Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rock of Love 2x03 - Stroller Derby

2008. március 25. 22:16 - sixx

Az előző részben a ribancok táncoltak, ittak, kiabáltak, és volt aki hazament, de maradtak elegen ahhoz, hogy jókat röhögjünk, nyugi. Reggel van, mindenki pánikszerűen ébred és sminkel, mert Bret Michaels kegyeit csak és kizárólag úgy lehet elnyerni, ha az ember lányának a fején ipari mennyiségű smink található. Az első feladatot Megan olvassa fel, aki magas, szőke, nagy a csöcse, de olvasni készségszinten nem tud. Nem bánja különösen, azt inkább, hogy a feladat atletikus képességeket feltételez, ami neki, izé, nincsen. Ő csak állni szeret, és jól kinézni.


A kihívás pedig nem eccerű: egy körpályán kell görkorcsolyában egy babakocsit tologatni, benne MiniBret, kalapban, hajkendővel és  szemüveggel ellátva, ahogy kell. A baba tele van "szenzorokkal", amik azt mérik, hogy mennyi kárt szenved a gyerek, miközben ezek az agyatlan nőstények tologatják körbe-körbe, akiket egy csomó nagydarab nő üldöz nehezítésként. Köztük van Lacey, a dicksucker whorebag az első évadból (tessék letölteni), de hálistennek nem beszél sokat és a kamera sem mutatja - Bret meg egyenesen leszarja, amit az előző évadot ismerve megértünk, habár hozzátennénk, hogy orálisan azért nagyon szerette a vörös kislány a szőke parókás énekest.

A versengés vicces, mert tulajdonképpen Kristy Joe az egyetlen, aki már látott korcsolyát, így az ő babájuk különösebb baj nélkül megússza a kalandot, a másik két csapat halálba tolta a műanyag Brettet. A nyeremény persze egy randi Brettel: Inna, az ukrán tank, Aubrey, a két hete még Albert néven fukncionáló tranny és Angelique, a francia rém közösen mennek valahová, míg Kristy Joe, az első ránézésre egyetlen normális nő a házban szólóban élvezheti a paróka-kendő-kalap kombinációt. Bret "Rock on!" köszönéssel búcsúzik, csak nagyon kétségbeesett helyzetben tessék elsütni.


A házban az előző versenyben VIP-passot nyerő Roxy kijelenti, hogy beveti a kis fegyvert, mert erre most kurva nagy szüksége lesz. A három randizó csaj kurvának öltözik (nem erőltették meg magukat nagyon érte) és mennek valahová, míg az otthonmaradók elkezdenek áskálódni egymás ellen, Kristy Joe az idős asszonyra megjegyzést tesz, ami annyira nem jön le jól a többiek (Daisy és Destiney) előtt, és ebből később majd baj lesz. A randi egy nightclubban zajlik, ahol először egy táncosnő ad egy műsort külön Bret és a freakshow számára, majd jönnek a csajok, akik közül a francia ex(?)-pornós kicsit túlzásba viszi a dolgot, és bugyit, melltartót lehajigálva vonaglik a színpadon - nem hittük volna, hogy van valami, ami még Bret Michaelsnek is sok, márpedig ez a produkció nála is kiverte a biztosítékot.


A házban megkezdődik a Kristy Joe vs. összes többi ribanc harc, ennek nem lesz jó vége, egyszerre esik neki vagy négy másik, mert nem tudta befogni a száját. Visszatérő téma lesz ez, tessék nekem elhinni. A legjobb az egészben az, amikor Destiney "fake slutnak" nevezi Kristy Joe-t, muhaha. Megan szerint KJ sminkelje ki magát amilyen gyorsan csak lehet, mert iszonyú ronda - ennek eredménye az, hogy KJ elbújik a szobájában és sír, szegény, és csak Aubrey van mellette, a többiek lent buliznak (értsd isznak) Brettel.


Másnap van, KJ megy szólórandira Brettel, amit a VIP-passzosok megtorpedóznak, mert a) kurvák b) ki nem állják KJ-t, aki pedig főz is álmai faszijának. Destiney és Daisy kitalálják, hogy miközben Bret és KJ randiznak a kertben, ők a szabályoknak megfelelően (a VIP-pass birtokéban mindent lehet) belibbennek a képbe, és megtorpedózzák az együttlétet, amit Bret már nagyon várt. Kaja közben aztán bújnak elő a szögek a zsákból, KJ házas volt, kétszer is, sőt a második válás még folyamatban van, amitől Bret infarktusközeli állapotba kerül, és Destiney érkezése még egy kicsit jól is jön neki. A kis lotyó rögvest az ölébe ül, smár, dörgölőzés, ami belefér. KJ kiakad.

Destiney után jön Daisy, a tetovált gnóm, és ő is szeretné felhasználni a VIP-passt, de Bretnek elege van a manipulációból, és ettől Daisy kiakad, mert úgy érzi, hogy felidegelte a ház urát, és ezt meg is próbálja elmondani, de a hatvancentisre felmpumpált ajkak és a 14-es IQ ebben megakadályozza. Bret és KJ tovább beszélgetnek, ami annyit tesz, hogy közhelyeket hajigálnak egymáshoz, pedig reméltem, hogy a VH-1 szövegírói kicsivel fantáziadúsabbak. Bret a kaja után azonnal megkeresi a fél csecsemőtenyérnyi bikinit viselő Daisy-t, és beviszi a szobájába, majd a csöcsök láttán elgyengül.


Jön a kiszavazósdi, a csajok magabiztosak, és úgy gondolják, hogy KJ mehet a picsába, mert nem őszinte és sír. A ceremóniához Bret ünnepi sminket ölt, ilyen vastagon kifestett szemeket életemben nem láttam. Két nő megy haza, és természetesen nem az a kettő, akire tippeltek a kurvák, hanem a francia gyökér és Roxy, mert nem használta fel a VIP-passt. KJ marad, de ennek nem sokan örülnek a házban, mint ahogy mi is idegesek vagyunk, mert a francia rém távozásával az egyik legjobb humorforrás távozott, de sebaj, jövő héten motort építenek az észlények, az se lesz rossz. És a végére egy priceless bónusz interjú a francia nyomorulttal, courtesy of winnie, kösz!

Címkék: rock of love
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winnie 2008.03.25. 23:02:55

ánzselik távozását igazából fel sem tudtam fogni... szerintem bret mondta, hogy nem mert vele több részt, mert ha én producer vagyok, akkor egyértelmű, hogy bent tartom a'la disclaimer.

nyilván beijedt, amikor előző végén be akarta kapni a fejét a szájával, de el lehet képzelni, hogy milyen lehet az a műanyag nő, ami még BM-nél is kicsapja a biztosítékot.

(ehh, most nézem, hogy angelique-et pedig még a producerek is hívták meg a myspace oldaláról)

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2008.03.26. 05:27:31

Ez az interjú, ez kemény, de végignéztem, csakazértis.
"BM" from Def Leppard, meg "BM" from Whitesnake...???? Hihiii!
:DDDDD

Savafan 2008.03.26. 13:38:27

és a tényleg eredeti poison számok címeivel is hadilábon áll szegény fracőz kisasszony:))

na arra a motorszerelésre kíváncsi lennék. az olajos cuccokat miként fogják kikerülni? és a nagy mellek mennyire fogják akadályozni a szerelésben a spinéket:)

a babakocsis kép nagyon ott van:))

de nekem a szöveg közepén van egy nagy üres rész, másnak is? ott lenne valamilyen szöveg vagy kép?
süti beállítások módosítása