Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01x14 - Nincs olyan, hogy holnap

2007. december 14. 12:00 - kiricsiz

Na végre. Megtudtuk. "A mellény mentette meg az életét, tizenkét golyót fogott meg". Hát kicsit kényszerpálya, de ez van, Stohl balesete miatt az ilyen hevenyészett és béna szükségmegoldásokból még biztos lesz egypár. Bordás a kórházban fekszik, hétpecsétes titok, hogy hol, Kolonics meg mászkál az ágya mellett. Bordás azt nyögdécseli, hogy emlékszik Malek arcára, de lehet, hogy nem ezt nyögdécseli, csak én értem úgy. Mindenesetre Kolonics is látta valahogy Malek arcát, és ő is emlékszik, úgyhogy nagy baj már nem lehet.

Kolonics kiadja az utasításokat Alternak. A szervezett alvilágnak tudnia kell a merényletről, el kell terjedjen a hír, hogy Bordás életben maradt. Csak persze a kórház helye maradjon titokban, ami azért elég vicces, hiszen Budapesten nincs sok kórház, ha Malek mindent ki tud nyomozni, akkor gyerekjáték megtalálnia Bordást egy kórházban. Persze lehet, hogy vidéken fekszik... Kolonics célja, hogy az országban tartsa Malekot. Vicces, hogy Malek azt hiszi, ő vadászik Bordásra, miközben valójában azért vadászhat Bordásra, mert rá akarnak vadászni, szóval meg lett engedve neki, hogy vadászhasson Bordásra, felfedték Bordást, a médiában szerepeltették, bűnbakká tették. Persze ne röhögjünk előre, mert lehet még egy pár kegyetlen csavar a sztoriban, sőt, el is várjuk.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
38 komment

A szökés 2x16 - Chicago

2007. december 14. 10:01 - sixx

Nakéremszépen, Kellerman haver nagy pillanatai után vagyunk ugye, kimódolta az FBI tévútra terelését, denveri elnöklátogatást sugallt, miközben nem is, mert a Vidám Fijjuggal Sára után ered, közben telefonos liézont folytat az elnökasszonnyal, amiről mi is, és a nő is tudja, hogy átverés, de a férfiak hülyék, és álló farokkal mindent bevesznek. Szukre Keresztes Máriát kajtatja Mexikóban, kocsit lop egy jóravaló paraszttól, Héjvájör meg átmegy Dexterbe, és a törvényt saját kezébe véve agyonver egy manust, mert az állítólag zargatta a lányát. Mármint nem Héjvájörét, hanem az övét. Tíbeg rémálomba fordult családi panoptikumjáról semmi hír, de talán jobb is így, a "deszkázzuk be a házat, jól" projekt elég jól haladt, amikor legutóbb láttuk. Ja, Bellik a "Köcsög of the Week" konteszt abszolút kategóriájának győztese lett, Mehón pedig tud mindent, mint Stirlitz. És ezek ketten közös bizniszbe kezdenek.

Indiana, vasútállomás, megjön Sára, a tesók álcázzák magukat (értsd: sapka van a fejükbe húzva, yeah), Kellerman pedig továbbra is az elnökasszonnyal telefonoz, hozd el nekem a tesókat, olyan ez, mint egy nagyon modern Jancsi és Juliska, csak a Fehér Ház nincs mézeskalácsból. Sára ölel, örül, majd frászt kap, mert előkerül Kellerman, a Vasalóval Mellbenyomott Ember, és ez nem kóser szerinte.

Tovább
Címkék: a szökés
20 komment

Shark 1x03 - Doktor Frász

2007. december 13. 10:02 - mg_b

A hetieset egy szívsebész, dr. Sterling, illetve az eltűnt neje, de Stark szagot fog, és szerinte ahol eltűnt feleség van, ott mindig a féltékeny férj a tettes: ez már szinte klisé. És milyen igaza van, tehetnénk hozzá, főleg, amikor előkerül a szomorkodó kisgyerek, Ethan, akinek láthatóan titkolnivalója van. Meg a nagynéni, a férj húga, a harmadik klisé, aki Ethan minden lépését vigyázza, és elkergeti Rainát, aki megpróbálná kiszedni a kölyökből a féltve őrzött titkát.

Jessica államügyész asszony persze mindent megtesz, hogy pikírt megjegyzéseivel hátráltassa a nyomozást, és az sem segít, hogy Stark házkutatás nélkül szerez vérmintát a padlószőnyegről. Előrébb akkor lépünk, amikor Raina és Madeleine kijátsszák a szülői felügyeletet, és az iskolában kérdezik ki a kölyköt. Ethan az eltűnés estéjén hallotta veszekedni a szüleit, ami ellentmond a papa állításának, hogy ő aznap csak reggel látta az asszonyt. Snitt.

Kattan a bilincs, Stark meg elégedett, és máris győztesnek érzi magát. Csak aztán előkerül a holttest, nyaktöréses, és nincs rajta seb – de akkor honnan volt a vér a padlón? Hát egy évvel korábbról. Na jó, és a kiabálás? Hallgassuk ki a kölyköt hivatalosan! (Ezt ott nem akadályozza a törvény? Közeli hozzátartozóra terhelő vallomást tenni nálunk senki sem köteles, végképp nem egy gyerek!) De Ethan tagad, azt mondja, ő nem hallott semmit, és hagyják szépen békén, a bíró meg kiüti a srácot Stark kezéből, mert kényszer alatti tanúzásnak minősítené, ha Stark mégis tanúnak hívná.

Tovább
Címkék: shark
2 komment

ER 13x10 - Titkok és hazugságok

2007. december 12. 13:11 - zaphodbeeblebrox

Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy jóképű nővérke lesz és akire a kedves kollégái egyből fogadásokat kötnek, mennyi ideig bírja. Weaver az öltözőben, Pratt megy oda hozzá, örömködik, hogy nem homo az öcsije, amitől meg Weaver besértődik. Hát igen, Pratt most kicsit mellényúlt, talán nem egy leszbi nőnek kellene boldogan újságolni, hogy az öcsi végre normális lett. Kovac otthon, Ames néz az ablak alatt. Luka síkideg, lerohan, elütteti magát egy busszal aztán egy autóval nagy igyekezetében. Najó, csak majdnem. Ames persze már sehol. De még mindig nem mondja el Abbynek, hogy mivan. Nagy hiba barátom.

A kórházba vérző lányt hoznak, az iskolában találtak rá, úgy tűnik megerőszakolták. Sikerült megint egy vidám témát felhozniuk a készítőknek, őrülök már meg tőlük. Ray és Katey együtt dolgoznak egy ember térdén. Ray gyöngyöző homlokkal próbálja titkolni, hogy együtt vannak, de elég szarul megy neki, saját magát buktatja le állandóan a hebegésével.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
11 komment

Született feleségek 3x14 – Emlékképek

2007. december 12. 10:50 - Tm

Ian felesége, Jane egy hét alatt a proszektúrától a ravatalozóig jutott. Az ön- és Murphy-ismeretből egyes Susan feltűnésmentesre tervezi részvételét a búcsúztatáson. Ennek kivitelezési esélye őt ismerve nulla. A decens ruhához álcázási célokból viselt rejtősapka-szemüveg kombóhoz való ragaszkodás nélkül is. Bár végül nem a Clouseau-kellékek okoznak bajt.


Hanem a gazdájuk. Jane egyik barátnője ugyanis szemérmetlenül rástartol Ianre. Inkognitó Susannek meg feltétlenül közölnie kell a - mentségére szólva, valóban nagyon irritáló - másik nősténnyel, hogy a friss özvegy már foglalt egy ideje, általa. A csaj bosszúból - ujjal mutogatva Susanre – bemószerolja őket az egész gyászoló rokonság előtt. Susie szégyenében a balzsamozóba menekül. Itt talál rá később Ian, aki egyáltalán nem haragszik. Sőt, mindennek ellenére, ott helyben, egy aranylakodalmán túllévő hullapár bátorító közelségében megkéri a kezét. Tök romantikus.

Tovább
15 komment

Grace klinika 3x10 - Sülve főve

2007. december 12. 08:10 - sixx

Meredith-nek van tesója. Jó, mondjuk csak féltestvér, de ettől még van, és a mostohaanyjáról azt hittem, hogy a Vissza a jövőben trilógiában Marty McFly muterját adta, hibátlanul, de nem, elnéztem valamit. (Köszönet Paladin73-nak.) Ez a tesó dolog visszatér a részben majd még, hiszen a központi téma egy sziámi ikerpár szétválasztása lesz, de ne szaladjunk előre ennyire. A féltestvér kivételesen nem csak úgy, az ötlettelen forgatókönyvírók miatt került elő, hanem azért, mert császármetszést kell rajta végrehajtani.


Meredith berzenkedik a családi kapcsolat miatt, nem vagy te nekem anyám, mondja a mostohának, tudom, de akkor is, a kicsi rokonod lesz neked is, békaszájú színésznő, legyen már szíved. Lesz neki, sőt, az anyját (a gyárit) is ölelgeti majd, ez úgy nagyjából az érzelmi szálakat le is tudtuk, se dugás, se félmosoly sehol, habár Izzie már nagyon ki van éhezve, tisztán látszik a fején, amikor Sloane-nal kokettál.

Tovább
Címkék: grace klinika
11 komment

Lost 3x09 - Idegen az ismeretlenben

2007. december 11. 15:17 - sixx

Jaj, most kijár nekem a faszkorbács, meg a hogyvolt olvasók megvetése, köpködjön, aki ér: azt hazudtam, hogy a harmadik évadban nincs is szar rész, biztos azért, mert tudatalatt kitöröltem az agyamból ezt a borzalmat, ami pénteken volt. Robert Heinlein kiváló regényének a címét hiába nyúlták le, a szar becsomagolva is szar marad: ez a rész volt minden Lost idők legunalmasabb 42 perce, ez van.

<

Szójerék eveznek visszafelé, közben előkerül a rész egyik főmotívuma: Katinka visszamenne Dzsekkért, Szójer meg nem, mert a doki megmondta, hogy ne menjenek. Ez nagyon sokszor előjön majd, nem emlegetem fel állandóan, mert így is fájdalmas erről a részről írni. Ha már Dzsekk, átköltöztetik Szójer elhagyatott kérójába, egy ketrec összkomfort. Juliet meg megy sittre, hiszen rosszalkodott. És előkerül egy meglehetősen ronda asszonyság is, na ő a seriff. Mert itt ilyen is van.

Tovább
Címkék: lost
15 komment

Az moderálási policyről

2007. december 11. 10:02 - sixx

Egy nagyon rövid közbevetés a jónépnek, amolyan miheztartás végett, hogy ne jöjjön több anyázós email nekem, mert a múlkor is hosszasan sírtam miattuk. A helyzet az, hogy ez a blog a HAZAI tévékben látható, ergó a kinti vetítési sorrendtől egy vagy több évaddal elmaradó kicsit sárga és savanyú magyart követi. Ha valaki már látta az összes leadott epizódot, és a tébetűvel kezdődő internetes találmánynak köszönhetően naprakész, annak gratulálok, nagyon ügyes, más rajta kívül nincs is, aki erre rájött, de ettől függetlenül ne ossza az eszet a kommentekben, hogy "Romano doktor feltámad és egy helkiopter lesz a műkarja", mert moderálni fogjuk. Spoilerezni nem szép dolog, és mielőtt bárki kommentelne ezügyben: ami a magyar tévében látható volt, az már nem spoiler. Nem a videóra felvevő, télre darálnivalót bezsákoló jónépnek készül a blog. És most itt egy kép, amit tegnap kaptam, és azt mutatja meg mi lesz az egyébként gyönyörű Elizabeth Mitchellből, ha sokat spoilerezik, és a hogyvolt blogon beszólnak neki.

28 komment

24 2x11 - 18:00-19:00

2007. december 10. 10:08 - Bruti

6 óra van. Mocskos nagy cliffhangerrel fejeztük be egy hete, a kis ártatlannak tűnő szőke menyecs hazavágta a vőlegényt (még csak párterápián se voltak előtte), Sherryről kiderült, hogy a Fehérház legnagyobb ribanca és, hát Kim Bauert se az eszéért szeretjük. Frankón leamortizálta a pasiját, plusz egy rendőrt. És még csodálkoznak a nők, hogy a férfiak időnként idegesek lesznek tőlük. Kimmel nyitunk. Menekül a lelkem, fut, szalad, ahogy az egyébként meglehetősen jó virgácsai bírják, majd beveti magát egy bokorba. De hogy ki elöl rohan ilyen lelkesen, azt pontosan nem tudni, mert a lőtéri döglött kutya se üldözi. Mint ahogy egyelőre Mariet se. Sietve takarít maga után, az apja gépéből egy mozdulattal kikapja a winyót, biztos már az oviban is harapott alma volt a jele, és „Informatikus Barbiet” kapott karácsonyra.

Csörög a teló, Ali hívja. Vóna itt egy kis probléma. Emlékszünk még a három hülye bombaszállítóra, akik egymást lőtték hűvös halomra? No, ugye már csak egy él belőlük, így Marienek kell elmenni az indítószerkezetért. Semmi gond, megoldja. Ali meg végre mehet imádkozni.

Tovább
Címkék: 24
23 komment
süti beállítások módosítása