Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 4x18 - Mirage

2008. február 05. 21:41 - sixx

Remélhetőleg fokozódik a helyzet így az évad vége előtt pár epizóddal, mert eléggé leült az eksön mostanában. Ott hagytuk abba, hogy kiderült: Elena akarta kinyíratni Sydet, előtte Arvinbácsi széjjelvert egy random gonoszembert egy raktárban, és ellógott KlónSzlón is, Dix egy rakás geciemberrel együtt repült valahová, Vaughn faterja tényleg halott, KémFater pedig annyi sugarat kapott, hogy akár hat feje is nőhetne, de nem fog, mert van egy doki, aki tenyérbe ültetett kapszulákkal gyógyít. Vagy nem. Rövid hogyvolt következik.

Az epizód elején megint egy éjszaki bárban vagyunk, hol máshol lehetne a csuda vegyianyagot/idegmérget átadni? Dix is itt van a Kradic nevű ember bizalmasaként, sőt, maga a furcsa szemüveges illető is, népszerű anyag ez a hydrosec. A szemüveges próbálja kavarni a szart, de nem megy neki, Syd legyakja mielőtt megszererhezné az anyagot, muhaha,. A faszi ettől még simán ellóg, de a lényeg a hydrosec volt.

Los Angelesbe visszatérve Syd aggódik, mert KémFater nem veszi fel a telefont, így ellátogatnak a kéróba, ahol csak a vak nem látja, hogy egy nagyon beteg ember és/vagy kemény drogos csávó él, mindenütt gyógyszer, tű, fecskendő és egy naplóféleség, amiben KémFater hogylétét jegyzi fel, alapos ember. Közben az APO-ba KicsiSyd egy rajzot ad át Marshallnak, amin a szemüveges nyikhaj látható, hátha benne van valami adatbázisban.

KémFater közben belemegy egy kísérleti kezelésbe, nehogy hat feje nőjön, támogatjuk. Syd kiszedi Marshallból, hogy mi történt, hát a fater megfogta a fűtőelemeket a reaktorban, az. Syd elsápad, szeme tágra nyílik, meg van döbbenve, na. Mivel KémFater a nagyon kockázatos kezelés miatt eltűnik, és valami vegyianyagot kajtat, a világ eheti megváltása most várat egy kicsit magára, mert mindenki KémFatert kajtatja. Meg is lelik egy raktárépületben, ahol lövi magát keményen, és közben kórházat hallucinál magának. Jó az anyag.

Arvinbácsi rájön, hogy KémFater egy Dr. LIddell nevű emberről halluzik, aki genetikai mutációval foglalkozott, és 1981-ben segített neki eltűnni. Mert KémFater ilyenre is képes, meg ennél sokkal többre. Mivel Sydet Laurának szólítja a totál beszakadt KémFater, Arvinbácsi kitalálja, hogy ha elhitetik vele, hogy 1981 van, akkor megtudhatják hol van ez a Dr. Liddell. Építenek neki retrólakást gyerekSyddel, zongorával, sok-sok Syd sírással. A terv működik, KémFater visszakerül a kórházba, lehet örülni.

Syd rálel erre a Liddellre, és közli vele, hogy a faternek segítség kell, nem is akármilyen. Liddell belemegy a dologba, de közben ennél sokkal érdekesebb dolgok is történnek, mert Elena vacsit főz Weissnek meg KicsiSydnek, miközben a szemüveges gyökér betör a csaj számítógépébe. Hogy mit csinálnak ott? Hát átküldik a hydrosecet egy nem túl vehemensen őrzött raktárba, amivel természetesen KicsiSydet fogják majd vádolni, ó jaj. A szemüvegesnek meg kell halnia. Meg is fog, mert bízik Elenában a hülye, akivel ugyan betörnek a raktárba, és megölnek mindenkit, de amikor a cuccot megkerítik, Elena elvágja a szemüveges torkát, és lelép a cuccal. Weiss és KicsiSyd elkésett, a világ a vesztébe rohan. Ma este folytatás.

Címkék: alias
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dark Wolf 2008.02.05. 22:00:07

Hmm, azért engem jobban pofán vágott, hogy az előző rész orvosi kezelése egy nagy hallucináció volt.

k.Tomi 2008.02.06. 18:25:14

Ja, hogy ez még a múlt heti. :)) Már csodálkoztam is hogy milyen gyors. :)

Amúgy én azt hittem, hogy a szemüvegesről kiderül, hogy Elena fia és így Syd és KicsiSyd gazdagodik egy gonosz unokatesóval a gonosz anyuka, a 2 gonosz nagynéni és a gonosz apuka (ez csak KicsiSyd-nek) mellé.

Gabba 2008.02.07. 09:43:59

Hát azt nem mondhatjuk, hogy Syd és Nadja nem terhelt családból származik. Ennyi geciembert egy famíliában...
süti beállítások módosítása