Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x18 - Dave

2007. január 19. 22:30 - sixx

Ajaj, múlt héten megígértem, hogy beindul a verkli, erre tessék, csak becsúszott még egy lassabb rész, ami ettől függetlenül nekem bejött, habár a csattanót annak idején egy felelőtlen klikkolással lelőttem magamnak. Ha mások óvatosabbak voltak, akkor azért volt pofáraesés a végére, nem?

Hörli áll az események középpontjában mind a szigeten, mind a flesbekkekben, olyan túl sok lényeges nem történik vele, de biztos ki volt kötve a szerződésben, hogy neki is kell 3 visszaemlékezés. Azt ugye észrevette mindenki, hogy Hjugó nem nagyon fogy, most megkapjuk a magyarázatot is: bespejzolt egy rakat cuccot a heccsből, és azt tömi magába két pofára. Lelkiismerete furdalja, és Libbi tanácsára kihajítja az összeset, pont akkor, amikor a többiek felfedezik a Hanszó alapítvány logójával ellátott kajahalmot. Miközben ők ketten egymás szemibe merednek romantikusnak szánt zene hagjai mellett, a bokor túloldalán tömegjelenet, "aki kapja marja" alapon osztoznak. Aztán Hörli meglát egy kopasz csávót, kockás fürdőköpenyben.

Tovább
komment

Hogy volt: Alias 3x02 - Túszcsere

2007. január 18. 01:31 - sixx

Ez egy főleg Németországban játszódó (illetve német utcaképeket bevágó) epizód lesz, de Sark visszatér, mutatták a "korábban az Aliasban" szegmensben. Lipcsében kezdünk, németül beszél két tudóskülsejű alak, majd elrabolják őket a liftből, a trükk fasza volt, a helikopter is jól néz ki. Syd mindeközben mit sem sejt, apu vizsgálja valami Nagyon Titkos Berendezéssel, kiderül, hogy nem áll idegen erők befolyása alatt, fellélegzünk, még jó.

Vágás a kéróra, Syd visszaköltözik, Weiss segít neki, egy kis moralizálás, geci Vaughn igazán várhatott volna, mert én nagyon szerettem, stb. Telefon, irány a CIA. Az évad főellensége egy ex-KGB ex-orosz nagyon kemény szervezet, SD-6 ez is, csak Covenantnak hívják (hogy fordították? de tényleg), viszont félni, azt nagyon kell tőlük, a teremben több az összeráncolt szemöldök és aggódó tekintet, mint egy Munkáspárti gyűlésen, Csepelen.

Tovább
komment

Hogy volt: A szökés 1x20 - Nincs visszaút

2007. január 17. 22:25 - sixx

Lássuk csak hol is hagytuk abba múlt héten: Bellik megtalálja a lyukat, a dokinő megtorpedózza a tervet egy zárcserével és Linkoln egyedül csücsül a magánzárkában. És már csak 3 rész van hátra, tehát várható volt, hogy az események nagyon be fognak sűrüsödni - így is történik.

Bellik megtanulja, hogy más ember által ásott lyukba nem jó ómen hosszan bámulni, az öreg Díbíkúper pont jókor érkezik, és vágja hókon egyszer, majd még egyszer. A dulakodásban az öreg is megsérül, oldalán hatalmas seb tátong, ebből még baj lesz. A Vidám Fijugg persze rádöbbennek, hogy Bellik kissé sokat tud ahhoz képest, hogy mekkora tuskó, ki lehet vajh a besúgó? Tvínernek szar napjai lesznek, úgy érzem. Tíbeg rámutat arra az egyszerű tényre, hogy a kutyák szaglása elől lehet rohanni, csak éppen felesleges, így erre is kell valami megoldást találni.

Tovább
komment

Hogy volt: Deadwood 2x11 - The Whores Can Come

2007. január 17. 08:23 - sixx

Alapvetően depressziós az egész rész, habár Alnek megint van egy jó beszólása a San Francisco cocksucker irányában (Then take your civilization the fuck out of here!), és a Johnny-Wu beszélgetés is megér minden pénzt. Az idegen cocksucker neve Lee, és ő áll a nyitójelenet hátterében is: elégetik a halott kínai kurvák testét, és ez nem tetszik Wunak, de nem tud mit tenni a nálánál kétszer nagyobb férfi ellen.

Bullock szegény koporsót ácsol, majd temetést szervez, szívszorító látvány, ahogy a kis testet a ládába helyezik - ilyenkor azért kijön, hogy Milch nem akkora vadállat, mint a sorozat 95%-ból sejtenénk, finom, művészi képekkel operál, köszönet érte. A temetésre egyébként kimenőt kapnak még a kurvák is, mindenki mosakszik, még Jane is, aki egyébként Joanie Stubsnak segít életben tartani Manuelt.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x02 - Kezdeti nehézségek

2007. január 17. 06:25 - sixx

Az évadnyitóhoz hasonlóan ez az epizód is főleg a kampánnyal, és azon belül is Santosszal foglalkozik, tessék szépen hozzászokni, hogy a záróévadban már nem a Fehér Ház a fontos, ez van. Ettől függetlenül történnek események itt is, csak nem állítják a dolgokat annyira a középpontba, mint korábban. Két szálon fut a cselekmény ebben az epizódban, nézzük őket egyenként.

Kezdjük a rövidebbel: a Fehéz Ház bejelenti, hogy nem folytatják a vizsgálatot saját maguk ellen a kiszivárogtató felfedezésére, ezzel jó alaposan betesznek Joshnak, aki szeretné, ha a sajtó nem Vinnick demokratákat sárba döngölő hazafias kijelentéseivel, hanem Santos gazdaságpolitikai terveivel foglalkozna. Greg Brock (Jason Robards fia alakításában), az információt nyilvánosságra hozó újságíró nem fedi fel forrása kilétét (habár a készítők mindent megtesznek azért, hogy mi CJ-re gyanakodjunk), inkább börtönbe vonul. A hírműsorokban bejelentik, hogy az asztronautáknak sikerült befoltozni a lyukat az űrállomáson, és egy héten belül hazatérhetnek.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása