Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Journeyman 1x04 - The Year Of The Rabbit

2008. március 14. 12:09 - TorrenteXY

Ezúttal egy esküvői próbán kezdünk, mindenki nevet és boldog, hehe, majd később megtudják mi az igazi házasság… De nem lenne Journeyman a sorozat címe, ha nem jelenne meg Kalandember, éppen a templomban kel fel a padok közül. A pap felajánl neki templomi csövezés helyett szállást, de inkább a nála lévő franciakulccsal(?) elhúz a sunyiba.

Időutazás lehetett, úgyhogy meg is keresi a szokásos Luna kávézót. Itt a tv-ben Kati riporterkedik, úgyhogy sajnos nem a pattintott kőkorszakba kerültünk vissza, csak 1994-be. Még szinte le se ül egy kávéra, máris rárobban a szépséges Kalandemberre egy vakrandizó ázsiai szemüveges kiscsaj. Kellemesen elbeszélgetnek, aztán a semmiből feltűnik a csaj expasija, kerekedik egy kis verekedés.

Szerencsére befut a várva várt partner. Kicsit lúzer, de úgy tűnik összeillenek. Mindenki boldog, csak hazaidőutazva Kati nem: A franciakulccsal a fürdőszobában kellett volna vízcsövet szerelni, így most úszik a lakás. Szokásos reggeli veszekedés, és infókat kapunk a továbbiakról: valamilyen úri mulatság van készülőben. Plusz annak se örül hogy Lívia is időutazgat, ráadásul emiatt elmaradhat az öltönyös buliról. A munkában se lehet más a téma mint az időugrás, most egyik kollégájától a tachionokról érdeklődik. Az ilyen időutazós elméleti matekos cucc. Mindegy, valami Elliott Langley szakértőt ajánl a kollega. Megkeresnénk őt, de hív a kötelesség: Időutazás a Lunához.

Lívia már várja, és most ’97-be kerültünk. Kellemesen elbeszélgetnek Katiról, meg Jackről, unalom a köbön. A holtponton aztán szerencsére megjelenik a szemcsislány új fiúja. Követi, és Dani meglátja amint egy pisztolyt vásárol öccázé’ egy csúnyabácsitól. Valakinek rossz vége lesz. Eztán összefut a szemüveges csajszival is, aki épp házasodni készül a fegyveres fickóval. Az ifjú pár online tőzsdében utazik, de úgy tűnik nem megy jól az üzlet: a pisztoly a csaj szerint védelemre kell, mert nem a legjobb környéken laknak. Feltűnik az exbarát is, aki állítólag rendőr. Inkább tűnik megszállott szerelmesnek.

Dani hazatérve hívást kap: Elliott Langley az, aki kicsit bunkózik, de legalább találkozót egyeztetnek. Ja és a fizikus tag ismerte Dani faterját. Végre egy kis rejtély? Mindenesetre a finder-spyder szerint a szemüveges nőcit valaki kinyírta annó. Otthon aztán Katival beszélget, végülis bevallja az igazmondó Kalandember, hogy találkoztak, sőt beszéltek is Livikével.De ne csak Kalandemberről essen szó, az öcsikéje épp csajozna. Egész jól megy a randi, vicceskednek meg minden, de Dani folyton csak telefonálna. Jacknek fel kell vennie, így a csaj is telefonál, a randi véget ér, de szerencsére talizhatnak megint.

Visszatérve Kalandemberhez, őt éppen a főnöke tolja le már megint. Daninak nem tachionokról kellene írnia, az senkit nem érdekel, inkább szerkesszen valamilyen gyilkosságokról, vagy Britni szexvideóiról. Otthon a bálba készül a gerlepár, egymást öltöztetik. Kivételesen fel. Dani a szemével szexualizál, így lassan tapizásba fordul…fordulna a hangulat, na de mi történik ilyenkor Vasseréknél? Időutazás. Bizonyám. Kati ennek újfent nem örül.

Dani ’98-ba kerül, és egy kétes erkölcsű, utcán várakozó hölgyet Líviának néz. Ciki. Közben Katinál vészhelyzet van, egyedül mégse mehet egy lány a bálba. Szerencsére beugrik Jack, aki hősként elviszi. Kalandember végre megtalálja szemcsislány lakását, épp a vőlegénnyel veszekszenek, úgy tűnik az online biznisz nem futott be. A fickó nem tétlenkedik, ráfogja a csajra a fegyvert. A hős Kalandember Winettou-ugrással megmenti a nőt, és a felszedett pisztollyal menekülnek. Sajnos rosszkor, ugyanis a jelenbe kerül, ahol sokan látják hogy fegyver van nála. Bűnözőnek nézik, pedig már egy kész Szuperhős.

Szerencsésen odaér a bálra, de még nincs hepiend. Kati ugyanis nem fogadja örömködve, még egy keringőt se táncolna vele. Azért ráveszi, és tovább drámáznak. Most már azt is elmondja a túlságosan igazmondó Kalandember, hogy minden alkalommal összefutnak az időutazásokon Livivel. Erre mondanánk hogy az isten is egymásnak… Na de közben Kati megérzi a keménységet Dani melleiben, és nem a gyúrás miatt: ott a pisztoly. Megrémül szegényke és elfut. Persze jön Jack öcsi és jól megvigasztalja, itt kérem szappanillatú körbecsalást érzek a levegőben. Csak még hiányzik a vak lány, vagy pár zabigyerek.

De végre vége a drámának, ugyanis újra feltűnik a már előző részben hanyagolt iphone a WC-ben, és ontja az információt: most már úgy néz ki, a szemcsis csaj túlél, annál kevésbé az új férje. Befut Jack is a toalettre, de nem leengedni a fáradt olajat, hanem jól leteremteni bátyót. Mellébeszélés nélkül a lényegre terelődne a szó, de kopognak, és amíg Jack elküldi a kopogós fickót, Dani időutazik egy jót. Szegény Jack nem érti a dolgot, a slozin nem volt semmi kijárat, sőt még az ablak is rácsosnak tűnik.

Dani most egy kínai zsibvásárra vagy hova került, sok nő sipítozik meg csinál valami idegesítőt, ja és ’98-ban vagyunk. Kibe futna bele másba, mint Katiba, aki épp riporterkedik a kínai negyedben. Lívia is feltűnik, aki segít Daninak hogy ne kelljen találkoznia Katival. Helyette Líviával smúzol, aki unalmas mint szokásosan. Aztán jön az első időutazós anomáliának tűnő dolog: Elliott Langley, a titokzatos fizikus a múltban is felhívja. Sajnos hamar leteszi, pedig végre izgalom van! Mert eddig nem voltak igazi csavarok.

De folynia kell a történet, a bunkó exférjjel találkozunk éppen, akit Dani csak úgy tud rávenni a segítségre, ha megmutatja neki a riporterkártyáját. Igen, ennek olyan hatása van mint eksönfilmekben az FBI igazolványnak. Szaladnak a helyszínre de késő: Szemcsiscsaj épp lelövi aktuális férjét. Az expár ezen felbuzdulva újra összejön, és Dani a nála levő pisztollyal kimenti őket a kalamajkából. Mindenki boldog, kivéve Katit. Jönne Jack öcsi, és nyalizna egy sort, de Kati azért táncolni már nem hajlandó vele, biztos fél hogy már a negyedik rész és alig volt szex, talán elcsábulna. Szerencsére befut Dani, de Kati megint csak nem boldog. Úgyhogy irány a ruhatár, ahol békítő beszélgetés után jön egy kis lájtos petting.

Címkék: journeyman
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása