Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes, drága titkaink 1x02 - Zűr és zavar

2008. április 21. 13:30 - zaphodbb

Körbereggel van, ami annyit tesz, hogy megnézhetjük hogyan készülődnek reggel a Darlingék és Nick. Elsőként Tripp és Nick ébred párhuzamosan, nagy a különbség a fényűzően kiszolgált Tripp és Nick reggele között. Az egyik vadlazacot reggelizik, a másik szétégeti a kezét a pirítóssal, na vajon melyik-melyik. Egy kis Nick-Lisa belvillongás bejátszik, természetesen a ne dolgozz a Darlingéknak témakörben. Karen és Letitia reggeli készülődését is végigkövetjük fodrásszal, manikűrössel és kedves csevejjel a másnapi nagy családi fotózásról. Váltunk Patrick reggelére, aki épp öltözik fel a travinál és közben fogadkozik, hogy ő márpedig nem lesz szenátor. Ugrunk az ikrekhez: Juliet és Jeremy egy hotelszobában, ahol Juliet "önálló" életet kezdett, a "hotelszoba" akkora mint a lakásom háromszor, ezt titulálja Jeremy bélyeg méretűnek. Anyád. Erre csak ennyit tudok mondani. A penthouse lakosztály foglalt, hogy a rosseb esne bele, így most kénytelen a kis Juliet egy 200 nm-es szobácskában nyomorogni. Anyád kétszer. Jeremyt bízza meg, hogy derítse ki, ki lakik a penthouse lakosztályban, hogy jól kiutálhassa onnan.

Brian és a zabigyerek (ő amúgy Brian junior) hotdogot reggeliznek az utcán, közben Brian betanítja a gyereket, hogy mit kell hazudnia: a gyerek svéd árva, akinek meghaltak a szülei egy vonatbalesetben. Aha, mert a svédeknek általában barna hajuk és szemük van. Tripp irodájában járunk, Nick esik be, elkésett a metró miatt. Ezen Tripp lehal, hogy hogy lehet metróval járni, majd ő küld érte autót minden nap, de Nick hős és nem hagyja hogy a segge alá tolják a kényelmet. A megbeszélés témája a másnapi családi fotózás, ami Patrick kampányához kell, hogy legyen friss családi idilli kép. Nick dolga, hogy mindenki megérkezzen a fotózásra időben és ehhez kap egy köteg pénzt. Mert ismerve a családját, Tripp biztos benne, hogy közbejönnek majd mindenféle gubancok.

Nick irodája: a titkárnő Dutch táskájának számzárját próbálja megfejteni, sikertelenül. Amíg Nick nem volt bent, addig a titkárnőt rohamozták a Darling családból többen is: Juliet üzente, hogy nem megy a fotózásra, mert ő már egy szabad radikális anyámkínja lett. Jeremy is telefonált, hogy Nick védesse le egy számát, amit előző este írt Justinnal (igen, Timberlake), Brian pedig beugrott és meglepit hagyott az irodában, hát persze hogy a kölköt, aki se nem svéd, se nem árva, az anyja címével és számával, vissza a feladónak.

Telefon csörög: Norman Exley a repülőgép szerelő hívja Nicket, következő kockákon már találkoznak is és elhangzik a big kvescsön, mire kapott ez a jóember 100ezer dollárt Briantől. Kiderül, hogy a zabigyerekkel zsarolta Briant. De végül egy izgalmasabb részletet is kinyög a fickó: Dutch repülőútjaira sokszor ment vele Letitia is. Trippnek bizony volt oka apa legyilkolására, ha erről tudott. Nick jelentőségteljesen, hosszan, összevont szemöldökkel és szűkülő pupillákkal néz.

Jeremy kommandózik a penthouse lakosztálynál, ismeri az ott lakó csajt, Natalie a neve neki, valaha Juliet barátnője volt, de összevesztek valamin, úgyhogy Jeremynek nem lenne szabad beszélnie vele a Juliet kódex szerint. Jeremy menekülne is, de Natalie a nyakába ugrik és ha már úgyis ott van, dugnak egyet. Patrick Trippnél, közli, hogy ő kösz, de nem akar szenátor lenni, úgyhogy a fotózással is hagyják őt békén. Tripp a travi szeretőre célozgat, esetleg ha Patrick amiatt aggódik, hogy az kiderül a választások során, azt majd ő eltusolja. Nofosing Patty. Elnök kell legyen belőled, különben apuci nem lesz rád büszke.

Nick otthon: Brian juniort is hazavitte, amitől Lisa beidegesik egy pöppet. Karen fónol a vita közepén, hogy Frednek Nick mondja el ugye, hogy nem lehet rajta a családi fotón. Szájhúzás van, amikor Nick nemet próbál mondani. Ezt a fickót bármire rá lehet venni egy kis sírással. Tripp sokadik irodájában járunk, Letitia és Tripp vitáznak, Tish nem akarja, hogy Patricket benyomja szenátornak és tönkretegye az életét. Tish hibát követ el, Nick apját hozza fel, hogy mennyire hiányzik neki a családból. Tripp felkapja a fejét a család szóra és megint nem néz szépen. Videón ez a jelenet alant.

Julietnél járunk, Jeremy érkezik vissza, nem árulja el, hogy Natalie lakik a penthouse-ban. Próbálja rábeszélni a másnapi fotózásra és közben rávilágít, hogy a kurva nagy függetlenségben még mindig apuci pénzéből éldegél a független kis lakosztályában. Juliet nem is érti mi ezzel a probléma. Mondtam én, hogy Juliet kb. annyira értelmes mint egy fél tégla.

Nick irodájában: Letitiát kérdezgeti az apjával való viszonyáról, hogy Tripp tud-e róla, mert ha igen, akkor Nick erős gyanút fog, hogy ő talán. Tish elárulja, hogy ha tudott a viszonyról, akkor azt tuti beleírta a naplójába, amit az íróasztala fiókjában tart. Nick következő helyszíne márisazonnalhirtelen Tripp irodája, fiókkutatás ezerrel. Épp mikor zsebbe gyömöszölné a naplót, belép az egyik cseléd. Ofkórsz. De Maria 500-ért tartja a száját, hozzá van már szokva ehhez, úgy tűnik. Nick otthon: a naplót olvasgatja, egy bejegyzést talál apa halála napján: egy repülőgép zuhanása van lerajzolva és alatta valami írás átsatírozva.

Ezután Lisától megtudjuk, hogy Brian junior közölte vele, hogy az anyja Brazíliába készült. Uff. Szerencsétlen kölök. Ez Nicknek is friss hír, szalad is vele Brianhez. Mindent eladott a nő és elment. Brian teljesen elutasítja, hogy bármit is kezdjen a gyerekkel, oldd meg Nickiboy. Nick szeme rángatózni kezd. Darling ház: Nick elviszi Brian juniort a fotózásra, hátha attól kifejlődik Brian szíve. Már alig várják, neki kell hangulatot teremtenie, bármit is jelentsen ez. Hangulat teremtés közben megmondja Frednek, hogy nem lehet rajta a képen, amiből Fred azt veszi le, hogy Nick bele van esve Karenbe. Ez a fickó se egy lángelme, de a zsilliókat biztos jól meg tudja majd számolni, ha összeházasodnak Karennel.

A családi képpel semmi se stimmel, Juliet helyére egy hozzá hasonlító lányt ültettek be, Brian csendesen őrjöng, amikor kiszúrja a fiát, de késő már Tripp is észrevette. Amikor rákérdez, hogy ki ez a kölök, előjön a történet, miszerint egy svéd árva, aki nem beszél angolul, csakhogy koppanás van, mert Tripp beszél svédül. Vérciki, kárörvendjünk Brianen mind. Mindeközben Tripp keresi mindenkin a naplóját, körbekérdezősködik, amire Nick megtörik és bevallja, hogy ő lopta el a naplót, mert meg akarja találni az apja gyilkosát. Ezen Tripp kiborul, hogy róla el bírja ezt képzelni. Kirohan Tish után az erkélyre. Az ott elhangzottak alapján úgy tűnik, nem tudja, hogy Tish és Dutch szeretők voltak, pedig Tish már épp térden állva készült bocsánatot kérni tőle emiatt. Lehet ezt a jelenetet is csekkolni videón.

Brian és Nick a liftnél: lelkibeszéd, hogy ne tegye ő is azt a fiával, amit vele Dutch, ő az egyetlen fia blabla. Ez a mi papunkat meghatja, ami minket meg meglep, és megy a kölökért. A hotelben: Juliet elkapja Jeremyt aki épp Natalie-hoz igyekszik és közli vele, hogy tud Natalie-ről a penthouse lakosztályban és azt is tudja, hogy Jeremy is tudja. Kiderül, hogy Juliet miért utálja Nataliet, a legjobb barátnők voltak, de Natalie ellopta Juliet parfümötletét és a frufruját. Itt most magam elé képzeltem, ahogy titokban levágja Natalie Juliet frufruját és a saját fejére ragasztja, de nyilván nem ez történt, csak ugyanolyan hajat vágatott magának. Hát babám, ez legyen a legnagyobb problémád az életben.

Brian és Brian junior a paplak előtt, a gyereknek nem szabad majd angolul beszélnie és svédnek kell látszania és Gustavnak hívják. Brian bajban. Patrick és a nője: Patty nem bír koncentrálni a szexre. A nő rá akarja beszélni, hogy induljon a választáson. Nick otthon: Karen hívja, hogy ő mindig szeretni fogja. Ez a pszichopata nő kihozza belőlem az állatot, addig kéne ütni, amíg mozog. A hotelben: Natalie épp megmássza Jeremyt, aki próbál elmenekülni, de a szélesre tárt puma ebben megakadályozza. Beremeg a lába és nanáhogy elbukik. Tripp irodája: Patricket nézi a tévében, aki épp bejelenti, hogy indul szenátornak. Nick lép be, visszahozta a naplót, nincs harag. Elhozta Dutch táskáját is, amit még mindig nem sikerült kinyitni. Tripp javaslata a 712-es kombináció, ami Letitia szülinapja. Amire ki is nyílik, fizikai fájdalmat okozva ezzel Trippnek. Bár azt állítja, hogy ő mindig is tudott a viszonyról, de mi látjuk amit látunk, ez bizony csak most nyert bizonyosságot. Ez a jelenet látható a lenti videón. A táskában amúgy egy Simon Elder nevű pacákról van mindenféle info, bűnlajstrom. Egyetértünk Trippel, ezzel a fickóval kell kezdeni a sort, ha a gyilkost keressük.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úrilány 2008.02.14. 14:22:30

-az nagy poén volt, mikor az öreg elkezdett karattyolni Brian juniornak
-gyönyörűen patetikus volt, amikor Tripp fátyolos szemekkel oldalra nézve hallotta, hogy kattan a zár (hogy tényleg az öreglány szülinapja volt a kód)
- a családi fotó az oroszlánokkal nagyon ott van
- Patrick gondolom akkor a társadalmi kötöttségek - kontra saját élet tipikus vívódó/vergődő alakjának megtetstesítője lesz
- a bugyuta ikrek bugyuta sztorijait viszont talán nem kellene erőltetni - ez már túlontúl giccses

JMBG 2008.02.15. 13:50:03

Nekem az tetszett nagyon, amikor Brian (az idősebb) minden félelem nélkül sétált át két hímoroszlán között, 30-30 centire a szájuktól. Bár lehet, hogy inkább az oroszlánoknak lett volna félnivalójuk a családtagoktól.

úrilány 2008.02.17. 11:48:16

jaja, én is néztem, milyen lazán jöttek-mentek ott közöttük:)
süti beállítások módosítása