Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dexter 1x10 - Vöröslátás

2007. november 03. 12:10 - mg_b

Békés családi reggellel nyitunk: Dexter és Rita sietve öltöztetik a kölyköket, miközben a háttérben egy asztalos szaki sorra kicseréli az ajtózárakat. Paul sorsáról még semmit sem tudunk, de sejthetjük, hogy az új zárak miatta kellenek, szóval Rita nem végzett túl jó munkát. Nem úgy a jeges: a gyilkossági osztályra kézbesítenek egy befőttesüvegnyi vért, és Dexter rögtön sejti, hogy a kollega küldte. Egyedül LaGuerta gyanakszik ugyanerre, mindenki más abban a hitben él, hogy a letartóztatott geek, Perry a hűtőkocsis gyilkos.

Az üvegben találnak egy hotelkulcsot (103-as szoba), Doakes és Debra pedig rögtön rohannak a helyszínre, de így is késő: a padló, a falak, a bútor csupa egy merő vér, mintha Dexter egyik rémálmába zuhannánk. Amikor kihívják helyszínelni, Dexter ki is borul: eltaknyol és vergődik, mintha rohama lenne, és megint a vérben üvöltő kölyköt látja maga előtt.

Tovább
Címkék: dexter
komment

A szökés 2x10 - A találka

2007. november 01. 13:00 - sixx

Egész pofásra sikerült az előző rész vége, a totállúzer Link-Eldzsé kettőst végre elkapták a rendőrök, Májki felbaszta Mehón agyát, aki erre feltúrta a saját kertjét, és csontokra lelt benne, Tíbeg pedig bosszúvágytól hajtva ellátogatott az excsaja lakásába, ahol Bellikre lelt - most pedig vagdossák a kezét egy kicsit. Ja, Tankrédi doktornő a sifírozás felkent papnőjévé avanzsált, megfejtette Májki üzenetét, és Új-Mexikóba megy, randizni. Lehet, hogy a végzetével, mert Kellerman haver is odatart.


Tíbegékkel nyitunk, nyolcvanas évekből ránkmaradt diszkózene hangjára folyik a kínzás, immáron húsklopfollóval. Tíbeg úgy tesz, mint akinek kurvára fáj az elhalt keze, kemény fából faragták, az tuti. Váltás Mehónék főhadiszállására, ahol a főnök nincs, mert ugye kertészkedik lelkesen, de ettől a többek még örülnek Linkék buktájának. Mi is, kicsit kurjongatunk hozzá. Kellerman sem tudja elérni országos cimboráját, ehelyett Miszterkimmel beszélget, aki utasítja, hogy Linkéket ki kell nyírni, mégpedig gyorsan, nehogy pofázzanak.

Tovább
Címkék: a szökés
komment

House 2x23 - Na, ki az apuci?

2007. november 01. 07:19 - sixx

Nem, nem én írtam, hanem candyperfumegirl, aki innentől kezdve a brigád rezidens House-szakértője és hogyvolt-írója lesz, jó szórakozást hozzá!

Remekbeszabott House epizódot kaptunk a héten, melynek – ahogy a cím is mutatja - az apaság a témája minden szinten, a kötelező heti páciens sztori mellett klassz kis betekintés a főszereplők magánügyeibe, persze csak olyan tipikus House-stílben, vagyis a százas papírzsebkendőt nem kell még készíteni.

A hetibeteg egy Katrina áldozat tizenéves fekacsaj, aki hallucinál (repülőn özönvizet), majd szívrohamot kap, de csak tüneti szinten, valójában nincs infarktus, na ez épp elég lesz ahhoz, hogy felektse Greg bácsi érdeklődését. Aki jelen pillanatban otthon van, és iszonyú kínokat él át, mi ebben az új kérdezhetnénk, hát az, hogy most még egy egész dobozzal elfogyasztott vikodin sem segít. Már éppen lőné magát a szupertitkos házikészletből előásott morfiummal, amikor megszólal a telefon, és az őrangyal (=Cuddy) megmenti a drogozás még mélyebb mocsarába való süllyedéstől azzal, hogy felszólítja, tolja már be a seggét a kórházba.


Cuddy azt mondja, a beteg lány apja House barátja, ami számára meglepő, mert ő úgy tudja, hogy már találkozott Greg összes barátjával. Mind az eggyel. Há! Találat érvényes, doktornő. Az állítólagos haver feltűnően barátian üdvözölné Háuzt (amennyiben ő azt hagyná, de hát mi tudjuk, hogy nem olyan családból származik ő), ugyanis állítása szerint országos cimborák voltak suttyó tizenéves korukban, ez most valahogy nincs előttem. Házdoki nem hiszi, hogy exhaverja valóban a lány apja, nem azért mert ebben a felállásban előadhatnák az Ebony and Ivory-t, hanem azért, mert az ilyen kis mocskos kamaszkölkök mást se csinálnak, csak lúzer negyvenes egyedülálló pasikat hálóznak be, hogy fizessék a mobilszámlájukat. Legalábbis Greg bácsi idealista világnézete szerint, ami talán esetünkben nem is olyan nagy hülyeség.

Tovább
Címkék: house
komment

Alias 4x05 - Ice

2007. október 31. 15:03 - sixx

Az előző filler epizód után itt a következő, amitől joggal reméltük, hogy előrébbvisz a Nagy Cselekményt is, hát, majd meglátjuk mi lett belőle. Valami arab piacon nyitunk, ahol egy szerencsétlen lúzer álldogál, és az aznapi jelszót skandálja, mintha kötelező lenne. Weiss jő a megmentésére, nem is azt a jelszót mondogatja, csak hasonlót. Értjük: a faszi amatőr. Mennie kell tovább, elsuhan Vaughn mellett, és KémBarbie-ra lel, aki egy olyan kocsmában ül, ahol Dix szolgál fel. Van neki egy fegyvere, amit lenyelt, és ki kell szarnia.


Közben Vaughn egy szőke nő láttán a halott exnejét vizionálja, és megpillant egy ellenkémet. Syd és Dix még hármat vesz észre nem szarozunk, eksön jön már főcím előtt. Ütik-vágják az ellent, Syd menekíti a lúzert, akinek egyszer csak LETÖRIK A LÁBA, húbazmeg. Mint akinek elfagyott, vagy ilyesmi. Az utolsó pillanatban ez egyik ellen még bele is lő egyet a szerencsétlenbe, aki darabokra hullik, értem már a címet, meg azt a kis megjegyzést, miszerint lenyelte a fegyvert. Főcím. Garner kibaszott szexis nő, meg kell adni.

Tovább
Címkék: alias
komment

ER 13X04 - Szülőnek lenni

2007. október 31. 13:27 - zaphodbeeblebrox

Tonyval fejeztük be, Tonyval kezdünk, családi kör, anya veszekszik a lányával, hogy mit vegyen fel a kiscsaj. Tony nem avatkozik bele, lapít és eszi a reggeli pölyhét, igazat adunk neki, mi is ezt tennénk a helyében. Váltunk a Kovac otthonra, Abby a dadus kérdést feszegeti, hogy de jó lenne Joenak egy, Kovac szerint nem. Abby megy baba-mama tornára, amitől Kovacnak kikerekedik a szeme, de inkább nem szól semmit. Az eddig megismert Abbyhez valóban nem nagyon passzol egy ilyen baba-mama klub életérzés, de lássuk meg mi sül ki belőle. Vissza Tonyhoz és a lányhoz, a gyerek a kocsiban átöltözik, az anyaféle csicsacucc nem menő. Kiderül, hogy az egész öltözködős cirkusz egy srác miatt van, akibe bele van esve a csaj, de az nem is veszi észre. Gates ellátja tanáccsal, ignorálni kell a srácot, akkor majd kepeszteni fog. Hja, a férfilélek már csak ilyen egyszerű. Ugrás a kórházba: Hope és Pratt a szinen, Pratt meg akarja tanítani Hopenak az intubálást, akinek vissza kell tartania a levegőt közben és sikerül ezt olyan sokáig tennie, hogy a végén elájul az oxigénhiánytól. Ez a csaj überbéna.

Pultnál: Pratt dohog egyet Kovacnak, hogy ez az egész bagázs egy nagy szívás. Kovac kicsit helyre rakja, neki az a feladta, hogy ne legyenek ennyire bénák a rezidensek, neki kell beléjük verni a tudást. Ha Hope-ot sikerül betanítani, nagy győzelem lesz az tuti. Baba-mama tornán járunk Abbyvel, ahol nem fogadják túl szivesen, kínos vigyor, úgy néznek rá, mint egy gyerekgyilkosra, mert kenguruban hordja Joet, nem pedig hordozókendőben. Kis szópárbaj után gyorsan kiutálják a csoportból. No igen, a szüléssel nem osztanak IQ-t. Nem csalódtunk Abbyben, nem is illik a szopcsi-tejcsi-büfcsi mamik közé.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

Alias 4x04 - Detente

2007. október 31. 12:00 - sixx

Volt egy kis kavar itt az epizódokkal, de a lényeg, hogy ez most a múlt heti hogyvót, a tegnap estit majd délután lehet olvasni ugyanitt, osszuk be KémBarbie-t jól. Irkutszban nyitunk, ahol sötét és hideg van. Zenegép játszik keresédes orosz balladát, fejkendős asszony tölt vodkát a helyieknek, és Vaughn is itt van, épen egy helyi kapcsolattal kokettál oroszul. Az akcentus elég vaskos, de a célnak megfelel, zdrásztvújtye továris Vón.


A kapcsolat drámai hangon közli, hogy az orosz kormány Fekete Thorint készített, egy fiolányit ráadásul, de már ez is elég ahhoz, hogy a) ellopják, b) a frászt hozza Vaughnra. Még arra ippeg van idő, hogy a kapcsolat felettesének bankszámlaszámát átadja, mielőtt elvinné két terepszínű egyenruhába öltözött helyi Rambó, illetve csak próbálja, mert a faszi fegyvert ránt. Innentől kezdve felgyorsulnak az események, a jóembert lelövik, az előbb mutatott fejkendős bárisnya meg Syd álcában, és egy seprűnyéllel rendet teremt - nehogy má' lelőjék Vaughnt.

Tovább
Címkék: alias
komment

Grace klinika 3x04 - Ki vagyok én?

2007. október 31. 10:05 - sixx

Ez egy nagyon jó kérdés, de persze választ nem kapunk rá, mert ez amolyan költői izé, kell az ilyen elgondolkodtató motívum, ha már az epizód nem húz annyira - pedig ez még a jobbak közül való, istenbizony. Kezdjük a csajokkal, ez mindig érdekesebb. Meredithnek fáj a hasa, Yang ebből azonnal terhességre gyanakszik, de csak vakbélgyulladás. Nem tudom itthon mi a szokás, Seattle-ben ilyen esetekben morfiumot adnak a kedves betegnek, hogy beszakadva flörtölgethessen a kórház ÖSSZES alkalmazottjával.


Addison rájön, hogy Meredith jófej, mi ebből pedig arra hogy Addisonnak az agyára ment valami. A bedrogozott medikát közben mind a két kiskakas meglátogatja, és persze Derek az, aki kiszáll a versenyből, mert ő annyira, de annyira nemes lélek, vagy csak unja már dugni a békaszájú penészvirágot. Finn sem örülhet sokáig, mert Meredith meg arra döbben rá, hogy ha Derek ilyen nagylelkű, akkor ő az igazi. Eszem megáll, OTTHAGYTA A PICSÁBA, NEM? Később megműtik, és nem hal bele, pedig.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Született feleségek 3x08 – Segítő kezek

2007. október 31. 07:04 - Tm

Abszolút ígéretes a magyar cím, mivel mindenféle cuki intrikák képét vetíti elő, míg az eredeti Children and Art hallatán egy bamba nézés következik, hogy milyen művészet? Esetleg ki az az Art? De a látszat csal, és Art igenis fontos és érdekes, sőt ismerjük is. Ő az aranyos új szomszéd, Mrs. Bigsby likvidálója, az előző heti túszdráma hőse, akinek Lynette igen csak hálás. Ezt először egy hagyományos, könnyes hátlapogatással próbálja meg kifejezni, majd felajánlja a legnagyobb dolgot, ami csak emancipált nőtől kitellik: egy saját kezűleg sütött tortát. Nocsak! Lehetséges, hogy Lynette, a kertvárosi vaslady tök banális módon beleesett a megmentőjébe?

Ráadásul Art hőskarrierje hamarosan tovább ível... Tom és Lynette ugyanis - teljesen érthető módon - meg akarják úszni az eseményekről a kimerítő beszámolót a gyerekeknek - különös tekintettel a Norás részre. Első körben ezért bemesélik nekik, hogy a mami összeverekedett egy csavargóval. A sztori működik is - egészen az első tanítási napig. A Lila akác közi iskola tanulói ugyanis természetesen Lila akác közi szülők gyermekei. Tom suli után már magyarázhatja is, hogy, hogy került egy golyó anyuba, és, hogy Nora nénivel még mindnyájan találkozhatnak majd a mennyekben. Vagy valahol –  árnyalja a képet a mennyországügyben szkeptikus Lynette.

Tovább
komment

Törtetők 1x06 – Busey és a part

2007. október 30. 13:21 - bakfitty

Csintalan olvasók már a címből is rájöhetnek az eheti, jelen esetetben B kategóriás sztárvendégre, de akiknek nem kenyere, hogy ismerjen névről minden mellékszereplőt az első Halálos fegyverből, annak meghagyom a meglepetést.



A srácok vonulnak Ari irodája felé, Drama kikenve-kifenve, mint egy temetkezési vállakozó, Ari szerzett neki egy ügynököt az épületben, valami alsó emeleten, gyorsan le is robog és viszi magával Turtle-t, hogy a komoly férfiemberek tárgyalhassanak. Kiderül, hogy Ari csak azért csalta be Vince-t, hogy megünnepelje vele meg a többi ügynökkel, hogy olyan faszántosan nyitott a filmje (18,6 millió, előző hétvégén a Fűrész 4. 31-gyel kezdett), úgyhogy foglalkozzunk inkább Dramával, aki egyre jobban hatol be a papírkocka-irodák közé, mígnem egy asztalnál meg nem találja Adamet. Drama nem örül.

Tovább
Címkék: törtetők
komment

Az spoilerekrűl

2007. október 30. 12:51 - sixx

Nagy a felhorgadás amiatt, mert a Dexter múlt pénteki epizódja igen spoileres címmel ment ki az index címlapjára - ezért csak és kizárólag engem terhel a felelősség, egyes kommentelők szerint elkúrtam. A blog policy az, hogy ha már valamit 1) levetítettek az USA-ban több, mint egy éve, valamint 2) az itthon fogható adók is leadták, illetve 3) már könyvalakban vagy DVD-n is megjelent, akkor arról írni nem spoiler. Nem tehetek arról, hogy akad olyan olvasónk, aki még csak a hatodik epizódnál tart, arról sem, ha valakinek újdonság, hogy Luke Skywalker meg Leia tesók (bizony).

Továbbá megjegyezném, hogy aki legközelebb a "büdös kurva anyámba" küld el, ki lesz bannolva, oszt jónapot.

komment
süti beállítások módosítása