet: egy sorház, ami a múlt hétig rejtek volt, de a legnagyobb durranás, hogy a tegnap Herc által kiszúrt ablakból-kidobós akció lehet. Igaz, minden nap változtatják épületen belül az emeletet, de vanegy emberük a helyszínen, aki ha változik a hely, azonnal telefonál. Az akciót 11-re tervezik, ám az osztagok már hajnal 5-kor felveszik a megfigyelő pozíciót. Na ebből mi lesz? Orlando’s: Dee gyön Stringer rapporta, és csodálkozik, hogy miért van zárva a didibár, ám String válasz helyett, egy ‘Bayjel mész’-t lök csak oda. Dee nem ért semmit, mégis hová kellene menni? String nincs túl beszédes kedvében, és egy szemöldök felszaladás nélküli, ‘Eriggél már, mire vársza?!’-szal válaszol.

Vissza az éjszakai műszakos Bunkerbe: Jimmmy jelentéseket gépel Freamonnal karöltve, a háttérben Daniels irodájában Burrell üvölt, majd elrohan. Ez mi? Jimmy és Freamon be: gáz van, Burrell tud a fő rejtekről… Kissé gyanús, hogy deputy mindenről tud, tuti besúgó van a bandában! - szól Jimbó és elviharzik. Kicsit később egy puccos fogadáson tűnik fel, ahol hamarosan megtalálja Phelan bírót. Van egy kis gondunk, majd vázolja a Burrell féle problémát, kicsit rá kellene pirítani, ha megoldható. Ám a Bíró ezúttal habozik… Oh, már világos: visszavették a jelöltlistára, ismét bent a pixisben, éljen a mocskos politika, ahol még az sem számít, hogy egy rendőrt meglőttek. Dee az utcákat rója a süvölvényes autóval , Bayjel a fedélzeten, bár még mindig nem tudja hová mennek. Hmmm, izzgi! Bay instruálja, itt jobbra, ott baljra, majd hamarosan leparkolnak egy sötét utcában, egy ház előtt. Bay kiszáll, ám Dee nem mozdul, rossz előérzete van. Bay persze noszogatja, gyere már belefelé!!! Dee lassan kiszáll, de nem nagyon akar elindulni az üres, sötét ház felé. Baynek szinte tuszkolnia kell, maga előtt. Bemennek, még mindig sötét, Dee elöl, Bay a háta mögött… egy fegyverrel a kezében. Megállnak egy sötét szobában, és Dee már szinte szipog a félelemtől, mikor villany fel: egy akváriumokkal teli nappaliban vannak. Bay belekezd a mondókájába: na, tehát amig nem vagyok itt, etetned kell a halakat, kaja itt, ott, amott, mindegyikből csak két kanállal naponta. Dee le van döbbenve, és nem ért semmit…azt hitte azért jöttek, hogy Bay kinyírja őt. Durvulaaaat! Bay elmegy pakolni, Dee meg rezgő hangon kérdi: hová megyünk? Hát Phillybe, szól Bay, te hozod vissza az autót. Mivel lelőttük ezt a zsarut, muszáj felszívódnom.

Másnap reggel Bunker: Jimmy Bunkkal telefonál: se Kisember, se Wee Bay, viszont az FBInak van egy aktája róluk hajmintával, DNSsel, de előbb Kimának fel kell ébrednie és megerősítenie az eddig talált bizonyítékokat. Daniels közbevág: nyeregbe, indul a rajtaütés halom! Kicsit később, utca: commando hegyek amerre a szem ellát: akció indul: egyszerre törik rá az ajtót a rácsosházra, a kertvárosiakra, a gödörbeliekre, a tornyoknál lévőkre, kergetőzés, kezeket fel: klasszikusan kivitelezett rajtaütés hegy. Házkutatás, lakásfelforgatás. Van valami? Mi az hogy! A konyhából Sydnor 5 kg droggal a kezében vigyorog, a sütőben drog, az ágymatrac alatt fegyverarzenál, a fotelek aljában szintén drog, a hűtőben milyen meglepő: drog! NA akkor csomagoljunk szól Daniels. Sajtótájékoztató: a razziákból származó droghalom szépen glédába állítva, fegyverek kipakolva, felcímkézve, minden újságíró, tévés kattogtat, és kameráz. A pódiumon Burrell mellett a Rendőrkapitány: cirkusz indul. A Bunkerben a FÜFIsek a tévén követik figyelemmel a nyáladzást: ‘Amit itt az asztalon látnak az a mi válaszunk a drog és a halál kultúrájára. Ha egy rendőr elesik, a harcban, a többiek nem adják fel, foluytatják, míg el nem kapják a tetteseket…’ és ez csak még rosszabb lesz. A rizsát csak fél füllel hallgatják, Prez ül a monitorok előtt, ám sehol semmi: minden csendes. És ekkor hopp, mégis kapás van: ketten beszélgetnek: Küldj egy kis pénzt, buszjegyre kell, nagyanyámnak nincs pénze. Ha küldessz, visszamegyek, mert nem bírom már itt… Prez behúz egy ‘nem lényeges’ vonalat a füzetbe… pedig a ha tudná…

Zárókép: Kima a kórházban fekszik, monitorra kötve, mindenhonnan csövek lógnak ki belőle, csipog a monitor, szuszog a lélegeztető, szinte az egész teste bekötve… Jövő héten innen folytatjuk.

Címkék: drót
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2008.04.29. 19:16:21

Király egy rész és poszt...
Azt még kiemeletem volna hogy a rész végi rajtaütésekkor, Herc és Carv már profi nyomozóhoz méltóan eltesznek egy -egy köteg pénzt a mellényük alá mielött jelentenék mennyi is az annyi..
süti beállítások módosítása