Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01X12 - Egy zsaru mind fölött

2007. november 30. 10:15 - kiricsiz

Ott folytatjuk, ahol az előző részben abbahagytak minket: Kriszta mellett kicsöng a mobil. Beugratás volt az előző rész zárójelenete, mert Kolonics hívja Krisztát, nem Malek. Persze ettől függetlenül érdekes lehet majd, hogy ki volt a "magyar csaj", akire Malek rácsörgött a múltkor. Szóval Kriszta éjjeli ügyeletben nyomja a gályát az őrsön, Kolonics pedig a kocsiban várja az őrs előtt ("feltűnés nélkül jöjjön ki"), Otyó meg szundikál. Persze épp akkor ébred föl, amikor Kriszta beszáll a kocsiba, és ezt ugye a térfigyelő kamerák monitorján keresztül Otyó figyelemmel is kíséri. Az egészhez háttérzajt az ad, hogy Pircsi hangosan próbál valami szöveget az öltözőben.

Kolonics a kocsiban emlékezteti Krisztát, hogy tőle szép ajánlólevelet kaphat a kommandósokhoz. Egyszóval elégedetlen Kriszta munkájával, és egy kicsit hajtani próbálja a csajt. De Kolonicsot leginkább az érdekli, hogy tud-e valamit Kriszta arról, hogy Bordás megpaskolgatta egy kicsit Kirner orcáját a Copland klotyójában. Kriszta nem tud semmit, honnan is tudhatna. Aztán Kolonics arról faggatja, hogy lefeküdt-e már végre Bordással. A csaj viszont összeszedi a bátorságát és megkérdezi, hogy mi folyik itt. De Kolonics nem mondja meg neki, amiben az a vicces, hogy Kovaliknak meg simán elárulták a múltkor. Persze lehet, hogy ennek dramaturgiai okai voltak, szóval nem Kovaliknak árulták el, hanem szerencsétlen nézőknek már kellett dobni valami koncot, de mindegy is.

Főcím.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment

Shark - Törvényszéki ragadozó 1x01

2007. november 30. 07:37 - mg_b

Tárgyalótermi jelenettel nyitunk, a kiélt arcú James Woods, akarom mondani Sebastian Stark, a Cápa épp a világ legfontosabb tizenkét emberét győzködi arról, milyen ártatlan fehér bárány Gordie Brock, ez a feleséggyalázó, erőszakos ifjúgazdag. Nagyjelenet a köbön, az esküdtszék három óra alatt fel is menti a fazont, és ez Starknál még nem is rekord!

Képünkbe nyomták tehát, mekkora arc is ez az ügyvédfickó, és jócsajt is kapunk: Jeri Ryan Jessica Devlin államügyészt alakítja, kettejük közt pedig izzik a levegő, parázs viták és oldalvágások, na persze. Aztán dugunk? De ez nyilván egy későbbi szál, előbb még ügyészt kell csinálni Starkból, hiszen egyelőre még ügyvédként tündököl. Ráadásul nem is akármilyen, ő a legjobb a placcon, sőt, egész Los Angelesben. Talán nincs is olyan pénzes bűnöző, akit még ne mosott volna tisztára egyszer.

Tovább
Címkék: shark
komment

A szökés 2x14 - Név nélkül

2007. november 29. 18:17 - sixx

A múltkori, odabaszós (fél)évadzáró után azoknak, aki élőben nézték a sorozatot, majd négy hónapot kellett várniuk arra, hogy kiderüljön: bepászítja-e a kétméteres állat a farkát Bellik ánuszába, illetve hogy akkor most Kellerman kavarja-e a málnaszőrt vagy sem. A magyar nézőknek mindössze egy hetet, lássuk mi történt a Vidám Fijjuggal ezen a szerdán!


Rohanás Kellerman haverral, aki tudja az utat, most az egyszer Májki sem okoskodik, hanem megy utána. Mehónra rálelnek a rendőrök, egyikük MiszterKimmel telefonoz, aki így tudomást szerez Kellermann pálfordulásáról, és olyan arcot vág, mint Nagy Ő/VV Anikó a legfrisebb csöcsműtét után. Kellermanékat megállítja egy rendőrkordon, de az janizik egyet, hogy ismeri az elnököt, oszt kirúgatja mindet (ilyennel gimiben fenyegetett a KISZ-titkár, de neki nem jött be), így meglépnek. Link láthatóan semmit nem ért az egészből, olyan ő, mint egy nagy játékmaci, csak az Extreme Violent kiadásból.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

House 3x02 - Káin és Ábel

2007. november 29. 09:56 - candyperfumegirl

Az epizód eredeti címe Cane and able, ez talán némileg rávilágít a magyar címfordításra. A főcím előtti jelenetben egy kisfiút látunk, akit takarodó után meglátogatnak az ufók, mindenféle félelmetes dolgot művelnek vele, pl. kapcsolgatják a TV-jét (ez baromi idegesítő tud lenni, amikor az ember nézné a kedvenc műsorát, és mindig Győzikére meg Parlamenti naplóra kapcsolnak azok a rohadt ufonauták), rémes diszkóhatású fénnyel ingerlik, majd lebegtetik és kirepítik az ablakon. Nem túl bonyolult eset, majd Mulder és Scully megoldja. Ja, hogy ez nem az X akták? Akkor bonyolult. Mi folyik itt? Nem álom volt, mert a szülők másnap reggel a srácot a kertben az ablaka alatt találják, öntudatlan állapotban, véres hátsóval. Jáj.

Közben House háza táján sem a lehető legvidámabb a helyzet, kedvenc doktorunk éppen futni indulna fájdalommentessé tett lábizmain, amikor a fájdalom alattomos módon visszatér. Márpedig ez azt jelenti, hogy visszatér a vikodin és a bot is, ahogy azt egy gyönyörűszép beállításban meg is csodálhatjuk. Bot egyelőre csak a képernyő szélén, de olyan ez, mint a krimik első fél órájában célzatosan bemutatott, falon látványosan lógó fegyver.

Tovább
Címkék: house
komment

Alias 4x09 - Welcome to Liberty Village

2007. november 28. 15:00 - sixx

Oroszul beszélő, tehát gazemberrel nyitunk, aki nem sokat szarozik, és terminátor üzemmódban nyír ki egy csapat kalasnyikovos (tehát orosz) legényt, majd egy teherutóból lenyúl valami cuccot, és hoppácsak, hazamegy a Lila akác közbe, ahol fogadja a Quelle-katalógusból rendelt nej, mi meg csak nézünk, mint a moziban. Sydék vacsoráznak, Weiss KicsiSyd hódító hadművelete teljes gőzzel robog előre. Aranyos pár, szívünk értük dobog. Weiss el akar menni bowlingozni szerda este, amire Syd és Vaugh szemöldökráncolással reagál, ők nem mennek sehová, inkább besavanyodnak.


Jól tették, mert telefon jő, és be kell menni az APO-ba, aminek a nevén ismét röhögünk, majd kicsit sírunk, az SD-6 annyival jobb volt, mint a Liverpool a Besiktasnál tegnapelőtt este. Az ember az első jelenetben egy elektromágneses fegyvert nyúlt le, ami ROSSZ, mert ha megnyomja rajta a gombot, akkor minden elektromos cucc kisül 16 kilométeres körzetben. Marshall láthatóan izzad a gondolatra, úristen, a számítógépeim? Mind? Ez még hagyján, mert ha valaki tényleg alkalmazná, akkor Armaggedon, hiszen többlövetű.

Tovább
Címkék: alias
komment

ER 13x08 - A hit ereje

2007. november 28. 12:51 - zaphodbeeblebrox

Neelával kezdünk, az ER dokiszobájában aludt, Tony ébreszti. Kicsi lelkizés, hiba volt a tipitapi, van családod baszkikám. Tony kimagyarázza magát, Neela lába elgyengül, mucincsere következne, de Abby közbejön. Pratt a templomi gyógyszercsereprogramban önkénteskedik, ír fel recepteket, csak épp az a probléma, hogy nem csak orvosra, de a gyógyszer kiváltására sincs pénzük az ide járó embereknek. Így ez szart se ér barátom, a recepttől nem gyógyul meg ugye senki.

Kis hajléktalan gyerekek tolják bevásárolókocsiban a vérző fülű kishavert a sürgősségire. Tony szalad.  A kis vérző fülű démonokról dumál a barátja meg számunkra valami misztikus  oknál fogva, kék asszonynak hívja Neelát. Egy szót se értünk.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

Született feleségek 3x12 – Csak a testemen keresztül

2007. november 28. 11:13 - Tm

Heti betevőnkben a szokásos csapdák, cselek, titkok és hazugságok. Ami szokatlan, hogy valahogy  szinte mind extra gyors lebukással járnak.


Bree kétségbeesetten próbálja lebeszélni Almát, hogy a szembeszomszédjukba költözzön. Még az Applewhite-ház hátborzongató múltját is beveti, de Alma szerint az emberek nem járnak vissza a halálból. Ja, pont ő mondja ezt. Bree mindenesetre ráuszítja Orsont, hogy ebrudalja ki valahogy a környékről az exét. (Valaki mondja már meg, mikor váltak el ők?) Orsont immár  hagyományosnak tekinthetően megzsarolják. Ezúttal Alma fenyegetődzik, hogy beárulja Breenek, ha nem lesz kedves vele. De hát így jár, aki VALAMIT csinál monique-okkal meg elgázolja Mike Delfinót.


Tovább
komment

Grace klinika 3x08 - Staring at the Sun

2007. november 28. 09:29 - sixx

Mivel sem a port.hu-n, sem az RTL hivatalos oldalán (ami megér egy misét eleve, ilyen ótvar honlappal talán csak a másik kertévé, a TV2 büszkélkedhet) nem találtam meg az epizód címét, így marad az angol - sejtésem sincs, mindek fordíthatták, de nem is nagyon érdekel. Mivel az epizódot bevezető hogyvótban megmutatják nekünk George faterját és Meredith muterját, valamint a főnök nejét és a báván vigyorgó Shep dokit, lehet sejteni, hogy itt most családi-szerelmi epizód lesz, nem mintha az eddigi ötvenvalahány másról szólt volna.


A szerelmi szálak gabalyodását a sokadszor újrakezdő Meredith-Shep duóval kezdjük, tiszta lap, kedves hátmasszír a kádban, közben alattomosan becsempészett merevedés, satöbbi. Mivel Shep most azt hiszi, hogy minden rendben van, meglepően normálisan viselkedik Addisonnal, aki annyira szexis a kis titkárnő szemüvegben, amennyire egy negyvenes nő lehet (nagyon). Kedvenc vörös dokicsajunk nem tudja mit kezdjen a gyűrűvel, amit még mindig hord (nosztalgia alert), de aztán csak belevágja az öbölbe, ahelyett, hogy zaciba vinné - látszik, hogy az amcsi orvosok túl vannak fizetve.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Törtetők 1x08 - New York

2007. november 27. 11:00 - bakfitty

Szezonzáró következik, Vinnie az első pillanatban már egy soha nem látott csajtól vesz könnyes-nyálas búcsút, míg a többiek a padkán ülve malmoznak. Szerencsétlen Vince már fejben sem tudja tartani, hogy hány asszonytól kellene búcsúzni mielőtt dobbantanak New Yorkba, de hogy, hogynem csak és kizárólag Scarlett Johansson érdekli, szekálja E-t, hogyan áll a dolog vele, mert szeretne már találkozni azzal a lánnyal. E csak a száját húzza, hogy ez azért nem így megy, másrészt meg kellene szervezni a búcsúbulit a forgatás előtt. E-t még basztatják egy kicsit, amiért semmit nem képes elintézni (szerencsétlen filmsztár a QB-t is bagóért csinálja), de hálistennek a sopánkodásra talál magának más közönséget estére, és már Kristennek sírja el a gondjait vacsorafőzés közben. Kristen levágja, hogy E már Vince rabja lett, és nem bír nélküle élni, és ha nincs vele akkor meg teljesen kikészül. Férfiszerelem? Lóg a levegőben, mit ne mondjak.

Ari irodájában éppen Larry David (Félig üres, Seinfeld írója, két lábon járó cinikus keserűség) ordibál éppen Arinak, halál impro az egész beszélgetés, Jeremy Piven nyomja a kokós süketelést, Larry David meg csak rekedten értetlenkedik, egy büdös mukkot nem lehet érteni abból, hogy mi a vita tárgya. De Drama feloldja a feszkót, megöleli Larryt, már ismerik egymást régebb óra ezek szerint, mert nem kap egy viszontpofont rögtön, elmotyognak egymással, aztán Larry le is lép. Drama aztán ottmarad egyedül, de jön a saját ügynöke, Adam, hogy levigye az irodájába. Drama szarul áll a szerepek tekintetében, de kaphat egy mellékszerepet a CSI: Minneapolis pilotjában. Na Drama? Én ugranék rá, főleg, hogy Don Johnson a főarc. De a gáz az, hogy egy időben van a QB, aminél igaz, hogy semmi pénzt nem kap, de hát a nagy kiugrás lenne Vince mellett. Drama még otthon picsog egy kicsit, hogy micsoda dilemma ez kérem szépen, Vince ígérget neki fűt-fát, hogyha a QB-t választja, de Drama inkább megy golfozni a tetőre. Turtle közben meg a partiról hadovál összevissza, hogy ő majd intézi a reklámokat meg a belépőket. E aztán belemegy, jól van, legyen parti, nem tudom ki szart bele ennek az embernek a müzlijébe aznap reggel, de hogy pozitív energiából keveset szivárogtat, az tuti. Arra is kibukik, hogy Vinnie egész nap csak Scarlett miatt sír.

Tovább
komment

Spoilerveszély a Tűzvonalban előzeteseiben

2007. november 27. 07:49 - kiricsiz

Elvből nem szoktam nézni a Tűzvonalban előzeteseit, mert már az elején rájöttem, hogy a következő rész összes poénját igyekeznek lelőni bennük. Így volt ez Alter halálával is egyébként. Most azonban akkora tuflákságot követtek el a Tűzvonalban előzetesének szerkesztői, ami felér a legalantasabb bűncselekménnyel: az orvul támadó spoilerkedéssel. Nyomasek Bobo és Bombadil Toma nicknevű kommentelőink hívták föl a figyelmünket erre a közbotrányokozásra.

Az ilyen sorozatok lényege ugye az, hogy állandó fordulatok mozgatják a sztorit - hogy egy nagy közhelyet mondjak. Valaki vagy rá van kattanva a sorzatra és függő, és pont az ilyen fordulatok miatt nézi, vagy nincs rákattanva. A legutóbbi epizód beharangozójában sikerült lelőni az epizód legnagyobb poénját, vagyis hogy Kálmán bá' a titkosszolgálat ezredese, na, az ilyen poénlelövős beharangozók a függőkkel baromira kicsesznek, a sorozatot nem követőket pedig Kálmán bá' coming outja nem fogja felvillanyozni, hogy ezt a részt mostmár tényleg megnézzék.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
komment
süti beállítások módosítása