Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01X10 - Koszorúk és más hazugságok

2007. november 18. 12:36 - kiricsiz

Intro. Temetés. Pap búcsúztat valakit, aztán lassan rájövünk, hogy Altert. Köröskörül fekete ruhás rendőrök az őrsről. Alter Péter néven temetik, ami érdekes, mert Vida Péterként mutatkozott be legutoljára. Aztán az is kiderül, hogy van felesége, meg gyereke, amit persze nem mondott meg Szivarnak. Szivar ki is van borulva rendesen ettől is. Gergő bá beszélni akar Bordással, de Bordás előbb odamegy Szivarhoz. Szivar viszont beszól neki, na, nem nagyon keményen, csak egy kicsit, de már ez is sok. Merthogy az idióta Szivar Bordást hibáztatja Alter haláláért. Gergő bácsi és Bordás egy esernyő alatt bandukolnak kifelé a temetőből. Ilyet se láttunk még, Szabó ezredes tartja az ernyőt Bordás fölé, és próbál vele haverkodni. Még vadászni is meghívja az őrnagyot. Természetesen Alterről beszélgetnek, hogy beépített ember volt-e vagy sem. De Szabó nem akar itt erről csevegni, azt mondja, gyere ki egy kis hajnali hajtásra szombaton, ott nyugodtan beszélgethetünk.

Főcím.

Őrs. Lakossági bejelentés érkezett egy szobáztatóról, ki kell menni begyűjteni a prostikat. Kovalikot meg az irodában faggatja Bordás, hogy az utóbbi napokban, miért van annyira szétesve. Kovalik gondolom, azóta van szétesve, amióta az NBH(?)-sok dumcsizgattak vele. Persze erről említést sem tesz, csak annyit mond, hogy nagyon megviselte Alter halála. És valószínűleg ez nem hazugság (maximum nem a teljes igazság).

Móricz és Bordás természetesen megint összeszólalkoznak. Móricz most mond egész értelmes dolgokat is, például, hogy az őrnagynak kicsit rendet kéne raknia az állomány tagjainak fejében, mert senki nem érti, mi folyik itt, poloskák, robbantás, ügynökök, megfigyelés.

Tovább
Címkék: tűzvonalban
12 komment

Erős hét vérzivatarral

2007. november 18. 08:37 - sixx

Lost ugyan nem volt a Csillag születik miatt (pedig a soron következő epizód az egyik legjobb a harmadik évadban), mégis jutott erre a hétre is epizód-összefoglaló, Dzsekk műtétet vállal be és tojik a Hippokrateszi esküre, Szójer meg jól megdugja Katinkát, akinek fess rendőr volt az ura még a sziget előtti időkben, nahát-nahát, vannak még meglepetések.

Egyre jobban belemerülünk a (képzelt?) magyar alvilágba, ahol egy legény van csak a gáton, a kommersz krimisorozatba drámai életet lehelő Buci Bauer, azaz Bordás, a magyar szuperrendőr. Kiricsi kollégánk két hogyvolttal is jelentkezett, itt és itt lehet beleolvasni a magyar 24-ként (hibásan) emlegetett sorozatba. Ha a Tűzvonalban megjelenik DVD-n, egy vásárlója már biztos lesz (én). Bruti kollégánk feszegeti a hogyvolt kereteit, és már képaláírásokat is eszkábált a meglehetősen vicces epizód-ismertetőhöz, amitől volt olyan olvasó, aki behányt, de a nagy többség szívesen vette a képregényekből megismert szövegbuborékokat. Ami Jack Bauer éppen aktuális szar napját illeti, egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerül a Los Angelesben felrobbanó atombomba, és Kim is egyre idiótább.

Tovább
4 komment

Dexter 1x12 - Szabadnak születtél

2007. november 18. 06:50 - mg_b

Rudy tehát viszi Debrát, mi meg izgulhatunk, hogy Dexter vajon odaér-e időben. A srác kezdi elveszteni a fejét, túlteng benne az adrenalin, vagy a testvéri szeretet, pedig ő olyat ugye elvben nem is érez – vagy igen? Látod, Dexter, összezavarodtál, ülj le, fújd ki magad! Ha Rudy kinyírja a csajt, legalább nem kerülsz ilyen szituba még egyszer: ugye, hogy jobb lenne, ha hagynád?

Dexter otthon felforgatja a lakást, valami jelet keres, amiből rájöhetne, hová vitte a húgát a főgeci, és persze rá is jön, amikor meglátja az új képernyővédőjét, amihez a Born Free szól (innen az epizód címe). Egyetlen megoldás lehet, a hely, ahol Dexter, a rém megszületett: a konténer a dokkban. De mikor indulna, betoppan Doakes meg LaGuerta a hírrel, hogyRudy a frigós. Doakes viszont rögtön vágja, hogy Dexter elhallgat valamit, és ki is szedi belőle, hogy bizony már ő is tudja. Te Dex, ennek a füstösnek már el kellett volna vágnod a nyakát, a hülye paranoiája még sírba visz a végén!

Tovább
Címkék: dexter
11 komment

Alias 4x07 - Echoes

2007. november 17. 12:20 - sixx

Syd az epizód eleján már kurvajól van, sehol a zombivírus, amiért a múltkor még úgy aggódtunk - ehelyett otthon reggeliznek KicsiSyddel, pizsiben, a téma Weiss és Vaughn, szex, szerelem, romantika. Telefon, menni kell az APO-ba, ahol természetesen Weiss és Vaughn ugyanarról dumál, szex, csajok satöbbi. Vicces. Befutnak a csajok, már négyen beszélgetnek, aztán jön KémFater és Arvinbácsi, és eligazitunk. KémFater lesz a főnök a következő küldetés alatt, mert Arvinbácsi annak idején úgy vállalta el az APO vezetését, hogy bizonyos korábbi kapcsolatai feltűnése vagy kényesebb ügyek felmerülése esetén (időlegesen) kiszáll a buliból.


Most pont egy ilyen helyzet lép fel, mert előkerült Anna Espinosa, Syd Nemezise, amire csak anyit mond Kémbarbie, hogy aszittem halott. Így vannak ezzel még sokan, mondja KémFater, röhögünk, belső vicc. Espinosa ismert terrorcsoportokkal kokettál, Marshall nagy rajongója, felsorol mindent ami lényeges, ráadásul az is kiderül, hogy a gonosznő a Rambaldi-hívőkkel is kapcsolatban van, amitől KicsiSyd kiborul, és kivonul a teremből. Ja igen, az apja emiatt tömte egy neonzöld színű folyadékkal annak idején, még jó, hogy ki van akadva. A feladat ettől függetlenül az, hogy meg kell tudni Espinosa terveit, kivel találkozik, mit eszik vacsorára, és hogy az istenben maradt életben?

Tovább
Címkék: alias
5 komment

A szökés 2x12 - Válaszút

2007. november 16. 12:59 - sixx

Baszott nagy cliffhangerrel ért véget az előző rész, a dokicsajt akarta éppen vízbe fullasztani Kellerman haver, és akkor még nem is beszéltünk a panamai járatra váró Vidám Fijjugról, vagy a hobbitnak öltözött Tíbegről. Májki fájdalomtól elgyötört arcával nyitunk, most majd előjönnek a gyermekkori sérelmek, a fater cserbenhagyásos lelépése, és úgy általában minden, amit egy ilyen arckifejezésből ki lehet hozni. Nem ragozzuk, Májkinak nem tetszik a dolog, különösen az a része nem, hogy gyermekkorában a nevelőapja bezárta egy pincébe (innen a szökés-hajlam és a kiváló tervek készítése).


Sara fulladozás közben a fogával kihúzza a dugót, Kellerman tévézik, és előkészül a csaj feldarabolására, gumikesztyű, fűrész, műanyag lepedő, és így tovább. Vissza Linkékre, Májki újabb fájdalmasan mesterkélt arckifejezést eröltet arcára, és kiböki, hogy gyermekkora legnagyobb traumája az volt, amikor fater agyonverte a mostohafatert (ha volt rendes fater, minek a nevelő? Ja, lelépett.) és ez örökre megsebezte a lelkét. Kellerman meghallja, hogy Sara kiügyeskedte a dugót annak rendeltetési helyéről, berohan a fördőszobába, de megszívja, mert egy vasalóval a mellére égetik, hogy Braun - The Best You Can Get. Egy valóságshow-ban ezért milliókat fizetne a cég. Sara kiugrik az ablakon, és meglóg. Kellerman, you dick.

Tovább
Címkék: a szökés
17 komment

Lost 3x06 - Igen!

2007. november 15. 14:01 - sixx

A Leghülyébb Magyar Epizódcím versenyben mindenképpen dobogós Igen! annak idején a Lost első etapjának záró része volt, jó nagy cliffhangerrel, és legyingető nézőkkel, akik közül sokan már nem tértek vissza a februári folytatásra, pedig olyan 16 részes második adagot kaptak volna az arcukba, hogy ihaj. Ismét szólok a sorozatot az RTL Klubon követőknek: ne tessék csüggedni, innentől kurvajó lesz az évad.


Barna hajú csajjal nyitunk, na vajon ki lehet az, Katinka hát, minket nem lehet csak úgy megvezetni. Egy motelben császkál és néz ránk szexisen, majd esküvői ruha felett pityegerg, jajistenem. Kopogtatnak, rendőr áll az ajtóban, zene feszült, de mivel megismerjük Nathan Fillion hangját, tudjuk, hogy nincs veszély - korábban bejelentették, hogy ő lesz a faszija a sorozatban. Vissza a szigetre, Szójer köveket dobál és ideges, mindez azért, mert az előző részben majdnem kinyírták.

Tovább
Címkék: lost
18 komment

ER 13x06 - Csetepaté

2007. november 15. 11:45 - zaphodbeeblebrox

Nyitány: Neela szexel Tonyval zuhanyzóban, szobában, körbekefélés van a lakásban. Jó, hát csak Neela álmában történik mindez, de mindenesetre figyelemfelkeltő kezdés, az biztos. Kopogásra ébred fél 7-kor, Ray érkezik, jött tévét javítani, soha jobbkor, mi más dolga lenne így hajnalban, mint Neela kábeltévéjét beállítani.

Abby és Luka a kórház előtt, aggódás, mert az esküdtek már 3 napja tanácskoznak. Benn Morris épp elvállalja, hogy majd ő nyilatkozik a tévének a kórházi programról, egoja mindent beterít. Autóbalesetes néger ember jön, Luka, Hope és Ray viszi, ez a megfelelő pillanat, hogy Kovac ügyvédje közölje, hogy megvan az ítélet és menjenek a bíróságra. Luka nem akar. Ügyvéd ráküldi Kovacra Weavert, hogy próbálja ő becserkészni és elrugdalni a bíróságra. Kovac doki be van rosálva, azért nem akar menni, úgyis elítélnek megatöbbi, fosás az van, nyolcezerrel. De Weaver beszél a lelkére, Luka eltűnődik, aztán persze megy, mert jófiú.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
7 komment

Grace klinika 3x06 - Elkendőzött igazság

2007. november 15. 10:34 - sixx

Több szálat belengetni és azokat folytatni csak akkor érdemes, ha ezek érdekesek, egyébként az ember csak néz, és önkéntelenül a távkapcsoló után nyúlkál, inkább jöjjön valami krokodilos doku a Spektrumon, mint a picsogás. Ezen a héten titkolózunk, de a főszál (mér', van?) nem halad előre, sőt. Shepard tesója megjelenik Seattle-ben, ettől Meredith féltékenységi rohamot kap, oszt már reménykedünk, hogy eret vág, de nem, csak hülyén érzi magát, mert vérfertőzőnek nézte a lovagot.


A tesó azonnel kedvencünk lesz, mert rühelli Meredith kisasszony párás tekintetét, és azt akarja, hogy Shep ne csajozzon, vagy ha mégis, akkor csak kúrásilag, ne lelkileg. Ja, és imádja Addisont meg Sloane-t is, a legjobb arcokat az Unalom és Hisztispicsák Kórházában. Ráadásul a epizód végén addig manipulálja a meglepően buta Dereket, míg az kirúgja Meredith kisasszony csontos seggét.

Tovább
Címkék: grace klinika
5 komment

Született feleségek 3x10 – Varázsének

2007. november 14. 11:29 - Tm

A címről a pasimnak a Barbaro, nekem a csiri-biri, a szomszédnak meg a sámánkodás jutott eszébe, a forgatókönyvíróknak viszont a csodák, mentségükre mondva, ők Miracle songnak ismerik ezt a részt. Mindegy, a lényeg, hogy közeledik a karácsony a Lila akác közben. Ami Mary-Alice szerint az ott lakóknak minden évben a legcsodálatosabb időszakot hozza el, nekünk meg a szokásos lopás, csalás, hazugság és hulla mellett mártír/szatírt és szatírát, egy új szereplőt, valamint az utóbbi időben külön futó szálak egy részének összefonódását. Igazán klassz ajándék. Köszi.

A legutóbb az egykor szexi és vagánnyal tettük le az ásót. Mért akarnád elásni a ládádat az erdőben? Teszi fel a teljesen logikus kérdést reggel Edie, én meg a még logikusabbat, hogy a tettenérés után hogy társaloghat erről otthon a műzlis tál fölött, he?! De hamar rájövünk, hogy a szépfiú otthoni reggelijét dramaturgiailag engedélyezte a rendőrség. Edie ugyanis épp azt fejtegeti, hogy talán nem volt annyira zseniális húzás a földmunka, amikor megérkezik a hadnagy, és hamarosan az egész falu - ami ebből fontos: Susan és Bree együtt - láthatja, ahogy hátrabilicselt kézzel kocsiba tuszkolják Mike-ot.

Tovább
11 komment

Törtetők 1x07 – A jelenet

2007. november 14. 10:29 - bakfitty

megjegyzés: szánom-bánom, hogy nem volt előbb Törtetők hogyvolt, el voltam foglalva a nem-hollywoodi életemmel, gondolom a rajongók már izzították a parittyákat meg a köpőcsöveket, és mentek végig az összes bakfittyen, akit az iwiwen találnak. Szóval még egyszer bocsánat.

Tékövéj kávé közben máris E-t kezdik el basztatni a többiek, hogy van ez, hogy ő hívta fel először Emily-t, micsoda papucs, bruhaha, neki nem kell több tequila. E persze magyarázza, hogy Ari miatt van az egész, mert nagyon gázos lenne ha megtudná, persze ott is terem a közelben, igaz nem ebben a kávézóban, hanem a szemközti Starbucksban. Reklám helye, kicsit pofátlan különben. A többiek vágás alatt elmenekülnek előle, ő meg papol arról, hogy ő most már mindenével ami van, a QB filmre figyel, kivéve ha jóseggű pincérnők vonulnak majd fel s alá előtte, mert azok nagyon vonzzák a szemét. Ezt nem mondja, csak mi látjuk. A film meg el van sikálva, de még randizni kell a rendezővel. A fiúk nem örülnek, de smúzolni muszáj.

Tovább
Címkék: törtetők
3 komment
süti beállítások módosítása