Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szívek szállodája - 1x16-1x20

2008. március 25. 17:04 - candyperfumegirl

A 16. rész (Star-Crossed Lovers And Other Strangers) azzal indul, hogy a város az alapításnapi csillagfesztiválra (vagy valami hasonló kisvárosi agymenésre) készül, Rory és Dean meg a 3 hónapos évfordulójukra. Istenem, ez tényleg akkora mérföldkő 16 évesen, teljesen átérzem az esemény súlyát. Éppen ezért hatalmas tragédia, hogy PÉNTEKRE esik, mert így Emily akaratától és pillanatnyi kedélyétől függ ennek a tinirománcban nagyon is meghatározó estének a sorsa. Az anyakirálynő viszont abszolút meglepő módon az első szóra belemegy, hogy unokája nem vele, hanem barátjával töltse az estét, úgyhogy Lorelai kiadja az utasítást: mindenki bánja meg bűneit amilyen gyorsan csak tudja, mert egész biztosan itt a világvége.

Amíg Rory rózsaszín felhőkön táncol a boldogságtól, és legnagyobb dilemmája az, hogy mit vegyen fel a nagy estére, Lorelai azt találgatja, hova hányjon, ugyanis valahogy körülötte mindenki majd kicsattan a fene nagy szerelemtől. Még Sookie és Jackson is, szemét áruló banda! Undorítóan boldog mindenki, a csillárról is párzó párocskák lógnak, és annak, aki nemrég szakított, ez bizony gyomorforgató látvány tud lenni. Lorelai be is ugrik Luke-hoz egy kávéért meg egy extra adag cinizmusért.

Ott viszont olyan sokk éri, amit elképzelni sem tudott volna. Két cinikus megjegyzés és egy újabb korty kávé között a nagy idill kellős közepébe nem más trappol be, mint Luke Volt Barátnője. Aú. Hogy kerül ez ide? Hát úgy, hogy nagy világutazó a nő, és egyszer csak gondolt egyet, és felszállt az első mozgó járműre, ami Stars Hollow-ba visz, és most itt áll teljes magas, vékony, vörös, modellalkatú valójában az elképedt Lorelai és a sokkolt Luke előtt. Már csak ez hiányzott.

Rory és Dean évfordulós vacsija nagyszerűen alakul, minden szép és csodálatos, Rory már ahhoz hasonlítja az estét, amikor megkapta az Oxfordi nagyszótárt karácsonyra (ami nála a tökéletes eufória megfelelője), és már közös tálból eszik a desszertet, szóval törvényszerű, hogy beüt a katasztrófa hamarosan. Lorelai közben a szülői házban szenved, de nagyon, mert ha már Rory nem jött, Emily beszervezett egyetlen gyermekének egy partnert az estére, a világ legunalmasabb és legnagyképűbb hímjének a személyében. Részemről még találgatom, hogy ezt kerítésnek vagy kínzásnak szánta-e Emily, mindenesetre Lorelai a pánikszerűen visítva elrohanás határán táncol, sőt Richard is. Emily meg csak cseveg az unalmas fráterrel olyan lelkesedéssel, ami ép ésszel fel nem fogható. Az este vége az, hogy Lorelai tinédzserkora szép hagyományait felelevenítve a szobája ablakán keresztül hagyja el a házat, amihez Richard asszisztál neki. Zseniális apa-lánya pillanat.

Vissza az évfordulós párhoz. Pár szerelmes összenézéssel és „ilyen csodálatos estém még sosem volt”-tal később Dean egy roncstelepre viszi Roryt, és nem a romantikához való tökéletes érzéketlenségét bizonyítja ezzel, hanem éppen az ellenkezőjét. Készít ugyanis Rorynak egy kocsit a saját kezeivel (igen, ilyen van, én se nagyon hittem), és egy nagy levegővétel után szerelmet vall neki. Wow. 16 éves tinisrácként, hangsúlyozom. Ez mindenképpen becsülendő teljesítmény, kár, hogy Roryt olyan szinten váratlanul éri, hogy csak tátog, mint a hal, és sok mindent mond, éppen csak az ilyenkor alkalmas „én is téged” szóösszetétel nem tud kijönni a száján. Ezt viszont Dean nem veszi valami jól, és sértődés, sőt szakítás az este zárása. Ennyit a romantikus évfordulóról.

Lorelai a balul sikerült kerítés után pedig egyenesen a Stars Hollow-i városalapító banzájon köt ki, és egy perc nem telik bele, meg is találja Luke-ot, aki Volt Barátnővel jött. Lorelai kezdhet barátkozni az új felállással, ugyanis alkalmatlankodó ex marad, Luke valami rejtélyes oknál fogva nem rúgta ki a szeszélyes seggét abban a pillanatban, ahogy belépett az ajtón. Exbarátnő meg ha maradni akar, kezdheti szokni egy bizonyos kék szemű, kávéfüggő, géppuskanyelvű tornádó állandó jelenlétét a pasija közelében.

A követlező epizód (The Breakup, Part 2) abból az alapállásból indít, hogy Rory és Dean szakítottak, és ezt Rory nem a legprofibban dolgozza fel. Ágyban való fetrengés, zabálás, sírás, önsajnálat és végtelenített Becéző szavak-bámulás helyett ő már reggel 6 előtt átrendezte az egész lakást, és betáblázta a napja minden percét, amiből egyet sem akar haszontalanul eltölteni, ha lehet, a világbékét is elintézné még este 6 előtt. Lorelai szerint nem ez a módja a szakítás feldolgozásának, eleve nem, tudja felfogni, hogy képes valaki ébren lenni szombaton, pitymallatos hajnali 6-kor (mélyen egyetértek vele), pedig Rory őt is bekalkulálta szoros ütemtervébe. Így hát nincs mese, tankolni kell, irány a kávézó. Ahol flanelinges felszolgáló várja őket, de ezúttal nem Luke, hanem exbarátnő Rachel. Beköszöntött egy új korszak.

Rory és Dean szakítása egyelőre hétpecsétes titok, tehát természetesen az egész város tud róla. (honnan idéztem?) Mindenki a maga módján reagál rá, Luke pl. nemes egyszerűséggel nekimegy Dean-nek, és laposra is verné, ha Lorelai nem rángatná le róla. Nagyon lovagias dolog, de valahogy nem javítja Rory kedélyállapotát, aki még mindig nem hajlandó szembenézni a szakítással. Miután végrehajtotta a listája összes pontját, úgy dönt, szociális lesz és elmegy az egyik osztálytársa által rendezett házibulira. Na ja, egy csapat beállt bunkó tizenéves és borzalmas pia biztosan segíteni fog. Lane-t is magával viszi, hogy lásson csodát, lát is, ugyanis Lane kb. 2 perc alatt bepasizik, így kell ezt csinálni! Ahogy ő fogalmaz: a buli egyetlen koreai fiújának koreai lány-radarja van, mert olyan gyorsan megtalálta. És Lane halálra rémül, hogy bejön neki egy olyan srác, akit a szülei is elfogadnak majd, mert koreai, vallásos, és orvosnak készül. Hát igen, nehéz az élet. Szépfiú Tristan meg talált egy lányt, aki még nála is sznobb és felszínesebb (ez azért teljesítmény), és ezt most meg is sínyli, ugyanis a barátnő pont ezen a bulin a fél iskola füle hallatára szakít vele elég megalázó módon, miután kikezdett mindenkivel aki él és mozog, és farokkal rendelkezik. Ezen a ponton tényleg megsajnáltam a srácot, és Rory is, aki hirtelen közösséget érez vele, ha már mindketten egy szakításon vannak túl éppen. Tristan ezt a baráti gesztust közeledésnek értelmezi, és le is kapja Roryt azon nyomban, aki viszont sírva elszalad. Vajon hány lány reagált volna erre ugyanígy az ő helyében a valóságban? 0 és mínusz 1 közé esik a szám, azt hiszem.

Lorelai estéje viszont sikeresen alakul, ugyanis hogy-hogynem Max ágyában köt ki egy „hiányoztál és látni akartalak” után. Reggel pedig megbeszélik, hogy mielőtt ezt még rendszeressé tennék, telefonon fognak beszélgetni, sokat. Az jó, mert ez az egyetlen módja, hogy anélkül kommunikáljanak, hogy kölcsönösen a textilt tépnék le egymásról.

A The Third Lorelai című epizód Richard anyjának a látogatásáról szól, ami teljesen a feje tetejére állítja a Gilmore ház amúgy sem unalmas mindennapjait. Ha eddig valaki azt hitte, hogy Emily a sorozat első számú diktátora és fődominája, és őt senki élő ember nem utasítgathatja, az hatalmas tévedésben élt. Richard a Péntek Esti Vacsin jelenti be, az igazi anyakirálynő látogatását, Emily a szívgyógyszeréért kap, Lorelai pedig valahogy odajut a saját kifürkészhetetlen agyműködésében, hogy a nagyanyja maga az Isten (a hasonlat egyébként nem is rossz, ez később majd kiderül), tehát Isten egy nő, és így milyen könnyű lesz majd Madonna koncertjegyeket szerezni. Azt hiszem, nekem is ez lett volna az első gondolatom. Nem úgy Emilynek, aki pillanatnyi győzelmet aratva a rátörni készülő pánikroham felett rohan, hogy előszedje a sufniból azt a határtalan neobarokk giccsparádét, amivel a császárnő halmozta el őket az évek során. Mert persze Emily előbb táncolna sztriptízt a nőegyletben Meredith Brooks Bitch című számára, mint hogy kitegye azokat a lakásába. Most viszont nem lesz választása, mert Richard anyja nem tűri az ellentmondásnak semmilyen formáját sem. Kemény napok köszöntenek Emily Gilmore-ra, Lorelai már készíti a popcornt.

Közben a suliban is kisebb dráma van, Rory és Tristan a világtörténelem legártatlanabb csókja után olyan zavarban vannak, hogy alig mernek egymásra nézni. Rory nagy nehezen eléri, hogy beszéljenek róla, majd ráveszi a szívtiprót, hogy ha már nem bír magával, nyomuljon inkább Parisre. Ő persze azt hiszi, jót tesz ezzel, de Tristant és Parist ismerve érik a legújabb katasztrófa.

A császárnő megérkezett, Emily a teljes idegösszeomlás szélén. A legidősebb Lorelai egy az egyben Lady Catherine De Burgh reinkarnációja, nekem senki ne mondja, hogy semmi köze egyik karakternek a másikhoz, mert nem hiszem el. Mindenről és mindenkiről megvan a véleménye (elsősorban Emilyről), ami az esetek 99%-ában lesújtó, osztja a tanácsokat jobbra-balra, ha kell, ha nem (elsősorban Emilynek), és teszi mindezt olyan felsőbbrendű, arisztokratikus stílusban, hogy azt tanítani kéne. Röviden és tömören az anyósok büszkesége. A legújabb húzása pedig az, hogy egy kisebb vagyont akar adni Rorynak, hogy ne kelljen a Chiltont nagyszüleinek finanszíroznia. Emily nem rajong kimondottan az ötletért.

Parisnek a Tristannel való randija előtt van egy „nincs egy rongyom, amit felvegyek”-pillanata, mert akármilyen okos és talpraesett, ő bizony nem az a típus, aki csak úgy belenyúl a szekrénybe, és találomra kivesz valamit, amiben dévaj szexistennőnek néz ki. Nem, neki ehhez Rory kell. Elő is ásnak Lorelai szekrényéből egy randiképes összeállítást, Rory meggyőzi Parist, hogy ha jót akar, hanyagolja a spanyol inkvizíciót, mint beszédtémát, és akkor nagy baj nem lehet. Nagyon barátkoznak már ezek a lányok, vajon meddig fog tartani?

Egészen másnapig. Paris füligvigyorral állít be a suliba, szerinte a randi remekül sikerült, még csók is volt, a baj az, hogy Tristan szerint ez egy jó kis haverkodós este volt, baráti puszival a végén. Hát igen, az ilyenek miatt nem fognak a nők és a férfiak soha a büdös életben egy nyelvet beszélni. Rorynak végre leesik, hogy Tristan azért nem tud elképzelni Parisszel semmit, mert valójában érte epekedik, Tristan meg kiböki, hogy Rory bíztatta fel a randira, és Paris robban. Katasztrófa minden fronton.

Apropó katasztrófa, a 3. Lorelai közös lányos teázást tervezett be Emilyvel és Lorelai-jal. Most majd kiderül, hogy van-e annyi nyugtató a Földön, amennyitől Emily képes lesz ezt végigülni. Egyelőre azonban lányát győzködi, nehogy elfogadja a pénzt, és ahogy ez Emilynél és Lorelai-nál lenni szokott, a dolog hamarosan hangos veszekedésbe fullad, az elegáns teázó kellős közepén, botrány! Az ilyesmi persze a császárnőnél felér egy emberiségellenes bűncselekménnyel, ha ez a két nő nem képes nyilvános helyen viselkedni, akkor megtartja azt a pénzt magának, és visszavonszolja arisztokrata hátsóját a ködös Albionba. Se pénz, se anyós, akárhogy is nézem, Emilynek ez erősen win-win szituáció.

A következő epizód címe Emily In Wonderland. Kinek mit jelent Csodaország, van akinek Disneyland, van akinek egy sztriptízbár, van, akinek egy sör-féláron buli, Brad Pitt hálószobája, vagy éppen az első sor egy Madonna koncerten. Emily Gilmore számára Kimék antik bútor kereskedése, ahova Rory meginvitálja a nagyanyját. Jó kis régimódi nagymama-unoka kisvárosi program, elegáns kosztümhöz húzott tornacipővel, gyorskajával és menetrendszerű kiborulással. A legviccesebb momentum az, amint Emily és Mrs Kim zajosan alkudoznak egy antikvitáson, olyan az egész, mint egy burleszkjelenet, Rory és Lane már csak a pattogatott kukoricát hiányolják. Rory elköveti azt a hibát, hogy elviszi Emilyt a Szabadság Szállóba és megmutatja neki, azt a szűkös kis fészert, ahol ő és Lorelai laktak, miután Lorelai otthagyta a szülői házat. Más se kell az anyakirálynőnek, Emily úgy rohan el, mintha valaki hamis Louis Vuitton táskákkal üldözné.

Lorelai meg Rachellel barátkozik, már amennyire barátságról barátnő és nem-barátnő-de-folyton-pasi-körül-legyeskedő-személy között szó lehet. Maradjunk annyiban, hogy képesek civilizált hangnemet megütni egymással, ami Luke-nak nem is nagyon tetszik, de ez egy másik történet. Rachel fotókat mutat Lorelai-nak, köztük azt is, amit róla és Luke-ról készített a városalapítási ünnepen, és akár be is lehetne keretezni, és kitenni a falra „és boldogan éltek, amíg meg nem haltak” –felirattal. Előkerül egy kép egy még romos állapotában is egész jól kinéző ősrégi szállodaépületről, ami felkelti Lorelai fantáziáját. Meglátogatják az omladozó szállót, és Lorelai bevallja, hogy ő meg Sookie már régen saját szálló alapításáról álmodoznak, Rachel pedig bevallja, hogy úgy érzi, hamarosan megpattan Stars Hollow-ból, ha Luke nagyon nem tartóztatja. És Lorelai feladata lesz rábeszélni Luke-ot, hogy tartóztassa, az ellenségemnek nem kívánom ezt a szituációt. Így hát Lorelai –ő se nagyon érti, miért- rábeszéli Luke-ot, hogy marasztalja Rachelt, ha nem akarja megint elveszíteni, és ez hat. Rachel marad, Luke eljátssza, hogy boldog, Lorelai pedig nem tudja eljátszani, hogy nem borítja ki a helyzet.

Emily, látva a lányok egykori lakhelyét olyan rohamot kapott, hogy úgy érezte, most azonnal meg kell alkotnia Rory álmainak szobáját az ő házában. Pár óra múlva kész is van a rózsaszín, virágokkal és Hello Kitty-s biszbaszokal borított babaszoba, ahova még pár N-Sync poszter is kikerült, minden tiszteletem Roryé, hogy nem kezdett el ott helyben öklendezni. Lorelai már kevésbé tudja leplezni a felháborodását, és annak rendje és módja szerint jól össze is vesznek Emilyvel azon, hogy ki szerint mi az ideális élettér egy gyerek számára. Ebben a kérdésben soha az életben nem lesz köztük egyetértés.

A P.S. I Lo… című részben Luke Racheljének születésnapja van, és Luke bebizonyítja, hogy igazi férfihoz méltóan tökéletesen alkalmatlan arra, hogy egy nőnek ajándékot vásároljon. Lorelai pedig önként és dalolva átvállalja ezt a hálátlan feladatot, és mivel Luke egy felelőtlen pillanatában a hitelkártyáját is odaadja neki, már csak arra eszmél, hogy Lorelai egy teherautóra való „Big Brown Bag”-gel állít be a kávézóba. A poén az, hogy Rachelnek összesen 2 dolgot vett, az összes többi szatyor Luke vadonatúj ruhatárát rejti. Lorelai-nak ugyanis volt az áruházban egy bekattanós pillanata, és elhatározta, hogy beszerez Luke-nak minden olyan ruhadarabot, amitől úgy néz majd ki, mintha a GQ címlapjáról lépett volna ki. Addig nem is nyugszik, amíg tetőtől talpig be nem öltözteti, és éppen csodálja a művét (ami valóban nem rossz látvány), amikor befut Rachel, és csak tátog. Egyrészt Luke rohadt jól fest talpig Hugo Bossban, másrészt sikeresen leszűri, hogy ha egy másik nő öltözteti a pasiját, akkor ott valami nagyon nem stimmel.

Rory-t körben hatalmába kerítette a spleen, valószínűleg most fogta fel igazán, hogy szétmentek Dean-nel. Harapós Lane-nel is, és amikor a suliban csak bámul kifelé az ablakon, Max elbeszélget vele, amit talán nem kellett volna, ugyanis ebből a beszélgetésből derül ki Rory számára, hogy Max és Lorelai újra beszélnek egymással. Ez végképp beteszi a kaput, Lorelai-ra is begőzöl, aminek a vége az, hogy a nagyszüleinél köt ki, Lorelai legnagyobb rémületére.

Úgy tűnik a szakítás másoknál is most csapódott le, Luke és Lorelai pl. Dean száműzetésének és nyilvános megszégyenítésének véghezvitelét tervezgetik. Majd Lorelai hirtelen ötlettől vezérelve leüvölti Dean fejét, hogy lehetett olyan szemét aljas futóféreg, hogy dobta az ő tökéletes lányát. Dean kissé megrökönyödve felvilágosítja, hogy ilyesmiről szó nem volt, ő csak azt mondta Rorynak, hogy szereti, amit Rory nem viszonzott. Hoppá, ez a része a történetnek ez ideig ismeretlen volt Lorelai számára, márpedig ez egészen más megvilágításba helyezi a dolgot, megy is, hogy megbeszélje Roryval. Tart egy igen hatásos beszédet kislányának a „szeretlek” szó fontosságáról, amin Rory egész biztosan el fog gondolkodni, Lorelai pedig szintén cselekvésre szánja el magát. Ha már újra együtt vannak Max-szel, akkor ideje azt a világ tudomására hozni, és azon nyomban regisztrálja is a www.lorelaiandmax.togetheragain.com –ot.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

squeegy beckinheim 2008.03.25. 17:29:29

a hétpecsétes titkos idézet ismerős de most nem ugrik be. viszont a dévaj szexistennő megvan:D
a hogyvolt megint nagyon jól sikerül kösz candy!

candyperfumegirl 2008.03.25. 17:32:54

Igen, természetesen a dévaj szexistennő is idézet. ;)

wickedhag 2008.03.25. 18:08:13

hétpecsétes titok, az Harry Potter bölcsek köve?

teddike · http://teddike.blog.hu 2008.03.25. 23:06:12

köszi candy, ismét egy jó hogyvolt, és egy jó kis nosztalgia!

Crni 2008.03.26. 11:57:55

Istenem, de imádom ezt a sorozatot... Luke kábé a legjobb pasi a világon, amikor már rájöttél, hogy nem a tinédzserkorod veszélyes, bedboj, drogdíler, hárlis pasija kell, hanem egy megbízható, őszinte, jóképű pasi, aki meg tud szerelni kábé mindent,a verandától, a lefolyón át, a kocsidig, és ezenközben az egyetlen ember(férfi) akire rá mernéd bízni a lányodat.
Viszont az megvan, hogy az Emilyt alakító színésznő valaha sztritíztáncosként kezdte? :)

Savafan 2008.03.26. 12:34:47

ez megint szép munka volt!!

az emily vs mrs kim beszélgetés pedig nagyon király:)) amikor kimné morcos szemmel néz, hogy emberére találta, az nagyon ott volt:))

a másik ami tetszett nagyon, az a rész amikor emily telefonon keresztül faggatta roryt, hogy ő nsynces vagy nem emlékszem a másik zenekarra. pedig ha tudná, hogy az unoka inkább gerjed a rockzenére mert az alternaiv muzsikára.

MetánGuppy 2008.03.26. 12:49:18

Candy!
Nagy élvezettel olvasom írásaidat. Jókat mulatok rajta minden alkalommal. Sajnos nem minden részt tudok megnézni, de szinte a szemem előtt látom a jeleneteket. Grat!
Nem akarod a Miért éppen Alaszkát is feldolgozni?

evicska 2008.03.26. 14:26:56

Ah, Luke és Lorelai!! A tévé történetének egyik legösszeillőbb párosa!! A valóságban is volt/van közöttük valami?
Nála tökéletesebb "majdnem valóságos" férfit nem is lehetett volna kitalálni. Magas, morcos, aranyszívű, hűséges, szélesvállú, főz, szerel, szeret, erős, határozott. Kár, hogy nem folytatták a sorozatot és a kettősük történetét, nagy kár...

candyperfumegirl 2008.03.26. 14:29:35

MetánGuppy: imádom a Miért éppen Alaszkát, de annyi idő a világon nincs, hogy még azt is bevállaljam. Így nagyon időigényes a dolog, hogy egyszerre 5 részről írok, és az Alaszka ugyanez a kategória lenne. Annak persze nagyon örülnék, ha egy másik hogyvoltíró bevállalná... ;)

Erkacc 2008.03.26. 14:43:22

Igen, Luke tényleg a tökéletes férjjelölt, bár én inkább még az unokaöccsénél tartok:D:D de az tagadhatatlan hogy jó a család:) sztem kár, hogy a legvégén így lógvahagyták ezt a szálat...:)

candyperfumegirl 2008.03.26. 14:58:05

Kérek mindenkit, próbáljunk meg úgy beszélni a sorozatról, hogy nem utalgatunk a végére meg későbbi évadokra, biztos van olyan, aki most nézi először.

Luke meg istenkirály, ez egyértelmű. .)

candyperfumegirl 2008.03.26. 15:11:01

Ezt amúgy honnan veszitek, hogy Kelly Bishop sztriptíztáncosnő volt? Balettáncons volt, a tánckarrierjéről tudok, de hogy sztriptízelt volna, az még sehol nem olvastam.

_sélli 2008.03.26. 15:15:29

'sztem kár, hogy a legvégén így lógvahagyták ezt a szálat...:)' - mire gondolsz pontosan?

Erkacc 2008.03.26. 18:53:38

nem akarok spoilerezni már elöbb is kaptam érte (utólag is bocsi) szóval nem nagyon tudom elmagyarázni...de lehet hogy csak nekem nem volt tiszta...

squeegy beckinheim 2008.03.26. 19:10:37

Kelly Bishop szerintem se volt sztriptíztáncos. vegasban táncolt revükben azután meg jött a színház és a tony-díj no meg a dirty dancing:D

evicska Scott és Lauren között soha nem volt semmi sőt néhány fórumon azt rebesgették, hogy nem is igazán kedvelik egymást. viszont Lauren járt Matthew Perryvel kár hogy már csak barátok ők lennének a világ legviccesebb párosa

candyperfumegirl 2008.03.26. 20:00:46

Lauren azt mondta egy GG utáni interjújában, hogy jóban voltak Scottal, én meg elhiszem neki, mert az interjúi alapján elég őszinte nő, azt se rejtette soha véka alá, ha valami nem tetszett neki a sorozatban. Max nem voltak puszipajtások, de nem is rühellik egymást. Megjegyzem, ha rühellnék, akkor nem tudnának így játszani szeintem, valahogy mindig érződik a színészek közti igazi viszony azok közt, akik ennyit játszanak együtt.

Kelly Bishop múltját én is így tudom, ahogy leírtad.

_sélli 2008.03.27. 09:19:38

SPOILER ON

Erkacc, sztem tényleg félreérthettél valamit, mert ilyen finoman konszolidált formában elvarrt szálat már régen láttam mint Luke és Lorelai esetében. Majd nézd meg az ismétlést.

SPOILER OFF

Mesmes 2008.09.07. 16:32:43

Háát én lehet, Roryhoz haosnlóan bőgve elrohannék, ha Tristan lesmárolna...:P
süti beállítások módosítása