Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01x11 - Velem, vagy ellenem

2007. november 23. 13:06 - kiricsiz

Intro. Úgy látszik, Bordás igent mondott Szabó ezredes meghívására, habár nem hajtás lett a dologból, csak agyaggalamb lövészet, no de e közben is lehet nyugodtan diskurálgatni. Szabó valamiért úgy döntött, őszinte lesz. Első körben azt árulja el Bordásnak, hogy Kolonics igenis tud a megfigyelésekről. Aztán azt, hogy Kolonics szólt rá Gergő bácsira, hogy ne baszkurálja Bordást, mert neki, ha törik, ha szakad, az őrsön kell maradnia. Aztán Szabó ezredes újabb kemény ütése: Zsuzsa lehet, hogy be van avatva az akcióba. Nehezen hihető, hogy a belső ellenőrzés feje felett zajlik az egész. De Bordás szerint kizárt, hogy Zsuzsa benne lenne, ugyanis az ő lakása is tele van hintve poloskával. Bordás elkezdi szívatni Szabó ezredest, hogy akkor most rögtön felhívja Kolonicsot, és rákérdez. Persze csak Zsuzsát hívja és megkéri, hogy nézzen utána Kolonics titkosszolgálati múltjának.


Johnny és Pircsi próbálnak. Pontosabban Pircsi próbálja az új előadás szövegét, Johnny csak segít neki. Bordás viszont megint megtalálta Móriczot. Most éppen amiatt basztatja, hogy Kálmán bát Móricz betegszabadságra küldte. Persze Kálmán bá azóta "nem érzi jól magát", amióta szabadon engedte a lányát, és persze Móricz volt az ügyeletes, amikor "elszökött" a kurva, szóval fedezik egymást. A végén Bordás brutálisan ordítani kezd Móricz-cal, egyre durvább a hangulat az őrsön. Szerencsétlen Móricz meg csak néz ki az arcából. Az ember már kezdi sajnálni ezt a Móriczkát, habár mindannyian ismerjük ezt az oktondi, mindent jobban tudó típust, ritka idegesítő állatfajta.

Tovább
24 komment

Alias 4x08 - A Man of His Word

2007. november 23. 10:01 - sixx

A címből elsőre arra tippeltünk, hogy Arvinbácsis epizód jön, és enyhe irónia lengi át a "Szavatartó férfi" sort, majd meglátjuk, igazunk volt-e. Ott hagytuk abba, hogy KicsiSyd a pokol tornácán tüdőlövéssel, Sark meg Vaughn társaságában üldögél valahol, és elméletileg segíteni fog az APO-nak, de mi egy percig nem bízunk meg a kis köcsögben (jó arc, de akkor is gyökér).  Visszatért Anna Espinosa is, aki nem halott, pedig. Pofán is lett vágva, yeah. Csak az ajka fel ne dagadjon még jobban, mert az már kissé komikus lenne.


Az epizód elején látható szokásos hogyvolt az előző rész utolsó 2 perce volt, onnan folytatjuk, hogy Arvinbácsi érkezik a kórházba a meglehetősen ramaty állapotban lélő KicsiSydhez, aki kómában van, mert belső vérzés, meg minden (belülről vérzik? ilyen hülyeséget sem hallottam még - ezt asszem Fülig Jimmy mondta). Telefon, menni kell melóba, mert egy Hannibál Lecternél megismert taligán tolt űbergonoszembert hoznak, vajon ki lehet a maszk mögött? Hát Sark. Az a vigyor nem hazudik.

Tovább
Címkék: alias
8 komment

House 3x01 - Jelentés

2007. november 22. 11:00 - candyperfumegirl

Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló agykárosult családapáról van szó, aki egy családi grillpartin fogja magát és belehajt a medencébe. Családja persze ezt nem tartja az év ötletének, ugyanis apuci állapotát elnézve a dolog erősen öngyilkosságnak tűnik. Persze ha az lett volna, akkor nem szerepelne a jelenet a Dr. House című sorozat főcíme előtt, szóval ezt nem gondolhatták komolyan, hogy egy pillanatig is bevesszük. Főcím után gyönyörű napsütésben fürdő külvárosi tájat látunk, ahol egy férfi fut, és az állunk az asztalon koppan, amikor meglátjuk, hogy nem más az, mint Dr. Gregory House, az egykori sánta mizantróp faszkalap, aki korábban két lépést is csak iszonyatos fájdalmakkal és fél doboz vikodin elfogyasztása után tudott bot nélkül megtenni. Na így kell elkezdeni egy évadot.

Tovább
Címkék: house
55 komment

A szökés 2x13 - A csapda

2007. november 22. 05:00 - sixx

Az előző, igazán újszerű és kimunkált évad első 13 része után a második adag nagy csalódást okozott (legalábbis nekem), és ugye ez a második évad sem tudott az első részek pörgéséhez felnőni, pedig igazán bedobtak mindent. Igen ám, de jött a ma esti rész, ami a második szériát tekintve messze az egyik legjobb epizód lett, olyan cliffhangerel a végén, hogy csak úgy szédelgett tőle az ember. Ja, és nem egy hetet kellett várni a folytatásra, hanem majd' három hónapot.


Az előző rész végén látott kellemes kis karambol utóéletével nyitunk, Link buta fejjel néz, Májki idegbeteg, Mehón meg vigyorog, meg lettetek szopatva, mocsokok, most van vége a dalnak, persze az is lehet, hogy túladagolta a cuccot, mindenesetre tiszta Kutyaszoritóban fíling, ahogy áll a fekete öltönyben, kezében fegyverrel. A telefonban Sara szólongatja Májkit, de hiába. Feszült pillanatok jönnek, mert megérkezik a határőrség, ezzel megmentve a tesók életét - ha Mehón nem akarta volna mindenáron elmagyarázni nekik, hogy miért akar lőni, vége is lehetett volna a sorozatnak. MiszerKim le fogja szakítani a tökét neki is.

Tovább
Címkék: a szökés
17 komment

ER 13x07 - Kirakósjáték/Dadus kerestetik

2007. november 21. 12:19 - zaphodbeeblebrox

a port.hu-n Dadus kerestetik, az ertéelen meg Kirakósjáték címmel futott, úgyhogy megkaptátok mindkettőt:)

Kovac dokis indítás, jön vonattal melóba Joeval a mellén, bébiszitter nem ér rá. Dadus keresés indul, bár ennek, a múltkoriak alapján, gondolom Abby nem örül felhőtlenül. Kórházban: Weaver betegnél, a múltkori tévés nő próbálja rábeszélni, hogy szerepeljen a tévében, ő nem akar, mert ő csak egy orvos, nem tévésztár. Haha, ez így belegondolva vicces.

Mr. Ames back, nem Kovachoz jön, fellebbez, pénzt akar. Ennek örülünk, mert Forest Withaker jó ebben is, mint azt a múltkor megszavaztátok a kommentekben.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
10 komment

Grace klinika 3x07 - Horgászok a pácban

2007. november 21. 10:31 - sixx

Nyugodtan lehetett volna ennek az ásítózós 42 percnek az is a címe, hogy Az Epizód, Amire Kurvára Semmi Szükség Nem Volt, mert azon kívül, hogy kiderült: a kórházban dolgozó hisztispicsáknál csak a faszik nagyobb idióták, semmi, de semmi értelme nem volt az egésznek. (Mivel láttam az egész évadot már, mindenkit megnyugtathatok, hogy innen már csak felfelé vezet az út, habár erős visszaesés lesz még bőven.)

A fiúk ugyanis ezen a héten kempingezni mennek, meg sátrat építeni (nem úgy), aminek a vége egy nevetséges verekedés Alex és George között (Alex: Hihi, a csajod dugott Sloane-nal. George: Akkor most kapsz egy pofont!), a pultus csávó faszija (ja igen, meleg, oszt?) beveri a fejét, Burke nem nagyon tudja összevarni, csak cikkcakkosra, ó, jaj, George meglátja, dráma.

Tovább
Címkék: grace klinika
8 komment

Született feleségek 3x11 – Se had, se harc, se háború

2007. november 21. 07:00 - Tm

A tapasztalatlanok azt hihetik a cím alapján, hogy csendes apátiába süllyedtek a Lila akác köz lakói, esetleg megbánták bűneiket, és kéz a kézben andalognak mostantól a réten. A rutinosak viszont nem dőlnek be. Csekkolják a hurráoptimista musicaldalt, amiből az eredeti No fits, no fights, no feuds származik, majd legyintenek egyet és kezüket dörzsölve elhelyezkednek a fotelban.

Tovább
9 komment

24 2x09 - 16:00-17:00

2007. november 19. 10:13 - Bruti

4 óra. „Köszöntjük utasainkat. A gépet találat érte, ezért a későbbi azonosítás megkönnyítése végett kérjük, vegyék magukhoz fogorvosi leleteiket” –mondhatná a pilóta, de nem mondja, mert a fickó nincs is benne a sztoriban, és amúgy se rohanjunk így. Egyelőre a jó Palmer elnök az exét teremti le. Gyanús, hogy ő engedte el a firkászt. Mondjuk, ez esetben éppen nem Sherry a hunyó, ettől függetlenül nem árt neki a seggberúgás. Több okból is: pl., mert utáljuk, vagy, mert geci. Aztán kiderül, hogy Armus engedte szabadon az emberünket, de hogy Armus ki, na azt még nem árulta el nekünk senki.

No, de gyerünk a lényeghez. Jackék zuhannak bele a nagy californiai bozótosba. A fedélzeten komoly megijedések történtek, konkrétan Malac ügynök bokáig fosta magát, de Nina is kibírta röhögés nélkül. Egy, csak egy legény van talpon a vidéken, Jack Bauer! Ez a fickó úgy emberileg, mint szakmailag alkalmatlan arra, hogy kritikus helyzetekben beszarjon, és most is csak a hazára tud gondolni (persze nem úgy, mint E.T.). Szinte már könyörög Ninának, hogy árulja el, hol a bomba, mielőtt abbahagyják az élést, de az inkább megdöglik, mint hogy köpjön. Majd jön Malac ügynök és hadonászik egy fegyverrel. Ugyan már… ha Jacknek nem sikerült, majd pont neked fog, mi? Aztán megszakad a kapcsolat velük. Húha! Izgi.

Palmer megköveti Sherry-t, ami láthatóan boldoggá teszi a nőt, de továbbra se bízik benne (jól teszi), aztán a firkász a téma. Wielanddel szemben a taktika az lesz, hogy a szavahihetőségét próbálják aláásni. Mike hozza a hírt, hogy Bauerék lezuhantak.

Tovább
Címkék: 24
31 komment
süti beállítások módosítása