Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 3x04 - Mindenki magáért felel

2007. október 21. 14:54 - sixx

Az előző rész nem volt rossz, Lokkbácsi flessbekkjei mindig jól sikerülnek (és idén lesz még egy nagyon ütős), rádadásul a partinépség életbe is bekukkanthattunk, volt Dezmond és félhalott Miszterekó, mi kell még? Dzsekk, Szójer meg Katinka, mert ők kimaradtak a dologból. Ennek ellenére Dezzel kezdünk, aki beszerzett egy normális inget a múltkori pucérkodás óta, és elmélyülten gondolkodik valamin a parton. Klert látva felpattan, és tetőfedői képességeit csillogtatva kijelenti, hogy Kler sátorteteje úgy szar, ahogy van. Ennél kevesebbért is vágtak már pofán embert a világtörténelemben. Addig erősködik, míg Csárli is megjelenik, aki saját magát alfahímnek tekinti, mi meg ezen röhögünk. Dez megvonja a vállát, hát, ha szarrá akartok ázni, felőlem.


Dzsekk az üvegfal mögött tévézik, rajzfilmet kap a hatvanas évekből, jobb, mint a Napkelte, az biztos. Juliet jő kajával, a doki azonnal kérdezgetni kezdi: meddig üljek még itt? Miért rajzfilmek? Ki a főnök? Benjamin? Miért beszél ilyen hülyén minden politikus? Juliet vagy nem válaszol - ez a jobbik eset - vagy terel, hát ez a főnök dolog nem úgy van, mint ahogy képzeled, anarcho-szindikalista köztársaságban (kösz, MP) élünk, és így tovább. Dzsekk rámutat, hogy Ben ettől még simán hagyta volna, hogy kinyírja Julietet, de mire ezt bővebben kitárgyalhatnánk, jön Ben, és ideges.

Tovább
Címkék: lost
24 komment

Alias 4x03 - The Awful Truth

2007. október 20. 22:06 - sixx

Továbbra is ragaszkodunk az angol címekhez, ugyan kitalálhatnánk valami magyart is, de lusta dögök vagyunk és kész. Az előző részben tulajdonképpen csak annyi történt, hogy KicsiSyd is csatlakozott az APO-hoz, már csak Weiss hiányzik, és teljes a gárda - amennyire én JJ Abrams munkásságát ismerem, ehhez nem kell majd öt epizódnál több.

Bahamák, tenger, napfény, és Syd teljes harci díszben, mell kitéve, tehát ÁLCA van kivitelezés alatt, hozzá nem Vaugh kíséri, hanem maga Marshall Finkman, helyes kis Jávor-bajuszban, és láthatóan idegesen. Marshall nem érzi jól magát a terepen, de pont ettől vicces. Bankban vagyunk, ahol Syd valami iszonyú vad akcentussal, és ordenáré viselkedéssel győzi meg az elé siető alkalmazottat arról, hogy ő egy milliomos ribanc. Elhisszük neki. Vaughn is itt van, vitatkozik egy másik alkalmazottal, valami nagy küldetés van folyamatban.

Tovább
Címkék: alias
8 komment

A szökés 2x08 - A nagy csel

2007. október 19. 10:00 - sixx

(Sajna a ripre ráégették a francia szöveget, ez van, mi sem értjük.)

Naszóval, ott hagytuk abba, hogy Szukre lenyúlta a Vidám Fijjug nyugdíjalapját, Tíbeg meggyőződése ellenére sem ölt meg sekit, Link elszaladt Eldzsé nevű ivadékáért, a Geci Ázsiai Kormányügynök telefonon keresztül utasította Kellerman havert, hogy nyírja ki a dokinőt (aki a lakásába hazatérve döbbent rá, hogy a lakása immáron úgy néz ki, mint Nikki Sixx szekrénye 1987-ben), és Mehón, a bohó gyógyszerfüggő FBI-ügynök jól fejbelőtte Tvíner kollégát.


Szukre kezében fegyver, ez annyira nem lehet jó jel, mert ideges is, és ha túl érzékeny a ravasz, akkor Tíbeg kénytelen lesz megtanulni lábbal enni. Kutyából nem lesz szalonna, állapítja meg kissé kelletlenül Májki, miközben Színót láthatóan fel van háborodva ezen a geciségen, te most akkor kirabolsz MINKET? Hát milyen dolog már ez? És a tolvajbecsület? Szukre balra el, ezek meg moralizálnak még egy kicsit, hogy hova is jutott a világ, amikor csak így ki lehet valakit rabolni, hát igen, hol vannak a rendőrők, amikor szükség lenne rájuk, mi? Mondjuk én elindulnék, de sietve, igaz, nem nekem van a Révai Nagy Lexikon a testemre varrva nagyon kis betűkkel. Majd Májki tudja.

Tovább
Címkék: a szökés
23 komment

Lost 3x03 - További instrukciók

2007. október 18. 20:30 - sixx

Már a bevezetőből kiviláglott, hogy most nem hagyjuk annyiban a dolgot, és végre megtudjuk, hogy mi történt a parti népséggel a bunker felrobbanását követően, aminek nagyon lehet örülni, mert (ha életben maradtak egyáltalán) akkor lesz Dezmond, Lokkbácsi meg Miszterekó, a hallgatag nigériai drogcsempészpap. Ja, Csárli is, ezért már nem hullámzunk annyira. Dzsekkék meg jól elvannak az üvegfal mögött/ketrecben.


Olyan régen nyitottunk már szemmel (az első részben pölö), jó látni a Lokkbácsi pupillájában tükröződő kamerát. Mintha a pilotban lennénk, ember a fűben, és zörög a haraszt is, de nem kutya miatt, hanem Dezmond, a Meztelen Skót Hajós került elő valahonnan - két kérdésre megvan a válasz, lapozzunk. Mire Lokkbácsi istenigazából magához térhetne, fejbe vágja Miszetekó Jézusbotja (copyright by Csárli), amire hétévgi futballeredmények mellett jóslatokat, jövendöléseket, és a jelenések könyvének joruba fordítását véste az ügyeskezű kellékes.

Tovább
Címkék: lost
14 komment

Alias 4x02 - Authorized Personnel Only

2007. október 18. 11:45 - sixx

Az angol címnél maradunk, mert kényelmesebb, meg lusta is vagyok kikeresni a magyar verziót. Mivel egy héttel le vagyunk maradva, ezért a legfrissebb Alias hogyvolt majd holnap jön ki, addig is itt az évadnyitó folytatása - ez sem volt rossz, ne tessék megijedni, sőt. Argentínában vagyunk, mondja a felirat az elején (télleg, Mac-re nincs valakinek ilyen fontja?), Syd kissé megviselt ábrázattal sétál a parton, míg meg nem pillantja a tesóját, az argetín falvakban igen elterjedt, éppen ezért cseppet sem feltűnő Nágyja nevet használó jócsajt.

A könnyes családi összeborulás helyett (oké, van benne egy kicsi, amikor Nágyja elmeséli, hogy a faszija fejét a Syd által nagyon keresett geciember vágta le, és küldte vissza egy dobozban - jó kis kiszólás a Hetediknek) Syd egyből a lényegre tér, nem sokat szarozik, gyere, mert kellesz oszt kész. Hülyevagybazmeg, kérdezi Nágyja, én ugyan nem megyek, levágják a fejemet, és az kellemetlen, de elmondok mindent. Syd rulz, nem ír le semmit, hanem megjegyzi ELSŐRE, az ő feje igenis káptalan. Valami japán embert kell keresni, Tamazaki néven gonoszkodik, és egy Vadik nevű másiknak melózik - ő az Antikrisztus a vonatról.

Tovább
Címkék: alias
11 komment

Grace klinika 3x03 - Dilemma

2007. október 18. 10:17 - sixx

A cím első olvasatra mire másra vonatkozhatna, mint a párás szemű, és igenis békaszájú Meredith sorsfordító döntésére, hogy akkor most kit is engedjen első- és másodlagos nemi jellegei közvetlen közelébe, az arrogáns sebészembert, vagy a kedves állatorvost. Mivel Chris O'Donnel csak vengégszereplőnek érkezett a kín, gyötrelem és dugás kórházába, a választ MINDENKI tudja, de persze az más kérdés, hogy meddig húzzák még az idegeinket a késztők.


Úgy kezdünk, hogy Mere álmodik, és ismét megcsodálhatjuk az egyik legnagyobb filmes klisét, a nőknek nyakig a férfiaknak derékig érő, mégis egy darabból álló szupertakarót, mert a két hódoló ott vigyorog mellette (álmában), tessék csak nézni. Ennél sokkal érdekesebb, hogy Callie (a kissé vastag, de ettől még szexis latina) egy hete beköltözött a házba, amitől George kiborul, de nem mondja meg neki, és ez dráma. Aztán Callie ledobja magáról a törölközőt, és csöcsöt villant Meredith előtt. Nem mutatják. Nyugi, elköltözik.

Tovább
Címkék: grace klinika
9 komment

Dexter 1x05 - Szerelem amerikai módra

2007. október 18. 07:40 - mg_b

Az előző epizód nagy pörgésében talán fel se tűnt, hogy hulla nélkül maradtunk, most meg azzal kezdünk, hogy az aszexuális Dexter a csaja miatt parázik. A franciázás óta Rita láthatóan akar tőle valamit (na vajon?), és ennek mindig az a vége, hogy rácsapják az ajtót. A probléma megoldása végett rááll, hogy utánajár egy eltűnt bevándorlónak, aki Rita munkatársnőjének a vőlegénye. Ha ráakad, Rita egy időre talán ejti ezt a dugjunk-témát. Igazán motiválttá viszont csak akkor lesz, amikor megtudja, hogy nem ez az első eltűnés: bűntettet szimatol.

A darabolós kollega történetszálát a régi kórházból folytatjuk: egy hajszál nem sok, de annyit sem találnak, csak Tony Tucci vérét, úgyhogy Debra szorgalmasan eljár a kis pufókhoz, hogy kifaggassa. Tucci viszont semmit sem látott, egy jóképű doki meg épp azzal foglalkozik, hogy összerakja valamelyest (fél kéz, fél láb mínusz, ugyebár) – szóval nem szívesen emlékezne, na. De az vesse rá az első követ, akit már szeltek fel élve.

Tovább
Címkék: dexter
2 komment

ER 13x03 - Sürgés-forgás

2007. október 17. 12:30 - zaphodbeeblebrox

Az előző rész végén derült ki, hogy Gates felcsap rezidensnek, ma ezt a szálat követjük leginkább. Mellette még Neelának ez lesz az első napja a sebészeten, úgy tűnik nem igazán sajnálja, hogy itthagyja őket és felköltözik az emeletre. Reloaded kis vörös Morris meg elkésik az első napján, de legalább jó a hangja. Gates szál ON, belvillong a volt kollégával, aki az első esetet hozza, Tony beszól neki, az haragszik rá, ordítoznak kicsit. Aztán Tony akkorát esik mint az ólajtó, ez nem az ő napja lesz, már látjuk.

Gates első betege egy néger fickó akiről kiderül, hogy transzvesztita ő is és az élettársa is. Ebből ma még valami etikai problémafelvetés lesz. Jerryt úgy tűnik kiírták a sorozatból, a helyére visszatért az a recepciós, akivel az egész ER kezdődött 12 évaddal ezelőtt. Velkám bekk. MammutJerry azért hiányozni fog. Kovac doki egy ügyvéddel találkozik, rájár a rúd, műhibaper vár rá, egy rég történt esettel kapcsolatban perelték be. Szegény Kovacnak nem mennek mostanában jól a dolgai, épphogy kicsiJoe miatt végre fellélegezhet, máris a nyakába kap egy pert. Részemről sajnálom a dokit, mert szimpi, még akkor is ha tudom, hogy Madonna klipjében fetrengett, mint szívtipró. Neela a sebészeten, Dubenko bemutatja az új főnökének, aki egy darab rettenet, egyből szemétkedni kezd vele. Neela kissé lehervad.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
6 komment

Született feleségek 3x07 – Bumm!

2007. október 17. 10:08 - Tm

Kedves mindenki! Jól nézzék meg a képen szereplők arckifejezését és gyakorolják is egyben, mert a szokásos riposztoló párbeszédek meg szórakoztató helyzet- és jellemkomikum helyett mára bizony bután nézést, aggódást és tátott szájú hitetlenkedést osztottak nekünk. Kedves sorozatunk készítői ugyanis vagy berágtak egy APEH-ellenőrzés miatt vagy váratlanul szabadságra mentek, és csak a Cobra 11 („Körzetük az autópálya, tempójuk halálos!”) stábjának volt érkezése beugrani.

A szokásos visszatekintés után tengermorajlással körített Péntek közcím az első szokatlan momentum. (Miva? - mondtam magamban csak így egyszerűen, mert még nem tudtam, hogy lesz szerencsém a morajláshoz egy Előző éjjel és egy Péntek reggel alkalmával is.) Aztán Carolyn Bigsby, Orson rossz szelleme kap valami rejtélyes információt egy narancssárga szvetteres, színes virágokat birizgáló, jólápolt női kéztől, aminek következtében rétesdagasztás, kutyafürdetés és viráglocsolás helyett inkább úgy dönt, meglátogatja a férjét a munkahelyén. Jópár ember pechére Harvey Bigsby nem könyvelő egy alagsori egyszemélyes irodában, és nem is juhász egy végtelen mezőn, hanem a helyi élelmiszeráruház tulajdonosa. Így az a bizonyos hír nem csak Carolyn Bigsby aznapi terveire van kihatással.

Tovább
45 komment

Törtetők 1x04 – Randi este

2007. október 17. 08:10 - bakfitty

Szörnyű reggeli ébredés, Ari Gold a napfényes golfpályáról hajnalok hajnalán E-t zaklatja, kap is az arcára, hogy miért nincs fönn, a keleti parton most nyit a Fej Rá, Ari majd jelentkezik a nézettséggel, ahogy alakul. E már tenné vissza a vörös fejét a párnára, amikor Emily hívja, hogy tessék lassan kinyitni a kaput, mert mindjárt ott van. Ericnek se kell több, ugrás ki az ágyból, reggeli rutin fél perc alatt, sziszegős szappan, folyékony fogmosás, és már fogadja ki az asszisztenst, aki Vince rajongói leveleit hozta. Kérdi, hogy lesz-e valami hepaj ma este, E kínosan bevallja, hogy itthon fognak lapítani. Hát-hát, az elég ciki, Emily csodálkozik is, majd kedvesen elbúcsúzik. Szerelmes szívek még néznek egymás után, amíg Emily-ből ki nem bukik, hogy ha nincsen semmi terv ma estére, akkor esetleg kettesben elmehetnének ”vacsorázni”. E-nek még mindig a reggeli kóma irányítja az agyát, még rá is kérdez, hogy ezt így hogy, míg Emily be nem vallja, hogy a csomagot elküldhette volna egy postással is.

Bent már mindenki felkelt, kivéve Johnny Dramát, aki beszerzett egy asszonyt magának végre és mindenféle ebből adódó zörejekkel szórakoztatta a lakókat egész este, mellesleg most meg baszik összedobni egy reggelit. Turtle közben a leveleket bontogatja, szokásos naiv rajongói kérések, küldjél képet, küldjél szignót, küldjed magad, itt a meztelen képem. Na az utóbbitól már mindenki elfelejti, hogy éhes. Pedig Drama már jön le az asszonnyal, akinek olyan hasa van, hogy kókuszt lehetne törni rajta, a karjával meg minimum hidakat hajlít. Drama kikíséri a hölgyet, visszafele már röhögnek rajta, hogy mégis milyen lehetett Evander Holyfielddel kefélni, hát nektek is ugrott a reggeli.

Tovább
Címkék: törtetők
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása