Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

5IVE days to midnight – Péntek

2008. április 02. 17:39 - Mr. Zippo

Hát nem jött be Neumeyer professzor ötlete, mert mindenki szabadlábon van, aki az életére törhet, s ő csellel vagy dutyiba, vagy a mosolygóba juttatott. Igen, mert Axelrod megszökött és Roy B. sem sokáig volt rácsok mögött. Egy jó ügyvéddel mindent el lehet intézni. Claudia/Angelára és Jessyre rendőrök vigyáznak a házban. Sikorski és a prof Carl lakásában tanakodnak, hogy vajon miért dolgozott olyan nagy hévvel Carl a prof halálának bizonyításáról. A prof keserű válasza: hogy a legapróbb részletekig biztos legyen abban, hogy úgy halok meg. Eközben Carl az autókölcsönzőnél veri ki a balhát, mert a zöld Cherokeet, amit ki akar bérelni, épp más használja. Szegény pultos lány, szegény jóhiszemű autóbérlő. Mire megérkezik Carl annyira felspannolja magát, hogy szó nélkül kirángatja az autóból, majd elhajt. Már nincs sok idő hátra a nagy pillanatig, és annyi mindent kell még elrendeznie.

Sikorski hazafuvarozza a professzort, miközben Brad előkeresi a sportlövő puskáját, hogy kellő nyomatékot adjon akaratának, miszerint a jövőből jött táska őt illeti. A prof háza előtt posztoló rendőr majdnem elalszik, amikor valami zajt hall a ház melletti bokrok közül. Oda is indul a sötétbe, de nem jut messzire. Egy fickó áll a bokrok között, majd a rendőrnek dobja a kezében tartott macskát, és támad és döf. Jessy felriad és Claudia/Angelát szólongatja, miközben a gyilkos már a házban van. Rémült próbálkozás a telefonnal, de a készülék süket. Jessy elbújik a szekrényben, Claudia/Angela fegyverként egy vízszerelő kulcsot ragad, s lelopakodik a lépcsőn. A gyilkos meg felfelé az alagsorból. Pisztoly van nála, és nem rest használni. Dulakodás, Claudia/Angela a földre kerül és Roy B. bontakozik ki a sötétből. Amint ígérte, ha a prof nem hozza el neki a nőt és a papírjait, akkor viszi a lányt.

Megérkezik Sikorski és a prof, de a házat üresen találják. 2 halott rendőr, ám se Jessy, se Claudia/Angela. Mindenütt csak a dulakodás nyomai. Sikorski Carlra gyanakszik, de a prof tudja, hogy Roy B. volt a tettes. Ki is derül, hogy Roy B. tényleg szabadlábon van már az ügyvédjének köszönhetően, tehát mégis ő volt. Közben Carl az autópályán száguld a nudibár felé, de kifogy a benzin. Kénytelen gyalog elkutyagolni a legközelebbi benzinkútig. Újabb késlekedés, és már egyre kevesebb ideje van. Hideg és esős az este, így magára vesz a prof kék kabátját, és abban indul el. Sikorski körözést ad ki Roy B. autójára, amit gyorsan meg is találnak. Közben a prof magából kikelve dühöng. Miközben a saját életét menti nem törődik azokkal, akik a legfontosabbak neki. Autós üldözés indul. Közben Brad is a nudibárhoz ér és lőállást keres. Sikorski és a prof is megindul Roy B. kocsija után.

Roy B. a megvert Claudia/Angelát és Jessyt viszi valahová. Claudia/Angela Jessy életéért könyörög, de Roy B. csak nevet rajta. Sikorski eléjük vág, majd keresztbe fordul az autóval az úton elállva azt. A fekete autó jön. Sikorski felmutatja a jelvényét és a pisztolyát megállásra kényszerítve azt. Veszélyes alak. Az autó megáll, de csak az ügyvéd ül benn. A prof kirángatja és laposra verné, de Sikorski visszafogja. Hol van Roy? Üvölti a prof, de az ügyvéd csak tagad. Azért letartóztatják. És ekkor a prof megvilágosodik. Mert tudja, Roy B. hova viszi a nőket. Az autóba ugranak és irány a nudibár. Igen. Roy B. meg is érkezik. Caudia/Angelával és Jessyvel. Claudia/Angela bevallja, hogy hova rejtette a Roytól lopott papírokat, de Roy B. nem találja őket. Hát persze, mert azok már Sikorskinál vannak.

Claudia/Angela Jessy szabadságáért könyörög, de Roy B.-t ez nem hatja meg. Azt csinálok, amit akarok, mondja, és betuszkolja őket a nudibárba. Eközben Carl is megérkezik a benzinnel. Indulhat tovább. Roy B. a raktárba zárja Jessyt. Claudia/Angelát meg a bárba cipeli, hogy megvárják Neumeyet. Meg is érkezik Sikorskival. Jessy közben a menekülésen töri a fejét. Ügyesen szerszámokat szerez, hogy elvágja a kötelet a csuklóján. Majd az ajtópántot feszegeti le a keretről. Lassan halad, de nem hiába próbálkozik. Közben Roy B. Claudia/Angelát nyaggatja. Sikorski pisztolyt ad a profnak, bár nem szívesen, és bemennek a nudibárba. Roy B. csókot követel Claudia/Angelától, de a nő csak megharapja. Sikorski lopakodik az árnyak közt. A prof csendesen követi. Jessy az ajtót feszegeti. Roy B. mobilon hívja a professzort, ám a csörgés lebuktatja a lopakodókat. Villany felkapcsol és máris mindenki lát mindenkit.

Roy B. Claudia/Angela mögé bújva fenyeget. Sikorski egy ajtófélfa mögül kiabál. A prof a terem közepén áll és Roy B.-ra fogja a fegyverét. Mindenki kiabál, de Claudia/Angela a leghangosabb. Pofa be! Pofa be! Kiabálja. Kiderül, hogy Roy B. a papírokat, jobban akarja, mint nőt. A prof nem tud a papírokról. Nem tud semmiről. De nem hisznek neki. Újra kiabálni kezd mindenki. Roy B. és a prof egymást fenyegetik. Jessy is kiabálni kezd. Elszabadulnak az indulatok, amit hirtelen lövés szakít félbe. Sikorski fejbe lövi Roy B.-t, aki holtan esik össze. Claudia/Angela a profhoz szalad, de az inkább a lányát menteni indulna, ám Sikorski az útját állja. Meglepő fordulat. Igen mert a nő Roy B. halálával 12 millió értékű ingatlant örökölt. De a papírok Sikorskinál vannak. Claudia/Angela aláírása kell, hogy átírja a felügyelő nevére az életükért cserébe.

Az ellenállás hiába. Sikorski erősebb náluk és nála vannak a töltött fegyverek. És már a terve is kész. Roy B. megölte Claudia/Angelát és a professzort, ő meg Roy B.-t. Hős lesz és milliomos. Egyszerű terv. Claudia/Angela aláírna, de a sors közbeszól. Érkezik Carl a dzsippel. És ott van Brad is. Egy lövés és Carl elveszíti uralmát a kocsi felett. Jessy kiszabadul, Sikorski lőni készül. Jessy belevilágít a szemébe a lézerrel ezért mellé lő, miközben az elszabadult autó becsapódik a bárba és pont elüti a felügyelőt. De nem öli meg. A profnál ott az üres pisztoly, és hopp a táska is oda esik mellé a kocsiból. Sikorski feltápászkodik, és felé emeli a pisztolyát. A prof kacsol, és a táskából előkeresi az ott lévő töltényt, a tárba teszi, és elsüti a fegyvert.

Talál. Sikorski halott. Carl kipattan a kocsiból, és a profra vet magát, de az lerázza magáról, mondván, hogy már nem kell meghalnia, és a másik kezébe nyomja a táskából származó aktát. Carl csodálkozva nézi, hogy az akta megváltozott. Már nem Neumeyer professzor felderítetlen haláláról szól, hanem Roy B. és Sikorski felügyelő lezárt esetéről. Tehát a jövő mégiscsak megváltoztatható. Carl felkapja a táskát és kiszalad vele a bárból. A prof Claudia/Angelát támogatva megy utána. És Jessy is velük megy. Teljes a happy end, csak Carl zavarodott kissé. Jessy odamegy hozzá és elkéri tőle a táskát. A prof ekkor döbben rá, hogy a táska valójában nem is az öve, hanem a lányáé, aki 50 év múlva ugyanolyan professzor lesz mint ő és visszaküldi a táskát a múltba, hogy megmentse apja életét.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toszkána Grófja 2008.08.02. 15:13:51

Ez a Sikorski nem egy szívbajos hétköznapi zsaru, hogy kilőtte a csávót, egy-két centire a nőtöl, meg a rendőrautóval is csinált pár trükköt. Kár hogy kapzsi volt...
süti beállítások módosítása