Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x07 - Red, White And A Little Blue

2008. április 17. 15:24 - sixx

Az előző körben Peyton és Catherine búcsúzott, pedig ez utóbbi még reggelit is csinált Brettnek, nesze neked hála. A többi csaj azt csinálta amit eddig, ostobán néztek és/vagy kurválkodtak, ami végül is a feladatuk, kb. ennyi állhatott a szerződésben is: "(...)legyen minél ostobább és kurvásabb, Bret kérésére tátsa nagyra a száját és ne fogazzon." Reggel van, Inna azzal kezdi a napot, hogy panaszkodik, mert mintha nem lenne már olyan jó viszonyban Brettel, mint korábban. Odakint az énekes várja, Inna kiönti a szívét, az aláfestő zene valami country-blues sláger. Bret szerint Inna faszacsaj, de mintha távolodna tőle. Na ja, nem Inna hívta be az ágyába Daisy-t meg KJ-t sorozatosan.


Jön a feladat: Bret és Big John Irakban szórakoztatta a katonákat korábban (mit csinált Big John? Táncolt? Zsonglőr?), és ezen felbuzdulva a mai kihívás az eddigi legkomolyabb: veteránoknak kell hazafias témájú műsort adni, ami minden bizonnyal eszméletlen lesz ezekkel az agyhalottakkal (az lesz, meg tetszik látni.) Van ám segítségük is, két öreg néni, akik valószínűleg már a vietnámi háborúban is katonákat szórakoztattak, remélhetőleg manapság már nem ugyanazt csinálják, mint akkor. Destiney van annyira intelligens, hogy nem hívja vén kurváknak a néniket, akik közül az egyik kék tornadresszben van sajnos.

A fellépés során három duót és egy szólót kell előadni, Daisy lesz a szólóartista, és énekelni fog, mégpedig egy egyszerűbb nótát, az amerikai himnuszt. Megan és Jessica hullahopp karikázni fog, Inna és Destiney táncolni, KJ és Ambre meg szteppelni. Ezen most tessék egy kicsit elmerengni, valami félelmetes ami ebből kijöhet. A nénik próbálják tanítani a szerencsétleneket, de egyszerűen félelmetes, hogy mennyire nem tudnak mozogni, úgyhogy nem is nagyon erőltetik a felkészítést, mert a vége katasztrófa lesz így is, úgy is.


Megan és Jessica a hullahopp mellé a következőt találta ki: miközben kéttenyérnyi fürdőruhában rázzák a picsájukat, az alkotmány előhangját idézik fel, ami nagyon jó terv, kár, hogy Megan nem minden szót ismer, ami abban szerepel, és most nem viccelünk. Meg is jegyzi, hogy tanult egy csomó új szót, és ez milyen fasza. Megan a tipikus szőkenő, ha eddig nem lett volna világos. KJ és Ambre azt találják ki, hogy KJ alakítja a sztepptáncos diákot, míg Ambre a tanárt, és ez így milyen vicces lesz, hogy KJ idétlenkedik. Elborzadunk az ötlet hallatán. Destiney és Inna sem áll jobban, ők ketten sajnos nem tudnak egyszerre mozogni, talén azért, mert Inna nagydarab, és nem tudja felemelni a lábát, miközben Destiney meglehetősen hajlékony.


A főpróba a várható eredménnyel tárul, Innát addig baszogatja az egyik vénasszony, hogy elküldi a picsába, ami azért nem volt szép. Pedig a néni azt is megjegyezhette volna, hogy Inna mozgáskoordinációja egy holtrészeg államtitkáréval vetekedik, a lába meg olyan vastag, mint egy kazah súlyemelőé. Ambre szerint ezt nem kellett volna, mert ez a két néni csak azért van itt, hogy segítsen nekik. Valaki be fogja köpni Innát. Megjönnek a veteránok, van aki egyedül, van aki a nejével, de 90%-ban úgy hetven év környékén mozoghatnak, a Bret mellett ülő faszi szerintem halott például.


Kezdésnek egy komikus melegíti be a népet, nem vicces, pedig hallottam már Bill Dwyert jókat mondani. Elsőként Ambre és KJ lép színpadra, és a várakozásoknak megfelelően katasztrofális amit produkálnak, Bret szavaival élve KJ olyan, mint egy bekokózott majom, de Ambre legalább ügyes volt. Jön Megan és Jessica, először felöltözve, majd fürdőruhában (csillagos-sávos), és elkezdik a hullahoppozást, közben meg az alkotmány felmondását. A közönségben egy nő sír a röhögéstől, mi is. Végül is nem kúrják el nagyon, és aránylag koherens a szavalás is - Megan meg tényleg jól néz ki fürdőruhában.


Destiney és Inna próbáján már lehetett sejteni, hogy ez így nem lesz annyira fasza, ráadásul amikor meglátták, hogy Meganék vetkőznek, úgy döntenek, hogy akkor ők is fognak, kár, hogy ezt kb. úgy viszik véghez, mintha egy sztriptízbárban lennének, és nem a jobbik fajtából. Amikor Destiney bedől a veteránok előtt, és fellátunk a gyomráig, akkor Bret megjegyzi, hogy ez így annyira nem fasza - bár a veteránok között biztos volt, aki élvezte. Inna a seggét is csapkodja, mire Jessica beszól, hogy na, így kell kurvásan vetkőzni. Bret szerint a veteránok már láttak szörnyű dolgokat, de ilyet még nem. És még csak most jön a java, Daisy, aki nem elég, hogy nem tud énekelni, de bazmeg a himnusz szövegét sem ismeri. Sírunk a röhögéstől.


Az eredményt a közönség tapsvihara dönti el, a legnagyobbat a hullahopp páros kapta, így ők mehetnek randira. Előtte Bret kitalálja, hogy fasza lenne, ha az összes csaj együtt vacsorázna, ami katasztrófába torkollik, mert amikor Bret megkérdezi, hogy ki van itt csak a tévé kedvéért, és ki jött azért, hogy őt szeress, akkor mindenki terel, kivéve Ambre, aki nekiesik KJ-nek, és elszabadul a pokol. Destiney elküldi KJ-t a kurva anyjába, aki erre elkezd üvölteni, aztán sírni, lesz csapkodás is és nagyon sok kifütyült káromkodás, királyság. Bretnek ebből elege van, és elmegy aludni, bazmeg, nem te kérdezted, hogy ki sunyít a házban? Hát akkor? KJ jövője a házban elég kérdéses.


Fel is megy a szobájába, és elkezd pakolni, mert hát ebből úgyis kirúgás lesz, gondolja. És erre mi történik? Bret felmegy utána, és megvigasztalja, mert a producerek nem engednek el egy ilyen konfliktusforrást csak úgy. Eszem megáll. Bret szerint KJ lehet, hogy túl őrült neki, de ettől még megint beviszi a szobájába, és szerintem istenesen megdugja. Ezt persze nem mutatk a szemetek. Másnap Megan és Jessica megy a randira, ami ebben az esetben látogatás egy ruhaboltba, ahol kapnak egy-egy felsőt, amit egy ember ollóval nagyon trendire alakít. Jessica kijelenti, hogy ilyen fasza napja még életében nem volt, Megan szerint meg szánalmas, hogy Jessicának ezek szerint még senki nem vett soha semmit.


A házban Ambre próbál beszélni KJ-vel, de az szarik rá, mint ahogy mindenkire, mert sokkal jobb az áldozatot játszani. KJ is an asshole. Meganék kapnak egy vacsorát is, ennek az a lényege, hogy Megan faszán beköpi Innát, hogy üvöltött a nénivel. Bret felháborodik, ilyet nem lehet csak úgy! Mit képzel? Inna! Te! Kurva! Este jön a hazazavarás, és annak ellenére, hogy mindenki KJ-t szeretné a falon kívül látni, Bret nem tud megbocsátani Innának a tiszteletlenségért, és hazaküldi. Ó jaj.

Címkék: rock of love
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winnie 2008.04.17. 15:55:32

megan ftw. 8 hét idézete volt tőle:)

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.17. 16:44:27

Nekem egyre inkabb az jon ki a leirasbol, hogy ez a Bret gyerek egy igazi kis uber manipulator. Egymasnak ugrasztja a noket, aztan meg jol lesz**ja mindet es felmarkolja a dohanyt. :)))

EasyFriend 2008.04.17. 16:50:40

Muhaha, micsoda röhögésforrás lehet ez a műsor. Szerintem Bret is a földön fetrengve röhög, amikor épp nem a kamera előtt van.

Kúrcsány Ferenc 2008.04.17. 17:06:22

Mi a lófasz ez a baromság?

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.17. 17:49:03

Hat az tuti, hogy nem birja ki siras nelkul:))

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.04.17. 17:51:24

Kedves Kurcsany(?), tessek raklikkelni a musor nevere a post elejen es megtudhatja, hogy mi ez! Csak egy klikk es igen, megcsinaltad.

mókus 2008.04.17. 22:57:23

szellemi kihívás lehet ez a műsor

winnie 2008.04.18. 09:16:36

nem az. a tévét nem szellemi kihívásra teremtették.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.21. 07:55:47

hát igen elolvastam itt az elsőt
aztán azóta megnéztem az első évadot és a második első kilencét.
Azért nem többet, mert a kurva 10-eshez normális trackert kell még találnom:(
nagyon ott van egyébként...

mókus 2008.04.21. 21:44:31

nem tudom winnie.. én se ezt, se mást nem nézek, max. hírek és oké, nagy néha law&order:svu, ennyi
süti beállítások módosítása