Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Journeyman 1x03 – Game Three

2008. március 06. 16:10 - TorrenteXY

Csodaszép nagytotállal kezdünk Los Anglesről, amint ellenpontoz hogy Vasseréknél már kora reggel is áll a bál. Kivételesen nem az időutazás a téma, hanem hogy a bölcs Kalandember pisilés után nem hajtja le a vécéülőkét. Ami valljuk meg, sok férfitársunk számára dettó megtanulhatatlan procedúra. Dani azért jókisfiúként megígér mindent, így  ajándék fa-szárú nyalókát kéne kapnia, helyett szexet kap. Vagyis kapna, mert ha szexről van szó, akkor Vasseréknél összebújás helyett időutazás jön.


Az érkezés ködös, ráadásul mezítláb kell bolyongani, a cipő otthon maradt. De nem tudja sokáig élvezni a talajt, mert egy szemüveges fickót a közelében valakik elkezdenek inzultálni, sőt még beráncigálnák egy autóba, hogy utána megverjék, jól. De Kalandember közbelép, megmenti a szemüvegest: az ellent jól elveri, sőt még le is futja a szekrényembereket, mindezt mezítláb. Erre még Bruce Willis is büszke lenne!

A szemüveges fickót Alan Prattnek hívják, ráadásul ügyvéd, lehet hagyni kellett volna, verjék még egy kicsit. De megvolt a mentés, és bár a rolex letörött a nagy „kombát”ban, lehet hazamenni(az megvan mikor az RTL-es hang a „Mortal Kombat”-et „Mortál Kombát”nak mondta be? J Classic! ). 2007, már egyből a szerkesztőségbe kerülünk, Katinak kell behoznia cipőt. Közben rájövünk hogy Dániel a ’89-es földrengés idejébe utazott vissza. Bizonyára attól kellene megmenteni szemcsis Prattet. De nem halt meg akkor, mint a gugléból megtudjuk, annál inkább Dani főnöknék huga, szegény főnök.



Kati eztán elmegy a szerkesztőségből, kutyaszemekkel reméli, csak nem hal meg szegény Danika a földrengésekben. Közben rákérdez, nem találkozott-e valaki ismerőssel a múltban? Erre jön a szokásos kamuduma, mégse mondhatja hogy majdnem lefektette Líviát. Mindegy, időutazunk, ugyanarra a napra kerülünk, és megint ott van Lívia. De jó, legalább most már mesél dolgokat! Igaz ezeknek hírértéke gyakorlatilag zérus. Lívia uncsi, így inkább körbetelefonálja a várost, hogy „hé pupákok födlrengések lesznek!” de mindenki hülyének nézi. Úgyhogy Lívia tanácsára újra elkezdi követni a szemüvegest. Aki sajnos elég lúzer, sportfogadásokon bukott eddig éppen 448072 dollárt. Dani is elmeséli hogy annó pókeren bukott 46000-et, de összeborulás helyett a fickó rákapna a pókerre is. Ezért Kalandember elviszi pókerezni, hátha annyit veszít, hogy végre kigyógyul.


Közben hazatérés, Kati tovább aggódik hogy meghal vagy valami. A munkában a Finder-spyderen sajnos nem találja Pratt-et, de legalább a főnökről kiderül valami: ’89-ben nagy alkoholista volt! Mindjárt jobban kedveljük. Eztán öcsitől kér tanácsot, hogy tudná bejelenteni, hogy földrengés lesz. Ő nem segítene, de mégis: robbantást kell bejelenteni, úgyhogy Dani beáll a ’89-es öko-terroristák büszke táborába. Időutazása után egy bárból felhívja a zsarukat, hogy robbantani fog, tisztítsák meg a hidakat. Ebből is csak annyi lesz, hogy megint zsaruk üldözik, és éppen sikerül hazateleportálni.

 A főnök nővérét is megmentené, de a boss inkább bunkózik mesélés helyett, pedig. A sok időutazgatás mellett valami cikkéhez keres forrást, de sosincs szerencséje szegénykének. Mindegy, időutazás, a főnök nővérét elhívja randizni, hogy megmenthesse.
Közben Kati próbál beszélgetni Dani forrásával, és ez a rész legjobb pillanata: a magyar zászló színeiben pompázó piacon mobilozik Katika, a forrás neve pedig Horváth Július.


Dani közben vár a randis csajra, és Lívia is beugrik. Véletlenül elmondja, hogy Kati lett a rejtélyes felesége. Sokk. Megjön szexis nővérke, és azt hiszi, hogy Dani másra is nyomul közben. Így elszalad, Dani próbálná visszatartani, de lefogják. Szívás. De legalább bevágja a Lucius Vorenus-os - keménykedős fejet, a Róma óta nem csillogtathatta tálentumát.

Kati eközben Jackkel, Dani öccsével találkozik, aki még mindig gyártja az elméleteket, hogy Kalandember a pókerasztaloknál kalandozik. A szerkesztőségben Dani utánakérdez Prattnek, és ha nem segít rajta, elég rossz vége lesz: Ólommérgezésben hal meg. Otthon Kati és Dani között nő a feszültség, lenne megint egy szép veszekedés, de most kivételesen jókor időutazik el.


Prattet kiráncigálja a kártyaasztalról, aki nem hallgat Kalandemberünkre, menne vissza pókerezni. Erre még jön a földrengés is, végre egy kis látványos CGI! Daninak újra szuperhősködnie kell, kiszedi Prattet a romok alól. Nem elég a földrengés, még Líviával is beszélget az érzéseiről – a rész mélypontja.


Hazatér, és most a gépén nézi meg videón, hogy ebből a Pratt fiúból milyen kis hős lett. Cuki. Az már kevésbé hogy most nem iphone-on nézi a videót: 2 részig tartott a reklám? Eztán a főnökével is beszélget a földrengéssel kapcsolatos érzéseiről – újabb mélypont. Otthon aztán menne haza, milyen jó hogy neki ott van a felesége, de közben Kati rájön hogy Dani találkozgat a múltban Líviával. Depresszív lezárás, ma se lesz tipi-tapi dínó! :/


Címkék: journeyman
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angie24 2008.03.07. 07:20:13

Köszi a hogyvoltot, így legalább nosztalgiázhatok egy kicsit, ha már az első évad után kaszát kapott a Journeyman.:-)) A felvetés amúgy érdekes, utazni az időben, de ezeknél a részeknél még nem mutatják be, hogy mennyit változtat a jövőn (mit szólna ehhez Dr. Brown a Vissza a jövőből? Kapna egy tockost a mi hősünk, az tuti). Később aztán már az időben való kavarás veszélyeit is jól ábrázolják, azok jó részek lesznek:-).
süti beállítások módosítása