Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: 4400 1x04 - Átalakulás

2007. február 15. 03:34 - sixx

Az a legnagyobb bajom ezzel a sorozattal, hogy olyan kurva lassan bontják ki az egyes szálakat, hogy beleőszülök, pedig Loston edzett, türelmes sorozatfüggő vagyok. Ismét nem nagyon haladtunk előre semmit, pdig lett volna mit, de sebaj.


Eheti díjnyertes visszatérőnk Knox, akinek már a neve is hidegrázást kelt minden jóérzésű zenerajongóban (a szó eleji "k" csendes, nem ejtjük), szeretni pedig nem nagyon kell, mert gyilkos, a sorozatos fajtából. Prostikat szabdalt fel, majd emelt nekik helyes kis oltárokat a pincéjében, de aztán elvitték, így leállt a dologgal (vagy folytatta az ET-k között, ki tudja), de most, hogy visszahozták, megint rákezdi.

Tovább
komment

Hogy volt: Alias 3x06 - Újjászületés

2007. február 14. 23:55 - sixx

Valahol klasszikus ez az epizód is, de vannak benne olyan idegesítő szarságok, melyektől az ember falnak megy, például mi a fenéért van Marshall irodájában/laborjában egy komplett dobcájg? És mikor tudjuk már meg végre, hogy ki a fasz ez a Julia Thorn, és mit tett míg Syd nem volt velünk???

Syd szeret testedzeni, ez látszik is rajta, habár egy melltartó a futkosáshoz nem ártana. Sloane jő, és próbál vele beszélni, mindhiába, tessék szépen Vaughnén keresztül érintkezni, így hivatalos. Vaughn közben jégkorongozással múlatja az időd, a kapuban Weiss, Greg Grunberg szemmel láthatóan nem érzi jól magát a jégen, nem úgy, mint  Michael Vartan, aki imádja a sportot. A jelenetnek túl sok értelme nincs, Vaugh nem szeret hazudozni a nejének, ennyi.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x06 - Kényes téma

2007. február 14. 00:30 - sixx

A jó öreg abortusz téma köszön vissza az epizódban, illetve Toby kirúgásának utóélete - azaz annak komplett hiánya, no comment, mondja a Fehér Ház, oszt jónapot. Josh és Donna ismét összetalálkozik, és persze veszekednek egy kicsit, remélem később majd lesz módjuk levezetni a szexuális feszültséget, mondjuk egymáson.

A két elnökjelölt stábja nem tud megegyezni a vita/viták időpontjáról, Josh kissé ideges miatta, Santos nem különben, Bruno meg csak vigyorog azzal az önelégült képével, nem tett jót Ron Silvernek a jólét, olyan kalácsfeje van, hogy ihaj. Az angol címben említett vacsora (The Al Smith Dinner) egy katolikus dzsembori, ahol illik megjelenni, meg egyébként is, lehet szavazatokat gyűjteni a bigott oldaltól, miért is ne. Vinnick és Santos egymástól x kilométerre jut ugyanarra a következtetésre: majd az alelnökjelölt elmegy.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása